Vardag

Hejsan!

Satt just och kollade på massa gamla bilder från sommaren på datorn, blir typ glad och ledsen på samma gång för att det finns faktiskt ingen bättre än sena sommarkvällar, samtidigt som jag vet att det är sommaren är sååå långt bort. Det är liksom inte ens februari, och det betyder att de där äckliga slaskvädret ligger framför oss runt mars april, men som jag skrev förut så får jag hoppas att det går fort och att det numera bara blir ljusare. Men just nu så är det fortfarande november enligt mig.

Idag så blev det en kort dag för mig. Vaknade runt 9 och pallrade mig till gymmet vid 10, då jag hade sovmorgon till 12:25 idag (!!) När jag är på gymmet får jag besked att vår sista lektion blev inställd som innebar att jag bara hade en lektion på denna dag. Lektionen blev väldigt kort då vi skulle jobba med ett häfte jag nästan var klar med. Så jag var alltså i skolan ungefär 1 h idag. Skulle inte påstå att det var en jobbig skoldag direkt;)

Så ikväll MÅSTE jag verkligen plugga. Har både matteprov och modehistoria uppgift som jag måste göra, annars blir det nog bara att käka tacos<3 och kolla på någon serie ikväll.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

eller ja, morgon och morgon vet jag inte, klockan är liksom 14:11 men enligt mina sömnvanor är det morgon :’)
Dagens plan blir nog att plugga, annars vet jag inte riktigt. Det känns som allt är så segt just nu, vill bara att det ska bli vår snart:/ (har så sjukt roliga saker planerat framöver!!)
Aja, får förlita mig på att höstterminen kändes som den var 2 veckor lång så då kanske vintern är över fortare än jag tror. Men just nu känner jag verkligen ingen motivation till någonting alls faktiskt:(
Hur som helst så sitter jag å funderar på vad som händer till veckan, kanske blir lite övningskörning, lite plugg och träning, annars vet jag inte riktigt, det brukar ju dyka upp några spontana saker här och där, tills dess får jag ta det som veckan kommer.


Likes

Comments

Mode
nyy
Här ovan ser man ett kollage med en röd kappa, och hur snyggt är det inte med det lilla som sticker ut??
Jag tycker det är så otroligt snyggt med färgglada kappor så jag har faktiskt beställt en själv, dock tror jag den jag beställt fortfarande är lite för denna kyla (-17°c today torsdag) men eftersom jag ska till värmen om ett tag så passar det nog bra ändå! Sen får man väll se till och ha den på dagar det inte är -17 haha.
HÄR köpte jag min <33Likes

Comments

Vardag

Idag är det måndag, och bara två dagar kvar till skolan börjar igen:( Men betyder också att rutinerna kommer tillbaka och att man inte sover till 14 varenda dag.
Det har väll varit dom tre senaste dagarna som jag gjort mest under detta lov haha, annars har jag bara sovit. Jag har bl.a kollat på innebandy sm, käkat middag med släkten och så har ja även hunnit träna. Det känns så galet skönt att träningen är igång igen, det var dock mindre skönt dagen efter då träningsvärken var brutal och jag till och med hade blåmärken på mina höften efter alla hip thrusts hahaha. Så dagens planer är väll att träna, städa och plugga inför ett matteprov:(( Sen blir det förmodligen något roligare ikväll med vänner

Likes

Comments

Vardag

Här är några bilder från min nyårsafton, det började med en middag hos emma (kolla så fint hon hade gjort!!) å maten var förövrigt 10/10.
sedan tog vi bussen vidare till nästa nyårsfest som var sisådär pga många anledningar, det slutade till sist med att vi tog bussen till stan och blev hemskjutsade tidigt denna nyårsafton. Så en halvlyckad kväll blev det för min del

Likes

Comments

Hej

Likes

Comments