• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Alltså mums, mums, mums. Jag är så jädrans nöjd med mitt nya svall! Och ändå gör det sig inte helt rättvist på bild. Jag har nog aldrig haft såhär snyggt barr.

Extra imponerad av min duktiga frisör med tanke på hur mitt hår såg ut tidigare, det vågar jag dock inte lägga upp bild på haha (skäms en aning)

För er som bor i Dalarna kan jag starkt rekommendera frisör Johanna Pax. Hon är värd varenda resväg, fantastiskt duktig och engagerad frisör! 🙂

Likes

Comments

Som jag nämnde igår har jag frisörtid idag och har för att dyka upp förberedd jagat inspirationsbilder på hur jag vill ha mitt hår. Jag tänker mig något som liknar bilderna ovan, eventuellt något mörkare färg (om jag vågar hehe). Och jag kommer nog köra på en kortare frisyr, just nu har jag en längd som går en bit från axlarna. Skulle jag känna att det inte passar mig växer det ut snabbt, men jag vet sedan tidigare att jag trivs sjukt bra i kort när jag väl vågar klippa mig.

Bilderna ovan är tagna från denna frisör, men som också har ett instagramkonto vid namn @styleelin 🙂 Stort tips!

Likes

Comments

Hallå hörni. Om ni bara visste hur många gånger jag gått in här, skrivit någon rad men sedan raderat den efter att ha ifrågasatt för vems skull jag egentligen gör det.

Felet och den ekande tystnaden här beror helt enkelt på att jag har noll motivation. Jag har noll motivation till skola, vardagshjulet och det där som hör till. Problemet med mig är att just brist på motivation också slår ut orken.

Jag har kommit igång med träningen. Jag har också hoppat på något nytt på arbetsfronten, som känns superbra. Djupare kommer jag inte gå in på det då jag trivs oerhört bra, och vill särskilja det från detta. Jag är rädd om det, det är en av få saker som håller mitt driv igång just nu! Vilket såklart är jätteroligt. Jag är tacksam över den möjligheten.

Alltså ja, jag tror närmare bestämt att det måste vara typ tjugo dagar sedan vi hördes sist. Mycket har hänt men samtidigt också alldeles för lite.

Jag är i någon slags svacka, där jag egentligen mår bra men känner att tiden står stilla. Att tiden går så snabbt samtidigt som den känns omäktig. Där hör skolan till, det känns som ett hamsterhjul där jag fastnat med benet i en snurrande fart.

Jag lagade fajitas ikväll, appropå inget. Och under veckan har jag lyckats förstöra mitt eget hår med hemmablekning... (hälsningar en morot) och har sedan dess desperat väntat på tid imorgon hos min favoritfrisör när det kommer till hårfärg! Hon lyckades klämma in en tid åt mig vilket jag gladerligen spikade.

Jag ville bara kika in, berätta att jag lever och uppdatera er med vad som sker i mitt liv (som ni hört, inte särskilt mycket) Och så hoppas jag att motivationen kryper sig på inom kort 🙂

Likes

Comments

Godmorgon på er. Idag kände jag mig allt annat än bättre när jag vaknade, fy fan rent ut sagt. Febern är fortfarande lika hög och att ta värktabletter gör ingen större nytta.

Det enda positiva i detta är att jag får äta isglass i stora lass, se på serier och vila mycket utan dåligt samvete. Förhoppningsvis ska jag bli piggare snart! Saknar vardagen. Har ju trots allt varit sjuk till och från sedan jullovet, och aldrig riktigt blivit 100% frisk däremellan. Därför har bl.a. träning lagts åt sidan för tillfället. Något jag saknar dock!

Tiden går extremt sakta när man är sjuk, något jag blir tokig på haha. För att fördriva dagarna har jag börjat se skam igen, från och med säsong 1. Mycket bra serie! För er som inte hunnit se den, vilket jag gissar är lika med 0, kan jag starkt rekommendera att kika!

Återkommer imorgon, ha en fin dag hörnini! Då ska jag försöka slänga ihop något roligare än ett febrigt inlägg haha 😄

Likes

Comments

Bilder är hämtade från weheartit.com

Alltså åh... Jag längtar mig bort! Som tur är har jag inte så långt kvar. Jag har bokat en resa med en kär vän, och jag är helt säker på att den veckan kommer att bli helt oförglömlig. Mer om resan kan jag berätta när det börjar närma sig, vi åker i vilket fall i mitten av juni. Jag ser verkligen fram emot det då det känns som något vi pratat om sen vi var små, och jag tror att det kommer att bli en resa vi sent kommer att sluta se tillbaka på! Woho, jag skulle gärna åka NU NU NU.

Likes

Comments

Just hemkommen från läkaren. Visade sig att jag har hostat sönder en muskel i revbenet, eller eventuellt brutit ett revben, i vilket fall är det inget dem behandlar. Trots att det gör så j***a ont, bland den värsta smärta jag upplevt. Och likaså markerade mitt blod på lite bakterier, men inte tillräckligt mycket för antibiotika. Skönt att få höra ändå att det inte är någon fara. Det känns bra att vi kollade upp allt. Men synd att det inte gick att göra något åt, då jag vet att det med säkerhet kommer att komma tillbaka en gång till. Suck.. Tillsvidare ska jag dricka hostmedicin och ta tabletter jag fick med mig hem, också dem för hostan.

Det jag tänker göra nu är att krypa ner i soffan, dricka soppa, äta massvis med isglass och kika på skam 🤒

Hur mår ni? Hörde av läkaren att det är otroligt många som är sjuka just nu! Hoppas att ni klarat er undan detta vintervirus <3

Likes

Comments

​Lever på varm choklad, halstabletter och hostmedicin

Godmorgon hörni. Minns ni att jag TYP nyss var sjuk? Gissa vem som är sjuk igen? 🙋🏼 Jag är på fullaste allvar så ledsen och less.

Det vi misstänker är att det är lunginflammation då det gör fruktansvärt ont när jag andas osv. Och allra helst med tanke på att detta bara kommer tillbaka hela tiden efter att jag blivit "frisk". Jag har tillochmed feber, vilket jag väldigt sällan har egentligen. Sjukhuset jag är skriven på hade fullt idag, vilket resulterar i att om det skulle bli värre idag får vi åka in och försöka kolla upp det akut. Men det känns ju dumt att ta upp den tiden, så vi ska försöka vänta tills imorgon.

Alltså aj, jag har så ont. Idag får man faktiskt tycka synd om sig själv, buhu. Dagens planer är att gråta ut denna smärta, och se på serier i timmar, för något skolarbete tänker jag inte göra idag. (guilty)

Likes

Comments