Header

"Världens bästa fredag", trots migrän (som gav med sig efter vila) och ett prov (som gick bra, tror jag, pust. Skrev kring 8 sidor om inte mer, finns en risk att jag har träningsvärk imorgon. Döless på svåra prov)
så blev fredagen väldigt bra. Kl 19.30 hade vi nämligen bokat bord på min favoritrestaurang. Hela familjen gick dit, inklusive min bror som sällan är hemma samt hans flickvän. Det var supermysigt!

Uppskattar verkligen att göra sånt här. Jag är evigt tacksam över familjen jag har. Det är trots allt inte alla som har turen att ha en trygghet hemma, även om det borde och ska vara så. Så svårt ämne, som jag inte ska ramla in på då jag inte har erfarenhet och kan uttrycka mig. Men jag tycker att det trots allt är viktigt att inte måla upp en bild om att allt är så himla bra när många inte har det. Känns som att det någonstans är en skyldighet att faktiskt också ta hänsyn till det. Sedan är inte allting himmel och regnbågar. Jag själv tycker att det är så trist att läsa en text där allting förskönas. För så ser inte livet ut. Idag har varit en superbra dag, är en annan dag inte det. Så glädjer det mig att kunna dela det här. Jag önskar att fler gjorde så, det hjälper nog många.

Hursomhaver, jag känner att jag slumrar om allt och inget nu. Jag är nog lite fredagstrött. Prestationsprinsessan inom mig börjar krypa i fingrarna, detta inlägg blev ingen höjdare känner jag.
Dessvärre ska vi slå på en film och jag hinner inte skriva om. Ni får se den delen av mig också helt enkelt.
Ett flummigt, fredagstrött Jag.


Ta hand om er <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: Alvas

Likes

Comments

Godmorgon hörni ni!
För min del har morgonen inte varit så god, varning för negativitet. Detta är tredje dagen denna vecka som jag vaknar med fruktansvärd huvudvärk och illamående. Och jag vet inte vad det beror på haha????
Det förstör ju så mycket och det enda jag kan göra är att typ sova bort det.

Har ni några migräntips?

Så idag blir jag hemma. Jag har dock plugg jag kan sitta med ändå som tur är! Jag har ett prov jag ska skriva eventuellt, om det passar med läraren. Det visar sig helt enkelt.

Detta ska dock inte hindra mig från att ha världens bästa fredag. Ikväll tänker jag äta en massa godis och se på min favoritserie. Det ni 😍

Dagen till ära: en höstig bild. Älskar alla dessa gula löv!!! Det är ju så fint!!!

  • Filed under: Alvas

Likes

Comments

Godkväll hörni!
Idag är det gymnasiefest, dock har jag valt att vara hemma. Av det enda, enkla skälet att jag inte kände för det och gjorde mig själv tjänsten att lyssna på mig själv. Också för att jag har ett prov imorgon som jag själv känner är väldigt viktigt.

Därför har jag istället haft myskväll. Gjort ansiktsmask, färgat bryn o fransar, ätit gott och gått i myssockor och mjukisdress. Guld värt! Som tur är vet jag att mina kära vänner dansar loss så att det räcker för mig med. Just den här gången kände jag själv helt enkelt inte för det!

Just nu hänger jag över en uppgift som jag hoppas ska gå relativt snabbt, därefter ska jag sussa dessa efterlängtade sömntimmar. Idag har jag varit fruktansvärt trött haha.

Vi ses imorgon igen. Då är det "världens bästa fredag" som vi alltid säger hemma!
Godnatten

  • Filed under: Alvas

Likes

Comments

Godmorgon hörni ni! Hoppas att ni haft en god natts sömn, det har iallafall jag. Det enda jag har att klaga på är det här med att jag är så förvirrad varje gång jag vaknar och ska gå upp när det är SÅ mörkt. Vad kommer det här ifrån?????

Next up är frukost, smink, och sedan ska jag slänga på mig en stor halsduk och min varma jacka! Jag tror att det kan vara behövligt. Dagen börjar iallafall med två bra lektioner, mental träning och idrott. En paus från allt tänkande och skrivande, det är uppskattat!

Idag är det torsdag, vänner, det innebär att det snart är fredag! Låt oss hålla ut

  • Filed under: Alvas

Likes

Comments

Jag har verkligen fastnat för vego-mat, det är så gott! Sedan upplever jag att min kropp mår mycket bättre av det. Idag fick det bli någon form av sojanuggets tillsammans med champinjoner och sallad. Mumma!

Efter skoldagen gick jag iväg till Gina Tricot lite snabbt för att köpa mössa och halsduk. Deras är så bra, jag har kört samma variant i en ny färg varje säsong haha. Så enkelt och mysigt sätt att pigga upp mina svarta vinterjackor på.
Idag fick det bli en ljusrosa tillsammans med en grå mössa, visar er vid ett annat tillfälle! Jag har en grå halsduk som jag köpte nyligen så då kan jag multitaska mellan dem. Prima-ballerina!

Därefter har jag svettats och stånkats på gymmet. Jag känner att jag börjar landa i träningen igen vilket känns så skönt, jag blir så glad av det. Synd nog var gymmet lite väl fyllt och jag klämde in mig i ett hörn där jag fick vara ifred. För att leda klagomålet vidare, så funderar jag på att byta gym efter årsskiftet när mitt kort går ut.
Överväger då fitness 24/7, om någon vet hur det funkar är ni varmt välkomna att slänga iväg en kommentar!💋

Nej vet ni vad, nu väntar seriemaraton! Idag tänker jag lägga skolböckerna åt sidan, jag behöver det. Serien jag följer heter Frikänd! Det är världens bästa serie. För tillfället. Enligt mig. Jag är fast. Tur att jag snart kollat klart så att jag kan återgå till mitt vanliga liv, skämtåsido.

Pussar och kramar, A

  • Filed under: Alvas

Likes

Comments

Dagens lunch fick bli vegofärs och fullkornspasta tillsammans med en enkel sallad.
Har ni förresten lagt märke till mitt gurk- och limevatten??? Jag har fått en crave på det, från ingenstans. Jag blir så ledsen om jag inte har en sån där flaska färdig i kylen. Jag måste alltid, alltid börja dagen med ett glas vatten, haha. Det är så roligt då jag aldrig någonsin varit förtjust i vatten, speciellt inte till mat osv.

För övrigt har jag en massa plugg jag ska sitta med. Det känns dock inte som att det borde bli något problem, jag har ett bra flow idag och är så inne i mig själv. Kan man ens säga så haha?.. 🌴

Annars är det bra med mig, bortsett från lite hjärnspöken som ställer till det för mig. Jag hoppas råda bot på det inom kort! Allt fokus ligger på mig själv just nu, vilket känns jätteelakt mot andra. Men sedan måste jag, som alla andra, orka med mig själv för att orka med andra människor.

Det är så läget är just nu. Ville mest kika in och uppdatera er!

Likes

Comments

Åh, nu ska jag bara kika igenom det sista inför ett prov jag har imorgon. Tyvärr är jag jättenervös, men det är ingen idé att gruva sig - jag kan inte göra annat än mitt bästa! Haha, tyvärr märker jag relativt stor skillnad på mig själv nu gentemot hur jag var i ettan. Jag kunde bokstavligen sitta uppe hela natten inför prov, jag var jordens kontrollfreak. Skönt att det gett med sig, tycker jag.

Som sagt, imorgon får det gå som det går. Som tur är avslutas dagen med min absoluta favoritlektion. Nämligen mental träning! Jag tycker att det är så bra lektion och det ger mig så, så mycket!

Nej mina hjärtan, många godnattkramar. Nu ska jag försöka strukturera upp detta. Wish me luck!

Oldie but goldie👆🏼

  • Filed under: Alvas

Likes

Comments

Idag har jag gjort mig själv en tjänst.
Jag har bestämt mig för att, iallafall idag, bojkotta söndagsångest. Istället har jag gått runt i mysiga kläder, ätit gott, och sovit ut ordentligt på morgonen.
Jag har också, och för närvarande med, suttit med läxor som jag skjutit på alldeles för länge.
Inte för att jag tycker att det är roligt att sitta en ledig dag, men för min egen skull. För att ta kål på ångesten det bidrar med, att faktiskt inte ha just den där läxan gjord.

Jag vet att skolan är ett helvete ibland, det är en stress vi aldrig kommer ifrån. Låt oss istället överleva detta tillsammans, för trust me. Jag är döless och skoltrött haha, men inom 2 ynka veckor har jag lov. Då tänker jag se till att inte ha något plugg kvar och endast njuta maxat.

Dagens pepp: "
Make yourself proud. "

Likes

Comments

Latest posts