• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej och hå! Vilken hektiskt helg. Den har bestått av festligheter kvällarna och nätterna i ända, och under dagarna har jag umgåtts med vänner. Det känns ändå som att det var ett bra vis att kicka igång lovet på 🙂

Idag står inget särskilt på schemat, jag skulle behöva plugga på en uppgift som har deadline efter lovet... men hur roligt känns det? Överväger därför att först träffa en kompis och sedan sätta mig närmare kvällen och skriva klart det sista.

Jag skulle behöva springa iväg och köpa nytt smink till mina bryn då de brynprodukter jag har är alldeles för ljusa till mitt mörka barr. Så får det bli, jag kanske rentav hittar något mer skoj som jag kan trösta mig med i detta vinterväder! 🙂

Förövrigt är det väldigt bra med mig och jag hoppas att det är likaså med er. Jag passar på att njuta av de första dagarna av lovet och försöker fylla de med mycket tid med mina kära vänner, träffar dem alldeles för sällan. Sista dagarna och majoriteten av lovet ska jag jobba, vilket såklart också känns roligt!

Hoppas att ni får en fin dag och att ni haft en bra helg, A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså mums, mums, mums. Jag är så jädrans nöjd med mitt nya svall! Och ändå gör det sig inte helt rättvist på bild. Jag har nog aldrig haft såhär snyggt barr.

Extra imponerad av min duktiga frisör med tanke på hur mitt hår såg ut tidigare, det vågar jag dock inte lägga upp bild på haha (skäms en aning)

För er som bor i Dalarna kan jag starkt rekommendera frisör Johanna Pax. Hon är värd varenda resväg, fantastiskt duktig och engagerad frisör! 🙂

Likes

Comments

Som jag nämnde igår har jag frisörtid idag och har för att dyka upp förberedd jagat inspirationsbilder på hur jag vill ha mitt hår. Jag tänker mig något som liknar bilderna ovan, eventuellt något mörkare färg (om jag vågar hehe). Och jag kommer nog köra på en kortare frisyr, just nu har jag en längd som går en bit från axlarna. Skulle jag känna att det inte passar mig växer det ut snabbt, men jag vet sedan tidigare att jag trivs sjukt bra i kort när jag väl vågar klippa mig.

Bilderna ovan är tagna från denna frisör, men som också har ett instagramkonto vid namn @styleelin 🙂 Stort tips!

Likes

Comments

Hallå hörni. Om ni bara visste hur många gånger jag gått in här, skrivit någon rad men sedan raderat den efter att ha ifrågasatt för vems skull jag egentligen gör det.

Felet och den ekande tystnaden här beror helt enkelt på att jag har noll motivation. Jag har noll motivation till skola, vardagshjulet och det där som hör till. Problemet med mig är att just brist på motivation också slår ut orken.

Jag har kommit igång med träningen. Jag har också hoppat på något nytt på arbetsfronten, som känns superbra. Djupare kommer jag inte gå in på det då jag trivs oerhört bra, och vill särskilja det från detta. Jag är rädd om det, det är en av få saker som håller mitt driv igång just nu! Vilket såklart är jätteroligt. Jag är tacksam över den möjligheten.

Alltså ja, jag tror närmare bestämt att det måste vara typ tjugo dagar sedan vi hördes sist. Mycket har hänt men samtidigt också alldeles för lite.

Jag är i någon slags svacka, där jag egentligen mår bra men känner att tiden står stilla. Att tiden går så snabbt samtidigt som den känns omäktig. Där hör skolan till, det känns som ett hamsterhjul där jag fastnat med benet i en snurrande fart.

Jag lagade fajitas ikväll, appropå inget. Och under veckan har jag lyckats förstöra mitt eget hår med hemmablekning... (hälsningar en morot) och har sedan dess desperat väntat på tid imorgon hos min favoritfrisör när det kommer till hårfärg! Hon lyckades klämma in en tid åt mig vilket jag gladerligen spikade.

Jag ville bara kika in, berätta att jag lever och uppdatera er med vad som sker i mitt liv (som ni hört, inte särskilt mycket) Och så hoppas jag att motivationen kryper sig på inom kort 🙂

Likes

Comments

Bilder är hämtade från weheartit.com

Alltså åh... Jag längtar mig bort! Som tur är har jag inte så långt kvar. Jag har bokat en resa med en kär vän, och jag är helt säker på att den veckan kommer att bli helt oförglömlig. Mer om resan kan jag berätta när det börjar närma sig, vi åker i vilket fall i mitten av juni. Jag ser verkligen fram emot det då det känns som något vi pratat om sen vi var små, och jag tror att det kommer att bli en resa vi sent kommer att sluta se tillbaka på! Woho, jag skulle gärna åka NU NU NU.

Likes

Comments

Du hade bara halsduken och skorna kvar. Sedan var du färdig för ännu en dag. Efter att ha borstat dina tänder slår du dig ner på den där stolen för att knyta skorna. Där någonstans börjar hjärtat slå, hårt. Magen knyter sig likt den gör när du ska göra något jobbigt, men ännu lite till. Du blir varm, så varm att den där jackan du nyss tagit på dig skapar en känsla av att du blir kvävd med fyra dunkuddar för ansiktet. Du trotsar panikkänslorna och reser dig upp, men du faller ganska snabbt i en lutande position mot ytterdörren. Sakta låter du ryggen glida längs med den där bruna lägenhetsdörren. Sedan sitter du där. Tårarna rinner, och halsduken du tagit på dig lämnar en stramande känsla längs din hals.

De alla kommer döma dig. De alla kommer att se ner på dig. De alla kommer att se igenom hur svag du är.

Den där karmen vid ytterdörren känns som en gräns mellan liv och död. Just idag känns den andra sidan skrämmande farlig.

Skam, skuld och panik. Vad är det för fel på dig? Att göra en så enkel sak som att lämna ditt eget hem.

Men det där hemmet är så mycket mer än en dörr till en varm, bonad lägenhet. Det är dörren till din trygghet. Dörren till platsen där det inte finns några hämningar. Där ångesten din kan få bryta ut hur och när den vill. Den där dörren är det enda som just nu håller dina fötter kvar på marken.

Du vill sparka loss från allt som någonsin hållt dig kvar. Bli fri igen. Fötterna är som tung bly, vilandes mot den där sträva golvmattan. Där sitter du kvar, låter paniken stanna kvar över dig, men just där du sitter varken växer den sig mindre eller större. Den bara har dig, gripit tag i dig med sina klor. De två minuterna, som egentligen är en hel timme, känns tomma.

Och så blir du sittandes där.

Likes

Comments