Header

ANDRA ADVENT

" Det är söndag den andra advent. Jag har varit hemma hos mina föräldrar sedan i torsdags - så himla mysigt. Det har varit välbehövligt att …"

DECEMBER

" Snart hemma från Australien Det är december. Det är en vecka kvar på praktiken i Örebro på rehabmedicinska kliniken. Idag är jag hemma hos…"

FAMILJ OCH KÄRLEK

Det är söndag den andra advent. Jag har varit hemma hos mina föräldrar sedan i torsdags - så himla mysigt. Det har varit välbehövligt att ta en paus från praktik och tentastressen och bara få vara ett tag.

På fredagskvällen kom också syster hem för helgen. Det är så härligt att vi alla bor så nära varandra nu igen! Älskar att kunna hälsa på familjen när som helst. Till middag lagade hon moules mariniere, så gott!

När jag åkte iväg till Linköping med tåget trillade lätt snö ner på marken. Inte för att det är här för att stanna - men det ger trots allt den där känslan för jul när det glittrar i snön av solskenet.

moules mariniere

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

FAMILJ OCH KÄRLEK

Snart hemma från Australien

Det är december. Det är en vecka kvar på praktiken i Örebro på rehabmedicinska kliniken. Idag är jag hemma hos föräldrarna i Vadstena och julmyser. Om lite drygt en vecka kommer killen på bilden äntligen hem igen efter en höst på andra sidan jorden - i Australien.

När praktiken väl är avklarad är det ett par dagars effektivt tentaplugg som står på schemat, följt av julmys med O och familj. Längtar så himla mycket efter det!

Likes

Comments