Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag var hemma och var sjuk i går, och i dag med. I dag försöker jag dock jobba hemma så gott det går. Vill inte vara sjuuuuk, men det känns som att det är på bättringsvägen i alla fall. I dag har jag ju till exempel bytt sängen mot kökssoffan och ska försöka att tvätta och städa lite.

Egentligen hade jag en fest att gå på i dag, för att fira min väns hund som tyvärr har gått bort. Men blir la helt enkelt att stanna hemma, usch och fy.

Likes

Comments

Likes

Comments

Postad i: Nytt in

I samarbete med Palora så har jag fått hem ännu en fantastisk sexleksak.

Denna har det ju varit en hel del snack om i höst, och det är inte för intet. This one will change your life och sättet du ser på orgasmer, det gjorde det i alla fall för mig. Orgasmerna med denna är något helt annat.

UTSEENDE: 5/5

Så fin! Ser mer ut som en ansiktsmassagegrej än en sexleksak. Alltså väldigt diskret och stilren.

VIBRATION: 6/5

Men jaaaaa! Den pulserar snarare än vibrerar, vilket kan påminna om att bli slickad. Ett tips är dock att alltid ha den fullladdad då den annars kan tappa lite av sin intensivitet.

STIMULANSOMRÅDE: 5/5

KLITORIS!!! Yaaaas säger jag bara. Extrem stimulans på klitoris. Som jag nämnde tidigare så är det lite som att få oralsex.

ÖVRIGT:

Denna får 5/5 Alvor! Dels pga utseendet, dels pga ”vibrationen” och också för att den kan få en (mig och andra jag har pratat med) att komma flera gånger om, och väldigt snabbt.

HÄR hittar ni produkten


Ni får även 25% rabatt om ni uppger ALVA, dock inte på denna produkt då den redan har ett så pass nedsatt pris.

Likes

Comments

Jag och min nakna kropp- som är censurerad pga instagram och dess riktlinjer. Jag älskar nakna kroppar.

Likes

Comments

Jag är den lilla bebisen och personen som håller om mig är min syster Tova

Jag, mamma & Tova tittade på gamla barnfilmer förra veckan. Det kändes så himla märkligt att se min far och mamma tillsammans. Himla fint att se hur och vad en har blivit skapt av dock.

Likes

Comments

I går så var jag, Hanna & Dani på Gûavas releasefest. Det var verkligen så jävla nice! Alltså bara massa coola och fina människor och Stasia och Ester har gjort ett så bra jobb. Jag är dessutom med i första numret, det kan ni hittahär!

Gûava är en webbtidning som kommer släppas 4 gånger per år, och som dessutom är inkluderande till skillnad från många andra tidningar. Oavsett om du är trans, rasifierad, snygg, ful, tjock eller smal och så vidare- så finns det en plats för dig.

Likes

Comments

I går mötte jag upp Alex och Freddie efter jobbet och åt middag på Vapiano. Haha avskyr verkligen det stället, men billig pasta går alltid hem. Det var också fett mysigt att träffa dem igen då det var evigheter sen senast.

Sedan tog vi oss vidare till Söder och såg filmen om Ted Gärdestad. Så fruktansvärt fin men jobbig film. Den porträtterar hans psykiska ohälsa/schizofreni på ett väldigt bra sätt tycker jag, och igenkänningsfaktorn var hög för mig. Dessutom så tyckte jag att både Adam Pålsson och Happy Jankell var otroligt duktiga, trots att jag tidigare haft väldigt svårt för de båda två.

Jag blev i alla fall himla påverkad av filmen, mest på ett väldigt fint och kraftfullt sätt, men den gav mig även en hel del tyngd. Jag har alltid lyssnat mycket på Ted, och också funnit mycket lugn i Kenneths texter, så det kändes lite som att vara hemma. Ni borde verkligen se den!

Likes

Comments

Postad i: Nytt in
Samarbete

Määä!!! Jeanshoodie blev det i senaste paketet. Jag älskar ju allt var over size heter och denna är ju inget undantag. Det jag gillar bäst är den stora magfickan!!! HÄR hittar ni den!

HÄR hittar ni den!

Likes

Comments