Header
View tracker

I går dammade jag av tatueringsmaskinen och tog emot tre kunder. Det var så KUL. Alltså har träffat så många gulliga tjejer (och några killar) när jag gaddat. Verkligen ett perfekt tillfälle att träffa människor jag aldrig hade träffat annars. Och kul är det. När jag kommer hem från Thailand ska jag nog skramla ihop till en ny maskin.

Likes

Comments

Åh hej!! Turbulenta dagar. Lite som vanligt. Söker ofta efter drama för att det ska hända saker i mitt liv- mest genom att söka mig till sviniga killar som behandlar mig som skit :))) Kom i dag fram till att detta troligtvis är ännu ett självskadebetende of mine och att det är fruktasnvärt dumt. Ska verkligen försöka öva och förbättra mig på att vara ensam på riktigt.

Jag och Alex såg precis How to be single, som är så bra!? älskar lättsamma filmer som den. Och mycket av det stämmer liksom, som de flesta klyschor. Jag vill inte känna att jag behöver en persons närhet eller bekräftelse för att känna att livet är värt att leva. Hela mitt liv kan inte fortsätta kretsa kring elaka människor som inte bryr sig om mig. Det är fan inte hälsosamt.

Med detta sagt ska det bli fruktansvärt skönt att åka till Thailand. Ja kärleken kommer ju finnas på plats men Adam är i alla fall en av de finaste killarna som jag träffat. Adam är alltså min australienska bartender som jag dejtade förra våren. Han är i Thailand och hela jag blir till mig av att veta att jag träffar honom om EN VECKA. Resten av tiden ska jag fokusera på att andas och festa och yoga. Japp, tar med mig min yogabok för nybörjare och ska verkligen försöka. Moa verkar vara på denna plan så wish us luck. Jag har däremot någon fruktansvärd resfeber, är jättenervös och stressad? Drömde till och med härom natten att jag glömt maaassa viktiga saker hemma. Usch.

Utöver detta är jag glad att Olivia och Vega är vänner igen? KUL JU. Ni kan ju läsa på både Vegas och Olivias bloggar, om deras möte med varandra i går. Och nu får ni även läsa min åsikt på det hela. Som på gamla goda tiden. Minns ni när en kunde läsa 5 olika bloggar och de hade en sammankoppling? Typ Dessie, Paow osv. Visste ju allt om alla och deras relationer.

Likes

Comments

Tröjan hittar ni här !

Nu ska jag iväg till jobbet. Har lyckats tvätta och packa lite i dag!!! känns fett skönt. Jag har så lätt för att bli stressad så listor och planering är mkt mkt viktigt. Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Hittade lite gamla bilder på mig från när jag gick i nian tror jag. Hahaha så långt bort verkligen

Tider då jag bar Colmarjacka och sminkade en fruktansvärd ögonmake??

Tiden då jag bar Hunterstövlar, tyckte mina ben var tjocka och hade långt hår

Tiden då jag använde BH och bodde hemma

Och då en 15åring som ser ut att vara mycket äldre?? Am I right

Likes

Comments

FÖRE

Vilket perverst ord på något vis? Nyfrissad. Låter som något... Äsch. I dag var jag hos Ida och blekte sönder min utxävt (sönder!! jaaaa, det blev rött och brände så satans mycket: ni med blekt hår-- feeel me don't you, kampen mot väteperoxidet) och så lade hon i någon färg på det. Och så klippte vi! Blev jättenöjd!


EFTER

Likes

Comments

Jaaaaa!! På måndag åker vi till Thailand. Jag, Stella, Alice och Moa!! Det kommer bli så jävla fett. Dessutom är Adam där (han jag dejtade förra våren). Määä <3 Vi har dessutom ett eget rum i några dagar, om allt går som planerat. Och därefter ska vi festa, sola, bada och jag ska försöka ANDAS. Vill verkligen njuta och behöver verkligen komma bort från detta klimat och mörker!!! jaaaa jag behöver det! känns som om min kropp och sinne håller på att kapitulera. Bort bort snabbt ja tack

Förra året när jag var där med mamma och Micke så träffade jag en engelskman som jag hängde med intensivt i några dagar. Blev så betuttad i den människan. Han visade sig dock vara rätt dum i huvudet när jag senare följde honom på facebook och han delade videos som var uppenbart sexistiska. Tråkigt men icke oväntat må jag säga.

Likes

Comments

Skulle du kunna visa dina piercingar & tatueringar i ett inlägg? Hade vart såå kul:-) kram <3

Här är de flesta av mina tatueringar plus mina percingar i nipple och smiley. Har planer på att göra massa nya tatueringar i Thailand, med bamboo stick. Blev så satans nöjd förra året och det är verkligen en fantastisk form av gaddandet.

Likes

Comments

Dessa hittar ni här!

Hur fina!? I sammet och olika färger. Älskade verkligen mitt senaste paket från Romwe. Kvalitén är inte toppen alltid men de har verkligen kläder jag gillar. Det mesta jag har på mig kommer därifrån haha!

Likes

Comments

MÅNDAG!!! Jag har storstädat och jobbat och de nääääzzz

Likes

Comments