Header

💗 Vill verkligen bara tatuera mig mer. Alltså får inte nooog!! har 20 nu men gahh finns så mycket mer jag vill göra. Problemet är att jag inte kan göra på mig själv då jag främst vill fylla armarna, och att gå till salong är världens process för mig. Oh well, får ta tag i det. Löning snart ju!

🐷 Trivs verkligen på Foodora. Själva jobbet kan vara rätt påfrestande ibland. Att prata med arga och hungriga kunder när en själv är trött är inte en jättefin kombo alltid. Men mina kollegor är så jävla fantastiska. Vilket är jätteskönt. Tycker aldrig att det är jobbigt att gå till jobbet.

💘 Tappat massa läsare vilket suger. Jag är ju rätt dålig på att uppdatera. Men... I really wanna try liksom. Vill vara duktig. Men kommer inte alltid på något, och vet inte vad ni vill se? Vad vill en se i en blogg liksom. Läser bara Olivias blogg nu förtiden så har inte så bra koll.

💇 I morgon ska jag äntligen färga min utväxt!!! är så taggad. Hatar verkligen denna utväxt jag har nu samt att färgen är rätt ojämn och dassig. Så det ska bli assoft!

🎀 Älskar facebookfeedet. Finns så himla många roliga videos??? och bra artiklar??? Beror ju såklart på vilka vänner en har. Men jag verkar ha en rätt medveten grupp av människor som väljer att posta grejer. Sjukt bra grej egentligen. Lättillgängligt och lärorikt samt underhållande.

​Kroatien <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här är mina skal från Caseppasepp!!! är så himla nöjd. Kvalitén på skalen är assoft.

Sååå jag tänker. Att ni ska ha chans att vinna en rabattkod på 300 kr!? Då kan ni alltså designa era egna skal, hur ni vill. Det ni behöver göra för att vinna är då att skriva en kommentar och motivera varför, ett + om ni delar inlägget på eventuell blogg eller instagram eller facebook. Därefter lottar jag ut en vinnare. Tävlingen avslutas nästa söndag, lycka till! 

I samarbete med CaseApp

Likes

Comments

Efter jobbet i går drog jag till mr French där Olivia hade något slags födelsedagsfirande. Mindre lyckad kväll för min del, men äsch! Denna kväll blir säkert bättre :)))

Likes

Comments

I ett tillstånd efter jobb, vin, gråt, tumult och dans.

Likes

Comments

Har inte kunnat blogga från datorn i dag pga INGET MINNE. Trots att jag rensade bara här om dagen. Aaaa det suger.

Är i alla fall på väg till jobbet, sen ska jag dricka massa vin! Med vem och var är ännu oklart men det löser saj. (Och ja jag har slutat röka men det är ok ibland, heh)

Likes

Comments

Gaddade i några timmar i dag. Supergulliga kunder och jag själv blev också nöjd! Så, lyckat helt enkelt. Hann dessutom storstäda innan!? Så jävla nice må jag säga.

Likes

Comments

ÄÄÄej eyye äyyjj. Alltså mää blir så glad av all ny musik jag hittar. För jag älskar verkligen det. SÅ jävla soft att höra ny musik ute till exempel? behöver inte alltid kunna sjunga med. Kan vara nice att bra gunga. Lät typ snuskigt? märkligt ordval? Gunga. Nä. Men VIBEA liksom.

/tumblr

Likes

Comments