Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I dag ska jag och Dani antingen på nåt event för naturliga kosttillskott, typ? eller på AW med Saurabh. Var så länge sen jag träffade honom så hade varit så mysigt. Vi får se helt enkelt! Duscha måste jag göra när jag kommer hem i alla fall, jag har inte tvättat håret på lite för länge nu... hehe. Avskyr att duscha pga så tråkigt, men nu när det ser ut som att det skulle gå att steka ägg på håret så måste jag väl. Hoppas ni har haft en fin dag so far!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har tänkt att jag ska försöka laga så mycket matlådor som möjligt, så att jag sen istället kan beställa juice! Känns FRÄSCHT haha. I dag blev det citronvatten med ingefära och en shot med gurkmeja och nå mer.

Likes

Comments

Likes

Comments

Postad i: Outfits, Nytt in

Alltså ååhhh. Fick hem dessa byxor i går och de är så lena så att jag inte vet var jag ska ta vägen. Vill ha dem i alla färger! alltså röda och gröna också. Jag älskar ju verkligen "fancy mjukisbyxor" pga bekvämt och snyggt.

Foto: Amanda Kalderén

HÄR hittar ni dem!

Likes

Comments

Postad i: Outfits

Jeans: Vero Moda Skor: Här Jacka: H&M Skjorta: Oklart

Likes

Comments

Lyckades shoppa massvis i Berlin. Bland annat dessa tofflor. Alltså är så jävla kär i dem, köpte ett par till liknade i ljusrosa. Ska fota lite av det jag köpt så ni får se!

Likes

Comments

Postad i: Nytt in

Redan fått typ 10 komplimanger för dessa pga asfeta. Älskar verkligen att de är enhetligt röda och med lite platå.

HÄR hittar ni dem!

Likes

Comments