Header

SPYR på män. Så jävla otäcka verkligen. Hur kan man inte SKÄMMAS. Tur som fan att det var just denna tjej som råkade på dem, men tidigare har säkert ett flertal fallit offer för deras vidriga kvinnosyn.

Likes

Comments

Nu ska jag sova!! onanera och sova förstås. Icke glömma. Hoppas ni mår jättebra! och tack för de fina kommentarerna angående podden, gör mig så glad <3

Likes

Comments

Har nog inte rökt så mycket som jag gör nu på fleeera år. Alltså gahh blev ju helt fucked av Thailand. Dels pga mina vänner röker stup i kvarten och för att det är det en gör utomlands. Röka. Cigg. I mängder. Oh well, du lever ju bara en gång!!! skoja. Egentligen en riktig sunkig ovana en har- lyckades ju till och med sluta ett tag. Skyller på ångesten som kom och tog mig, då är cigaretter ett måste... typ.

I dag har jag jobbat och det gick faktiskt extremt bra i dag. Trivs på jobbet numera, mycket till och med. Känns himla skönt, att inte känna åhnej på morgonen.

Likes

Comments

Denna hobby är ju extremt harmonisk om något, på snudden till meditativ. Blev väldigt nöjd med dessa två som jag ritade här om veckan. Det bästa jag vet är skuggningar, kan sitta och skugga ansikten i evigheter.

Likes

Comments

Gahhh!! Älskar ju svenska serier och filmer, där även Bonusfamiljen!! Ny serie på SVT som porträtterar en bonusfamilj, skapad av Felix Herngren, Clara Herngren och Moa Herngren. Känner igen mig lite och en del men den är rolig samt fint samt allvarlig. Tycker om hur Petra Mede gör sin roll, och Erik Johansson är en av mina favoriter... bland annat från Stockholm Boogie. Här kommer ni dit i alla fall, nya avsnitt kommer på måndagar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Totaaalälskar denna tröja. Mitt senaste paket från shein var så jävla tungt. Ska visa er resten i veckan! Här hittar ni den i alla fall! (adlink)

Likes

Comments

Hey you guys!! I går var det jag som fick spela in podden själv. Olivia är i Helsingborg. Så jag satte mig ned, utan manus och improviserade. Hoppas ni gillar det ändå! HÄR hittar ni den! säg gärna vad ni tyckte om den??

Likes

Comments