ALVA FROSTANDER
View tracker

​Sov borta i natt. Men åkte hem i morse och har duschat och fixat lite, ska jobba i kväll! Och sen kanske jag möter upp Olivia och Megan, förhoppningsvis! Hoppas ni får en fin kväll, puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

"ahh vart är din hoodie från?? såg SÅ mysig ut!"

Den kommer härifrån! Puss

Likes

Comments

View tracker

Åååhhhh så skönt med nya sminkborstar. Jag är annars så himla snuskig när det gäller smink. Alltså, en ska ju egentligen tvätta borstarna minst två gånger i månaden??? Oh well. Ni kan köpa dem HÄR i alla fall!

Likes

Comments

Alltså DÖR för de svarta skorna. Så fucking snygga. De rosa är mer vårskor, har inte riktigt hittat passande byxor än.

Ni hittar de svarta HÄR och de rosa HÄR

Likes

Comments

Likes

Comments

I går jobbade jag och sen spelade vi in podden. Åkte hem efter det och bara CHILLADE, inte hängt med mig själv så på en vecka typ. Träffat Michel varje dag. Oh well! i dag är jag ledig, eller jag ska tatuera!

Likes

Comments

Semcon har gjort en sökläsare som gör internet mer jämställd. Så himla smart idé verkligen! Jag menar, vi lever ju i ett ojämställt land, och värld. Så är det bara, fakta helt enkelt. Patriarkatet består och kvinnan är underordnad, men även mannen har vissa begränsningar. Tydligt syns ju detta inom yrken. Kvinnor förknippas med vissa yrken och samma sak men män. Vägen mot att eliminera denna syn är viktig.

Till exempel, brandman. Ja det hör en ju bara på namnet, ett mansdominerat yrke. MEN vadå. Det finns ju fortfarande kvinnliga brandmän. Så när du bildsöker via semcon på olika yrken till exempel, så görs en parallell sökning som gör resultatet mer jämställt. Hur grymt? Så slipper unga tjejer tro att de inte kan bli ingenjörer, då hela google består av män i gul hjälm. Icke! semcon helps you.

För att läsa mer samt ladda ned applikationen så kan ni klicka er in på Semcons hemsida. Här!

Blev så himla glad av detta samarbete! Tackade ja och laddade ner det direkt.

Likes

Comments

Likes

Comments