Header

Hej o hå!
Igår så var det fest som stod på schemat för min del. Jag och några ifrån klassen träffades hemma hos Gustav, där körde vi lite dricklekar och pratade en hel del. Jag hade tänkt att gå ut senare på kvällen men kände mig rätt nöjd med kvällen och ville bara hem och sova helt enkelt. Micke kom och hämtade mig och sen åkte vi och hämtade Oliver som skulle sova hos mig!
När vi kom hem så somnade jag nästan direkt!
En helt perfekt kväll och jag kommer sakna min underbara klass något enormt efter studenten, så himla underbara människor!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Enligt mig skulle flytta hemifrån vara dröm men utan jobb samt att jag inte känner mig riktigt redo för allt vad en lägenhet kräver så kommer denna längtan kvarstå ett tag, tyvärr.

Har ni flyttat hemifrån?

Likes

Comments

Frågan man får ca 50 gånger är '' men vad ska du göra efter studenten?'' Lika mycket ångest varje gång frågan ställs för själv har jag varit väldigt kluven till hur jag ska göra. Om jag ska plugga direkt som nästan alla mina vänner ska göra, men är ju så skoltröst så kommer jag orka att börja plugga igen i ytterligare 3 år? Om jag ändå söker till universitet men inte kommer in, ska jag då börja plugga på komvux direkt eller ska jag ta ett sabbatsår för att jobba och resa? Så många av ens vänner har redan stora planer på hur dem ska börja jobba hela sommaren, sen ska dem ut och resa i ett år för att sen flytta hemifrån och börja plugga i en helt ny stad med nya människor. Jag tror dock att min plan är att söka till universitet, kommer jag inte in så ska jag börja plugga på komvux samt försöka få ett jobb. Tänker att om jag inte kommer in så kan det alltid vara bra att ha pluggat upp några ämnen tills man ska söka till universitet. Men lyckas jag att komma in på det jag valt så är ju det helt underbart och jag kommer att ta chansen till att plugga om jag får chansen även om jag är skoltrött. För om jag känner mig själv rätt så kommer jag att bli allt för lat och inte orka tänka på att söka till något universitet. Sen är ju en plan att flytta hemifrån också men det lär få vänta i något år till!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tycker det inte är mer än rätt att börja min blogg med att tipsa om några extremt snygga saker att införskaffa sig nu till sommaren. något som är extremt snyggt är ju ändå velvet, något som är riktigt inne just nu. Sen såklart, ett par riktigt snygga rosegold solglasögon, har själv ett par som används flitigt så fort solen tittar fram iallafall. Sen måste man ju såklart ha en snygg bikini och något som också har blivit väldigt inne är baddräkter i alla olika former och mönster. Det sista som man ändå måste ha i sin sommargarderob är ju ett par denimshorts. Dem som jag har hittat var inte heller så dyra vilket är ett stort plus! 

Vad tycker ni är ett måste att ha till sommaren?

Likes

Comments