Header

Om 4 dagar fyller jag 20år. Jag har alltså levt 1/4 av mitt liv!
Det första jag kommer göra på lördag är att gå till systemet, originell man är, men ska ha en ” fest” med mina vänner på kvällen så ville ha en lite alkohol tills dess!
Lär ta en massa bilder den dagen vilket förhoppningsvis kommer upp här på bloggen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt nyår spenderades med väldigt många härliga människor!
Först var vi hos Jesper och åt mat och senare på kvällen så drog vi vidare till Emmie. Hur mysigt som helst och väldigt skönt att bara ta det lugnt på nyår!

På måndagen 1/1 2018 så åkte jag och Micke för att hämta Beppe. Sån bra början på det nya året.
Så min första vecka på nya året spenderades med vår nya valp. Mycket tid som man måste lägga på en valp, men kommer vara värt det och det känns värt allt när man vaknar upp till en gullig liten hårboll!

Har sen jobbat en vecka på mitt nya jobb!
Är alltid mycket jobbigt när man möter så många nya intryck hela dagarna och samtidigt försöka lära sig hur allting fungerar!
Men det är så roligt och älskar att få mycket ansvar och få bestämma och göra allting på mitt sätt!
Har ju innan jobbat som vikarie och då har man alltid fått ändra sig efter allas olika regler. Men nu är det jag som bestämmer and I love it!!

Likes

Comments

På bilden ovan så kan ni ser vårat nya tillskott i familjen Febéll. Vi har haft en hund innan honom på prov men som tyvärr visade tydliga tecken på att han inte trivdes med barn. Vi kände helt enkelt att det bästa för honom var att bo själv utan småbarn så hans förra ägare tog tillbaka honom. När han åkte så kändes det så tomt, han var en jätte fin hund som vi älskade så riktigt trist att han inte trivdes. Men vi kände helt enkelt att vi inte kunde vara utan en hund. Livet är verkligen trist utan en, så vi bestämde för att denna gång satsa på en valp. Och vi hittade då lilla Beppe.

Han är en blandis mellan Japanese chin och Pekignes. Han är 11veckor och han måste fortfarande träna på att bli rumsren och han gör stora framsteg varje dag!
Att ha en valp är dock en stor skillnad ifrån att ha en vuxen även då förra hunden krävde en del jobb så är en valp 100gånger mer krävande, vilket vi var beredda på! Men det är kul då man ser att han lyssnar och lär sig hela tiden!

Likes

Comments

Något som jag alltid har älskat är att måla. Har målat sen jag var liten och det har alltid fått mig att må bra och är nog enda gången som jag kan sitta stilla i timmar. Nu på senaste tiden har jag verkligen gått all in på mina målningar, brukar ta ca 10-15h att göra klart en teckning.

Likes

Comments

Jul två firades hos mormor och morfar!
Vi åt julmat och sen gick vi en promenad runt sjön, efter det kollade vi på Karl-Bertils julafton. När vi kollat klart kom tomten!
När tomten gått så blev det- julklappsleken= krig.

Efter julklappsleken så hade vi köpt en present var åt fem personer. Till paketen så skulle man rimma. Detta tar tid kan jag lova, men det är så kul att lyssna på allas rim och se vad alla får för något.
När alla fått sina paket så tog vi de lugnt och åt lite( om man inte va proppmätt såklart) och runt halv åtta så åkte vi hem!
Där väntade lite mer paket till mig eftersom jag inte öppna alla mina igår, fick så mycket fint och är så tacksam för allt!

Likes

Comments

God jul alla fina!
Hoppas eran jul har varit toppen!
Min har varit fantastiskt, började dagen med min familj och lite paketöppning.
Till lunch så var jag och Oliver hos hans mormor och morfar. Lite julbord blev det allt, Kalle Anka och lite paketöppning där också. Runt sex tiden så åkte vi till hans farmor och farfar där vi åt lite mer julbord och sen kom tomten. Efter det har vi bara tagit det lugnt och umgåtts.
Älskar så mycket men efter en hel dag med julfirande så blir man helt slut och lär ha matkoma i veckor särskilt när de blir julfirande 2 imorgon.
Så nu måste jag ladda om för mer julmat, paket och mys med min släkt, ser fram emot det så mycket!!
Älskar julen!

Likes

Comments

Dagen har bestått av jobb. Började jobba vid nio, sovmorgon idag vilket jag inte tackar nej till. Slutade vid tre och skulle på ett möte ang jobbet så gick då till mamma för hon skulle sluta vid fyra då jag skulle till mötet. Mötet höll på i tre timmar(!!!) så var helt slut när jag kom hem. Så det enda jag tänkt på idag är jobb och ytterligare jobb, märks att man börjar bli vuxen nu vilket ger mig sån ångest haha. 19 år och redan åldersnoja🤔

Likes

Comments

Hej och godmorgon!
Denna veckan kommer jag ha en del saker att stå i vilket jag älskar!

Idag ska jag gå en långpromenad med Toulouse min hund som vi bara haft i en månad. Vid fem ska jag ut till lövhult och rida i en timme och på kvällen så ska jag förhoppningsvis träffa Oliver!


På tisdag så ska jag färga mitt hår (igen). Färgade det för tre veckor sen och jag blev så missnöjd för blev inte ens i närheten av hur jag ville ha det. Så jag bestämde mig för att boka en ny tid på en annan salong som jag vet är jättebra. Tyckte dock att på salongen jag var hos är bra men blev som sagt mycket besviken på både deras bemötande och på håret, tyvärr.
Så nu får jag hålla tummarna att håret blir bra särskilt nu inför jul och nyår!

På onsdag blir det förhoppningsvis jobb, då jag fortfarande är vikarie i en månad till så är mina dagar väldigt oklara då jag aldrig vet om jag får jobba eller inte. Men den 8:onde januari så kommer detta ändras(!!) äntligen!
Det som är spikat och klart på onsdagen är iallafall ett möte med min nya chef. Ser fram emot detta väldigt mycket!!

På torsdag blir det samma där på dagen, förhoppningsvis jobb. Vid två sen så åker jag och mamma till Jönköping, blir att leta efter något snyggt att ha på nyår!

På fredag och lördag är jag lite osäker på vad jag ska hitta på mer än att längta sönder tills söndagen!

Likes

Comments

Hej o hå!
Igår så var det fest som stod på schemat för min del. Jag och några ifrån klassen träffades hemma hos Gustav, där körde vi lite dricklekar och pratade en hel del. Jag hade tänkt att gå ut senare på kvällen men kände mig rätt nöjd med kvällen och ville bara hem och sova helt enkelt. Micke kom och hämtade mig och sen åkte vi och hämtade Oliver som skulle sova hos mig!
När vi kom hem så somnade jag nästan direkt!
En helt perfekt kväll och jag kommer sakna min underbara klass något enormt efter studenten, så himla underbara människor!!

Likes

Comments