Hej igen!
Dagen som gått har varit lång men händelserik. Imorse vaknade jag och min pojkvän Oliver hemma hos mig och åkte till skolan. Vi hade matteprov idag vilket var ganska ångestfyllt, och helt ärligt kan det ha gått hursomhelst. Efteråt åkte jag och tränade, innan jag kunde krascha på soffan här hemma framför Sveriges mästerkock. Innan middagen hann jag också bläddra i några arkitektböcker för att bli inspirerad. Låter kanske töntigt haha, men tycker att det är så roligt och intressant, och det är absolut något jag absolut skulle kunna tänka mig att syssla med i framtiden.

Dessutom hann jag och Oliver med att kolla på nya Insidiousfilmen på bio i söndags. Bredvid oss satt en nioåring, och jag kan bara säga att jag ändå var den räddaste i hela biosalongen haha :). Filmen var riktigt bra, och tror att vi båda kan rekommendera den. Men som sagt, det gäller att tåla jumpscares och mörka källare, och inte som jag blunda från cirka minut fyra :-/

Nu är det dags att gå och lägga sig. Det var länge sen jag sov 10 timmar i sträck, så det kommer bli underbart!

Puss och gonatt<3
Alva

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!
Just nu sitter jag i bilden påväg hem till Stockholm. De tre senaste dagarna har jag spenderat i Orsa Grönklitt med familjen och kusinerna, för både längd- och slalomskidåkning. Supermycket snö och minus tio grader! Lite skillnad mot Enskede kan man säga... Vi åkte mycket, både i längdspåret och en dag i backe. För en gångs skull i svenska fjällen var det även strålande sol, helt underbart och man såg flera mil bort från toppen. På kvällarna spelade vi spel med kusinerna och åt god mat.

När jag kommer hem ska jag träffa min pojkvän som varit i Thailand för första gången på tre veckor! Känns så bra, och senare på kvällen ska vi gå på fest tillsammans med min bästa kompis Selma.

Hörs<3
Alva

Likes

Comments

Hej igen!
Idag ringde klockan snortidigt, för att vi skulle åka till Orsa med kusinerna. Det kändes som en måndagmorgon i februari, vilket jag inte är redo för än. Har ju sovit hela lovet och vänt på dygnet en hel del :-(

Gårdagskvällen spenderades med mina favorittvillingar Andrea och Mikaela. Vi pratade, gick i inredningsaffärer (därav fiskbilderna haha) och avslutade på Tapas Boqueria i Moodgallerian. Ett supermysigt ställe med härlig stämning, perfekt för tjejkvällar och dejter. Tapasrätterna var tyvärr rätt dyra, så vi kunde inte beställa mer än 2-3 var, men det var så fantastiskt gott! Maten var bland det bästa jag ätit på länge, och kan speciellt rekommendera den krispiga kycklingen med koriander! Åt även grillade gambasräkor med aioli och citron. För den som gillar skaldjur är de så drömmiga. Dessutom blev man perfekt mätt på två tapas, inte minst för att vi blev bjudna på oliver och rostade mandlar. Antar att det lönar sig att gå ut tre tjejer...

Nu är det dags att kolla klart JVM-matchen mellan Sverige och USA, innan det är läggdags. Imorn väntar skidåkning.

Puss och gonatt<3
Alva

Likes

Comments

Välkomna!
Jag heter alltså Alva Fahlbeck, är 17 år gammal och bor i Enskededalen, söder om Stockholm med mina brorsor och föräldrar.

Alla säger att det är bra att ha en plan och ett bra tema med sin blogg. Om jag ska vara ärlig har jag inte det, förutom att jag vill dokumentera det kommande året och allt som händer i mitt liv. Så länge får ni hålla tillgodo:)

Idag åkte jag in till stan på seneftermiddagen med en av mina bästa kompisar Hanna. Vi åt en tidig middag på Nyko Kitchen, vid Östermalmstorg. Maten var så god, och det kändes skönt att ses och ta ikapp allt som vi missat i varandras liv. Sedan spenderades kvällen med henne och två andra kompisar. Rabarbersaft och nya säsongen av Bron är svårslaget!

Hej länge​<3
Alva

Likes

Comments