Klockan är nu halv 1 och jag börjar äntligen bli trött, förstår inte hur jag kan hålla mig vaken så länge när jag jobbar heltid och är igång tills jag ska lägga mig. Nog bara en period!

Det stör mig så mycket att det bara är torsdag imorgon, vill ha helg nu! Ska dock jobba på lördag också men lördagskvällen kommer nog bli riktigt rolig, umgås med vänner och bara ha kul, perfekt!

Har för övrigt sen jag kom hem bara ätit middag och sjungit, massvis! De är helt sjukt för innan jag flytta till Uppsala sjöng jag minst 2 h om dagen, sedan dog de ut och nu har jag äntligen kommit igång igen. Att sjunga är den bästa känslan utan tvekan, man släpper allt och bara.. uttrycker sig. Haha djup jag blev, men så kan de va.

Nu ska jag sova och tagga för en ny jobbdag imorgon, godnatt på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon höll jag på att skriva.. Men god.. lunch?
Sitter just nu på jobbet och sitter nästintill och bara glor. Har städat sedan jag öppna salongen och nu finns det inte så mycket mer att göra, kanske köra lite extensions på docka så jag sysselsätter mig lite!

Hoppas ni har en bra dag, jag lyckades ju tyvärr försova mig imorse så fick ta med mitt smink och rusa till salongen ca 3 minuter efter jag vaknat.. Lyckat Alva! Men får skylla mig själv för att jag fastna framför serier inatt.

Tänkte ikväll kanske sätta upp min julgran, vi får se om jag orkar då jag ska träna och plugga efter jag slutat jobbet, vilket är kl 18 så kan bli tajt.. Men men, kanske roligare att göra sånt i helgen istället!

Likes

Comments

Nämen, jag är tillbaka!
Den här gången ska jag hålla mitt löfte och engagera mig mer till bloggen än vad jag gjort förut. Ska försöka fixa en schyst kamera så det blir lite roligare bilder osv.

Alla mina gamla inlägg är raderade. Gick igenom dom innan det här inlägget och märkte direkt att varje inlägg i ett års tid handlade om min dåvarande pojkvän, så kände mig tvungen att radera allt och ja, ni förstår!

Vad har hänt sedan sist då? Jo, jag flyttade till Uppsala i september och har nu ett jobb som hårförlängningsstylist på Dazzling Beauty här i Uppsala.
Märkte även i mina förra inlägg för några månader sedan att jag verkade sjukt deppig hela tiden, vafan! De är då jag märker hur mycket jag växt som människa, jag har klättrat upp från den djupa gropen och är stark idag. Fan jag är ju asgrym, har inget att vara ledsen över längre!

Ska försöka sova nu för tionde gången, ska upp och jobba imorgon så need to be fit for fight. Är ensam i salongen resten av veckan, så känn er välkomna att komma över och hälsa på! Godnatt på er. :)


Likes

Comments