Hela långa dagen har jag, Eveliina och Lucie varit i Dover. I ca 2 timmar promenera vi runt alltihop upp och ner för backar i lera. Men värt var det. Hur fint som helst! Vädret kunde inte heller ha varit bättre, kändes som en varm vårdag. Fåglar som kvittra och vårsol som värmde. Nu ska jag och Eveliina lata oss innan lite partaj inne i Colchester!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag åkte jag, Mira och Marie till Ipswich. Jätte fin stad med många fina båtar att kolla på. Vi gick runt lite på stan innan vi gick till vattnet för att kolla på båtarna innan vi satte oss och åt på pizza express. En helt okej söndag!

 • England, Vänner
 • 359 Readers

Likes

Comments

Efter 13 jätte bra dagar i Sverige är jag här, tillbaka i mitt rum i lilla Colchester. Haft underbara dagar med mina vänner och en riktigt bra julafton med min familj. Nästan så jag inte ville åka tillbaka till England. Men Charlotte var jätte glad och se mig och hon älskade julklappar hon fick ifrån mig och mamma. Första dagen i England spenderades i London med Eveliina och hennes vän Emmi, så idag ska jag träffa dom igen fast i Colchester.

 • Vardag
 • 480 Readers

Likes

Comments

Igår spenderades hela dagen i London! Vi började med shopping, fick med mig mer än vad jag skulle, men vad gör det. Lite julklappar är inköpta också så det känns skönt att ha det klart. Efter det gick vi åt pizza som var super god! Varför vi åkte till London var ju såklart att se de fina juldekorationerna och jullysen. Vi gick till Hyde park där dom har en jätte stor julmarknad med massa karuseller och annat kul. Winter Wonderland. Huuuur fint som helst, vart glad i hela mig när jag gick in dit. Men såklart var vi inte ensamma utan det var full proppat med människor. Men jag är glad ändå att jag gick dit och kolla. Tänkte visa senare vad jag fick hem ifrån London!

 • England, Vardag
 • 573 Readers

Likes

Comments

Colchester erbjöd en liten liten julmarknad i Castle park, väldigt besviken på utbudet fanns knappast något kul att handla. Men jag och Charlotte fiskade lite pingviner så hon vann en. Efter det tog vi oss till McDonalds och käkade lite glass.

Idag så har jag varit servitris med Eveliina åt hennes mammas företag. Gick super bra och det är alltid kul att tjäna lite extra cash. Nu är det snart dags för att sova innan Charlotte väcker mig.

 • England, Vardag
 • 618 Readers

Likes

Comments

Jag är fortfarande i chock över alla olyckor som hände idag på min och Miras lektion! Det startade med att min häst vart rädd för något och jag var jätte nära på att ramla av, men klarade av (den gången) att sitta kvar. Efter det så vart Miras häst rädd två gånger och hon ramla av båda gångerna, fast hon landade på fötterna som tur var. Som inte det var nog så ramlade min häst omkull med mig på ryggen, men både jag och hästen klarade oss utan någon skråma, så var inte rädd familj och vänner jag och Mira lever än!

 • Vardag, Vänner
 • 651 Readers

Likes

Comments

My birthday party! Slutade med att jag träffade Eva inne i stan vid 12 slaget, dansade loss inne på Missoula, fick lite drinkar och slutade med nattkäk på donken. Som jag kommer sakna Eva nu när hon ska åka hem på måndag!! Min parter in crime här i Colchester.

 • England, Vänner
 • 726 Readers

Likes

Comments

Finally my birthday!! Redan ett år sedan jag fyllde 18 och bara ett år kvar tills jag fyller 20 (som jag längtar!!!!!!!). Idag fick jag vara ledig hela dagen plus att jag fick massvis av presenter från familjen. Fick allt som var på bild plus pengar och dom bjöd mig på kinesiskt buffé. Är lyckligt lottad som är au pair i denna fina familj. Charlotte har bjudit på fin sång hela dagen och massvis med cuddles. Som jag skrev igår gjorde jag en chokladkaka av något slag och den vart super god! Nu väntar jag på mina vänner och det visar sig vart vi går, men kul ska vi ha!

 • Familjen, Vardag
 • 771 Readers

Likes

Comments

Charlotte fick stanna hemma idag, då hon nästan håller på att hosta upp lungorna. Så jag bestämde att vi skulle göra cupcakes tillsammans, lättare sagt än gjort började vi och det visade sig att inte allt fanns hemma som behövdes för att göra super smarriga cupcakes. Men vi tog det som fanns plus lite annat och det sluta med att vi fick slänga allihopa för att de smakade för j*vligt. Men vi dekorerade allihopa och det var det roligaste. Efter det bestämde jag för att gå till sainsburys och köpa riktiga saker och göra en chokladkaka av något slag, den ser helt underbar ut men har ej smakat den då jag ska bjuda hela familjen imorgon! Får se om det blir bu eller bä. Tack för mig!

 • Familjen, Vardag
 • 782 Readers

Likes

Comments

Nu har mina fina vänner åkt hem och jag saknar dom redan. Jag har visat dom runt lite i Colchester i lördags, men det kanske inte var den bästa dagen då det regna och blåste. Under kvällen så blanda vi lite drinkar och gick ut med min kompis Eva härifrån. Hade en sjukt rolig kväll, dagen efter så lekte vi lite med Charlotte och gjorde en vegetarisk lasagne till hela familjen.

Nu är det bara 1 månad tills jag åker hem till Sverige för att stanna i två veckor över jul. Veckorna kommer gå super fort!

Likes

Comments