Nu har jag bott i Düsseldorf i en månad.

jag har ingen aning om vad som ska ske i mitt liv, inte om tre år, fem månader, en vecka eller i eftermiddag. det skapar både trygghet och osäkerhet. men mest känner jag bara viljan att leva i nuet. det som sker får ske. nya influenser kommer att förändra min riktning gång på gång men just nu är jag här, på grund av en mängd olika vindar som blåst åt detta håll. det är det enda jag vet just nu.

//blues skies from pain//

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej och allt sådant man säger i början av en konversation,

idag har jag varit med mig själv. värmt fryspizza och lyssnat på all den bästa musiken jag vet. lyssna på still med seinabo sey om ni inte har något bättre för er (det har ni inte).

att flytta hemifrån är det bästa jag gjort. vill aldrig tillbaka till lilla Örebro, det räcker med arton år, punkt. att slippa gå upp och ner för drottninggatan och slippa hänga på samma ställen som alla andra man kännt för länge, att äntligen få andas ny luft och bygga nya drömmar. tänka på vad man egentligen vill och vad som är viktigt, på riktigt.

//i will no longer need your rescue//

Likes

Comments

jag lovar,

då kommer du vara känslokall då kommer du att känna allt

jag lovar.

jag älskar ny musik, som jag alltid får av att kolla på roliga tv-serier och att konversera med min älskade malin.

att höra en ny låt och bara känna att man får en käftsmäll/fjärilar i själen. en av de bästa känslorna som finns på planeten

jag lovar,

Likes

Comments

är TRÖTT och ARG!!!!

hej förresten,

jag är så utmattad av alla PÅHOPP kvinnor får utstå VARJE DAG. kommentarer & handlingar. att konstant behöva vara rädd när man är ute efter klockan åtta, att kolla över axeln, hålla nycklarna i handen, inte veta om det är bäst att lugna sig med musik eller om man borde höra det som sker runt en. och jag bor i SVERIGE. ett land som ändå kommit en bit på jämställdheten. jag är så trött på att oroa mig hela tiden.
ville bara säga d
(låt en kvinna leva lite!!!!!!!!)

Likes

Comments

Hello, just nu sitter jag och äter på la baguette med mina kära, kära vänner Zana, Emelie och Alice!! förra veckan var jag i Portugal och det var bäst, men nu är jag tillbaka i ett lite gråare Sverige. Skolan börjar på torsdag och jag försöker njuta av de sista dagarna med vänner och äventyr

auf wiedersehen

Likes

Comments

hejhejhalloooooj


VI HAR VUNNIT KRAMPEEEEEEN!!!!!!!!!!


och nu sitter jag och tar en fika med min kära kära vän @alicestenegard 😍


vi har inte setts på tre evigheter och nu e vi äntligen återförenade!!!! lovelovelove

Likes

Comments

valborg var underbart!! första maj var underbar!! det känns som att denna vår äntligen börjar ge något annat än tråkigt väder och stress!!

//bilderna är från fantastiska fear and loathing in las vegas

Likes

Comments

idag är det onsdag och det är nästan alltid en väldigt bra dag!!! har blivit färdig med mycket i skolan, ska vara med på det årliga vårdoppet i svartån och spela teater!! blir det bättre än så? (svar: nej)

Likes

Comments

hejhejhalloj!!!
nu är det måndag igen och det betyder att skolisen e tbx. livet rullar på och på onsdag ska jag till Stockholm, niicceeee.

Alice och jag tog kort på samma toalett ovetande om varandra, detta är resultatet

Likes

Comments

häj, jag är sämst på detta. men faktiskt, faktiskt, jag visste att detta skulle hända. jag har inte träffat min alice på en dag nu och det känns lite tråkigt tycker jag. saknar henne när hon inte är i skolan. Du e bäst din lilla lampskärm<3

Likes

Comments