View tracker

Ligger i min säng, frusen som bara den.. Första december idag och snön föll från himlen, vilket ledde till att jag började bläddra igenom sommar bilder och längtar ännu mer till värme, klänningar och bruna ben. Låt vintern gå snabbt!! HAHA.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag ska inte riktigt hurra än men jag kan med en säkerhet i mig själv säga att jag är så taggad på vad som komma skall. Jag längtar till helgen då festligheter och el clasico väntar. Jag längtar till julafton och nyår med mina fina vänner. Jag ser fram emot min 18 årsdag i april, åka till Spanien, dra på summerburst, lyssna på Håkan på Ullevi i sommar med mina bästa vänner och massor mer. Jag älskar att ha planer för jag blir mer pepp och känner att jag överlever veckorna, plugget och mörkret bättre då. Har ni några planer? Berätta gärna. Puss.

Likes

Comments

View tracker

SÅ trött idag trots en sovmorgon, men antar att vädret påverkar ganska mycket. Jag äter just nu avokado mackor och glor lite grey's anatomy, lär nog slumra till närsomhelst. Men senare ska jag ut och springa med pappa.. Taggad.. Eller..

Likes

Comments

Kass uppdatering, jag vet men den här veckan har jag verkligen prioriterat sömn och att försöka hålla ett lugn. Det har jag faktiskt lyckats bra med också, känner mig inte lika stressad nu. Just nu sitter jag och läser igenom anteckningar inför psykologi provet imorgon, dricker te och äter apelsin. Imorgon är det äntligen helg igen. Puss på er sålänge.

Likes

Comments

Och timmarna går, men sömnen känns bara längre och längre ifrån. Snälla låt mig sova. Tankarna fortsätter, hjärnan går på högvarv. För fort. Tankarna snurrar för fort. Jag måste få sova. Men alla tankar känns mycket klarare på natten. Sömnen känns omöjlig. Upp om 6 timmar. Sov Alva, sov. Lägg tankarna åt sidan. Sov.

Likes

Comments

Ingen frukost, ingen lunch, så att man kom hem dö hungrig efter skolan var ju inte konstigt. Njuter nu utav mat, så gott. Även fast onsdagar är helvete för mig i skolan så har det varit den bästa dagen idag. Idag gjorde jag ju äntligen min andra tatuering. Jag tänkte att ni får se bilder lite senare. Men jag är super nöjd, börjar små tjuta när jag kollar på den för den är så betydelsefull, åh!!!

Likes

Comments

"Flygplan utan vingar
Kinder utan rodnad
Jag utan dig
Piff utan Puff
Pajas utan cirkus
Jag utan dig
Skeppsbruten utan land i sikte
Vad vore jag utan dig?

Clyde utan Bonnie
Sommar utan juli
Det är bara jag, bara jag utan dig
McCartney utan Lennon
Mio utan Jum Jum
Det är bara jag, bara jag utan dig
Båt på hav utan vind i segel
Vad vore jag utan dig?"


- Håkan Hellström

Likes

Comments

Studiedag idag. Tack Gud för det. Igår var jag på Ikea med min mamma och syster för att inköpa massor med saker till mitt rum. Saker som spegel, sminkbord, belysning, hyllor och you name it. Så min studiedag har jag och mamma ägnat åt att fixa och trixa i mitt rum, mycket kvar att göra men allt börjar äntligen falla på sin plats. Det ska också köpas några små saker och sen en matta sen är allt klart. Äntligen. Resten av kvällen ska jag ägna åt lite plugg och serie tittande, behövligt. Hoppas ni haft en bra tisdag. Puss.

Likes

Comments