Yes! Eftersom jag åker till Spanien på söndag och typ alla mina solglasögon är spårlöst borta.. Så tänkte att de var bra att beställa några snabbt, klickade hem dessa igår och de landade i brevlådan idag. Jag beställde dom från Nelly.com och de är från märket Q/A Quay Australia. Jag gillar dom, lite annorlunda och coola. De blir bra att glassa med i Spanien på stranden eller i baren. Imorgon är det fredag, tagga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ikväll slank en sallad ner i min mage innan jag fick sällskap en stund. Senare pratade jag ut om mitt liv i FaceTime med mina två favorit, så jävla välbehövligt och skönt. Efter det samtalet kände jag bara "fan vad skönt det ska bli att komma iväg en vecka". Nu ska jag lyssna på en podd sedan sova. Kram på er och ta hand om er.

Likes

Comments

''Hjärtat bultar, känner det långt fram
Om känslor kan brinna så brinner dom långsamt
Se på mig nu
Har speglat mig i timmar för att hitta nån som du
Se på mig nu''

​​​​​​

Likes

Comments

Smoothie och äggmacka, min kvällsmat ikväll. Både mamma och pappa jobbar sent idag så ensam hemma, lite skönt ibland faktiskt haha. Mina sysslor ikväll blir att försöka börja på en historia inlämning (fett trååååkigt), små packa väskan inför Spanien, 6 dagar kvar(!!!)​ och sedan ta en varm dusch. Hoppas denna vecka rullar på snabbt men säkert. xoxo

Likes

Comments

Och där var helgen slut. Det har varit en bra helg bestående av fest på fredagen och middag med plockmat och drinkar på lördagen hos fina vänner tillsammans med familj. Idag sov jag ut till klockan 2 på eftermiddagen, helt sjukt men antagligen var det vad min kropp behövde. Sen jag vaknade idag har jag inte gjort något speciellt, jag har tagit ett bad och bara legat i min säng. Nu ska jag se på Johan Falk och sedan sova.​

Likes

Comments

Jag sitter för tillfället med huvudet i psykologi boken, såå tråkigt men det måste göras eftersom jag ska skriva prov imorgon. Hur mår ni? Jag mår faktiskt bra fast jag är fast i plugg, det är äntligen fredag imorgon och det kan inte sitta finare. Jag ska bra umgås med nära&kära hela helgen, dricka vin, skratta och mysa, det klingar inte fel i mina öron. Nu ska jag återgå till psykologin. ​Kämpa Alva.

Likes

Comments

Och när det för 9 månader sedan när det stod klart, svart mot vitt att det var hela slut mellan oss två kändes det som jag förlorade en del av mig själv. På ett eller annat sätt så gjorde jag ju det, eftersom han varit min i ett år. Men nu var det slut. Helt slut.

Jag byggde inte upp någon mur, för jag kände att varför ska jag låtsas vara stark fast jag inte är det. Men sanningen är den att med tiden insåg jag att jag inte behövde ''låtsas'' vara stark, jag var stark.

Jag inbillade mig att jag var ledsen, jag ville vara ledsen men egentligen hittade jag bara mig själv mer och mer efter vårat avslut. Jag insåg med tiden att det inte var honom jag saknade, det var mig själv. Med honom hade jag förlorat mig själv mer och mer, blivit någon jag egentligen inte ville vara. Och det var det tomrummet jag kände efteråt, det var inte han, det var mig själv. Det va ett tomrum av mig själv kvar. Det tomrummet hade byggts på tiden med honom. 

Men dessa månader sedan avslutet har jag hittat mig själv, till 110% igen. Typ. Ja, det kan man säga. Jag har aldrig känt mig bättre. Jag ska inte ljuga, jag har mina nedgångar men inte alls lika ofta som jag hade med honom. Jag älskar det här. Att bara ha mig själv nu. Jag älskade honom men jag älskar tiden jag lever i nu, mer än någonsin. 

Jag har the time of my life right now och jag lever och jag känner det. Tack till mig själv för det, tack tack och tack.

Likes

Comments

• Jag går väldigt lätt från glad till arg, på bara några sekunder

• Jag har för tillfället en tatuering som pryder min arm, min systers namn

• Mitt största intresse är fotboll, speciellt spansk fotboll

• Min favorit låt just nu är "closer" av The Chainsmokers

• Jag går samhällslinjen på gymnasiet

Likes

Comments

..ligger jag i badet, så skönt och avslappnande. För tillfället känner jag mig verkligen inte som mig själv, känner mig stressad och har en aning panik och ångest. Känns som jag försöker visa för min omgivning att jag är glad fast det inte riktigt är så det ligger till just nu.. Men i helgen ska jag fokusera på att verkligen njuta till 110%. Det blir fest, mys, shopping, sköna sovtimmar, förmodligen lite pussar och massor skratt. Jag längtar. Blir faktiskt varm i själen av bara tanken. Jag behöver tid med mina vänner nu och det känns bra. 25 dagar kvar till Spanien och det håller mig på fötterna. Kram på er.

Likes

Comments

Måndag i sin vanliga ordning, går i skolan till klockan 15.30 och är som vanligt trött som fan men orkade faktiskt pallar mig till gymmet med Joanna efteråt. Vi körde lite uppvärmning och mage stod sedan på schemat. När jag kom gjorde jag lite fil med banan, hallon och chiafrön, gotti gotti. Nu ska jag plugga och sedan röra mig mot Matilda för mys. Puss

Likes

Comments