Finner knappt några ord utan bara WOW. Hur jäkla coola och snygga? Suttit hela förmiddagen och glott på dessa Fenty Puma, de är ju helt fantastiska. Är så sugen på att beställa ett par.. För ärligt talat, man måste ju nästan ha ett par..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Och där var helgen över. Fast på senaste tiden har jag knappt haft någon koll om det varit måndag eller fredag, typ. Jag har haft världens mysigaste helg och veckans planer(förutom att vila och bli frisk) ser bra ut. Hoppas ni har haft en bra helg, puss.

Likes

Comments

Hej. Och oj vad det ekar tomt men det finns stora anledningar för det. Senaste veckorna har jag jobbat dag in och dag ut, umgåtts med fina vänner, familjen och haft det mys. Men nu till det lite jobbiga, jag är för tillfället sängliggandes pågrund utav en eländig lunginflammation och en början på hjärtmuskelinflammation. Så nu proppar jag min kropp med antibiotika och värktabletter. Men mest av allt så vilar jag. Typiskt såhär på sommaren..

Likes

Comments

- avskärmat mig från så mycket sociala medier som möjligt, jag har raderat instagram appen, vsco osv. och det har varit en sån avlastning för mig, nu har jag inte varit inne på instagram på kanske 3-4 veckor och det känns så skönt.

- börjat käka extra tillskott, så som vitaminer och mineraler.

- uppskattat min familj lite extra, fan vad viktigt det är alltså!

Likes

Comments

//Jag och finaste kusse Felix//
Har haft världens bästa helg med världens finaste människor. Välbehövligt. Utgång både fredag och lördag för att fira Motalas studenter 2017. Och en fin CL seger igår. Nu återstår två dagars ledighet vilket betyder mys. Kram på er.

Likes

Comments

Har haft några riktigt tuffa dagar och dom är definitivt inte över för den delen men nu kopplar jag av. Sjön är blank, vinglaset är fyllt med vitt vin, Håkan spelas i högtalaren&jag och min hund sitter på våran altan vid vattnet och ja, njuter. Eller slappar av, är tacksam för den här stunden. Hoppas ni mår bra. Kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu börjar helgen lida mot sitt slut och det känns lika tråkigt som alltid. Önskar hela livet var en helg. Jag har haft en toppen helg bestående utav shopping, utgångx2, skratt, baltittande och ja, soff-häng hela dagen idag. Ikväll får jag äntligen pussa på honom. Bra avslut på helgen.

Likes

Comments