Hej babes! Just nu ligger jag i badet efter en långpromenad på 11km, så skönt och välbehövligt. Insåg idag när jag satt i skolan och skrev ner i mina anteckningar hur mycket plugg jag har nu innan lovet, surt. Men jag ska nöta plugg varvat med teori varvat med pussar och lång promenader. Klingar bra. Och mängder utav kaffe för att överleva veckan. Hoppas er måndag varit fin. Kram på er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vår-feeling hela helgen!! Idag bjöds det på bra väder, åk i nya bilen, pussar med favorit, skratt med bra vänner och tjut&skrik efter upptäckt att världens fetaste spindel i mitt rum. Pappa fick agera och döda den. Det är nog min värsta fobi, spindlar. Så äcklig djur, usch ryser av bara tanken... Men idag har det också bara varit 1 vecka kvar tills jag fyller 18, den ni. 18 vårar, tiden springer iväg känns det som.. Men nu öppnas en ny dörr i livet, körkort och utgång. Det låter bra i mina öron iallafall. Jag hoppas denna skolvecka går ganska fort för på fredag vankas fest hihi.

Likes

Comments

En flaska cava öppnad, lördagslistan spelas högt i högtalaren och kläder testas. En lördag 17.14 i sin vanliga ordning, detta gillar jag. Kvalité.

Likes

Comments

Uppe på fötter. Efter en heldag sängliggandes pågrund utav många anledningar så kände jag mig ändå tvungen att gå upp eftersom solen tittade fram. Jag tror det är viktigt, att oavsett hur dåligt man mår är det viktigt att bara ta sig upp. Jag har övningskört och gått ett varv i trädgården hemma och suktat efter sommar. Jag behöver det. Ikväll ska jag se på Empire och vila. Snart helg. Ta hand om er.

Likes

Comments

Vad är lycka för dig?

Det är en fråga jag ofta kan tänka på. Vad gör mig lycklig egentligen? Vad är det som gör mig så glad så det pirrar i hela kroppen och får mig att känna mig ostoppbar.

Jag har insett nu, bara den senaste veckan att jag prioriterat fel folk och fel saker. Och det har gjort mig olycklig. Så nu har jag börjat om. Jag börjar prioritera dem som prioriterar mig. Jag gör saker som ger mig lycka. Jag träffar folk som gör mig lycklig. Jag söker lyckan och lägger det som gör mig olycklig bakom mig.

Jag blir lycklig av sol och fåglar som kvittrar. Just nu alla sorters vårtecken. Kläder, skor och smink är min materiella lycka. Jag blir varm i kroppen av att umgås med min familj, de vänner som jag älskar och att gå långa promenader. Lycklig blir jag när jag får spendera min dag med han den där extra speciella. Min släkt gör mig gott. Att dricka vin och prata skit med en vän är pricken över i:et många gånger. Det finns många saker som gör mig lycklig. Och det är jäkligt viktigt att prioritera det.

Lyckan, den är fin den.

Likes

Comments

Hej älsklingar! Är allt bra med er? Med mig är det helt okej, det rullar. Det är ju helg så lite ro i själen har man trots allt som pågår. Mina föräldrar och syster befinner sig just nu i Stockholm samtidigt som jag sitter här hemma med ett glas cava och vaktar huset. Jag kände inte för att fara bort i helgen, jag behöver ladda batterierna lite. Snart kommer en favorit person förbi också och håller mig sällskap så det blir perfekt. Imorgon väntas lunch med två andra favoriter. Ta hand om er. Puss.

Likes

Comments

Hur skönt? Tisdag och studiedag, tack Gud för du hörde min önskan typ. Idag ska jag bara återhämta mig, dricka mängder utav gott kaffe, åka en sväng till farmor och ikväll ska jag bada, lägga hårinpackning och mysa. Hur skönt?
Hoppas ni får en bra tisdag, puss.

Likes

Comments

Hej finisar! Hur är det med er? Med mig är det sådär just nu men jag hoppas livet behandlar er bättre än vad livet behandlar mig just nu. Hela min helg har bestått utav MYS och det har varit en helg helt i min smak just nu, så välbehövt verkligen. Idag ska jag bara andas, försöka reda ut vissa saker och planera kommande händelser som är på G. Nu ska jag äta lite tomat och avokado. Puss.

Likes

Comments