Hur fint vilar inte Vättern idag? Njöt till fullo av att ta ut Olivia i snön idag efter 8 timmars jobb. Nu är det fredag men jag ska jobba i helgen så firar inte direkt men tycker det ska bli skönt. Det har blivit mycket fest senaste tiden. Så imorgon väntas jobb och på kvällen ska jag träffa Sofia. Nu ska jag kolla Grey’s och mysa. Trevlig helg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klockan 15.00 idag var det dags. Ganska spontant bokade jag, Hanna och Ebba tid för tatuering för att pryda våra kroppar. Jag älskar ju tatueringar, typ det bästa jag vet. På bilden ovan kan ni se vad jag fick gjort idag och jag är såå nöjd. Detta blev min fjärde. Och vet ni det bästa?? Om två veckor är det dags igen, iiih!!

Likes

Comments

Hur fin är hon inte, min Olivia.
Idag agerar hon mitt mitt sällskap under tiden jag pluggar historia, eller hon sover till mestadels men det är mysigt ändå. Har även hunnit varit hos min nya diabetesläkare idag och fått hans hjälp till mitt gymnasiearbete. Nu ska jag spendera någon timma eller två till med plugg sen ska jag åka och handla med mamma. Ikväll ska jag kolla serie och äta mango, gotti.

Likes

Comments

​Är inte alls förvånad att jag i skrivande stund ligger helt utslagen på soffan. Sen jag steg upp klockan 6 idag har jag haft huvudet i pluggböckerna i princip hela tiden, paus vid lunch. Känns skönt att komma igång med allt, trots att det är så mycket att göra. Nu ska jag kolla på playmakers och vila. Ikväll ska jag och familjen käka gott och bara ta det lugnt. Hoppas ni haft en bra start på veckan, puss. 

Likes

Comments

Är du redo för att satsa på ett förhållande? Nej. Jag kliver in i 2018 som singel och för att satsa på mig själv och det känns så jäkla bra.

Hur gammal är du? 18, fyller 19 i april.

När vaknade du idag? Idag vaknade jag runt halv 9.

Vilken film såg du senast? Room.

Är du morgon eller kvällsmänniska? Jag är nog kvällsmänniska.

Har du någon allergi? Jag är gluten.

Hur många barn vill du ha? Jag vill ha 2 eller 3 barn.

Vill du ha pojkvän? Nej!

Vad ville du jobba med som liten? Som liten var mitt drömjobb polis eller veterinär, haha snacka om att det har ändrats.

Tänker du mycket på framtiden eller lever du i nuet? Så jäkla svårt, det varierar verkligen från dag till dag.. Men just nu lever jag i nuet men med framtidsplaner.

Är du troende? Jag är troende kristen.

Likes

Comments

Tidig uppstigning idag. 05.00 ringde mitt alarm och dax att kicka igång denna fullspäckade fredag. Min frukost idag (som de flesta) är en tallrik med färsk ananas och mango, mums. Och i rätt ordning, vatten, juice och en shot utav citron saft. Viktigt med C-vitamin.
Dagens planer är att först träffa min samhällslärare för att prata igenom ett arbete, direkt efter beger jag mig till tandläkaren för ett vanligt besök. Sedan blir det en födelsedags lunch på stan med Sofia som fyller 19 år idag, grattis min älskling. Efter lunchen har vi bokat tid för att förnya våra naglar och 15.30 sätter jag mig i frisör stolen för färgning och klippning, aah taggad. Från frisören blir det direkt fest för min sköna 19 åring. Utgång blir det i Norrköping ikväll. Nu kickar vi igång denna fredag!

Likes

Comments

Veckan började ju bra med en studiedag. Den har jag endast spenderat i sängen framför en rad antal Beck filmer. De har nämligen släppt typ alla på Cmore, ingen är gladare än jag. Nu har jag tagit en långdusch med hårinpackning och allt det där. Nu ska det käkas frukt, drickas te och självfallet kolla Beck. Imorgon dras skolan igång och jag har en fullspäckad dag med saker att göra. Taggad..

Likes

Comments

Alltså denna är det bästa vi har i hela vårat hushåll hemma, typ. Jag är så jävla kär i den. En cappuccino, latte, vanligt kaffe, ja vad fan som på några sekunder. Aae 10 av 10 får den. Tips från kaffe älskaren Alva!

Likes

Comments

Mitt sista jullov innan jag tar studenten börjar gå mot sitt slut.. Jag som sa att jag skulle plugga under lovet, haha det kan jag säga att jag icke gjort. Men så sjukt att jag går in på min sista termin på gymnasiet nu, fan så fort tiden har gått. Ikväll ska det mysas, välbehövligt inför kommande vecka. Hoppas ni mår bra, puss.

Likes

Comments