Och han kramar mig, hårt. Han kliver in i hallen och tar av sig sina skor, ställer dom fint bredvid skohyllan sådär noggrant, som vanligt. Sedan tar han mig runt midjan, pussar mig i nacken och frågar hur läget är. Det behövs egentligen inget svar för sekunden jag såg honom parkera sin bil på min uppfart försvann allt som gör ont inom mig. Men jag svarar ändå att allt är bra. Det är fint hur en endaste människa, med sin närvaro kan få bort allt det onda som finns inombords. Att vara med någon som får en att känna sig trygg från det som smärtar inombords. Det är så fint, mer än fint. Det är den känslan som får mig att fortsätta. Att fortsätta framåt med huvudet högt. Han som finns där, villkorslöst. Trots att ens vänner inte gör det, så finns han där. Oavsett vad. Och det är fint. Och jag är tacksam, för hans närvaro. Mer än allt annat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har haft några riktigt tuffa dagar och dom är definitivt inte över för den delen men nu kopplar jag av. Sjön är blank, vinglaset är fyllt med vitt vin, Håkan spelas i högtalaren&jag och min hund sitter på våran altan vid vattnet och ja, njuter. Eller slappar av, är tacksam för den här stunden. Hoppas ni mår bra. Kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu börjar helgen lida mot sitt slut och det känns lika tråkigt som alltid. Önskar hela livet var en helg. Jag har haft en toppen helg bestående utav shopping, utgångx2, skratt, baltittande och ja, soff-häng hela dagen idag. Ikväll får jag äntligen pussa på honom. Bra avslut på helgen.

Likes

Comments

Hej mina fina! Hoppas allt är bra med er, med mig är det okej trots omständigheterna. Idag har jag hart studiedag och jag har kopplat av till fullo. Jag började min dag med att dricka kaffe i jacuzzi, lyssnandes på en podcast. Sedan tog jag en varm dusch, gjorde hårinpackning, rakade benen och skrubbade kroppen. Sånna välbehövliga saker ägnande jag mig åt. Resten av dagen har jag ägnat åt serie tittande, lagat mat och umgåtts med min mamma&moster. Och inatt kommer pappa äntligen hem från Tyskland. Helg imorgon, som man längtar.
Puss.

Likes

Comments

Lill-lördag och jag har bara försökt återhämtat mig. Var förbi i skolan och skrev ett prov snabbt men helt okej tror jag, varit på möte, vårdcentralen och Apoteket för att hämta ut mediciner. Och idag invigde vi även våran jacuzzi. Alltså säger bara en sak, det är dröm. Så skönt och avslappnade. Imorgon är det studiedag, vilket betyder vila för mig.

Kram på er.

Likes

Comments

Hej älsklingar. Jag ville bara kika in här för att berätta för er vart jag håller hus.. Jag kan säga rakt ut att inget går åt rätt håll för mig just nu. Saker och ting går inte riktigt som jag vill eller planerat.. Och det har knäckt mig. Men med stöd från familj, vänner och honom så försöker jag så gott det går att fortfarande hålla ryggen rak. Men jag försöker, kämpa på, så gott det går.Jag tar varje dag som den kommer. Det är iallafall anledningen till att det ekar tomt just nu. Jag har länge tänkt hur jag ska förklara det men enkelt är bäst just nu. Så nu vet ni. Men jag lämnar er inte, jag kommer bara inte att uppdatera dagligen, jag hoppas ni har förståelse. Kram och ta hand om er.

Likes

Comments

.. har jag varit helt off här. Eller egentligen inte bara här, hela mitt liv har stått stilla ett tag nu. Det har hänt så mycket som vänt upp&ner på min vardag, min tillvaro och min syn på saker och ting. Sakta men säkert försöker jag fortfarande hålla båda fötterna på jorden och ta mig igenom varje hinder. Allt tar sin tid. Men min helg då? I fredags gick jag i skolan till typ 12 sen tog jag helg, införskaffade mig ett par nya favvo byxor och firade min systers 21-års dag på Whoop i Motala. I lördags återhämtade jag mig efter en tuff vecka och fick äntligen krama honom, som jag längtat. Idag då? Förmiddagen har bestått utav pussar, skratt och intressanta samtalsämnen. Ikväll är det El Classico och lite nervig är man allt. Hoppas eran helg har varit bra. Puss.

Likes

Comments