Hej hopp! Nu är jag hemma från Kroatien där jag spenderade två fantastiska veckor! Här är iallafall några bilder som jag gärna delar med mig av på lite palmer, hus, blommor och ett par fötter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Topp från Pull&Bear, shorts från H&M, skor från Deichman och en liten färgklick från Primark;)

Jag och min syster tog en promenad bland gränderna i Starigrad på ön Hvar i Kroatien och bestämde oss för att ta lite bilder! Inte bästa kvallen på bilderna eftersom det var ganska kasst ljus eftersom detta var på kvällen och det enda vi hade att ta bilder med var en iPhone.

Likes

Comments

Första kvällen i Hvar town på ön Hvar i Kroatien startade vi genom att ta en drink på en mysig bar där jag tog en mojito. (Alkoholfri såklart;))

Sedan strosade vi bara runt på de små gatorna bland mysiga restauranger och butiker.

Självklart behövde vi stanna för att kolla på solnedgången!

Sedan avslutade vi dagen med en super najs middag på "Lolas streetfood"- en restaurang med hög musik och fantastisk street food helt enkelt!

Nu är det iallafall tredje dagen och vi ska snart äta middag på balkongen och njuta utav havsutsikten!

Likes

Comments

Eftersom Zaras rea startade idag började vi självklart där. Jag har länge velat ha en väldigt kort avklippt collegetröja. Därför köpte jag den rosa tröjan som jag nu ska klippa ännu kortare och troligen sedan matcha med en Calvin Klein bh och ett par högmidjade jeans eller shorts. Jeansen som både jag och Felicia testade med den trendiga slitningen på bakre låret hade jag gärna velat köpa men tyvärr matchade de inte riktigt min budget trots att de var på rean:). Därför tänker jag köpa ett par billigare jeans på second hand och göra egna slitningar. Kjolen som Felicia testade tyckte jag att hon skulle köpa eftersom hon köpte ett par slides på Primark när vi var i London som har likadana pärlor haha.

Sedan tog vi en paus på donken innan vi fortsatte!

På H&M spenderade vi alldeles för mycket tid i provrummet, men kul hade vi! Hade egentligen velat köpa alla plaggen jag testade men saldot på 140kr gjorde det ganska omöjligt...

I superdys provrum var vi oxå alldeles för länge, men där provade jag inte ens några kläder haha. Vi tog mest bilder som denna:)

I helhet var det en grym dag och nu ska vi klippa tröjan från Zara innan vi somnar. Godnatt!

Kolla in Felicias blogg här: http://nouw.com/felicianordström

Likes

Comments