Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Veckan har varit lugn, har endast jobbat en dag denna vecka för sedan åkte jag på förkylning/ feber. Så jag har haft en ganska tråkig vecka bortsett från att jag har spenderat mycket tid med pojkvännen min trots att han har prioriterat sin dator lite för mycket ( haha ). Och har även fått träffa Amanda som jag inte har träffat på nästan ett års tid, så himla skönt att få träffa henne!! egentligen var det tänkt att jag skulle åka till trästocks idag men pga personliga skäl så valde jag att stanna hemma, känns både tråkigt och skönt. Så i helgen ska jag vara med familjen i stugan och såklart hänger Simon på! Så det blir nog supermysigt 💖

Likes

Comments

Simon och jag vaknade runt elva och bestämde oss för att bege oss till mig för att käka frukost samt packa lite extra eftersom jag numera är mest hos honom, vilket fungerar superbra tycker jag! Sedan promenerade vi hem till honom och hans kusin sofies lägenhet och då var det bestämt att storhandla på Ica maxi, så vi tog bilen dit och det var så himla mycket folk där så vi alla tre blev helt tokiga haha. Efter handlingen åkte vi tillbaka hem, satte oss vid tvn och tog det lugnt och jag passade även på att ta en tupplur medan Simon spelade en match cs. Sedan lagades det middag och vi bestämde oss för att åka med några till bettnes, där åt vi middagen som blev pastasallad med kyckling och tog även mitt första ordentliga dopp. Det var sjuuuukt kallt men värt det! Efter några timmar där så åkte vi hem och slappade framför en film med massa gotta! Sjukt trevlig kväll med härligt umgänge!

Likes

Comments

http://nyheter24.se/debatt/802874-kvinnor-maste-forsta-att-manshatet-inte-leder-nagonstans

Likes

Comments

Idag har jag umgåtts med Rebecka, var på stan och köpte mig ett nattlinne som var riktigt snyggt! Sedan drog vi hem till mig och käkade sushi och pratade om allt möjligt. vid halv nio tiden promenera jag hem till Simon för det är våran fem månaders dag, så nu ska vi snart kolla på magic Mike och bara mysa! Är otroligt lycklig som har honom. Uppdaterar mer imorgon!

Likes

Comments