Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


har inget intressant att skriva om 

så ifall någon vill att jag ska fortsätta blogga (vill nog ingen lol) så kommentera vad jag kan skriva om..

Likes

Comments

Efter en otroligt härlig helg tillsammans med underbara människor! Är jag helt slut i huvudet och vill helst bara sova. Försöker fördriva tiden men finns inte mycket mer att göra än att kolla runt på mobilen och gosa ner sig under täcket utan Lucas.. Vilket suger. Det värsta jag vet är att sova ensam så himla omysigt och tråkigt. Sen saknar jag ju min fina knasis trots att vi umgicks idag och igår!


Likes

Comments


Snart har man spenderat två månader tillsammans med denna underbara kille. Kunde inte bli mer lycklig än vad jag är med honom. Min älskade Lucas.

Likes

CommentsJag vill ursäkta er än en gång pga min dåliga uppdatering men denna vecka har varit väldigt mycket för min del. Inte riktigt härligaste veckan så att säga men det blev bättre mot slutet av veckan! Igår for jag, Lucas och hans familj och bowlade sedan käkade vi på max sen bar det av hem till dem. Vi myste och kollade på paradise hotel som jag nämligen har sett klart men inte han och han börjar bli lika besatt i det som jag var haha.. Imorgon ska jag förmodligen stanna hemma hos pojken min efter skolan och vi har väl inte planerat något speciellt men det blir säkert väldigt mysigt iallafall. Jag mår verkligen bra just nu, känns som att livet börjar gå framåt i rätt riktning. Det enda som är lite surt är att jag är himla trött idag och skulle helst bara vilja lägga och sova mig nu trots att klockan är runt halv 6.. haha får försöka vara vaken ett tag till!

ska verkligen försöka komma ihåg att blogga mer, ni får gärna lägga in en kommentar om vad jag kan blogg om, skulle uppskattas!

Likes

Comments


har tänkt på en grej gällande kvinnors rättigheter, varför ska vi behöva skämmas över våra bröst? killar får gå runt utan tröja utan att någon reagerar på det men ifall en kvinna skulle göra detsamma hade hon blivit kallad för hora eller något liknande. varför är det en sådan stor skillnad mellan en mans bröst eller en kvinnas? kvinnorna har ju bara lite mer fett just där men ändå är det en sådan stor sak ifall man har urringat eller helt enkelt skulle visas utan bh. varför är kvinnans bröst någonting man nästan skäms över och varför sexualiseras kvinnans bröst? samma sak med att om en tjej väljer lätta kläder är det hennes fel i vissa folks ögon ifall hon blir våldtagen, liksom va? Jag tycker man ska kunna klä sig hur man vill utan att något sådant skulle hända. usch vad jag blir irriterad av dessa tankar.  

Likes

Comments