Instagram@alvabodewall

​Jag är så jävla stolt över mej själv för att jag mår så jävla bra nu mot vad jag har gjort dom senaste månaderna. Jag har sånna underbara människor i min omgivning och är så lycklig över att dom finns. De finns folk jag önskar jag kunde träffa men inte riktigt har tiden eller orken till. Det finns folk jag vill bygga upp kontakten med igen och det finns folk jag vill bara kasta åt helvete. Men är stolt över mej själv och dom personerna i min omgivning som de har gått så bra för <3 Ville liksom bara säga det så folket vet haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag ska byta skola, Min kära kurator försvinner, fredde har blivit påkörd och jag mår piss. Jag försöker göra det bästa av situationen men alltid funkar det inte lika bra. 

Byta skola känns bra samtidigt som jag kommer sakna alla minnen som jag gjort på min skola. Mäst av allt kommer jag nog sakna kuratorn som jobbade på min skola för hon fanns alltid där och förstod mej. Jag ringde henne på lov även jag visste att hon inte kunde hjälpa mej då. Jag hoppas att jag kan fortsätta utan min kära kurator. 

Det jobbigaste av allt nu är att sommaren har precis börjat och fredde har blivit påkörd av några idioter och han har vart tvungen att operera nu idag. Det finns en chans att han inte kommer kunna gå iframtiden men vi hoppas på det bästa att operationen hjälpte. Jag ville spendera sommaren men honom men nu blev det väldigt begränsat eftersom han hoppar på kryckor. Jag älskar honom och kommer va där för honom i sommar men det kommer bli tuft.

Likes

Comments

Från att gå till att må skit bra, till att känna smärtan ibland, till att konstant ha kramperna i kroppen är det värsta. När man gå runt och känna varenda steg man tar att smärtan tar över. Att aldrig veta vad man mår dåligt över, att aldrig se va man mår dåligt över, att aldrig se det i förtid. Men när det väl är i kroppen försvinner det inte. Det fortsätter tills jag gjort nått åt men mina utvägar är inte fina. Jag försöker ta mej igenom allt steg för steg och jag vill bara att alla runt i kring mej ska veta att smärtans i min kropp blir till vrede, Vreden blir t sorg och det är ingen som kan påverka så att det blir bättre eller sämre. Perioderna som jag mår dåligt kan va väldigt långa. Dom kan helt plötsligt sluta och helt plötsligt komma tillbaka. Men dom försvinner aldrig helt. Dom har perioderna påverkar mej såhär: Jag blir mer impulsiv. Jag blir lättare arg. Jag blir svårare glad och mer ledsen. Jag orkar inte ta mej t skolan. Jag orkar inte träffa kompisar. Jag längtar tillbaka till saker som var så dåliga att jag bara ville dö men det va ändå bättre i vissa stunder. Att jag mår såhär har absolut inget och göra med Fredde. Han älskar jag. Han är min första kärlek och han är den lyckliga delen i mitt liv. Men vill nån hjälpa mej så snälla kör iväg mej till en plats där jag bara kan ha kul med mina närmsta vänner. Var spontan och ta risker med mej för jag vill komma bort från verkligheten ett tag. Snälla gör det. Det kommer hjälpa.

Likes

Comments

​Jag tänkte skriva om nåntin jag tycker är kul men int edom om kring mej tycker.. när jag har feber och är sjuk vilket jag har/är nu. då. då hallucinerar jag på nätterna jag vaknar går i sömnen kvävs och det ligger smält smör på golvet i 3 soner. min mamma brukar va den som tar han om mej när det här händer. Jag tycker personligen att det är skit kul just nu för som sagt jag har kille och han heter fredde. han bor hos mej och nu hoppas jag att han utsätts för mina hallucineringar. 

Jag är den här typen som inte är rädd för nått. Jag om min mamma tror att jag utsätts för mina största skräcker när jag sover och har feber. Första gången det hände låg jag ute i soffan i vårat vardagsrum. det var i våran förra lägenhet. Jag vakna och min brorsa går ut från sitt ru, vilket är mittemot soffan (där jag sover) Jag ba skricker att han åste gå ut ut rummet. han förstår ingenting och jag är verkligen skit rädd. den var en stor gul boll som flög i mitten av rummet. Den växte. Jag visste att jag och alla andra i rummet skulle dö så jag ville ha ut min brorsa därifrån. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta men det här är en liten del och det värsta är att när jag drömmer och har feber såger man fel saker till mej så kan det bli extremt mkt värre. 

lycka till fredde. Älskar dej <3 

Likes

Comments

​Vakna upp bredvid nån du verkligen älskar är den bästa medicinen för allt. Jag har mina ups and downs men det skulle jag ha oavsett om jag står ensam i det eller inte. Ha han bredvid mej när jag vaknar är jätte mysigt men jag undrar om nån har några bra film tips för han kommer nog inte vakna på ett par timmar. Jag har inte vart i skolan idag men de va okej för min mamma och skolan. Nu under tiden jag suttit framför datorn har jag satt på och stängt av 4 filmer/serier för jag tappat suget på att titta på det efter ca 2 min. Men tänkte nu försöka kolla på the Host men skriv på messenger om filmtips. Alva Bodewall heter jag.

Likes

Comments

​Jag har ångest. och det får jag leva med varenda dag. dom omkring mig får mej att må bättre än vad jag någonsin mått men jag lever med ångest. Ibland bli ångesten för mycket och de tar stopp. De är inte nån annans fel att jag mår dåligt ibland det är mitt eget fel att jag sätter mej i dom situationerna. Jag har ett sätt att dämpa ångesten men de sättet tycker inte många om. men jag behöver det. Jag klarar mej så länge inte andra tror att det är deras fel. DET ÄR MITT FEL. tänker inte skriva helt ut vad det är men en personer kanske fattar. Är så jävla glad att jag har fredde och elvira men de viktigaste är att dom inte tar åt sej min skit. Skulle inte klara av det. Älskar dom. Dom får mej att gå framåt i livet. De har ingen lyckats med på ett jävla bra tag. Men komihåg att jag klarar mej alltid. 

Likes

Comments

Jag är den här typen av tjejen som inte är rädd för nått. Jag är inte rädd när jag är ute och de e mörk jag är inte rädd för att vara med enbart killar och självklart har jag fördomar om människor. Men jag är inte rädd för att nått ska hända. Lever inte i verkligheten. Jag är den här personen som går rakt ut i gatan utan att kolla mej för för bilarna ska stanna. De är bara så jag kommer inte bli påkörd oavsett. Men nu har jag hittat nått jag är rädd för. De är den värsta och bästa känslan jag någonsin haft men jag är äntligen rädd för nått. De är bra men jobbigt. De jag är rädd för är att förlora någon. Nån som jag längtat efter så länge så de inte är sant. Han har fått mej att va på botten och på toppen men just nu har jag aldrig vart lyckligare. Älskarej fredde <3

Likes

Comments

​Alla personer kommer nån gång i livet komma till den punkten att de är nästan helt nöjda med tillvaron. Visst jag går kanske i skolan som jag ska. Jag är en tonåring så man kan inte förvänta sej så mkt av mej. Men jag är glad. Jag har inte känt den här glädjen sen början av oktober föra året. år 2015. Men de värsta är att jag inte vart glad fören nu efter jag kom hem från mitt behandlingshem. De tog mej 1 och 1/2 månad att faktiskt bli glad över att va i Örebro igen. De finns dom som fått mej må så sjukt dåligt sen jag kom hem. Det har funnits mer än en stund jag inte orkat med livet och inte vetat vilka som verkligen sjuke bry sej. Men de spelar ingen roll om de va så eller inte för det viktiga är att allt är bra nu. Inte mått såhär bra på ett halv år. och de är speciellt en persons förtjänst att jag mår så bra som jag gör. Och jag vill ba berätta att jag älskar han. Lite för mkt ibland. Om elvira läser detta så vet du att du är min bästavän och även om jag hatar dej ibland så kommer jag alltid att älska dej hur jobbig du än är och hur envis du än är. Du hjälpte mej genom min jobbiga period sen jag kom hem. Du kanske inte visste alls jag kände eller gick igenom men de hjälpte bara att du stog där bredvid mej och de va precis de du gjorde och de älskar jag dej för. 

Ska försöka få fredde att sluta spela nu och mysa med mej. Får väl se om man ens lyckas men ha de bra.

Likes

Comments

Hej Alvas bloggläsare idag är det jag som skriver. Idag var jag Alva och Fredde på mb. Där blev vi stoppade av polisen, frös halvt ihjäl, åkte med och sladdade, fick damp utbrott på varandra, hade dep och sex prat, När vi kom hem till Alva så satt vi vid bordet och kallade katten kattfan och bara garvade ihjäl en halvtimme. Nu sitter vi i sängen och ska snart sova så hejdå för mig.// Elvira.

Likes

Comments

​Nu är den tiden inne när du förlorar den personen du bryr dej mest om för att han inte kan ta ett eget beslut istället hundar han bara efter sin brud. Jag slutade bry mej om allt i slutet av 2014 och början på år 2015. jag fick tillbaka förmågan att känna nått men de här med att faktiskt bry sej om vänner. trodde man blev hjärtekrossad av killar man gilla men inte fick de bekräftat eller att nån kille va otrogen mot dig. inte att man skaffar tjej och struntar i sin bästavän. Jag skulle gjort allt för honom men nej de va inte tillräckligt. hoppades bara att nån för en gång skulle, skulle kunna bry sig om mej lika mkt som jag bryr mej om dom/den. De här kommer inte ta bra på Alva och så mkt kan jag säga.

(har jag stava fel så grät jag när jag skrev de.)


Likes

Comments