​Klockan är runt 23, mina tofflor gör ett jobbigt ljud ifrån sig som ekar längs med den tomma gatan tillsammans med mina snyftningar. Snyftningarna och toffelljudet bildar en deprimerande melodi som spelas i mitt huvud tillsammans med mina tankar om att någon kommer smyga upp bakifrån mig och på något sätt göra mig illa. Min hand knyts samman med min tumme i mitten samtidigt som jag önskar och hoppas att jag ser henne snart. Jag tittar upp för att kolla om hon kommer längs med nästa hörn men det enda jag ser är gatulamporna som bara är gula glittriga bollar eftersom mina tårar har bildat en bassäng längs med tårkanalen. När jag möter henne kramar hon mig hårt och jag känner mig trygg trots att hon är mycket mycket mindre än mig. Jag känner mig så, så trygg. 

Jag tänker, vad skulle jag någonsin göra utan henne? Hur har jag klarat mig innan henne? 

Jag tror att allt har en mening, japp jag är sådär klyschig faktiskt. Faktum är att jag är klyschig på alla sätt och vis. Jag tror starkt på att alla människor som man träffar ska ge en någonting. Någonting man ska lära sig, ge en något man saknar och lyfta upp sidor som man trott har varit ens brister men som visar sig vara motsatsen. Just tack vare denna person.

Hon gör allt det där för mig. Hon lär mig saker varje dag och jag tror att hon lär sig lite av mig också. Hon ger mig saker som jag saknar. Hon har sidor som så fint smälter samman med mina. Hon lyfter upp alla mina sidor, men allra mest och oftast de bra.

Hon är rolig, omtänksam, vacker, godhjärtad och ett stort problem är faktiskt att hon inte förstår hur jävla bra hon är. Hon förstår inte att hon förtjänar det allra allra bästa. Hon tror att hon inte klarar av mycket, men hon klarar egentligen allt. Hon förstår säkert inte heller hur mycket hon betyder för mig. Ett till stort problem är att hon alltid, oavsett vad, prioriterar sig själv sist. Det är dock en väldigt fin egenskap också, så se...även de små "bristerna" hos henne är vackra. Hon är verkligen världens finaste människa. Min människa. Min person. Min själsfrände, tvillingsjäl och allra bästa vän. Henne älskar jag så mycket att jag skulle kunna uppoffra allt för att hon ska må bra. För hennes lycka. Jag skulle bära hennes barn om det var så att hon inte hade möjligheten att göra det själv. Jag skulle göra allt för henne. Precis just allt. Det är viktigt att hon får veta det, vem vet...kanske är det meningen att hon ska lära sig något, tro att något jag nämnt nu har varit en av hennes brister. Dock kvittar ju det faktiskt, för för mig känns det viktigt att få skriva av mig all den här villkorslösa kärleken jag har till dig Elina.

Elina. Min fina fina Elina. Jag älskar ihjäl mig dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Där står jag, bland tusentals andra personer, tillsammans har vi samlats för att vi beundrar Justins arbete och artisteri. Vi känner beatet ifrån hans musik dåna i våra kroppar. Hans musik dunsar i våra magar och det pirrar i magen. Adrenalin och extas tar över luften och folk skriker av glädje. Deras största idol är i samma arena, han andas samma luft som dem. Tanken av att det finns en ypperlig sannolikhet av att han faktiskt KAN se en har slagit många härinne under dagen och det märks då 9/10 av alla dessa tusen har klätt upp sig. Det är ett stort ögonblick och en upplevelse att ständigt jobba på för att försöka förvara i minnesbanken.

Under "I'll show you" förs en stor gallrad cirkel ner över honom. Ett mönster av eldliknande bollar cirkulerar runt den, runt honom. Det gav mig känslan av att han ville dölja sig. Han ville framföra en låt som tydligt beskriver hans känsla av att hans liv är en film, öppen för alla att se. Att pressen på honom är hård och att han har fått lära sig saker på svåra och hårda sätt. Att han vill visa oss att vi egentligen faktiskt inte har någon som helst aning om vem han är trots att vi tror att vi känner honom. Han höll även ett kort tal innan han började sjunga "Life is worth living", där han talade om för oss att han inte menade att låta otrevlig när han sa till några att de sög då de tog bilder på honom. Att det bara slank ur honom i stundens hetta. Han bad alltså om ursäkt för någonting som egentligen känns helt normalt och fullkomligt acceptabelt. Han föredrar att man inte tar bilder på honom, folk gör det ändå, han slänger ur sig en kommentar, han ber om ursäkt. Han börjar sjunga "Life is worth living" och det första folk gör är att skrika, ta bilder och filma.

Det här är min dröm, tänker jag. Jag står här och iakttar ett slags mord och ändå, ändå är det här min dröm. Min dröm är att få sjunga och producera musik. Min dröm är att stå på scener i stora arenor och få folks magar att dåna av min musik. Min dröm är att bidrag till folks minnesbanker med uppträdanden och kvällar de sent kommer att glömma. Min dröm är, precis som Justins var, att få göra musik.

Hans dröm är inte att få vara en cirkusapa som ständigt fotograferas och bemöts av noll respekt.

Jag förstår att man vill dokumentera den här stora upplevelsen, jag förstår, för jag dokumenterade också. Men det kändes fel. Och nej, det är inte någon annans uppgift att känna efter när det räcker för honom, det är hans uppgift. Jag har bara så svårt att förstå hur man inte kan känna den lilla medkänslan och sympatin. Hur man inte kan respektera hans bubbla.

Där står vi. Tusentals människor.

Sen går vi hem, alla tusentals människor och våra miljontals bilder på människan vi alla samlades för att beundra den kvällen. En kväll vi sent kommer att glömma.

Sen går han, han levererade på scenen och är nöjd med sin prestation. Eftersom han lyckades, återigen, låtsas som att han inte bryr sig om att han har uppträtt för tusentals kameror den kvällen. Den kvällen då han slet häcken av sig för att vi skulle få se en bra en show och det enda vi såg var en bra bild.

Likes

Comments

​Döden är någonting jag går runt och tänker på väldigt, väldigt ofta. Jag är så fascinerad över att människor kan leva sina liv som vanligt, finnas här hos oss andra som vanligt och sedan bara slitas ifrån oss i ett ögonblick. 

Jag menar, vart är personerna nu? personligheterna. Själen? Om vi människor inte hade haft en själ så hade vi aldrig haft olika personligheter. Visserligen bjussar ens uppfostran lite på nivåer inom olika egenskaper som t.ex. humor eller bekräftelsebehov, men är det inte knasigt att allas kroppar fungerar likadant på alla sätt förutom våra personligheter? Självklart är sjukdomar undantag då organen kanske inte fungerar lika. Alltså, om vi jämför två precis lika friska människor. Deras hjärta slår på samma sätt, hjärnan fungerar på samma sätt, ögonen fungerar lika (alla deras organ har ju samma uppgifter & utför de lika)o.s.v. Hur kommer det sig då att deras personligheter inte fungerar lika? Personligheten är ju dessutom abstrakt, så hur dör den? Hur förintas den? Den kan ju inte bara försvinna när det egentligen inte ens finns något som KAN försvinna...för det måste finnas för att försvinna​.

Förstår ni vad jag menar? Kommentera gärna era egna tankar kring detta. 


Likes

Comments

​Hejsan. 

Här är jag, jag råkade liksom starta en liten blogg lite spontant. Jag tänkte att det var dags för mig att ha ett forum där jag kan få ventilera många av mina tusen tankar, funderingar, känslor och åsikter o.s.v. Det kommer förmodligen att delas många härliga bilder. Jag kommer inte att ha något speciellt schema eller tidpunkt då jag publicerar utan det får bli när det blir, men jag hoppas ju att det blir ofta eftersom det blir tråkigt för de som vill läsa bloggen. 

De flesta brukar berätta lite om sig själva i sina första inlägg men jag tänker att ni får lära känna mig med tiden.

Kram

Likes

Comments