Header

Hej allihopa! har nu bestämt mig för att bloggen ska få ta vila. Jag har sjukt mycket och hinner inte med nånting längre. Vet att jag håller på och velar men nu ä det som det är. Jag kommer sluta blogga nu och så får vi se om jag kommer börja igen förr eller senare. Hoppas ni har tyckt det har varit kul att följa min blogg i alla fall!

Ni kan hitta mig på instagram- alvaa.b

Snapchat- ponnyalva03 vet att det är ett töntigt namn men har haft det sen jag var mindre och har inte orkat ändra..

Där kan ni också se när min blivande ponny kommer!

Hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskar dig och vill ha dig för mig själv.. 💞

Likes

Comments

Nu är vi framme, eller ja vi kom för en stund sen men nu är vi nästa klara med att packa upp. Vi ska ju bara sova där en natt så det är ju inte mycket som ska packad upp men lite saker finns det ju alltid. Vet inte direkt vad vi ska göra nu men vi kommer alltid på något. Oftast något tokigt & lite galet.. Haha! Sån är vi..

Dom har också hästar på sin bakgård så lite senare går vi väl ner till dom och myser lite. Min kompis är också hästintresserad och rider då och då så det är kul när man har någon att prat med som förstår en.

Så nu ska jag lägga lite tid på mina kompisar!

Kram 😊

Likes

Comments

Godmorgon! Har precis gjort klart allt och sitter nu och väntar på att vi ska åka.

Jag har duschat och fräschat upp mig lite. Har därmed också gjort rent Pepsis toa, fyllt två skålar med mat och två skålar med vatten eftersom att han ska vara hemma själv under natten så måste vi ju fylla på så att han har mat och vatten. Rummet är också uppfräschat och städat så det är trevligt när man kommer hem.
Ska bli superkul att träffa våra kompisar igen LC kunna umgås lite.

Blir ett lite kortare inlägg då jag inte har så jätte mycket tid innan vi ska åka hemifrån!

Puss, så hörs vi 💕👋🏽

Likes

Comments

Godkväll! Äntligen sportlov!!! Så himla skönt att få kunna vila upp sig.

Kvällen har varit underbar! Mycket god mat, fondue fick det bli vilket var gudomligt gott, vi satt säker i 2 timmar och små åt lite smått och gott!

Sitter nu och tittar på fångarna på fortet. Mysigt, mysigt är det. Har också haft en toppen eftermiddag, vi var och hoppade några skutt på våran dröm äng som vi kallar den. Hade lilla Ella som var otroligt lugn och skit duktig. På sista stocken hoppade hon perfekt är stolt över min lilla prinsessa. En lyckad hoppträning helt enkelt.

Ska upp tidigt imorgon för vi ska till våra kompisar så innan ska jag duscha och göra en hel del andra saker. Jag kommer att gå upp 07.00 så jag hinner med allt sen får vi se när vi åker. Nu ska jag mysa en stund till för att sen krypa ner i i sängen!

Godnatt & sov gott!
💪🏽

Likes

Comments

Hej! Har undrat ett tag vilka ni är som läser min blogg.
Jag var ju berättat en hel del om mitt liv, om mig själv, hur jag lever osv. Vilka är ni egentligen jag har ju ett namn på vissa men det skulle vara lite kul om ni skulle kunna beskriva er. Så om det är någon som är sugen på att skriva ett litet intro om sig själv kan ni göra här nere i kommentarsfältet.

Skulle vara jätte kul verkligen om ni kunde förklara lite om er, ni behöver inte skriva något långt om ni inte vill men nånting hade varit roligt!

Kör på! Puss 💗💪🏽

Surgubbe 😑

Likes

Comments

Godmorgon och äntligen fredag! Dagen är rätt intensiv och ett musikprov står på schemat. Har pluggat ganska rejält så jag borde nog klara det. Hoppas i alla fall!

Helgen ser ut så att på lördag ska jag till mina kompisar och sova där till söndagen. Våra föräldrar ska till Uppsala och äta middag där inne så vi får ta och laga mat själva. Det får bli tacos som är hyfsat lätt. Det ska bli mysigt men det innebär också att vår lilla katt som är 7 månader ska vara hemma själv så vi får lasta upp skålar med mat och vatten!

Så ser helgen ut en lugn helg men vi har en hel dag framför oss som vi ska ta oss igenom..

Kram 😊

Likes

Comments