1. Bilder som får mig att le

2. Tre bloggar jag följer

3. Mina närmsta vänner

4. Åtta sanningar om mig

5. Tio saker jag stör mig på

6. Min familj

7. Mina senaste utomlandsresor

8. En bild på mig idag och en för ett år sedan

9. Tre saker i mitt rum

10. Fyra minnen från 2015

Satt i minst 2 timmar vid min gamla dator och bara kollade på gamla bilder, saknar så mycket, typ min gamla klass och kunskap <3<3 Fick ihop en hel del bilder, gamla som nya. Jag ler iallafall av att se dom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er! Söndag idag och det innebär söndagsångest, och imorgon börjar skolan igen. Försöker få bort söndagsångesten med lite musik, min favorit låt för tillfället är nog ​Stressed out ​av Twenty One Pilots. ​Idag har jag typ bara legat i sängen och även försökt pluggat lite. Har även huvudvärk och haft ett tag, trodde den skulle försvinna om jag vilade lite. Men icke sa nicke, så ska snart gå ner och ta en ipren och sätta mig framför tvn med mamma.

Imorgon börjar jag iallafall 10.10 elr 10.15, kommer aldrig ihåg hehe. Skönt att ha sovmorgon nu efter lovet precis, och för övrigt skönt att ha sovmorgon på måndagar. Funderar dock på att gå upp ganska tidigt imorgon så det inte blir stressigt, brukar oftast bli det även fast jag har ganska lång tid på mig. Ska även försöka hinna med ett blogginlägg imorgon bitti eftersom jag har hyfsat mycket plugg så vet inte om jag hinner efter skolan. Nu ska jag börja dra mig ner till tvn, kraaam <3 <3

Likes

Comments

​Sämsta bilderna, men här är iallafall resultatet på mitt hår. Är inte jätte stor skillnad och man ser väl mest själv att det är det. När jag kom hem från frisören var jag dock inte jätte nöjd, hade tänkt lite kortare så klippte hemma själv också. Därför det inte är lika jämnt längre hehehe.

Likes

Comments

​Fredag idag, äntligen känner jag även fast det är lov. Gillar helgen mycket mer även fast det är lov. Dock börjar lovet ta slut så det är väl det negativa. Idag bär det av till Norrköping, blir dock ingen shopping för mig för måste spara. Ska dock klippa mig, kom jag på lite spontant. Hugo ska nämligen klippa sig och då kände jag att det kanske är dax för mig också. Sist jag klippte mig var ca. 1 och 1 halvt år sedan, och då sa frisören att jag skulle komma tillbaka snart och klippa igen för det är så slitet. Blev dock aldrig av att jag kom tillbaka. Men men, nu ska jag det iallafall. Ska mest bara klippa bort de slitna så blir nog inte någon stor förändring. Senare ikväll kommer Alva och Alva (och ja alla heter alva, heheh) till mig för lite middag och tjejmys, vi alla tre träffas inte så ofta längre så kommer bli trevligt!

Likes

Comments

Sitter just nu på Espresso House i Nyköping och dricker som vanligt chai latte. Vi väntar på våran buss till Katrineholm som går om cirka en och en halv timme. Får se hur länge till vi sitter här eller om vi går och kollar lite i affärer istället. Kommer hem till stan igen vid halv sex och sedan ska jag bara hem och städa mitt rum. Ska även ikväll äta god middag och ha lite familjemys!

Likes

Comments

alvastahl@alvastahl

Nouw Magazine