Hej! Idag är det onsdag och jag är påväg hem ifrån skolan. De ämnena jag hade idag var SO, bild/slöjd, spanska & engelska (08:40-15:00.)
Men imorgon har jag slutprodukt! Det har vi en gång i månaden och då visar man upp allt man har lärt sig under ”arbetsområdet” och vi har något som heter estetisk val som är 2 h i veckan får man antingen dansa, teater, slöjd eller musik, och då brukar man visa upp det. Vi ska visa upp en dans vi har lärt oss.
Men iallafall så är slutprodukten mellan 15:00-17:00 och efter den är det öppet hus så vissa elever ”visar” vår skola till föräldrar och barn som är intresserade.
Men det bästa med allt är att vi slutar ju sent på slutproduktsdagar så på fredag har vi reflektionsdag, det är när vi knappt jobbar något utan går runt i olika klassrum och utvärderar. Då går vi bara till 10:20 för sedan så slutar man ( om man inte ligger efter med något prov eller nåt.) Hoppas ni tycker om min blogg och vill fortsätta följa mig här. Det sista jag vill säga är att ni kan väll skriva hur eran dag har varit och om ni har gått i skolan så berätta vilka ämnen ni har haft! Älskar er, BAI!<3

Likes

Comments

Hejsan! Den här veckan har jag haft höstlov, det var verkligen behövligt. I början av lovet så åkte jag upp till våran husvagn som står på säsong i sälen, jag mest bara chillade där eftersom man inte kan åka skidor än. Dagarna jag var hemma så åkte vi till Västerås och lite sånt. Igår så var det alla Helgona så då åkte jag och min familj till min kusins och mormors grav och tände ett ljus, efter det åkte vi hem och vi hade bestämt att min farmor och farfar skulle komma och äta en italiensk middag hos oss. Till förrätt blev det Tapas med lite gott och blandat, till varmrätt blev det pasta carbonara och den blev jag nöjd med(hehe) och till efterrätt så gjorde jag pannacotta.
Nu är det dock söndag och skolan börjar imorgon så min söndags ångest är här..
Men det här var då mitt lov sammanfattat så vi hörs snart! Hejdå😘


Likes

Comments

Hola! Jag heter Alva, jag går på handboll och dans, jag är 12 år och fyller snart 13. Jag vet inte hur uppdateringen kommer vara här men jag ska försöka skriva om något när det händer något intressant. Hoppas ni gillar min blogg och har tålamod med dåliga bilder. Men nu ska jag äta mat på pinchos så BAI😘❤️

Likes

Comments