Header
View tracker

Hahaha, kollade igenom fb lite på gamla bilder på mig. Cringe×1000 kan jag lova.. Fyfan!😳😂 Thanks good for puberty.👊 Nejdå, jag var nog söt på mitt egna lilla vis..

Bilden ovan är från en höstfotografering år 2011: Alva, 13 år, och leker i en sandlåda. Schyssta strumpbyxor iallafall! Kommer ihåg att jag ÄLSKADE dem. Innan jag blev sjuk i min ätstörning dessutom, därpå under vintern började allt.

Asså, gud vad jag velat om jag skulle visa er denna. Men denna finns ändå ute på cyberspace!😉 Shit, ser ni mitt hår? SÅ MÖRKT! Kommer ihåg också att jag gillade dendär toppen. Kände mig alltid så fin när jag hade den! Vart tog den vägen..?😂 Har för mig att jag var cirkus 12/13 år där och satt framför min webcam och tog en "selfie"... ON POINT!👌 haha, tror jag gick i 6:an? Typ vintern 2011? Vi säger så!

Bjuder på två bilder kvällen till ära, för denna gång! Om ni gillade detta så kommentera - Kanske lägger upp någon mer pinsam bild? Who knows?

Ha en fortsatt kanonbra kväll ni också allesammans. Ta hand om er och varandra! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kanske sista gången man äter grillat nu för i år. Otroligt gott var det iallafall!👌

Likes

Comments

View tracker

Hejhej igen! Sist vi sågs hade jag ätit frulle och vaknat. Sen dess har jag slagit in paket, skrivit rim och bäddat sängen + fixat mig. Huuuur effektiv är inte jag?! Tommy åkte iväg till frissan och ska klippa manen😎, kommer få en helt ny pojkvän sen! Skämt åsido, men han är alltid fin! Spännande att se hur det blir!

Skrivs mer senare!

PUSS&KRAM ❤

Likes

Comments

Hej och Godmorgon!  💕  Gissa hur länge jag har sovit inatt? 10 timmar... (!!) Haha, ovanligt för att vara mig men jag har väl behövt mer sömn... I guess. Dock har jag många järn i elden idag, ska slå in julklappar till minijulen med tjejerna senare idag, sedan baka kladdkaka med pepparkaksdeg i. Det är lite saker som behövs göra jämt!

Tommy sover än men ska nog ta och väcka han också med lite frulle på säng kanske.😜 Ha en fortsatt kanonbra kväll ni också allesammans. Ta hand om er och varandra! ❤

Likes

Comments

Hej och Godkväll!  💕 Ikväll är det idolfinal - Helt sjukt! 🎊 Har gått så fort men ändå inte! När jag började i skolan igen så började det typ, och nu har man snart gått en termin.. Haha, men så är livet! Vem jag hejar på? Liam och Rebecka! Ja, det står mellan de två men hejar båda!😎

Vem hejar ni på ikväll? 👏💕

Ha en fortsatt kanonbra kväll ni också allesammans. Ta hand om er och varandra! ❤

Likes

Comments

Julen är här hörreni! Eller ja - Det har nog inte gått obemärkt förbi, eller hur?


Vad brukar ni julpynta i för färger? Traditionellt som röd och grönt, eller trendigt som vit och guld? Här hemma hakar vi faktiskt på vit- och silvertrenden. Kanske för att det har varit lite halvtaskigt med snö de senaste åren runt jul så man försöker ha liiiite vitt och ljust inomhus? Jag håller mig fast vid den teorin! Tycker förövrigt att det är fina och juliga färger, dessutom röd, grön och guld. Sådana färger som hör julen till så att säga!

Kikade in på Rum21 hemsida där de har MASSVIS av fina julprydnader av alla slag; Ljusstakar, julgranskulor, adventprydnader m.m... Märkte att jag fastnade lite på guld/silverstuket. Tyckte att det var charmiga prydnader och passade perfekt till jul/advent! Kanske lite halvtaskiga bilder, men vad gör det? När jag flyttar hemifrån vill jag nog pynta mitt hus i guld och silver tror jag. Bryter gamla och familjära traditioner och kör på en egen trend! Det låter väl gött?

Så tipsar er att kolla in på Rum21 för lite mer inspiration till jul , eller för att finna dig själv; Om du är åt det traditionella hållet eller är mer den trendiga.

Likes

Comments

Jag har bestämt mig - Jag vill äga någon produkt från märket "Vans"! Helst en tjocktröja, men deras t-shirts är inte helt tokiga heller för den delen.

Sååååå, om ni har tröjor av märket "Vans" som ni inte vill ha längre så hör bara av er😎

PUSS&KRAM ❤

Likes

Comments

Hej och Godmorgon! 💕 Sitter i skolan just nu och ska förbereda mig inför vår engelska debatt vi ska ha... Jag är republikan och mot abort... Jaa, delar inte precis samma värderingar som dem, men är man tilldelad en roll så är det bara att försöka, I guess? 💁

Men hörreni, det är ju fredag trots allt! 🎊Ha en fortsatt kanonbra dag ni också allesammans. Ta hand om er och varandra! ❤

Likes

Comments

Hej och Godkväll! 💕  Om ni inte följer mig på snap eller fb så kommer ni få veta nu; Idag är det exakt två år sedan jag blev utskriven från "Läns-ät" i Gävle. Känns fan sorgligt att jag inte lagt in det i almanackan. Liksom det datum jag klev ett steg i rätt riktning i mitt liv. Det som lett mig till där jag står idag. Såna här gånger kan man inse hur jävla långt man åstadkommit, dessutom på två år! Känns inte så längesen när jag tänker efter... För att vara osvensk så måste jag säga att jag är Förjävla stolt över mig själv, att jag valde ett liv utan ätstörningen och fortsätterdet köret. Trots att jag ibland har mina dippar så har jag lovat att inte svika min omgivning - Framför allt inte mig själv! ❤

Ha en fortsatt kanonbra kväll ni också allesammans. Ta hand om er och varandra! ❤

Likes

Comments

Trodde inte att jag var så klen och inkompetent att jag inte ens kunde öppna en burk med konservöppnare...? Say whut? Haha, menmen, efter lite våld kom ett liiiiten öppning fram som jag nöjde mig med. Allt löser sig, det handlar bara om hur man ser på det!😎

Likes

Comments