Header

Bild från todayz lunchies.😍🍴

Hej och Godkväll mes amigas!💕 Hur står det till? Själv mår jag helt okej! Ligger i sängen just nu atm, osminkad och färdig för sängen. Efter 22-snåret. Rätt bra om jag får säga det själv!😂😉

Åt surströmming med familjen till middag och sedan åkte vi på djursafari med glass i våra händer (och munnar, rätt obvious). Mysigt värre! Sedan drog jag ut på en promenix, därefter bänkade jag mig framför "Idol" med en kopp roibos och två chokladrutor.😌 Lunchen idag var jättemysig, satt där och åt god mat och hade bra samtal. Bästa kombot jag veeeet!💪☝️

Menmen, imorgon ska jag städa mer och ta reda på saker och ting. Men ni får iallafall ha en fortsatt kanonbra kväll ni också allesammans. Ta hand om er och varandra!❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

✔ Jag har haft hål i mina tänder... När jag typ var 7-8 år-ish...? Kommrr ihåg att det gick bra att laga och att det inte alls gjorde nå ont!

✔ Jag kuggade teori och uppkörning 3 gånger innan jag klarade båda... Jag hade inte den bästa perioden i mitt liv då jag hade körkort + 9 kurser i skolan att hålla koll på + min psykiska hälsa... Nja, det var en pärs utan tvekan men jag är glad att jag inte gav upp! Körkortet är en livsinvestering och håller RIKTIGT hårt om det kortet än idag!☝️

✔ Älskar att åka tåg... Buss är blä men det är något speciellt och mysigt med tåg... Dunno why!😍

Något som stämmer in på er? KOMMENTERA GÄRNA!!🙌❤

PUSS&KRAM.❤

Likes

Comments

Alva 16 år☝️ Saaaa cute.😂

Hej och Godmorgon mina vänner!💕 Vaknade innan 08:30, klev då upp och gjorde iordning frulle och sitter nu och kollar på Idol-repris från gårdagen då jag missade det!🙈 Självklart med en kopp kaffe i handen, för vad är man för människa utan en rykande kopp med svart och himmelsk vätska i? Inte en fungerande människa, iallafall inte jag!😂

Idag ska jag städa lite och sen till Bollnäs och äta lunch med en vän. Ska bli sååå trevligt! Kanske svänger in till Bokhandeln och köper in en personlig almanacka. Vi får se!

Men jaja, skriver mer senare! Ha en fortsatt kanonbra dag ni också allesammans. Ta hand om er och varandra!❤

Likes

Comments

Hej och Godkväll!💕 Ligger just nu i sängen och fryser SATAN om fötterna!😂 Så blir det om man sitter ute med kortstrumpor och dåliga skor... Med en lätt förkylning... GG Alva!🙈 Var iallafall ute och åkte med Sanna kvällskvisten, stannade på lite ställen och snackade om massa. Life.❤

Annars har jag tagit tag bland kläder, klippt 3 cm på mina toppar + tunnat ur, fått matlådor av mormor och galgar😂. Annars har jag vilat mellan varven... OCH VARIT PÅ BANKEN!🙈

Imorgon händer också saker - Ska ut och äta lunch med en kompis, återigen städa bland saker och sortera... Mitt fabulösa liv just nu!💪 Jag fick mina studieböcker jag beställt som vi ska ha i vårt första arbetsområde - Socialt arbete som proffession. Läskigt men såååå spännande!!😃

Men nåja, skriver mer imorgon! Men ni får iallafall ha en fortsatt kanonbra dag ni också allesammans. Ta hand om er och varandra!❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej och Godmorgon!💕 Förvisso stämmer rubriken: "Idag börjar faktiskt allt..." Inte bara att skolan börjar för de flesta, eller att man ska tillbaka till jobbet. Utan varje dag kan man faktiskt välja om man vill börja någonstans. Är inte det underbart?

Idag börjar faktiskt städning och sortering för mig! Jag har tänkt städa och slänga kläder idag. Vilket inte blir svårt då jag redan har en sopkasse med kläder jag ska skänka bort. Kanske kan gå igenom min låda pappa gjort iordning där maaaassa saker från min barndom finns med. Pappa gick igenom sådana saker när han var ledig då jag jobbade. Dock känns det som man kan slänga det mesta, å andra sidan hatar jag att slänga saker... Därav att jag har så mycket skit i mitt rum!😉

Men först ska jag åka upp till mormor och klippa mig!🖒 Ska ni hitta på idag? 💕

Ha en fortsatt kanonbra dag ni också allesammans. Ta hand om er och varandra!❤

Likes

Comments

Hej och Godkväll!💕 Lugn dag idag och jag har inte gjort mycket sedan jag kom hem från Tommy. Bara tagit det lugnt, ätit god middag med familjen, gått ut en sväng i det fina vädret och plöjt igenom lite avsnitt av "Unga mammor".

Imorgon börjar allvaret: Packning och städning inför flytt! Tog tag i lite fakturor idag. Så imorgon ska jag slänga kläder (de jag inte ska ha), klippa mig hos mormor, besöka banken m.m... Får se hur det går helt enkelt!😅 Har gjort en "Att-göra-lista" som jag planerat vad det är jag ska göra under dagarna nu när jag är ledig.

Nu ska jag kika på lite mer avsnitt innan jag kryper ner i säng. Jag mår för tillfället mycket bättre och känner smaker + dofter!🤗 YAY!💃

Men ni får iallafall ha en fortsatt kanonbra kväll ni också allesammans. Ta hand om er och varandra!❤

Likes

Comments

Jag och Tommy körde på Sibylla till middag igår och vi båda testade deras nya "Siracha Burgare". 🙌 Jag tog den med Halloumi och körde på fullkornsbröd. Innehållet var siracha-såsen på majonnäs, sallad, rostad lök och picklad gurka..?

Mina utlåtande angående denna nya skapelse? SÅ IN I BOMBEN GOD!😍😍 Inte allt för stark burgare och passade mig som är förkyld då jag åtminstone kunde känna hettan. Våga testa denna när ni är ute och äter nästa gång på Sibylla! Våga också testa halloumi om ni inte gjort det förr, sååå mums!🙌

Har ni också testat Siracha-burgaren? Vad ger ni för betyg på den? Själv ger jag iallafall 5/5. LÄTT!🍔🍟

PUSS&KRAM❤

Likes

Comments

Halloooj och Godmorgon!!💕 Uppe sedan 9:30-snåret och fått i mif härlig frulle bestående av ägg, avokado, ostmacka och kaffe!🙌 Tänkte svara redan nu på frågestunden, och om fler vill fråga något så är det bara att ställa din fråga i det här inlägget.

Vart får du din energi och drivkraft ifrån? och vad är ditt bästa tips på att hitta ny motivation och inspiration då dumma ätstörningstankar och liknande kommer in i huvudet?

..

Oj, bra fråga! Men har hört ofta av folk att jag är väldigt glad, driven och positiv oavsett liksom. Vet inte om jag har så bra svar, men jag försöker vara optimistisk till saker och ting. Finna en lösning på problem. Har blivit bättre att vända allt från pest till att en mer positiv synsaker.

Det är väl samma sak jag försöker tänka när dumma ätstörningstankar hägrar. Att lyssna på sina demoner är en preliminär lösning på ett temporärt problem - man föder ätstörningen genom att lyssna på den. När jag hade KBT så fick jag utstå ångest genom att gå emot mina tankar, och kände mig genast starkare. Sen har väl jag som drivkraft att påminna mig själv att jag duger som jag är, och vilka fördelar jag har som frisk i jämförelse när jag var sjuk. Man får så väldiga kontraster och man inser hur bra man har det - Nu liksom för ens framtid om man fortsätter i den friska riktningen!

_______________

vad har du för framtidsdrömmar och mål? 

..

Jag vill just nu gå klart min socionomutbildning och arbeta som skolkurator/behandlare eller något inom intergration. Flytta till eget hus, skaffa familj och barn m.m... Små mål jag har varje dag är att fortsätta vara frisk!🖒

_____________

vill du ha barn i framtiden? isf har du några namntankar? favoritgrej att göra en ledig dag? hur ser du på din framtid? vad anser du att vara helt frisk från en ätstörning? eller anser du att man aldrig blir det?

...

Haha, så roligt att du frågar detta för har ett memo på mobilen där jag spar ALLA tänkbara namn som jag vill döpa mitt barn till. Vill ha något ovanligt men fint namn. De namn som jag har som favoriter bland tjejnamn är: Disa, Alina, Angelina, Livia och Astrid.
Bland pojknamnen är: Albin, Adrian, Liam och Alexander.

På min lediga dag älskar jag att gymma, mysa framför en serie med något gott + kaffe, eller umgås med mina nära och kära.

Som sagt har jag framtidsmål och har gjort en Bucket-list, men vet att jag kan ändra mig i mina tankegångar så låter min framtid förbli en gåta! Haha, men förhoppnigsvis blir jag visare och klokare för varje dag som går i mitt liv.

Att vara "frisk" för mig är att man kan stå emot och tackla sina ästörningstankar, leva som man själv vill och kan unna sig saker utan att känna skuld och ångest. Dock tror jag att alla har sina dippar, vilket får mig stt tvivla om man KAN bli frisk.

Vet inte om detta är en bra liknelse, men brukar tänka på ätstörning som med missbruk av alkohol eller liknande: Alla alkisar behöver inte se ut som de slitna människornaparkbänkarna, utan de kan vara din chef, dina barn, din bästa vän... Likaså med ätstörningar: Det finns en skelettkarta av olika dess slag - Allt från de riktigt sjuka till de som är i starten för sin sjukdom. Även de som varit sjuka men är friska.

Det jag tror de med missbruk och de som har ätstörningar har gemensamt är att man har jobbiga perioder, trots att man anser sig som frisk har man sina jobbiga dagar. De som har alkoholproblem sedan tidigare vet att de kanske inte kan dricka någonsin för att inte falla tillbaka i gamla banor. Jag är glad att jag fått en hälsosammare syn på träning än vad jag hade tidigare, men tror att jag aldrig kommer kunna banta eller köra hårdträning fler än 3 dagar i veckan. För att inte trigga tankarna.

Sedan har jag mina sämre dagar då tankarna kommer fastän jag ser mig som "frisk", men huvudsaken är att man kan stå emot dem och fortfarande väljer den friska vägen.

_______________

Hur känns det att du ska flytta hemifrån ? Hur kom det sig att du börja blogga? Hur länge har du och din pojkvän vart ihop?

Det känns overkligt - MEN SÅ JÄVLA KUL!💃🙌 Efter 19 år känner jag att jag vill komma från byn och Falun har jag varit många gånger och har vänner som är därifrån. Så ser inga problem att flytta dit, utan ska bli kul och lärorikt att få ta hand om sig själv!

Jag har alltid tyckt om att skriva som barn, och på den vägen är det.. Sen har jag denna blogg framför allt som en dagbok men även att upplysa om att det går att leva ett liv efter en ätstörning!

Jag och Tommy har varit tillsammans i 3 år och 2 månader. Snart 3 månader!😍❤

..

Hoppas det var bra svar! Ställ fler frågor om ni vill!!

Ha en fortsatt kanonbra dag ni också allesammans. Ta hand om er och varandra!❤

PUSS&KRAM❤

Likes

Comments

En bild från midsommar.~

Hej och Godkväll!💕 Vill först börja med att säga att jag haft en sjukt mysig dag! Bara tagit det lugnt och har jag och Tommy ätit Sibylla där vi testade Siracha burgaren. Recensioner på den kommer som tidigast imorgon!🖒

För det andra - Så kul med alla frågor ni ställer till frågestunden!🙌 Fortsätt med det! Inlägget till det hittar ni nedanför. Tänkt svara imorgon redan.. Annars så kommer det av mig, I think!

Nåja, nu är jag dödstrött och ska dra mig till kojs. Men ni får iallafall ha en fortsatt kanonbra kväll ni också allesammans. Ta hand om er och varandra!❤

Likes

Comments