Header

Hej allihopa!

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och beställt R:s födelsedagspresent!
Det är en sak till som ska köpas, men den tror jag kanske att jag åker och fixar imorgon.
Känns skönt att ha det gjort i alla fall.

Jag är en sån person som kan känna mig så otroligt stressad av att jag har massa saker jag behöver göra, så stressad att jag får ont i magen alltså... men istället för att bara ta tag i att göra det som ska göras blir jag bara så otroligt trött och nästan helt lam i kroppen. Klarar typ inte av att göra något alls då utan bara ligger i sängen och tänker på hur stressad jag är...
Så himla dumt att göra så, för när jag väl tar mig i kragen och börjar beta av listan, som vid detta laget har blivit väldigt lång, så känns det ju väldigt mycket bättre!

Imorgon står det att plugga c# på listan, kanske ska beta av några punkter på mitt mjukvaruprojekt också... sen har jag ju programvarutekniken i rest som ska vara klar 21/4, kanske ska fortsätta lite på den också...
Jag är så himla dålig på att lägga upp planering alltså.

På torsdag är det i alla fall Stockholm och ED SHEERAN som gäller.
Det ska bli så jäkla roligt och även skönt att slippa ifrån den stressiga vardagen lite.
Problemet är bara att jag missar en examination och en ganska viktig handledning (som egentligen skulle varit på måndag men SÅKLART blev flyttad till fredag för då är ju jag inte hemma), men vad ska man göra åt det när man redan bokat och betalat biljetter och hotell?
Det är en av de värsta grejerna med högskolan, man kan ändå inte planera så långt i förväg för det finns bara schema för de kurserna vi läser för tillfället, alltså ett 10 veckors schema och schemat för nästa period och nästa kurs kommer inte förrän 1-2 veckor innan den börjar. Ed Sheeran biljetterna släpptes ju i början på februari och då kunde jag inte veta att det skulle krocka så mycket.
I alla de föregående kurserna har vi nästan aldrig haft något på torsdagar eller fredagar heller, men sånt är livet!

Nu blev detta är jättelångt inlägg med ganska mycket "gnäll" från min sida, men det har helt enkelt bara varit en sån dag...

Ha de bra hörni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var ett tag sen sist nu igen, men denna gången kommer jag med positiva nyheter!

Jag har äntligen börjat känna lite livslust ovh glädje i mitt liv igen! 😄
Har haft en ganska lång period nu, sen nyår typ, som jag känt mig väldigt nere och inte direkt haft någon ork.
Det var lite saker som hände i början på det nya året som gjorde mig väldigt ledsen, men nu har vi fått lite positiva besked. Dessutom hade jag en riktigt tråkig kurs i skolan i början på året, jag är fortfarande inte färdig med den än (dåligt! för deadline var i söndags...), men de två nya kurserna som började denna veckan är så mycket roligare!

Dessutom har R och jag mycket roliga planer här framöver...
Slutspelet i hockeyn har ju börjat och därför tar vi en sväng till Göteborg i helgen och tittar på Frölunda - Skellefteå, så får vi hoppas att Frölunda kan vända den här kvartsfinalen så R blir glad 👍
Nästa vecka åker vi upp till Stockholm på torsdag för att se Ed Sheeran!! Så jäkla taggad!

Dessutom är det VÅR ute nu och det gör mig så mycket piggare och gladare. Våren innebär även att snart kör whippetrace igång igen, sjukt kul!
Vill bara skaffa mig min egna lilla vovve, men för tillfället så har vi 4 inom familjen som är precis lika bra dom!

Sitter just nu och tittar ikapp på lite youtube videos, men ska alldeles strax gå och laga lite mat till oss. Raggmunkar och fläsk står det på matsedeln idag! R har gått och blivit sjuk också, så måste ju ta hand om honom 😉

Ha de gott! 💕

Likes

Comments

Det är inte direkt som att jag har gått igenom något hjärtskärande och svårt i mitt liv... Egentligen så är väl mitt liv ganska bra. Vi är alla friska i min familj och jag har en underbar sambo som alltid finns där och alltid kan få mig att le. Så det känns väl ganska fel att klaga... Jag har bara så himla svårt att finna orken till att studera.

Förra året vid den här tiden bestämde jag mig för att jag ville börja studera igen. Jag hade tröttnat på att jobba på macken i min lilla hemkommun. Jag ville göra något mer med mitt liv, jag ville bli någon. Så jag sökte till högskolan, webbprogrammerare ville jag bli. Jag förstod ju att det skulle vara svårt, ingenting i livet kommer lätt eller hur? Men jag anade nog aldrig att det skulle vara SÅHÄR svårt och jag vet faktiskt inte riktigt om jag vill bli detta efter att ha studerat i lite mer än ett halvår. Dock har jag väldigt svårt för att avbryta saker och ting. Har jag påbörjat något så ska jag minsann avsluta det också!

Jag tror dock att allting grundar sig i att jag inte direkt har några kompisar att vända mig till. Jag känner ingen i min klass, jag har ingen att be om hjälp ifall jag tycker något är svårt (förutom lärare, men ni som har studerat på högskola vet att lärarna är inte direkt till någon hjälp ändå). Så allting blir betydligt svårare när man måste lösa alla problemen själv och det blir även mycket tyngre.

Varje morgon när jag vaknar och ser att R har åkt till jobbet, vill jag bara vända huvudet ner i kudden och sova tills han kommer hem. Varje dag sitter jag och tittar på klockan och väntar på att han ska sätta nyckeln i dörrhålet och komma hem igen. Låter ganska sorgligt va?

Egentligen vet jag inte direkt om jag har någon röd tråd i detta inlägget. Det fanns bara så mycket tankar i mitt huvud som behövde få komma ut. Det jag ville få fram egentligen var: Hur finner man egentligen ork till något man tycker är väldigt jobbigt att göra?

Likes

Comments

Jaha då har jag startat upp en ny blogg. Genom tiderna har jag kanske haft ett tiotal olika bloggar som jag aldrig hållit igång.
Kan inte riktigt svara på varför jag då startat ytterligare en ny som förmodligen inte så många kommer läsa då jag är alldeles för feg att dela med mig till nära och kära. Egentligen är det tanken på att någon annan ska läsa vad jag tycker och tänker, som skrämmer mig.

Jag känner dock att jag behöver någonstans att skriva ner mina tankar och känslor.
Det är mycket som pågår i mitt huvud då jag augusti 2016 började plugga till Webbprogrammerare och jag ibland känner mig helt "lost" och undrar vad fasen jag gett mig in på...

Ett kort första inlägg bara, så får vi väl se vad de blir av detta

Ha de bra!

Likes

Comments