View tracker

Jag hinner verkligen inte med bloggen just nu, ni kanske har märkt på slutet att jag inte haft mycket inspiration till inläggen jag gjort. Och jag som person är att antingen ger jag allt jag har eller så ger jag inget alls. Så jag ska ta en paus nu i någon vecka, tills jag har fått ordning på allt plugg och saker som tynger ner mig. Jag kan inte bolla med tusen saker samtidigt, jag måste ta hand om mig själv först och främst. Jag tror att ni förstår.

XOXO.

Likes

Comments

Haha det min snapchat består mest av är djur, solnedgångar och pluggbilder. Men ibland kan jag snapa annat också men det är ej ofta.

Äntligen fredag mina vänner! Som jag har längtat, dock så kommer min helg vara stressig... Ska hinna plugga teori och skolplugg blandat med övningskörning OCH hinna vila ut mig på det. Lär även se ett x antal avsnitt av SKAM som jag började kolla på igår. Har ni sett den? Om inte så gör det! Den är så så bra. Väldigt ungdomlig serie men verkligen bra, gillar den starkt! Nu ska jag plugga historia, sedan se Idol och imorgon ska jag övningsköra till Sundsvall!

XOXO

Likes

Comments

Today through my phone:

Började dagen med sovmorgon så då vaknade jag upp tidigt för att se första avsnittet av julkalendern, den verkar verkligen mysig i år!

Åt en lugn frukost med soygurt och granola, har ni testat soygurt? Jag som annars får ont i magen av yoghurt tycker att denna var supergod. Godare än vanlig faktiskt.

Och just i detta nu är jag hemma hos Amelie och vi ska plugga hela kvällen. Får se hur det går haha... Ville bara slänga in ett inlägg så det inte ekar tomt här hela dagen! Hur har eran dag varit? Min har gått sjukt snabbt, hela veckan har gått snabbt. Det är redan fredag och helg imorgon vilket är så skönt. Nej nu måste jag plugga.

XOXO

Likes

Comments

Jag har ju ett svart likadant skal från RF och dessa är verkligen mina favoritskal, så bra kvalité och HUR snygga är de inte?

Black black black... With a hint of burgundy.

Här är en liten sneak peak på det jag köpte i fredags. Är så nöjd med allt, känns som om jag denna gång beställde saker som jag vet att detta kommer verkligen komma till användning. Liksom toppen från CK är ju den skööönaste som finns, it makes me question varför jag fortfarande använder bygel bh:ar haha... Även mobilskalet från RF är så så snyggt. Älskar den vinröda färgen, en liten färgklick till mina annars så svarta outfits! Och sist men inte minst beställde jag hem en svart (vad annars) t-shirt från Adidas, superskön och Adidas har ju verkligen bra kvalité.

Har ni shoppat någonting den senaste tiden som ni har varit extra nöjd med?

Likes

Comments

Dagens middag blev väldig enkel och kanske inte den nyttigaste, pasta med pastasås och tomater. Gott var det iallafall. Kom hem redan vid 4 då vi var på en föreläsning de två sista timmarna idag och nu tänkte jag vara så rolig att jag ska plugga teorin. Är så nervös inför uppkörningen, får hoppas det går bra. Hur har er tisdag varit?

XOXO

Likes

Comments

View tracker

Åhh kolla vad juligt och mysigt det är på våran bro. Älskar då snön faller och julbelysningen är på. Får sån julkänsla. Vintern är verkligen så så fin!

Likes

Comments

Sitter just nu hemma i fåtöljen framför en brasa. Åkte hem från skolan efter 2 lektioner då jag inte alls mådde bra. Har ont i huvudet och mår illa. Dock så måste jag fortfarande plugga både tyska och körkort så what to. Ikväll tänker jag bara ta det lugnt så att jag kan gå på skolan imorgon. Just det!! Det snöar ute och det är så fint, stora snöflingor, underbart.

XOXO

Likes

Comments