• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej allihopa!
Idag är det fredag och det är så skönt med helg! Jag har dock inte haft en sån jobbig vecka pågrund av att jag varit hemma från skolan onsdag och torsdag för jag varit sjuk, så det har varit en lugn vecka. Idag ska jag iallafall vara hemma med min syster helt själv för min pappa är borta i Göteborg... Så då får jag och Nora mysa själva, så vi har varit och käkat pizza och ska snart sätta oss framför teven med varsin Ben&Jerry och kolla Let's Dance( så myyysigt) det är det vi ska göra idag och hoppas att ni också gör något mysigt.

Min lillasyster Nora har också en blogg på nouw som heter
@Noraaemmie in och läs den nu tycker jag.

Vi ses i nästa inlägg! Kram<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka på bloggen, jag har inte bloggat på väldigt länge på grund av att jag varit sjuk och haft väldigt mycket i skolan. Så nu ska jag blogga iallafall varannan dag!
Nu är det 62 dagar kvar till sommarlov och jag längtar sååå mycket! Hoppas att ni oxå vill ha sommarlov.
Mina blogg inlägg framöver kommer vara mycket roligare, hoppas jag på
😬

Vi ses i nästa inlägg! Kram<3

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

Jag har inte bloggat på jätte länge jag vet, men det är pågrund av att jag har varit sjuk och att jag haft mycket i skolan! Men jag ska bli bättre på det, så nästa inlägg hoppas jag på att det blir något roligt!!

Vi ses i nästa inlägg! Kram<3

Likes

Comments

Hej allihopa!

Hoppas ni haft en bra dag. Klockan är över tio och jag tänkte sätta mig ner för att göra ett blogginlägg. Jag har inte haft en jätte rolig dag för att jag är/varit sjuk. Jag gick till skolan men vid nio gick jag hem på grund av feber och förkylning, så idag har jag bara varit hemma. Jag har kollat på serie och bara vilat upp mig för att gå till skolan imorgon. Har ni sett serien Pretty Little Liars? jag kollade jätte mycket på den serien förr men det går inte se serie 5&6 någonstans som det finns svensk text, så för några veckor sedan så bestämde jag mig för att se om serien på netflix men där finns bara till serie 4... men men sånt är livet. Men om ni vet vart man kan se den så skriv i kommentarsfältet nedan. Nu på eftermiddagen har jag pluggat till ett No prov jag har imorgon plus att jag har en läxa. Jag har precis tagit en dusch och tänkte nu gå och lägga mig.

Vi ses i nästa inlägg! kram<3

Likes

Comments

hej allihopa!

Nu är klockan fem och har satt mig ner framför datorn för att göra ett blogginlägg. Igår var jag på Överby och köpte mig ett klädesplagg och ett halsband.

Klänningen- är från H&M och kostade 179kronor. Det är en kort finstickad klänning som är mjuk, melerad kvalitet. klänningen har en liten krage och har långa armar. den är även skuren på båda sidorna som jag tycker gör den väldigt fin. den är även ofodrad.

Halsbandet- är från UR&PENN och kostade 59.90kronor men det var på rea och kostade egentligen 198kronor.Det är ett silverfärgat stålhalsband med en berlock format till ett hjärta. halsbandets längd är ca 49 cm och hjärtat är ca 2 cm brett.

vi ses i nästa inlägg! kram <3

Likes

Comments