Hejsan fina ni!

Hoppas att allt är bra med er, jag mår bra och livet rullar på!
Dock är jag otroligt stressad! Vart sjuk och missat mycket i skolan! Men tror jag kan ta igen mig!! Vi får hoppas på det.

Så denna vecka fick jag hoppa massa träningar, vilket gör så så ont i mig! Men måste lyssna på min kropp och är jag sjuk så är jag sjuk!
Men tog igen mig och fick stå på tävlingsgolvet ändå. Och jag är nöjd med hur jag presterade i nästan allt, i allt utom battle
Blev så nervös så det vart ganska hetsigt utfört, men får ta och vänja mig! Tog mig iaf till ringen vilket jag är stolt över!

I min solo kom jag på 3:e plats av ca 76 pers i starklassen vilket är jättebra, det känns skönt att nå mål. för mitt mål var semifinal.
Jag har nu lite saker uppskrivna, vad jag ska jobba med och förbättra! Eftersom jag inte direkt har någon coach som gör det åt mig i solo så får jag vara min egna coach! Tror dock det hade vart jättebra om jag hade någon som jag kan vända mig till på det sättet!
För jag har ju mina tränare och alla fina dansare omkring, men det jag menar på är att jag vill ha någon som vill lägga sin tid för att hjälpa mig med utvecklingen. Inte för att den måste, för att det är deras jobb utan att någon som även utanför "danstid" privat vill göra det själv också. Sen hade jag (vi) självklart betalt. Men det är principen! Att man vill helhjärtat hjälpa mig på vägen!

Vill så mycket i denna sport och jag är otroligt ivrig för att bli bättre och bättre! Och sedan som jag skrivit i tidigare inlägg så är motgångar en del av allt, och det kan ingen annan än jag bearbeta. Men jag kan få stöd och coaching vilket man inte behöver ha någon nära för, distans om det gäller mer mental träning borde gå. Får försöka att binda lite nya kontakter och leta inspiration!!!! Tror ni fattat nu va? 😂


I hiphop duo kom vi 1:a men det var inte så hård konkurrens, vi är nöjda iaf! 😊

I hiphop grupp kom vi 5:a, med ny rutin och oklara delar tog vi oss till final. Det är vi nöjda med. Vi får fortsätta kämpa och träna träna träna

Så jag är nöjd och IVRIG att utvecklas mer mer merIdag har jag pluggat, vilat och dansat/tränat både disco och hiphop 2,5h mest hiphop vart det dock. Fick lite feeeling hahah
men det kändes skönt och jag försöker med att testa nya saker hela tiden, annars kommer jag ingen vart
med utvecklingen! Så det är en process med hinder, misslyckanden, TÅRAR, lycka och ren "dansglädje" tror jag. Och den processen har pms, man vet aldrig vad man stöter på!


Nu ska jag sova iaf! Hoppas ni får en fortsatt fin vecka! 💓💓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni, just nu så ligger jag hemma i någon form av magsjuka.

Jag får lite ångest faktisk då det är tävling till helgen. Men Mamma (som är leg sjuksköterska) säger att det inte är några problem med att missa tävlingen och att jag kan vara frisk till iaf torsdag.

Jag har sovit från och till i 15h och mått otroligt dåligt. Men nu på kvällningen har det lagt sig. Och jag har tom får i mig ett glas blåbärssoppa 😍

Jag vill verkligen träna, men istället får jag träna mentalt. Inte alls samma sak med det är att göra det bästa av situationen.

Sova mycket är bästa medicinen. Och lyssna på musik hehe.

Men har även kollat på yt ett tag och sökt lite insperation.

HÅLL TUMMARNA 🙏🏽🙏🏽

Likes

Comments

Hejsan fina ni, vill mest dela med mig av lite bilder och som vanligt musik. Haha jag kan inte hålla mig. Jag uppdaterar mina listor hela tiden so keep up:*

Alva Ehnberg på Spotify!

Veckans fav’s 👇🏽👇🏽👇🏽


Xoxo

ED SHEERAN E LIFE ALLTSÅ JA🙏🏽👆🏽🦋

Haha 2h nu på kvällen dansade jah och lagade mat samtidigt. Multitasking? 😛

En TB, magiskt med lite magkänslor va? All these fkn låtar på mina listor är magi 🙏🏽

HALLÅÅÅ ÄLSKA👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽

Likes

Comments

Hejsan, ikväll har har tränat på att få upp lite mer självsäkerhet och motivation! Jag tränade 1,5h på saker jag vet jag måste jobba med!

Jag känner att motivation och insperation går som upp och ner! Men vill även hitta ett "mellanting"

jag kommer inte att ge upp, för jag vill ju bli bättre. Och har lärt mig att det blir jag inte över en natt eller att be om det! Det är en "guppig" process som har många många mååånga motgångar! Å det är det jag måste träna på att ta! Alla dessa motgångar!!Godnatt alla fina:***

Yes, that's all fkn svett hehehe 💦💦💦💦

Tidigare idag 👆🏽👇🏽

(Ang att jag ser ut som 5 när jag har håret like that) 👆🏽

Likes

Comments

Hejsan vänner och ovänner. Hoppas allt är bra.

Vill bara dela med mig lite av vad jag gjort de senaste 2dagarna.

Igår: tors

Så var jag på träning från 16-22.00, torsdagar är min favoritdag i dansväg. Dock kände jag att jag presterade dåligt. Har haft en sjukt jobbig vecka. Och har varit omotiverad. Vet inte om min omotivation ska motivera mig på något sätt men jag måste börja sätta smarta mål. Annars lägger jag på mig för mycket press.

Sen äre ju så att det går ju upp och ner för alla. Men det tar faktiskt på krafterna. Vet att en anledning är att jag sovit JÄTTEDÅLIGT, ätit lite, och helt enkelt vart fett omotiverad + period days och hormonshit:((((  

Dock har jag presterat bra på andra stadier så som skolan typ. Har även sammanlagt sprungit 1.3 mil denna vecka så är ändå nöjd.

Men eftersom dansen är en sån stor del av mitt liv och är ju faktiskt det bästa jag vet så känns det ju. Får lixom släppa å gå vidare antar jag! Kommer komma mer veckor som denna.

I helgen ska jag se till att försöka sova mycket, återhämta mig och få motivation.

Får se vad helgen har att erbjuda helt enkelt;) 🎊 Förhoppningsvis bara chill men man vet ju aldrig med mig ;;)

Iaf, idag har vi typ sprungit. Skönt faktiskt! För som vissa vet gillar jag att träna, vilket jag inte gjorde förr. Har den sortens jävlar-anamma typ! Det är skönt!

Sen har jag gått i skolan som vanligt!

Jaja, sköt om er:*

Länk till mina Spotify listor ATM:

CHECKA 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽

https://open.spotify.com/user/alvaehnberg/playlist/3arHYM7jOBAbGzTyQ8dA8C?si=UgvL0sxc

https://open.spotify.com/user/alvaehnberg/playlist/0NPw7Qyua3WXEGD60Q8sZx?si=f3oLjkPI


Lillkillen dåh, cred t mig för master fkn fotograf ;) @eeliasolssn

Likes

Comments

Hejsan alla fina läsare!

Idag har det ju då vart onsdag, om någon missat det;) vilket enligt mig är värsta dagen på veckan. Har alltid hatat onsdagar, kommer förmodligen alltid göra det också. Å ett plus med vårt älskade svenska väder! Usch

Skola från 8-15.30 sen massa plugg. Dock hade vi typ skoljogg så istället sprang vi 5,5km typ... så det var ju ett "plus"

sen åkte jag in på dansen och körde discoslow. Mysig Koreografi, mysig låt, å Chill träning. Den gjorde typ min dag. Dock e den enkel men mysig as i said!!

Skulle igentligen ha "fys" kl 19 men hoppade den, behövde lite tid med min Pappa. Och plugg ofc......

Känns som en effektiv onsdag iaf... inte lika illa som det brukar vara.

Iaf, tog en dusch typ ett halvår, busade mig (med cocoa-brown) bästaaaa!!!

Duschar alltid fett länge, har på musik å sjunger OFTAST i duschen haha. Men erkänn d är fett myspys.

Ska sova nu iaf, ska upp jääätte tidigt....

Å imorgon är det bästa dagen på veckan, älskar torsdagar. Yayy

Xoxo

Likes

Comments

Hejsan alla läsare! Hoppas ni haft en fin helg! Det har jag. 

Såg på "it" med en tjejkompis igår och den var helt ok, lite twistad dock. Är feg så vart ju rädd men vafan:

Okej, dagens ämne är vad rubriken lyder.

Jag känner mig ganska halv motiverad just nu, men motivation går ju upp och ner. Dessa "quotes" motiverar mig fett!!! 

Jag är ingen som ger upp och jag kämpar väldigt mycket. Men nu senaste veckan har jag vart lite seg. Och det är jobbigt för mig. Kan ju vara allt från stress till hormoner men jag hatar att inte ha "kämpar glöd". Det kommer väll men jag har så mycket olika känslor, som lixom hindrar mig från vissa saker. 

Jag får fortsätta försöka och försöka tills det går helt enkelt. 

Har även tänkt på vilken resa jag gått igenom på så kort tid. På olika sätt. 

Om vi bara snackar om senaste månaderna:

Utveckling på utseende och beteende är det största. Känner mig mognare. Har vart med om lite mer saker så känner mig ganska erfaren på många fronter! Sen lär man sig ju nya saker hela tiden.

När det gäller dansen så enligt "folk" har jah utvecklats väldigt mycket på kort tid. Jag ser självklart en del själv men inte på samma sätt. Är LÅÅNGT ifrån nöjd. Men det börjar ta form. Kommer aldrig vara 100% nöjd, villket pushar mig.

Har också insett att jag förr var duktig att ge upp och vända saker till något negativt eller deppigt. Vilket jag nu ofta försöker vända till en utmaning, sen finns det alltid saker som man får jobba med. 

Detta har alltså skett inom loppet av 5månader typ. Och jag kommer att fortsätta att "ta mig över alla hinder" klyschigt men sant! 

Jag har även lärt mig av andras misstag och vet hur jag ska kunna hantera vissa situationer. Faktiskt lärt mig mycket av min storasysters tidigare tonår och är glad för det. Jag är inte perfekt, men jag visar hänsyn till min omgivning ofta. (Men har en tendens att vara lite ego) hehe...

Men iaf allt känns på rätt väg. Hoppas ni vill hänga på ;) Hahah xoxo


Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mina favorit låtar just nu, vill ni se mina oprivata spellistor sök bara : Alva Ehnberg på Spotify.

Mina nr1 favoriter just nu är silence & what about u alltså när han sjunger i silence

"I Found peace in your violence, can't show me theres no point trying" jag ryser. Får värsta nostalgin!!! Omgomgomg

Och i "what about us" så är det mer att jag älskar PiNKs röst och texter. Dom passar in.

Sedan dom lugna låtarna (föredrar lugna låtar eller vissa från topplistan) : Praying, Thousand years ( Tb 2012 och twighlight), Young and beautiful!!! (Bland annat). Resterande ligger redan på listorna. Å BEST MISTAKE AV AG OMG JAJAJJA

Dom lite mer "fartfyllda" låtarna är:

Hum with me, XO TOUR LliF3, Friends (som jag tyckte sög i början), Without u (Avicii) å typ Do it again med typ Pia Mia. Luv luv


Ska försöka blogga i helgen, men hade igentligen planerat att hitta på något 🔥 🎉 har mycket att ta hem i skolan så jag satsar på en helg då jah kan ta igen mig. Å träna:))

Hoppas ni får en fin helg, Kram😘


🤙🏽🤙🏽🤙🏽🤙🏽 (vissa låtar) 👇🏽👇🏽

Likes

Comments

Å detta är sååå struligt, men men. Är tbx iaf, får se om det håller sig.

Idag är det måndag och atm sitter jag på dansen å "pluggar" (lyssnar på musik)

Min träning börjar inte förns 18 (igentligen 16 men d e duo å vi hinner inte köra den idag) så jag chillar bah.

Så taggad på denna termin och första tävlingen är jag nöjd med. Inriktad på att ta mig upp till Champion iår så det är mest vilja det handlar om.


Hoppas iaf eran vecka blir bra, xoxo

Likes

Comments

Hejsan fina ni! Nu är vardagen snart igång påriktigt! Jag har lite stress men försöker få ihop det. Skolan känns ok!

Med dansen vet jag att jag har all potential till att våga mer och "öppna mig" mer, jag vet att jag kan. Men det handlar om vilja. Och jag vill inget annat än detta! Ska försöka ge så mycket jag klarar!

Jag lyssnar just nu på en ljudbok som heter "hjärnstark" recommend!! Tror ni hör på titeln vad den handlar om!

Har dock kommit kort in då musik passar bäst i lurarna uknow!!!

Hoppar lite i ämnena men jag vill komma igenom inlägget då jag är så otroligt trött!!!!

Har även märkt en sak hos mååånga, det är att det är stoor skillnad på tanke och handling! Har lite svårt när folk säger en sak och gör en annan! Kommer komma in på det ett annat inlägg!

Jaja, godnatt finisar, glöm inte bort att ni är fina som ni är!!!

Likes

Comments