Hejsan fina! Hoppas alla mår bra!

Bara en vecka till julhelgen nu, och jag längtar så otroligt mycket efter jul.

Dock saknar jag dans/tränings rutinerna så att det gör ont, men desto roligare blir det att komma tillbaka. Det är inte alls lika kul att träna hemma, det blir lite enformigt. Men jag kör på ändå minst 1,5h om dagen för att hålla rutiner och utvecklig igång. Vilket känns bra.

Hela denhär veckan har varit ganska avslappnande.

i måndags tränade jag 2h och hur omotiverad jag än var i början så byggdes det upp å jag gav iaf inte upp.

Sedan igår så tränade jag 1,5h, pluggade och bakade lussebullar. Julfeeling 😍

Ikväll var det planerat att jag skulle träna men istället åkte vi och åt tapas på en nyöppnad japansk resturang här i stan. Lite speciellt men det var mer än vuxen resturang, bra miljö å mysigt var det iaf.

Imorgon är det på’t igen och jag ska träna lite mer då.

Och bli lite mer motiverad. Har lite andra mönster att träna nu, och det är bra i variation. Ska testa lite nya kombinationer och våga lite mer 😊

Puss på er

Min nya telefon kom i måndags, sååå nöjd. Materiell lycka

Hmmm, tema eller vadå?❤️😍❤️😍🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur magiskt?? Jag är typ rörd haha

La till den i min mapp på Spotify och jag har lyssnat den på repeat sedan 11 imorse, Hahah. Jag är så med musik att jag lyssnar på låten jätte många gånger i sträck, brukar oftas vara i några dagar tills jag tröttnar lite. Sen hittar jag låten igen och det börjar om haha.

Hoppas ni får en trevlig helg, detta är min första lediga helg på månader. Så skönt

Puss

(Lite bilder från i torsdags) 


Bilder från i torsdags❤️❤️❤️

❤️❤️

Likes

Comments

Hej på er, jag har under helgen tävlat på hiphop SM i Katrineholm. Jag fick med mig bra resultat hem och jag är hyfsat nöjd.

Hiphop solo SM-klass 7:e plats och semifinal

Hiphop Duo 3:e plats

Hiphop grupp SM-klass 4:e plats och 3:a i ranking

Battle 19:e av 60 🤨

Men jag är en sån människa som vet att jag alltid kan prestera/utföra bättre, så nu börjar ett nytt kapitel och jag jobbar för fullt.

Är så otroligt tacksam för alla i min närhet som alltid finns och stöttar mig.. all kärlek till er, Fyfan vad ni är bra!!!!!

Idag (söndag) har jag sovit typ hela dagen, jag vaknade 15.30 och pluggade inför ett musikprov som jag har i veckan... Nu på kvällningen har jag även dansat 1,5h, somsagt. En fortsättning. Progress

Nu ska jag försöka koppla av, lyssna lite på musik & samla kraft inför kommande veckan

https://open.spotify.com/user/alvaehnberg/playlist/6QpQsw0SWAIKMXnShqcO4c?si=3zmleJt1Req1dpPO2Xehvw kommer updatera listan inom kort, har nämligen samlat lite ny/gammal musik som kanske passar in;;))))))

Puss på er:****Likes

Comments

Åter dessa låtlistor, som ändras hela tiiin

1. 😍🤤👅💦 beskriver ganska mycket

https://open.spotify.com/user/alvaehnberg/playlist/6QpQsw0SWAIKMXnShqcO4c?si=BbfNUStUSvuo0vjx0AfnBg

2. Mer calm och sov låtar, lite emotionell 😴 https://open.spotify.com/user/alvaehnberg/playlist/23WvwbELxZxWlI3g1Ryq3f?si=nhAEmj1mQvq1g8ebzAaL5w

3. Lägger ständigt in låtar på denna eftersom den beskriver mitt år 🎉 https://open.spotify.com/user/alvaehnberg/playlist/00iBhNOFVxcUD9w6kLlSq6?si=Ys0eWGTgTZuZpgSZxxUsCw


Likes

Comments

Runt elva-tiden imorse var jag och mamma ut på en löprunda runt berget, 5,6km. Kyligt men när man får upp värmen så är det lugnt, lite trött och seg bara men det får väll höra till en lördagmorgon ;)

Jag har nu fråmåt eftermiddagen även tränat någon timma inför sm! Det börjar närma sig 😍

Tänkte faktiskt sätta mig ner och läsa en stund, är ingen läsare. Men jag vill bli bättre läsare då läsförståelse är mitt sämsta ”kriterie” inom svenskan! Det är bra fokus dessutom! När jag har läst ut denna bok tänkte jag typ recensera den och skriva en utvärderig. Redan nu tycker jag boken är väldigt inspirerande och intressant för träning och mycket mycket mer! Så du behöver absolut inte vara intresserad av träning för att gilla boken, den kan ge tips på lite inre inspiration/motivation! Alla behöver det, faktar är intressant. Tro mig.

Jag vill stärka min motivation lite inom allt träningsrelaterat och skolan, har hört otroligt mycket bra om denhär boken. Så hitils tipsar jag, ge den ett försök.

Lite bilder jag tog uppifrån berget och Springstigen! Grått grått grått!

Ha en trevlig lördag, för det tänkte jag ha 😉🏙

Likes

Comments

Hejsan fina ni!

Just nu har jag fått höstlov vilket är så så skönt! känner att jag behöver vila och välja mina egna prioriteringar😎

Mitt lov kommer dock inte vara det mest händelserika jag haft! Jag ska plugga och träna hela lovet ut. Men det behövs!!!!! Prioritera det viktiga helt enkelt, har rest hela oktober så skönt att hålla sig på hemmaplan. Pust*

Ska även försöka updatera mer, gör inte detta för någon annans skull än min

Kram

Skitiga speglar wooppssss

Likes

Comments

Hejsan fina ni!

Hoppas att allt är bra med er, jag mår bra och livet rullar på!
Dock är jag otroligt stressad! Vart sjuk och missat mycket i skolan! Men tror jag kan ta igen mig!! Vi får hoppas på det.

Så denna vecka fick jag hoppa massa träningar, vilket gör så så ont i mig! Men måste lyssna på min kropp och är jag sjuk så är jag sjuk!
Men tog igen mig och fick stå på tävlingsgolvet ändå. Och jag är nöjd med hur jag presterade i nästan allt, i allt utom battle
Blev så nervös så det vart ganska hetsigt utfört, men får ta och vänja mig! Tog mig iaf till ringen vilket jag är stolt över!

I min solo kom jag på 3:e plats av ca 76 pers i starklassen vilket är jättebra, det känns skönt att nå mål. för mitt mål var semifinal.
Jag har nu lite saker uppskrivna, vad jag ska jobba med och förbättra! Eftersom jag inte direkt har någon coach som gör det åt mig i solo så får jag vara min egna coach! Tror dock det hade vart jättebra om jag hade någon som jag kan vända mig till på det sättet!

Vill så mycket i denna sport och jag är otroligt ivrig för att bli bättre och bättre! Och sedan som jag skrivit i tidigare inlägg så är motgångar en del av allt, och det kan ingen annan än jag bearbeta. Men jag kan få stöd och coaching vilket man inte behöver ha någon nära för, distans om det gäller mer mental träning borde gå. Får försöka att binda lite nya kontakter och leta inspiration!!!! Tror ni fattat nu va? 😂


I hiphop duo kom vi 1:a men det var inte så hård konkurrens, vi är nöjda iaf! 😊

I hiphop grupp kom vi 5:a, med ny rutin och oklara delar tog vi oss till final. Det är vi nöjda med. Vi får fortsätta kämpa och träna träna träna

Så jag är nöjd och IVRIG att utvecklas mer mer merIdag har jag pluggat, vilat och dansat/tränat både disco och hiphop 2,5h mest hiphop vart det dock. Fick lite feeeling hahah
men det kändes skönt och jag försöker med att testa nya saker hela tiden, annars kommer jag ingen vart
med utvecklingen! Så det är en process med hinder, misslyckanden, TÅRAR, lycka och ren "dansglädje" tror jag. Och den processen har pms, man vet aldrig vad man stöter på!


Nu ska jag sova iaf! Hoppas ni får en fortsatt fin vecka! 💓💓

Likes

Comments

Hej fina ni, just nu så ligger jag hemma i någon form av magsjuka.

Jag får lite ångest faktisk då det är tävling till helgen. Men Mamma (som är leg sjuksköterska) säger att det inte är några problem med att missa tävlingen och att jag kan vara frisk till iaf torsdag.

Jag har sovit från och till i 15h och mått otroligt dåligt. Men nu på kvällningen har det lagt sig. Och jag har tom får i mig ett glas blåbärssoppa 😍

Jag vill verkligen träna, men istället får jag träna mentalt. Inte alls samma sak med det är att göra det bästa av situationen.

Sova mycket är bästa medicinen. Och lyssna på musik hehe.

Men har även kollat på yt ett tag och sökt lite insperation.

HÅLL TUMMARNA 🙏🏽🙏🏽

Likes

Comments