Igår så åkte jag hem från Göteborg. Det var verkligen skit kul att vara i Göteborg med min mamma och min syster. Vi hade det jätteroligt och skitkul! 💕 Jag hoppas att ni har det bra! 💕
- Alva Karlsson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon så ska jag åka till Göteborg med min mamma och min syster. Jag ska shoppa loss, jag ska köpa kläder, smink kanske skor om jagg hittar några. Jag är jättetaggad jag ska åka tåg ner och sedan så ska vi bo på hotell till tisdag. Jag är verkligen jättetaggad det ska bli skitkul. Det som är jobbigt är att åka tåg för det tar lite mer än två timmar att åka dit. Men jag får väl titta på någon film eller något. Vad ska ni göra på påsklovet? ❤ ILYSM ❤

- Alva Karlsson

Likes

Comments

På måndag så har jag nationella prov i matte och jag hatar verkligen matte, men jag är inte dålig i det men jag tycker att det är tråkigt. Jag är verkligen inte taggad. Men jag tror att det kommer gå bra.

Vilket ämne hatar ni mest?

Vilket ämne gillar du mest?

Mina svar är ganska enkla. Det ämnet jag hatar mest är matte och träslöjd. Mina favorit ämnen är svenska och syslöjd. Hoppas att ni har haft en bra vecka för jag har haft en väldigt blandad vecka. Några dagar har varit bra och några skit. På påsklovet som är för mig om en vecka så ska jag åka till Göteborg och shoppa. Det ska bli skitkul! Vad ska ni göra på påsklovet? :) Jag hoppas att ni mår bra!

XoXo Alva Karlsson

Likes

Comments

Asså förlåt så himla mycket att jag inte har bloggat på typ 100 år men jag har varit sjuk den här veckan så jag har inte orkat. Förlåt så sjukt mycket men nu är jag frisk igen så nu ska jag verkligen blogga mer! Hoppas allting är bra med er!

Likes

Comments

Idag så fick jag hem mina nya skor från Winston polo club. Och skorna heter Eldwyn och jag köpte mina på Sportamore.se. Vad tycker ni om dem? Är dem snygga eller fula skriv i kommentarerna. 💕

ILYSM 💕

Likes

Comments

Vilken är din favorit serie?
Min favorit serie än så länge är Gossip girl, det är skit bra! Asså jag rekommenderar den så jävla mycket! Jag älskar verkligen den serien.

Tittar du på Skam?
Ja jag tittar på skam men jag tycker att den inte är så bra. Jag tycker att den är bra men inte så bra.

Vad vill du jobba med när du är äldre?
Jag vill antingen bli skådespelare, frisör eller designer. Men jag vet inte , jag är ju ändå bara 13 år gammal så jag har ju ett tag dit men jag vet inte. 

Varför bloggar du?
Jag bloggar för att jag tycker att det är jätteroligt att blogga. Jag skulle verkligen vilja att bli "känd" men det kan jag nog drömma om. Jag skulle vilja bli en av de kändaste bloggarna i Sverige?

Vad heter du på sociala medier?
På Instagram så heter jag (alvakarlsso) och på Snapchat heter jag (alvaa04) och på Twitter heter jag också (alvakarlsso).

Likes

Comments

Hej allesammans! Idag så har det varit en ännu tråkig dag i skolan. Nästa fredag alltså den 10 mars så ska jag göra mitt hår. Jag ska göra det kallt blont. Jag tänkte först att jag skulle klippa av mitt hår som Noora i skam men jag ångrade mig sedan. För jag tycker att långt hår är så fint ( jag älskar också kort hår ) men jag föredrar långt hår. Vilken längd på håret har ni? Skriv i kommentarerna.  Jag har börjat att titta på Modern Family och den är ass bra ju. Jag tycker fortfarande att Gossip Girl är den bästa serien ever men jag tycker att Modern Family är skitbra. Vilken är eran favorit serie? Jag hoppas att ni mår bra, för det gör jag.

ILYSM!

Likes

Comments

Jag är så ledsen för att jag inte har bloggat men det är för att jag inte har haft tid. Men jag är igång nu så jag hoppas att ni kommer fortsätta följa min blogg. Men idag så kommer min kompis Elin och hon ska sova över här, så det kommer att bli mysigt.❤ Hoppas ni har haft en bra vecka! ❤
XoXo Alva Karlsson

Likes

Comments

Idag hade jag en underbar kväll med bästa Elin & Karina. Jag hoppas att ni hade en underbar kväll också! ❤

XoXo Alva Karlsson

Likes

Comments

                                                                                  Hej!

Jag heter Alva Karlsson och jag är en väldigt mode intresserad tjej från Sverige. Jag bara älskar märkes väskor, kläder mm. Jag tycker att man ser mer FLAWLESS ut då. Jag är väldigt medveten om vad som är "inne" och "ute". Några kanske ser mig som en dryg tjej som bara bryr sig om sitt utseende, men jag är inte ytlig alls. Jag tycker att det är insidan som räknas och jag tycker inte att man bara ska gå efter utseende. Vi föddes med de utseendet vi har idag och vi kan inte ändra på det. Jag tycker inte att man ska jämföra sig med andra offentliga människor. Du är fin som du är och ändra aldrig på dig för du är unik!

Mina sociala medier; 

Instagram; Alvakarlsso

Twitter; Alvakarlsso

Snapchat; Alvaa04

XoXo Alva Karlsson

Likes

Comments