instagram@alvagustavsson_

go morron! Idag stod klockan på 01:45. Fyra timmars sömn och nu sitter vi på arlanda incheckade och klara för avresa! tjohoo vad grymt det ska bli. vi anländer i Wien vid åttatiden och sedan går flyget till Graz nån timma efter. fattar ni jag är alltså bara timmar från Graz och hiphop VM 2016!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nu är det endast 3 dagar kvar tills jag står där på golvet PÅ VM. Shit alltså! Idag blev det i alla fall prao till tre och sedan lite shopping och tänker tid med mamma, Tränade och åkte sedan hem för middag med la familia. imorgon blir det prao kl:06;30. tjohoo

Likes

Comments

"jag vill, jag kan, jag ska"

Nu börjar det närma sig 4 dagar kvar sedan sitter jag på ett plan på väg till Österrike och VM!? VM? Jag ska på VM. det är så svårt att ta in. jag tävlar i battle electric boogie och grupp. känner mig faktiskt rätt lugn men otroligt taggad på samma gång. det ska bli så sjukt kul. idag har jag praot i alla fall, på ett hunddagis helt Ok (läs, irriterande hundar och huvudvärk), det är ivarje fall bättre än att sitta i skolan. nu har jag precis kommit hem och lagt mig på kökssoffan. Ny Vecka betyder nya händelser, den här veckan står super mat och uppladdning inför VM! wihoooo.


​Foto: Mikael Wallmo

Likes

Comments

15:51 24 grader varmt och strålande sol bjuder gävle på! så skönt! Idag blir det ute plugg innan träningen. älskar verkligen dessa brillor från indiska! ha en trevlig soldag!!

Likes

Comments

Det blev en cykeltur till vackra boulongerskogen efter en hel dag på estraden. Såå mysigt!!😋
imorgon blir det ännu mer dans på estraden. wiihoo

Likes

Comments

​Kvällens fika, Jordgubbar och vispad creme fraiche med vaniljsocker. Mums!

Likes

Comments

Idag var jag på stan och köpte den här brun utan sol vanten på åhlens. Jag hade redan brun utan solen på bilden och testade att smörja in mig med händerna igår, men det blev jätterandigt och ojämnt så jag bestämde mig för att köpa en sådan vante. Har hört att de ska vara jättebra och den nådde verkligen upp till förväntningarna, super jämnt resultat och ett tunt lager. Överlag var vanten riktigt bra men eftersom det blev ett ganska tunt lager blev färgen inte lika stark som den blir om man använder händerna. Du kan köpa vanten och brun utan solen här . Jag använder brun utan sol för att få lite mer färg till discotävlingar istället för att spraytana mig.

Likes

Comments

Middagen idag blev en supersallad med massa härliga grönsaker. Grönt och skönt i vårrusket

Likes

Comments

hej hej! Blir ett snabbt inlägg idag eftersom jag ska på discoträning nu yeyy. detta blev iaf mitt mellis idag.
Puss

Likes

Comments

Kilimanjaro Stars

Tänkte tipsa om denna vaxkaka som fungerar som ett doft ljus ungefär. Detta är från Yankee Candle och luktar Killparfym. Japp Du hörde rätt killparfym, Finns det något bättre? Du kan i alla fall hitta denna doft i både stort eller litet doftljus, värmeljus eller denna vaxkaka här. Yankee Candle har utöver den här doften ett stort utbud av doftljus som verkligen ger ifrånsig doft i hel rummet.

Likes

Comments