Header

Har lige haft en skøn tur til Budapest det er 4 gang jeg er der , var afsted med min kæreste , min søster og vores søn på 7 måneder . Den startet ikke så godt men en rejse der ned hvor alt der kunne gå galt det gik galt (næsten) . Det startet med at vi ikke kunne få klapvognen med op til flyet , så da vi vi skulle flyet kastet Luka op udover mig en kæmpe stråle så sad jeg der våd af opkast men heldivis lugter baby opkast ikke så slemt hvis man skal se positivt på det :-) da vi mellem landet i Berlin var hele min ene vandflaske røget ud i tasken , flyve turen fra Berlin til Budapest gik godt , da vi kom fremtil Budapest kom vi til at tabe tasken og vores anden vandflaske smadret , så sagde jeg nu kan det ikke blive værre det da en go ting men det skulle jeg aldrig havde sagt da vi så kom til baggagen kom min kuffert ikke frem , fik den heldigvis om aften :-)

vi oplevet så mange ting i Budapest og vi var der i 10 dage og der var super dejligt vejr omkring 24-34 grader :-). Og vi fik drukket en masse alkoholfrie mojito fra mojito boden Til 10 kr :-)

 Skriver i et andet blog opslag om vores oplevelser 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

2017, August, Sommerferie, Mie drenge

Har i denne uge hygget og med min to drenge. Vi har været i legeland , besøgt oldemor , spist is og haft en slap af dag med film osv. .Er rigtig skøn og hyggeligt at ha sådan nogle dage og især her inden Elliot skal hjem til sin og vi skal til Budapest <3. Bliver dejligt og komme ned i varmen men, jeg kommer godt nok os til at savne, min store dreng og han. Bliver større og større for hvergang han har været hos sin far .Ja han er Selvfølgelig 5 dage ældre men, syntes bare lige for tiden at der er så mange nye ting han kan,Hvergang han kommer hjem til mig fra sin far :D.

Er ked af han skal være dele barn med tilgengæld er vi gladere nu og vi har et rigtig godt samarbjede som jeg er meget glad for og det betyder bare så meget for hvordan ens barn har det om man kan samarbejde , ikke at ens børn har det dårlig pga. dårlig samarbejde men det hjælper en del man har godt samarbejde eller er gode til at skjue det , bliver så godt for hvordan vi har det sammen når man tænker på hvordan nogle har et med hinnadenSofie <3

Likes

Comments

​på Lørdag  rejser jeg , Ronni ( min kæreste), signe ( min søster ) & Min søn Luka til  Budapest  i 10  dage , glæder mig så meget til at komme  ned i varmen og slappe lidt  og bare nyde det  og hygge os  , nu kan  tiden  kun gå  for langsomt , jeg har været i budapest  3 gange før og elsker denne by  <3 :D 

Likes

Comments

Min søster og hendes familie er på ferie i 14 dage låner vi deres hus i Ballerup det er så skønt med hus og have :D også i dette skønne vejr så i denne uge holder vi ferie er rigtigt skønt

Likes

Comments

2017, Elliot, Kærlighed, Maj, Fødselsdag

Den 25.maj blev min store dreng Elliot 5år, ej hvor tiden går føler bare lige han er blevet født og nu han 5år og skal i skole om et år og er store bror hvor blev min lille dreng af 🇩🇰 , vi holdt fødselsdag for ham hele hans familie han havde er dejlig dag og med godt vejr og han fik så mange godt gaver og Elliot nød dagen rigtig meget :-)

#25maj17#Elliot5år#fødselsdag

Likes

Comments

2017, Elliot, opskrift, Mad

Da jeg rigtig gerne vil tabe mig lavet jeg fordelen Bønnefrikadeller ligger her en opskrift til dem de smager rigtig godt :D.


Det du skal bruge er :

2 dåse kidney bønner

mel

2 løg

2 æg

olivenolie

Fremgangsmåde:

fjern væden fra bønnerne

blend bønnerne ( da jeg ingen blender havde moste jeg dem med en gaffel) tilsæt

æg ,løg,salt ,peber og mel ind til den passende konsistent .Likes

Comments

2017, Elliot, Kærlighed, April

Dejligt endlig med noget sol efter alle de dage i regn , så nu skulle vi rigtig ud og nyde vejret så luka , Elliot og jeg tog med moster i Fælledparken på legepladser vi var på to forskellige og vi var der i mange timer og havde en rigtig dejlig og skøn dag .

Likes

Comments

2017, Kærlighed, brunch, søndag

Igår 9 April havde vi en skøn dag , vi startet med at tage ud og spise Brunch på bestikbar på vesterbrogade, maden var rigtig god men der kunne godt havde været et lidt større udvalg og manget os rugbrød og ost . ellers var det et rigtig fin sted og maden var god og vi hygget os rigtig meget og luka sov alt i mens vi fik brunch , der var vi heldige . bagefter gik vi i butikker og sluttet af på Baresso med en iceblend til mig og smootea til Ronni . resten af dagen hygget vi med film .

​Det er dejligt med sådan nogle afslapnings dag  hvor man lige kan  gøre hvad man har lyst til :D

Likes

Comments

Har haft en skøn forårs dag i dag , med cafe hygge med min søster Signe , senere hentet vi Elliot og tog hjem til min forældre og spiste rigtig hyggelig dag men skønt vejr. Elsker så meget denne tid året når der begynder og blive varmere i vejret og når man begyndere og skulle havde mindre tøj på og når alle de flotte blomster kommer frem .

Likes

Comments