Header

Hej der ude mine læser :-)

Jeg sad her til aften og tænkte over jeg har en helt lang liste over alle de indlæg jeg godt vil nå og skriver , men tænkte det ville være sjovere og høre hvilke indlæg i gerne ville læse fra mig af ?

Må os godt havde noget med babyer , børn , familie liv men os gerne ud over dette emne kom med ideer til hvilke opslag du syntes jeg skulle skrive fremtiden skyd løs er åbent for forslag glæder mig meget til at høre om jeres ideer#blog#Ideertilbloggen#altomsoffe#nouw#blog#2017#skydløs#forslag#åbentforaltnæsten

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

2017, Strik , Marts, kreativitet , kreativ, Hækling

Her er jeg igang med grydelapper og har fået laver den ene 😋, elsker t hækle og strikke er så hyggeligt mens men der tv plus man får noget ud af det 🙂

Også er jeg igang med at strikke et pandebånd til mig selv det glæder mig til at være færdige med min projketer ligger op på bloggen når jeg er færdig :-)

Likes

Comments

2017, Kærlighed, Luka, Flaksebørn

Der kommer mange tanker når man må opgive amningen har nu 2 børn og de har begge været flaske børn , med Elliot var det pga jeg ikke havde mælk nok og han tabte sig og sundhedsplejersken sagde det ville være bedst jeg gav flaske ved siden af jeg ammet men så ville han hellere havde flaske end mit bryst så efter 3 uger var han 100% flaskebarn , men det folk siger med at man ikke kan blive tæt fordi man giver flaske passer ikke , jeg har et meget tæt forhold til mine børn alligevel, jeg ville helst amme men ikke for en hver pris .Men denne gang med Luka havde jeg håbet på at kunne amme det gik dog hellere ikke da jeg fik sår på mine brystvårter så jeg sad og græd når jeg ammet , og Luka havde så svært ved at få fat han bare skreg og skreg og tog mig 20-3o min med skrig før han fik fat i brystet og når jeg og har Elliot er det ikke nemt og jeg følte lidt det gik ud over ham og jeg ikke kunne give ham den opmærksomhed og omsorg som jeg gerne ville så havde så dårlig samvittighed, så jeg besluttet mig for at give ham flaske 100% og det var sådan en lettelse efter den beslutning var taget .

Likes

Comments

2017, Serier, Topliste, ynglings

ynglings serier puha den er lidt svær da der er rigtig mange gode serier men , vil alligvel skrive her om dem der er på min liste over ynglings serier kunne være der nogle i i fremtiden skulle se <3 listen er ikke nummret efter hvilke jeg syntes er bedst men bare tilfældigt


1. One  three Hill

Elsker , Elsker denne serie åh denne er fantastisk . for dem der ikke har set den handler den om to halvbrødre Lucas og Nathan Scott, og deres liv i by "Tree Hill" i North Carolina. I første sæson er halvbrødrene i gang med deres andet år på gymnasiet. Lucas er ikke særlig populær, hvorimod Nathan får masser af opmærksomhed d han er skolens basketballtalent. Efter træneren Whitey Durham sætter Lucas på holdet, ændrer tingene sig dog – der bliver konkurrence mellem de to brødre, da de begge to har et særligt talent for basketball. Konkurrencen imellem Lucas og Nathan kommer til at involvere mange andre personer, deriblandt Nathans kæreste Peyton Sawyer og hendes bedste veninde Brooke Davis. Også Lucas' bedste veninde Haley James Scott, hans mor Karen Roe, og drengenes fælles far Dan Scott involveres. den er klart en serie der bare skal ses.

2. Orange County (O.C)

en småkriminelle teenager Ryan Atwood bor i den hårde Los Angeles-forstad Chino. Han bliver taget for et biltyveri, og ryger i fængsel. Hans forsvarsadvokat Sandy Cohen) forbarmer sig over Ryan og tager ham i pleje hos sin familie i det velhavende Newport Beach Orange County. Her møder han Sandys kone Kirsten Cohen og deres nørdede søn Seth Cohen . Ryan forelsker sig hurtigt i den smukke nabodatteren Marissa Cooper og herfra går det derudad med skilsmisser, ulykkkelig kærlighed, selvmord og drama. Marissa har en bedste veninde, Summer Roberts som Seth har været forelsket i siden de var små.

3. Pretty little liars

De fire bedste venner; Aria Montogomery, Emily Fields, Hanna Marin og Spencer Hastings mister kontakten da deres klike-leder, Alison DiLaurentis, på mystisk vis forsvinder. Et år senere begynder de med at modtage beskeder fra den mystiske ”A”, som truer med at fortælle deres mørkeste hemmeligheder som kun Alison vidste. Aria er lige vendt tilbage fra Island efter et år og føler sig ikke i stand til at tilgive hendes far for at have været hendes mor utro, som stadig ikke ved det. Hun finder også ud af at hendes nye engelsklærer, Ezra Fitz, er den samme fyr som hun mødte på en bar og kyssede med dagen før. Hanna er nu skolens populære pige, sammen med den tidligere nørd, Mona Vanderwall. Begge piger laver butiksrøveri og senere bliver Hanna taget i at stjæle et par solbriller i en butik. Det resulterer i, at Hannas mor går i seng med betjenten for at få hende løsladt. Spencer har følelser for sin søsters, Melissa Hastings, nye forlovede, Wren Kingston. Emily bliver venner med en pige ved navn Maya St. Germain, som lige er flyttet ind i Alisons gamle hus. Senere, finder man Alison's lig, som er begravet i hendes tidligere baghave. Da de så finder ud af at ”A” ikke kunne være Alison, begynder de deres undersøgelse for at finde den rigtige forfølger. Deres første mistænkte var Toby Cavanaugh, som tog skylden for det uheld, pigerne kalder for ”The Jenna Thing”.

Efter at Toby redder Emily fra et overfald af hendes kæreste, Ben, bliver de hurtigt gode venner. Emily mister mistanken om, at Toby kunne være Alisons morder. Emily begynder også at gå ud med Maya som efterhånden udvikler sig til et forhold. Da Emily endelig beslutter sig for at fortælle hendes forældre om sin seksualitet, inviteres Maya til middag hos Emily's familie. Emily's mor har det meget svært med hele situationen og hun beskylder Maya for at have ændret Emily. Ved at kigge i hendes taske, finder ud af at Maya ryger hash og får hende sendt til rehabilitering.

Toby bliver arresteret for Alisons mord, men hævder, at han bare mødtes med hende for at takke hende, og så forsvandt hun igen. Det kommer frem at Toby havde haft et seksuelt forhold til sin stedsøster, Jenna. Pigerne arrangerer et mindesmærke til ære for Alison, men det bliver desværre vandaliseret og ødelagt samme aften. Da politiet har et billede af Emily ved gerningsstedet, bliver hun hurtigt en mstænkt. Emily fortæller, at hun havde rigtige følelser for Alison, men havde følt at Alison havde misbrugt hende, hvilket får Detektiv Wilden til at give Emily skylden for Alisons mord.

I mellemtiden prøver Aria at fortælle sandheden om hendes far til hendes mor, men ”A” gør det før hun selv når det. Da sandheden kommer frem, på den helt forkerte måde, bliver hendes forældre skilt og moren flytter ud. Det får Mike, Arias lillebror, til at ændre adfærd..

I mellemtiden aflyser Melissa brylluppet, efter at have set sin forlovede kysse Spencer. Det leder til endnu flere konflikter mellem de to søstre.

Hanna prøver at få sin kæreste, Sean, til at glemme sit gamle jeg, dengang hun var overvægtig, tøset og upopulær, men det går dog ikke særligt godt.

Pigernes næste mistænkte er Noel Kahn, efter at Hanna så ham udspionere pigerne til Monas fødselsdagsfest. Hanna så også Noel skrive en besked på enden af Ezras bil, mens Aria også var derinde. Noel afpresser Ezra om hans forhold med Aria, som er hans elev men bliver selv erkleret skyldig for at have snydt i en eksamen af ”A”.

Hanna og Sean slår op, efter at Hanna dansede natten lang med Lucas til skolebal. Det var nemlig ”A” der afpressede hende til at gøre det. Ian kommer tilbage til byen og finder sammen igen med Melissa, hvilket overrasker pigerne voldsomt.

Emily vil i kontakt med Maya, men kan ikke komme det pga. den lange distance. Hanna søger hjælp fra Caleb, en hacker-dreng fra skolen, der kan fikse Emilys mobil så hun kan tale med Maya. Hun får efterhånden sympati for ham, da hun finder ud af at han er fattig og hjemløs. Hun udvikler stille og roligt et venskab til ham. Hun inviterer ham til at bo hos hende, i al hemmelighed. De kysser og får sig en salgs forhold, men Hanna slår op, da hun finder ud af at han arbejder for Jenna.

Emily møder Paige, en holdkammerat fra hendes svømmehold og Emily bringer følelser frem i Paige. Det viser sig, at hun også er en lesbisk kvinde. De begynder så at date, men Paige vil gerne holde det hemmeligt, da hun ikke er kommet ud til hendes forældre. De slår op for Emily vil ikke have det hemmeligt. Emily møder derefter Samara som hun begynder at date.

Pigerne finder så ud af, at Ian var den dreng som Alison mødtes med den nat hun forsvandt, og mistænker ham for at have dræbt hende. Efter at de finder flere spor, får de hjælp fra politibetjenten Garret, som opsætter en plan til at afpresse Ian. Det gik dog ikke, da Ian sendte en anden mand til det aftalte mødested. Spencer bliver så konfronteret af Ian i kirken, han løber efter hende op i klokketornet. Hun har nemlig et usb-stik med beviser på, at han dræbte Alison. Han prøver at dræbe hende, men bliver selv skubbet ned af en mystisk person og dør.

4.SKAM

Den handler om gymnasieelever på Hartvig nissens skole i Oslo, og deres problemer med kærlighed, venskaber, mobning og studieliv. Seerne får et indblik i den del af teenagelivet, . Der er indtil videre tre sæsoner i serien, hvor hver sæson har en forskellig hovedperson man følger. (Eva i sæson 1, Noora i sæson 2 og Isak i sæson 3).

Skam fortæller om, hvordan det er at være teenager i vores tid samt hvilke problemstillinger man står overfor. Knap 3 ud af 10 Skam-seere er fra Danmark. . Serien er blevet kaldt verdens bedste ungdomsserie pga. dens nyskabende metoder til at fange seeren i realtid ved inddragese af de sociale medier.[6] Det har ført til at flere har troet at karaktererne var virkelige mennesker.

5. The Carrie Diaries

Er en tv serie der handler om Carrie Bradshaw fra sex and the city den handler om den gang hun var ung og om alle heneds problemer med skole, praktik og kærlighed.

6. Sjit happens

Følg med i drengerøvslivet i en lejlighed på nørrebroi i København. Det er fest, masser af sex, kiksede dates og hverdagsproblemer, som konstant sætter venskabet på prøve i det lille kollektiv, hvor Mads, Emil og Olau bor. Og så er der Øland, der i virkeligheden slet ikke bor sammen med drengene, men som er den sære nabo, der altid hænger ud - uanset om han er velkommen eller ej. Se hvordan det går i første afsnit, når Mads's røvlækre lillesøster Ane pludselig flytter ind og vender op og ned på drengenes liv.Likes

Comments

2017, Marts, Shopping, Cafehygge, Veninder

I går mødtes jeg med mine to veninder til cafe hygge og da vi er Guld medlem af Baresso får vi en gratis drik , når der udkommer en ny vi drak cookie latte som vare gratis og købte derefter en cookies & cream Gelatte .Jeg syntes det begge var rigtige gode og kan anbefales men var dog mest til gelatten den ville jeg klart købe en anden gang .

D vi havde været på cafe gik vi på strøget og jeg fik for første gang efter jeg har født købt nogle cowboy bukser i Gina Tricot som jeg kan passe . var rigtig dejligt :D

Likes

Comments

2017, Shopping, Ebay, Internet shopping, Marts

Da jeg elsker og shoppe på eBay da det er billigt er dog ikke altid tingene er lige gode men har da købt mange gode ting som jeg har haft go glæde af . Det man skal huske når man handler på eBay er man ikke skal købe for over 80 kr fordi så kommer der told oven i de 80 kr er uden Porto Den tæller ikke med i prisen , men her kommer nogle af de køb jeg er glad for .

Der dette modellervoks agtige aftryk købte 4 stk i blå også skal man lige gør det blødt ved at ældte det med hænder også lave det aftryk man vil havde også skal det tørre i 2 døgn , det er så smart :-)

kan købes her : http://www.ebay.com/itm/Baby-Care-Air-Drying-Soft-Clay-Baby-Handprint-Footprint-Imprint-Kit-Casting/291857054792?_trksid=p2047675.c100012.m1985&_trkparms=aid=2220072&algo=SIC.MBE&ao=2&asc=41395&meid=ecd2a8a1f74740a2945351fc37c59730&pid=100012&rk=2&rkt=12&sd=262750592655

men kan sikkert fås billigere man skal bare kigge lidt rundt :D

Dette kostume kattedrenge kostume fra pyjamas heltene som min søn Elliot er helt vild med , har jeg købt på Ebay til ingen penge men det gjorde en stor glæde hos ham , så var det hele værd <3 . det kan fås her :http://www.ebay.com/itm/122234077204?var=422568554155&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

Dette cover til ipad air , har jeg været så glad for tror jeg har haft det ca 1 1/2 år og det holder endnu :D

det kan købes her :http://www.ebay.com/itm/291779509311?var=590790871350&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

Det er nok mit aller bedste køb , er så glad for denne pung den er rigtig go kvalitet , man skulle ikke tro den var fre eBay og til den pris har haft den i ca 2 år så go en pung kan anbefales den kan købes her : https://www.ebay.com/itm/262326750219

Denne børste er super go til børste de knuder ud andre børster ikke kan den skal jeg klart ha flere af den købes her :

https://www.ebay.com/itm/271931994846

Det var de køb jeg har syntes var bedst , vil med tiden ligge flere op om hvad jeg modtager :-)

Likes

Comments

2017, Elliot, Kærlighed, Børnehave, Min store dreng

Min store dreng startet i en ny børnehave forgårs, han har glædet sig rigtig meget men han forstår heller ikke rigtig at han ikke skal tilbage til den gamle børnehave igen . Jeg har været så nervøs for om han skulle blive ked af det og hvordan det skulle gå osv , men som sædvandlige bekymre jeg mig alt for meget men det gør man vel som natur når man er mor. Har været så bange for om han nu skulle blive ked af han skulle væk fra sin børnehave osv . Det kan jo stadig nå og komme , men første dag gik rigtig godt han opdaget dårlig nok jeg var med .Han spiste frokost alene på stuen mens jeg var inde i personale rummet og da vi skulle gå ville han slet ikke hjem . Er bare dejligt han har det sådan og må håbe det forsætter . I går morges var det første han spurgte om om han skulle over i den nye børnehave igen , så han virker da til han er glad for den og han skal nok få det godt .Det er nogle rigtig søde børn og voksne der er på Elliots stue . Idag  har han været der alene fra 9:30- 13 og kunne slet ikke få ham med hjem igen da han havde det så sjovt så han behøver vidst ikke mere indkøring det er godt så godt er så stolt af min store Elliot ❤Likes

Comments

Elliot holdt fastelavn i går hos sin far ude på sin vej og havde en rigtig go dag han var klædt ud som katte dreng fra pyjamas heltene som han har det på Disney junior jeg fandt kostumet på eBay

Link er her : https://www.ebay.com/itm/122234077204 

 
Gav ca 20 kr er de bedste 20 kr jeg har givet , da pakken ankom havde jeg den lykkeligste dreng der ville havde kostumet på over det hele :-)

Likes

Comments

Elliot, Kærlighed

Nu er det ca 1 1/2 år siden jeg og Elliots far gik fra hinanden. Det var en svær beslutning men vi var blevet mere venner end kærester , men ej hvor har man dårlig samvittighed over for sit barn at man ikke holder sammen for hans skyld , men når man så får tænkt det igennem er det meget bedre for Elliot at vi er glade hver for sig og heldigvis har vi kunne samarbejde rigtig godt da vi stadig holder meget af hinanden på venneplan. Men den første tid var det rigtig svært for mig da Elliot blev ved med at sige " Far skal bo sammen med os " og når han skulle over til sin far græd han og holdt fast i mig . Vi syntes det var en god ide at når han skulle skifte gjorde vi det hjemme hos hinanden så han kunne se vi havde det godt med hinanden men man lære af sine fejl og fandt ud af det bedre at skifte i Børnehaven . Heldigvis er vi kommet godt ud på den anden side og Elliot har det godt som det er nu , men det godt nok svært at skulle undvære ham når han er hos sin far men ved heldigvis at han har det rigtig godt hos sin far :-)

Likes

Comments

2017, livetsommor

Puha så kom jeg ud på den anden side , af en brystbetændelse puha med næsten 40 i feber og store smerter , heldigvis fik jeg hurtigt antibiotika , men orket dog først efter nogle dage. Havde dog ikke ammet i 4 uger men der har nok ligget noget rest mælk og givet betændelsen .

Der findes to former for brystbetændelse
▪️ En form der kræver antibiotika
▪️ en der ikke gør

Symptomerne på brystbetændelse er
▪️ ømt bryst eller bryster
▪️rødt bryst/bryster
▪️ kan havde feber
▪️kulderystelser
▪️ mangle appetit
▪️ man føler man har influenza

Hos kvinder der ammer ses det hos 2-3 % , for det meste kan det ammes væk inden der er brug for antibiotika , jeg fik nok brug for dette da jeg ikke ammer .

Likes

Comments