Header

Er blevet så vild med dette nattøj fra ebay det er så lækkert mærket hedder Vaenait, og er rigtig gode kvalitet og stadig Ebay billigt hr kommet til at købe rigtig mange sæt til min søn da jeg bare syntes de er så søde tror jeg har 4 sæt nu og har to til der er på vej kan bare ikke lade være og man kan jo aldrig få for meget nattøj i denne kolde tid .

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Luka, Dagplejebarn, morlivet, Arbjede, Sosu

Luka startet i dagpleje for 1 måned siden den 13.11 og har været rigtig meget syg så han har kun været der i 2 uger ud af 4 uger men så må vi håbe det er over , da jeg imorgen skal starte i Hjemmepleje , er meget mærkligt at det er sidste dag hjemme man har efter hånden vendet sig til at gå hjemme men glæder mig også meget til at komme igang og havde et job og npget og lave det bliver rigtig godt .

men nu luka har startet ud med at være så meget syg så må man håbe der ikke kommer mere lige nu .

Likes

Comments

2017, Dagplejebarn, Luka, morlivet, november , Stordreng

​puha nu er virkeligheden pludselig gået op for mig , itorsdags ringet de fra dagpleje kontoret og Luka skal  starte D 13 /11 :O OMG! om 9 dage ej  får helt ondt i maven ved tanken  men hvad gør man så  hvis jeg ikke kan undvære ham  eller ikke noget hvis jeg kan jo ikke undvære ham  , kan  man  så  ikke lige forlænge sin barsel når Moren  lider af seprationsangt , vi skal  allerede på tirsdag   ​​hen og besøge dagpleje mor så  bliver rigtig spændene ved Luka er sååå  klar og vil klare det super godt :D han er helt vilde med fremmed børn  og voksne og har brugt for  at komme ud og bruge enmasse energi  . men  er mere moren  som er typen der ikke kan undvære sin lille bullerbasse .

Likes

Comments

Blog, Oktober2017, oplevelser, teater, skam
JA, jeg er en af dem der blev ramt af skam bøglen og jeg elsker den serie og ja jeg har set den mere end en gang .

og den kom på teater så skulle jeg da os ind og se det , var inde og se det den 19.10 på Aveny-T . Det var første særson som handler om Eva & Jonas. et var et super godt stykke og de spillede virkelig godt og man følte bare tiden fløj af sted og følte da det sluttede man godt kunne havde set mere, Jeg vil klart anbefale folk at gå ind og se dette stykke .

Likes

Comments

Genbrug, Børneloppen, Blog, Oktober2017

Jeg vil gerne lige slå et slag for Børneloppen det er et fantastisk sted både at købe tøj og at sælge tøj . Jg har altid købt brugt tøj til mine børn man kan få flotte mærke vare til ikke så mange penge som nærmest ikke er brugt . men børneloppen er både hyggelig og nogle gode priser ( for det meste ) , men har da gjort mange gode køb fx Hummelbukser 15 kr ,hummel body 12 kr , hutlihut hue 45 kr og mini a ture vinter jakke 60 kr osv.

Jeg har os haft en stand der to gang og er positivt overrasket har tjent 4900 i det hele på begge gange den enegang var det 3 uger jeg havde en stand den anden gang var det 4 uger og trods for jeg ikke har mange mærker og min priser ligger på 10-40 kr så har tjent godt og man spare besværet med at skulle sende til folk osv syntes det er et rigtig godt koncept. De laver også en masse gode arrangementer jeg har fx været til baby rytmik , ladies night som var noget de holdt da de fyldte 1år hvor man kunne komme efter 19 uden børn det var rigtig godt . og ved de engang i mellem har late night sale hvor de har længere åben .

har du ikke været i børneloppen er det klart et besøgværd!

Likes

Comments

Jeg har købt på Ebay i 3år mit føste købe var sådan en lille taske til mine høretelefoner jeg var så mange for om de kom frem og om de blev taget i tolden osv men , det gik jo meget godt og siden har jeg købt rigtig mange ting , nogle ting bedre end andre da jeg nogle gange bliver revet med af stemningen over det er så billigt. Har fået rigtig meget godt til mine drenge i sær ham på 5år der kan man fået billigt med paw portrol , pyjamas heltene , car, spider man osv, men i denne omgang var det til min lille søn der fik noget var et sæt nattøj og skal jeg klart havde mere af det er så go kvalitet.Likes

Comments

Oktober2017, Hækling , kreativ, kreativitet

Har hæklet disse grydelapper efter en video på youtube den er dejlig nem og giver rigtig pænt resultant .mit resultat kan godt blive bedre men øvelse gør mester og er første gang jeg laver den så syntes det gået okay! , det der var det sværreste det var og få lapperne lige store .

her under kommer opskiften.!

Likes

Comments

Luka, søvn, morlivet, Blog, Oktober , Oktober2017

Puha igår var en af de hårde dage hvor, min Baby syntes søvn var overvuderet og, da ikke gad bruge sin dag Eller nat på at sove. Han syntes da vi skulle starte festen kl 3;30 og til en fest der hopper man jo rundt og det skulle ske i mors seng . Til en fest råber man da også højt . var så nervøs for om han skulle vægge store bror skete heldigvis ikke så vi holdte da fest og måtte sende far ind i stuen og sove , puha 10:30 da vi havde afleveret store bror i Børnehave og jeg så syntes at vi skulle sove brugte jeg da lige en time på at få ham den dejlige til at sove også ville han kun sove 45 min og sov først igen kl 21 puha. jeg var træt og er længe siden jeg har grædt så meget på en dag. men i nat tog far ham så og så vågede han da kun 2 gange :-) og i dag er mor meget mere frisk .:-)

men ingen tvil om lige så hårdt det til tider kan være at være mor til en baby lige så dejlig og skønt er det også og man får så meget igen på andre måder og elsker ham så højt <3

Likes

Comments