Header

Min søster og hendes familie er på ferie i 14 dage låner vi deres hus i Ballerup det er så skønt med hus og have :D også i dette skønne vejr så i denne uge holder vi ferie er rigtigt skønt

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

2017, Elliot, Kærlighed, Maj, Fødselsdag

Den 25.maj blev min store dreng Elliot 5år, ej hvor tiden går føler bare lige han er blevet født og nu han 5år og skal i skole om et år og er store bror hvor blev min lille dreng af 🇩🇰 , vi holdt fødselsdag for ham hele hans familie han havde er dejlig dag og med godt vejr og han fik så mange godt gaver og Elliot nød dagen rigtig meget :-)

#25maj17#Elliot5år#fødselsdag

Likes

Comments

2017, Elliot, opskrift, Mad

Da jeg rigtig gerne vil tabe mig lavet jeg fordelen Bønnefrikadeller ligger her en opskrift til dem de smager rigtig godt :D.


Det du skal bruge er :

2 dåse kidney bønner

mel

2 løg

2 æg

olivenolie

Fremgangsmåde:

fjern væden fra bønnerne

blend bønnerne ( da jeg ingen blender havde moste jeg dem med en gaffel) tilsæt

æg ,løg,salt ,peber og mel ind til den passende konsistent .Likes

Comments

2017, Elliot, Kærlighed, April

Dejligt endlig med noget sol efter alle de dage i regn , så nu skulle vi rigtig ud og nyde vejret så luka , Elliot og jeg tog med moster i Fælledparken på legepladser vi var på to forskellige og vi var der i mange timer og havde en rigtig dejlig og skøn dag .

Likes

Comments

2017, Kærlighed, brunch, søndag

Igår 9 April havde vi en skøn dag , vi startet med at tage ud og spise Brunch på bestikbar på vesterbrogade, maden var rigtig god men der kunne godt havde været et lidt større udvalg og manget os rugbrød og ost . ellers var det et rigtig fin sted og maden var god og vi hygget os rigtig meget og luka sov alt i mens vi fik brunch , der var vi heldige . bagefter gik vi i butikker og sluttet af på Baresso med en iceblend til mig og smootea til Ronni . resten af dagen hygget vi med film .

​Det er dejligt med sådan nogle afslapnings dag  hvor man lige kan  gøre hvad man har lyst til :D

Likes

Comments

Har haft en skøn forårs dag i dag , med cafe hygge med min søster Signe , senere hentet vi Elliot og tog hjem til min forældre og spiste rigtig hyggelig dag men skønt vejr. Elsker så meget denne tid året når der begynder og blive varmere i vejret og når man begyndere og skulle havde mindre tøj på og når alle de flotte blomster kommer frem .

Likes

Comments

2017, Marts, kur, smoothie, livstil

Efter min graviditet har taget alt alt for meget på så nu , vil jeg godt tabe mig og komme igang med en ny livsstil. Få dyrket noget motion og spise sund mad .Sådan at jeg kan være et godt for billede for mine børn såh er vil i kunne følge mit vægttab og jeg vil ligge opskrifter og min op og nedture .

Igår startet jeg med denne skønne smoothie den smagte så godt var sådan en pose .Hvor der var bladet frugter i fra Rema1000 ,Til 15 kr også vanilje yogurth .Det smagte så godt er ikke sidste gang jeg laver dette .Jeg brugte det til mellem måltid men kan os bruges til Morgenmad .

Selvom det er meget grænseoverskridende at ligge dette billedet ind og hvor meget jeg vejer vil dette være med til motivere mig i den rigtig retning :-)

Likes

Comments

Hej der ude mine læser :-)

Jeg sad her til aften og tænkte over jeg har en helt lang liste over alle de indlæg jeg godt vil nå og skriver , men tænkte det ville være sjovere og høre hvilke indlæg i gerne ville læse fra mig af ?

Må os godt havde noget med babyer , børn , familie liv men os gerne ud over dette emne kom med ideer til hvilke opslag du syntes jeg skulle skrive fremtiden skyd løs er åbent for forslag glæder mig meget til at høre om jeres ideer#blog#Ideertilbloggen#altomsoffe#nouw#blog#2017#skydløs#forslag#åbentforaltnæsten

Likes

Comments

2017, Strik , Marts, kreativitet , kreativ, Hækling

Her er jeg igang med grydelapper og har fået laver den ene 😋, elsker t hækle og strikke er så hyggeligt mens men der tv plus man får noget ud af det 🙂

Også er jeg igang med at strikke et pandebånd til mig selv det glæder mig til at være færdige med min projketer ligger op på bloggen når jeg er færdig :-)

Likes

Comments