View tracker

Jag är trött, så trött, kunde inte vakna idag, kunde inte vakna igår heller eller överigår för den delen. Helt utsliten, känns som jag inte är mig själv de senaste dagarna, förlorat allt jag har varit och jag hoppas att det är till det bättre.

Tappat tråden, jag vågar inte drömma, vågar inte älska, vågar inte komma någonstans nära till att gå till den plats i livet där jag förlorar all kontroll.

Likes

Comments

Jag tar upp gamla frågor bara för att få the content going.

Hur hanterar man stress då? Hur hanterar man ångest och panikattacker?

Att veta varenda mening är menat, varenda ord, varenda händelse till situation. Mitt hjärta, allt absolut allt har en mening. Den här världen var skapt för att testa dig, varenda nedgång gör dig starkare och smartare än va du var, varenda ord var menat, utan att du märker av så fastnar orden, du tänker på det som är sagt omedvetet. Allt var menat. Allt var skrivet. Och du vet det är exakt det här jag tänker på när jag är som värst, det finns något jag kommer lära utifrån allt det här. Det kommer ta ett tag men sen när man blickar tillbaka så kommer du att se.

Make peace with what you can't change, dröm inte om framtiden och var inte kvar i det som har hänt. Fokusera på nu.

Och sen sist av allt mycket handlar också om den där ensamheten, lär dig älska din ensamhet också. Vi är så beroende av andra människors värme att såfort de lämnar så är det game over, man kommer helt plötsligt ihåg sitt egna verklighet.Likes

Comments

Vad heter du på insta? Altinakalbim mitt hjärta <3

Heter du Altina påriktigt? inte som tilltalsnamn, finns en djupare mening bakom den lol den riktiga är för privat.

Hur gammal är du? Doesn't matter, jag är 70 år i hjärtat.

Tänker du någonsin lämna Stockholm? Jag tänker alltid på det, jag tänker men jag vet inte om jag skulle klara mig utan min mamma hahah. Mitt hjärta tillhör ingen annan fullt ut än henne.

Hur skulle du beskriva din stil? Maaaan jag lever för det simpla livet, jag gick till en bröllop med timberlands och klänning, det där med fixa upp sig är in the past, jag lever för bekvämhet.

Favoritlåt? Tinie Tempah - Wifey

Hur skulle du beskriva dig själv? Lugn, jag garvar åt allt, kan verka hård men mjukaste människan som existerar hahahah, det är sånna som jag som blir körd över maaan är inte självaste jag det största dilemmat i mitt liv.

Utgång eller hemmakväll? Hemma, ingen fest jag blir uttråkad av allt så snabbt.

Hur lever man i nuet? Om jag visste det själv mitt hjärta, jag kan sitta rakt framför dig men vara flera hundratusen mil borta från dig, antigen är jag långt framme i tiden eller långt bakom, allt förutom i nuet.

Tips på hur man blir mindre utseendefixerad? Jag bryr mig för mycket om mitt utseende. You know, jag har också varit otrolig utseendefixerad, jag tror det är så i varenda tjejs liv någon gång vi blir otrolig matad i att vara fin, vacker, snygg, allt samtidigt. Men du tröttnar sen mitt hjärta och visst vi människor är födda med egenskapen att dras till det vackra, jag klandrar inte det, jag dras till sånt jag med. Men när det handlar om andra, att imponera en människa, att imponera en grupp med människor, att kunna passa in i någon ruta samhället har vävt in för dig, det är då, det är exakt då. För du förlorar dig själv i det hela gör du inte det?

Du kommer nå gränsen en dag och förlora varenda motivation till att fixa dig och det kommer gå tid emellan tills det händer, men det kommer hända. Just nu pallar jag inte själv, mina ögonbryn är kaos, jag har på mig jätte bekväma kläder dagligen, kläder jag inte ens hade på mig när jag sov.

Din diet?

Driv, jag är fattig hahahah.

Tvångstankar? Ayat Al-kursi 10 gånger om dagen, säger alhamdullilah och bismillah 33 gånger i flera tillfällen om dagen, jag blir paranoid när mina närmaste inte är runt mig VÄRSTA egenskapen jag har för min egna mentala hälsa men du dras med den, det kan hända något när som helst och jag klarar inte av tanken.

Likes

Comments

Ångest alltså, driftar mig fram och tillbaka, jag vaknade lycklig imorse men hur mycket tror ni det håller? Jag lärde mig precis hur man går ut från allt det man förr var, det är otroligt hur mycket man växer på en så kort tid. Vem var jag då jämfört med nu? Ska stänga alla sår nu. Inte övertänka, inte ens komma ihåg, minne för minne ska jag stänga av och fokusera på nu. Inte låtsas som jag är något annat, inte bli något annat.

Guds planer, steg för steg, jag darrar just nu och jag vet inte hur mycket jag faktiskt tror på mentaliteten ska hålla. Men med Han i mina tankar så rör jag mig. Med Gud, när jag vaknar, under dagen, när jag lägger mig.

Konsten att inte öppna redan stängda sår.

Likes

Comments