INGREDIENSER

Fast tofu ▸ 1 pakke

Marinade

Sesamfrø ▸ 4 tsk.

Riseddike ▸ 1 tsk.

Flydende honning ▸ 2-3 tsk.

Chilisauce ▸ 1 tsk.

Støst ingefær ▸ 0,5 tsk.

FREMGANGSMÅDE

▸ Tænd ovnen på 220°

▸ Læg tofuen i pres mellem to lag af køkkenrulle og pres så meget af væden ud som muligt.

▸ Skær tofuen ud i små stænger og læg på et lag af køkkenrulle. Læg endnu et lag køkkenrulle på toppen og læg noget tungt på toppen som kan presse det sidste af væden ud. Efter 10 minutter skiftes papiret og gentag.

▸ Mens tofuen ligger i pres, så laves marinaden. Alle ingredienser blandes i en skål.

▸ Når tofuen er presset, så vendes stykkerne i marinaden. Derefter lægges de på en bageplade.

▸ Tofuen bages i ca. 15 min. eller til de er faste i kanterne - men lidt bløde i midten, når der presses på dem.

TIPS

▸ Disse tofu sticks kan nydes alene, dyppes i dip eller bruges som pålæg på brød eller i en sandwich.



Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments