INGREDIENSER

Rødløg ▸ 1 stk.

Kikærter ▸ 1 dåse

Champignon ▸ 100 g.

Kokosmælk ▸ 100 ml.

Tomatpure ▸ 1 tsk.

Tomatpasatta ▸ 250g.

Madras karrypulver ▸ 1 tsk.

Grøn karrypulver ▸ 1 tsk.

Røget paprika ▸ 0,5 tsk.


FREMGANGSMÅDE

▸ Hak løget groft og steg dem på en pande sammen med svampene(evt lidt vand) ved medium varme.

▸ Efter 3-4 min. tilføjes tomatpure og karry og til panden.

▸ I en skål blandes kokosmælk, tomatsauce og kikærter.

▸ Indholdet fra skålen hældes derefter på panden, og karryen simrer i ca. 5 minutter - eller til kikærterne er blevet varme.

▸ Server med kogte kartofler eller ris.

TIPS

▸ Der kan også tilføjes ekstra grønsager som peberfrugt eller sød kartoffel.

▸ Smag til med salt, peber og citron/limejuice.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments