Godmorgon såhär på julafton

Här är mina senaste inköp!! Bara från brandymelville och varje smycke kosta ca 50 kr, sjukt dyrt


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och där försvann jag som väntat, men jag har varit utomlands och är inte riktigt tillräckligt engagerad för att ta med mig datorn och blogga, not yet. Men ett inlägg om resan kommer efter detta, i bilder tror jag. Jag har varit hemma i ungefär två dagar nu och både hunnit med att jobba, köpa julklappar, träna och träffa kompisar som drar iväg till Thailand i typ tre veckor:(. Just idag har jag först handlat klappar och fikat med Elsa, sedan mötte jag upp jossegos och Selin för att dra och käka på Italiano då Selin fyller år. Vi åt supergod mat och drack gott vin. Nu kanske jag inte bör säga att vi gjorde det eftersom vi är tre 17 åringar och man vet aldrig om mamsen ramlar in här men det hoppas jag inte. Det var i alla fall jättemysigt och behövligt. När jag kom hem bakade mamma bullar och sedan fika vi. Imorgon är det julafton och ska jag vara ärlig så är jag inte jättetaggad, har inte fått den där julkänslan, men det kanske beror på att jag varit bortrest osv. Nu ska jag sova, godnatt.

Julia

Likes

Comments

​Ni vet känslan när det känns som att hela garderoben är en trasa och det slutar upp med hoodie och byxorna högst upp i lådan. Vad fan gör man åt detta hemska ilandsproblem när det finns så mycket annat att tänka på? När jag väl står där på morgonen så kan jag kan inte släppa det då hjärnan får kortslutning. Men om jag har tid vilket jag har väldigt sällan då jag planerar in allt på samma gång eller jag planerar inte det bara händer, så brukar jag iaf göra små collage eller bara titta på andras tips om kläder på bloggar osv. Inte för att detta på något sätt ökar utbudet i butikerna så att jag kan handla något nytt utan för att det ger kläderna i garderoben en ny syn, från en annan vinkel. Jag hittar alltså nya matchningar och det underlättar faktiskt. Men nu ska ja sova, så godnatt!

Julia


Likes

Comments

Seg måndag och seg tisdag, wow vilken inledning! Nej men har varit sjuk nu i 3 dagar och gjort absolut ingenting förutom att äta och kolla alla kärleksfilmer på netflix som finns i princip. Jag kollar verkligen aldrig på film förutom om det är en bra svensk kriminalare, men here I am och överraskar mig själv. Över till något annat så reser jag till Fuerteventura på torsdag med familjen, aldrig varit så taggad på att bara få åka iväg och skippa detta snöoväder och hela vardagslivet för en vecka i solen med god mat och träning.

Jag som person är inte så organiserad av mig när det kommer till hemmet så det här med att packa är inte den stora favoriten men det måste ja börja med redan nu för imorgon vid den här tiden så är jag på jobbet.

Låg och tänkte på häromdagen hur skönt det är att vara själv och hur nöjd jag är med det. För att ni som läser detta vet ju hur fantastiskt och underbart mitt tidigare förhållande var, to die for. Nemen känslan av att det bara är jag, jag, jag och mina vänner såklart får mig att må bra. Det jag saknar dock är fotbollen bara, har ej spelat nu på ca 4 månader och det har varit konstigt att vara utan det som varit en everyday thing sen man va 3 liksom men snart är jag tillbaka.

Här är i alla fall en liten bild på cayli och massa mat.

TeStA denna sallad:

Bulgur

Avokado

Kyckling

Halloumi

Tomat,sallad,gurka,rödlök

reccomend reccomend

Julia

Likes

Comments

​Detta beskriver mig!​

Likes

Comments