Hej!

Var hos frisören för ett tag sen då jag gjorde en stor förändring med håret, dom klippte av 30cm av mitt hår och färgade det väldigt ljust. Jag blev väldigt nöjd men tyckte det kändes annorlunda och visste inte hur jag skulle styla de. Nu har jag verkligen börjat trivas i de och jag tror att jag aldrig kommer ha så långt hår igen. Jag känner mig mer mogen samt äldre i håret och de känns som att kläder passar mer mitt "korta" hår.

Så våga prova göra förändringar för du vet aldrig vad du missar om du aldrig testar, kanske så älskar du förändringen du gör även om den är liten eller stor.

Likes

Comments

Livet, Resor

Hej!
En dag som denna söndagen med ångest inför att skolan ska starta igen efter en vecka ledigt, så vill jag bara tänka på något bra och försöka fokusera så lite som möjligt på skolan. Så tänker tillbaka till Usa som var den bästa resan men också den jobbigaste för mig. Jag hade aldrig flugit längre än 5 timmar och var väldigt nervös över flygningen, samt att jag länge har haft problem med panikångest som bara mina närmaste vet, då jag inte har kunnat äta ute, ibland inte ens hemma för jag var så rädd över att må illa. Och nej de är inte anorexia! 

Det är mycket bättre nu då jag kan ibland äta ute med folk som jag känner mig 100% trygg med annars går det inte ens att ta en fika. Jag klarar av att äta hur mycket som helst hemma hos mig och mina kompisar så det är bra! Jag har börjat gilla mer och mer i min kropp för att jag har börjat ta tag i träningen för det är den ända vägen till att bygga muskler och gå upp i vikt, då jag inte kan gå upp i vikt med att äta, pågrund av att det inte spelar någon roll hur mycket jag äter eller om jag skulle äta hur mycket fett som helst. Men är inte riktigt där än där jag älskar min kropp och skulle kunna visa världen hur jag ser ut. Detta blev ett väldigt långt inlägg men hoppas folk som inte orkar läsa allt detta kolla på dom fina bilderna istället.

Likes

Comments

Livet, Resor

Hej!!
Då är det packat och klart att åka till Göteborg.
Ni undrar säkert varför jag åker till Göteborg på alla hjärtans dag? Jo, såhär är det!
Min mamma och pappa ska åka utomlands... Utan MIG! Dom ska inte åka vart som helst utan till Dominikanska Republiken ... Men tänkte lägga mig i väskan och hoppas att dom inte ser mig, men vi får la ser hur långt jag klarar mig. Haha, men åker bara inte med till Göteborg för att mamma och dom ska åka. Har faktiskt skaffat några planer med kompisar som jag har i Göteborg. Om ni inte visste de så är jag född i Göteborg och har mycket släkt och kompisar därifrån. Men jag bjöd min bästavän Tea med mig så att vi kan hänga tillsammans och även att hon får lära känna mina Goa kompisar i Göteborg👌🏼 Ni som inte har Goa göteborgare som kompisar, skaffa de! Skönaste människorna Hahah! (Iallafall min kompisar)
Men men vi ska bara chilla, hitta på roliga saker, shoppa, gå runt på stan och bara va! Vi ska bo i en lägenhet som min farmor och farfar äger så vi ska få bo helt själva👌🏼

Hoppas ni har en bra alla hjärtans dag och ett bra lov så hörs vi!!!❤️

Likes

Comments

Livet

Hej babes!
Det var ett tag sen nu... Har haft väldigt mycket nu i skolan och mycket ångest angående gymnasiet😕
Men nu är det mer lugnt och tänker börja blogga igen!
Men måste få lite inspiration på vad jag vill göra på bloggen!

Men asså har ni sett Serien Skam? Bästa serien EVER!Om ni inte har sett den serien så finns säsong 1 och 2 på svtplay med svensktext! På Nrk.no finns det även säsong 3 fast med norsk text men man fattar nästan allt!

Iallafall är det jul och är sjukt taggad på jullov imorgon! Vi får det en vecka innan dom andra och om 9 dagar är det julafton!!!😍 Är jätte taggad på vad man får och att ge julklapparna man har köpt till dom andra👌🏼 Sen är det nyår, har faktiskt lite planer på vad jag och några till ska göra😻

Likes

Comments

Smink och kläder, Tipsar

Hej babes! Just nu är jag hemma från skolan pågrund av att jag är så förkyld! Har varit förkyld ett tag men har fått mycket ont i huvudet dom senaste dagarna! Dricker mycket vatten och äter mycket. Är mycket trött också just nu, inte för att jag har super mycket i skolan utan är bara trött! Tror att jag sitter för mycket framför datorerna. Sitter både i skolan hela dagarna och när jag kommer hem om jag inte är med någon kompis!
Men på senaste så har jag mest tränat, kollat serier, shoppa och inte orkat att va med kompisar! Brukar känna så när vintern kommer!

Men har fått lite inspiration nu på morgonen. Vi ska köpa lite nytt till mitt rum och vi ska göra om ganska många rum i huset. Har hittat lite förslag på vad man kan köpa och hur man kan ha det i ett sovrum. Men även är jag så sugen på att göra en tatuering men är ju för ung men man kan ju alltid drömma!
Har hittat så fina tatueringar som jag behövde ha med i detta inlägg! Hoppas ni gillar det😘

Likes

Comments

Livet, Resor

Hej babes!

Är ni lika taggade som jag på att se hur min nya väska ser ut? Är taggade på en Usa haul???

Som ni kanske har sett så var jag nyligen i Usa för första gången och tog shoppingen till en helt annan nivå! Shoppade som en galning men det är ju bättre priser i Usa så varför inte shoppa mycket?!

Jag har tagit kort på några av sakerna jag köpte i Usa, ville inte ta kort på allt pågrund av att jag har shoppat så mycket grejer. Så jag väljer att lägga ut kort på några av mina favoriter som jag har köpte i Usa!

Hoppas ni gillar inlägget så hörs vi!

Om ni vill veta priserna så får ni lämna en kommentar :)

Likes

Comments