Hej!
Var nyligen med klassen i Barcelona och hade de super bra! De var en mysig stad, med go mat och bra shopping! Havet var vackert, Nöjesparken var sjukt rolig och hotellet var mysigt! Det var super mysigt att va där med klassen, men de bästa va att bo med mina bästavänner och umgås med dom! De var väldigt skönt att va själva i Barcelona och bara göra lite vad man vill!
Här har ni lite bilder därifrån, hoppas ni gillar det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inspiration

Asså jag älskar verkligen att lyssna på podcast, det är mysigt när man sminkar sig eller när man tränar. Lyssnar även när jag städar eller ska sova. Har tre stycken som är mina favoriter som jag alltid lyssnar på och som jag älskar! Det är så enkelt för mig som har iphone, för man har en app i mobilen där de redan finns alla olika poddar, så det är bara att leta reda på någon podcast som passar dig.

Alla dessa är väldigt olika, den första är Alla våra ligg. Det handlar om mer om just det, ligg haha, roliga historier och det passar ungdomar.

Den andra som är min favorit, Mathilda & Andrea. Sjukt roliga tjejer som pratar om livet, dom har även några avsnitt som är så sjukt bra. Dessa avsnitt handlar om "Var femte kvinna", de handlar om historier om vad olika tjejer har varit med om, väcka folk och förstå vad vi tjejer får stå ut med och att detta måste ändras.. 

Den sista är Creepypodden det är en podcast som passar dig som älskar skräck. Det är olika historier som har hänt folk, som folk har skickat in. De kan vara om spöken, demoner, människor, läskiga sms men även konstiga djur. De låter sjukt för er som inte tror på de övernaturliga, men dig som älskar läskiga och obehagliga historier och kanske tror på detta, så kommer denna vara en podcast som du kommer älska!

Likes

Comments

Hej, hur mår ni?

Det var ett tag sen nu, har haft så mycket i skolan så har inte haft tiden att skriva och sen inte någon inspiration. 

Men så är livet ibland, har lagt mycket tid på träning och plugga så det har inte funnits tid med bloggen. Men nu börjar de närma sig slutet på skolan jag har gått sen förskolan, det är sjukt hur snabbt tiden går och att jag redan ska börja på gymnasiet. Men detta inlägg handlar inte om något av detta.

Det handlar om att jag ska flytta! Och ja de är bestämt, 1 juni är de dags att flytta in. Har lite smått panik och kommer inte fatta förs en vårt hus, som jag har bott i 13 år nu inte är vårt längre och vi kommer aldrig flytta tillbaka. Det är redan sålt och de kommer bli en stor skillnad att flytta. Vi kommer bo 15 minuter utanför stan, det tycker jag är mindre roligt då jag måste åka taxi in till stan men det går nog bra. Vi kommer få en egen brygga som är perfekt för mig och mamma som älskar att bada året om. Det finns fina spring rundor som jag kommer älska, vi kommer skaffa fler saker som , jacuzzi, ny bil, nya möbler, kommer få ett eget badrum och kanske en hund!!! Det är ändå bara en kvart ifrån stan. Jag kommer börja gå en skola i stan och jag har kommit in på mitt första handsval som jag inte helt vet hur dessa tre år kommer gå, men de kommer nog gå fort. Kommer gå ett hyfsat svårt program och jag som hatar att plugga och läsa matte.... Men om jag kom in så tror jag ändå att de kommer gå bra och va en bra grund till framtiden, för allt händer för en anledning. 

Likes

Comments

Hej, vilka älskar inte en parfym med en fräsch och en feminin doft? Dessa luktar så gott och håller hela dagen oavsett om du är ute eller inne, det gör dessa på mig iallafall. Jag har inte alla dessa parfymer men kompisar och släktingar har dessa, så jag brukar få låna med mig parfymen hem. Men känner att jag verkligen behöver köpa mig en eller några egna parfymer och om jag ska köpa någon ny parfym så blir det någon av dessa fem! Ni måste lukta på dessa när ni är på kicks, för där finns alla dessa parfymer och jag lovar er att någon av dessa kommer bli din nya favorit!

Likes

Comments

Mest lästa