Hej, vilka älskar inte en parfym med en fräsch och en feminin doft? Dessa luktar så gott och håller hela dagen oavsett om du är ute eller inne, det gör dessa på mig iallafall. Jag har inte alla dessa parfymer men kompisar och släktingar har dessa, så jag brukar få låna med mig parfymen hem. Men känner att jag verkligen behöver köpa mig en eller några egna parfymer och om jag ska köpa någon ny parfym så blir det någon av dessa fem! Ni måste lukta på dessa när ni är på kicks, för där finns alla dessa parfymer och jag lovar er att någon av dessa kommer bli din nya favorit!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inspiration, Smink och kläder

Hej! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra!

Jag har haft så svårt att hitta nya kläder till min garderob och inget som faller mig i smaken. Men sedan härrom kvällen satt jag uppe sent och letade, jag hittade väldigt fina kläder för inte alls så dyrt pris. Jag hade aldrig kollat River Islands hemsida förut men på något konstigt vänster hittade jag hemsidan och oj vad fina kläder dom har. Hittade massor där som fall mig i smaken och massor på Nakd.com. Men hoppas ni tycker att några av dessa plagg som jag ska köpa är fina och kanske faller er i smaken med!:)

Likes

Comments

Inspiration, Livet, Resor

Hej! Hoppas ni mår bra! Just nu ska jag städa mitt rum, då de är sjukt stökigt och min garderob är fruktansvärd... Efter de tänkte jag dra iväg och träna någon timma, är så sugen på att träna skiten ur mig själv och sedan känna den sköna känslan att man har gjort något riktigt bra för en själv!

Det är väldigt mycket i skolan nu som har börjat, som nationella även om folk säger att de inte är "riktiga prov" egentligen, men mår så sjukt dåligt när de inte känns bra. Är oxå sjuk hela tiden och känner mig så död inombords för jag inte känner att jag hinner med saker, är trött hela tiden och att jag inte orkar göra saker.

´Sen längtar jag tills när vi ska åka till Barcelona, lov, sommaren, att åka utomlands med familj, släkt och vänner. Vi har inte riktigt planerat än vart vi ska åka, men det blir några resor så som de ser ut just nu. Är mest sugen på att åka till Usa, Spanien eller Frankrike.

Men just nu är de en tråkig och stressig period i skolan. Men för att överleva använder jag mig av dessa låtar när jag vill bli lite piggare, gladare eller fokusera på annat. Hope you like IT!

Likes

Comments

Inspiration, Smink och kläder

Hej! Jag har börjat älska att göra dessa collage, jag tycker själv att detta är en av de roligaste sakerna att kolla på när jag läser bloggar. Jag tycker även om outfit bilder för de ger mig så mycket inspiration. Älskar att hitta en ny stil samt nya klädesplagg. Tänkte att jag kunde göra två olika collage, en som är mer anpassad för dom som gillar dyra märken, dom som vill lägga mer pengar på dyrare kläder samt dom som kan har råd att köpa dessa. Sedan gjorde jag ett till dom som känner att dom hellre lägger pengar på annat eller dom som inte har råd helt enkelt.

Likes

Comments

Mest lästa