View tracker

Smink och kläder, Tipsar

Hej babes! Just nu är jag hemma från skolan pågrund av att jag är så förkyld! Har varit förkyld ett tag men har fått mycket ont i huvudet dom senaste dagarna! Dricker mycket vatten och äter mycket. Är mycket trött också just nu, inte för att jag har super mycket i skolan utan är bara trött! Tror att jag sitter för mycket framför datorerna. Sitter både i skolan hela dagarna och när jag kommer hem om jag inte är med någon kompis!
Men på senaste så har jag mest tränat, kollat serier, shoppa och inte orkat att va med kompisar! Brukar känna så när vintern kommer!

Men har fått lite inspiration nu på morgonen. Vi ska köpa lite nytt till mitt rum och vi ska göra om ganska många rum i huset. Har hittat lite förslag på vad man kan köpa och hur man kan ha det i ett sovrum. Men även är jag så sugen på att göra en tatuering men är ju för ung men man kan ju alltid drömma!
Har hittat så fina tatueringar som jag behövde ha med i detta inlägg! Hoppas ni gillar det😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Livet, Resor

Hej babes!

Är ni lika taggade som jag på att se hur min nya väska ser ut? Är taggade på en Usa haul???

Som ni kanske har sett så var jag nyligen i Usa för första gången och tog shoppingen till en helt annan nivå! Shoppade som en galning men det är ju bättre priser i Usa så varför inte shoppa mycket?!

Jag har tagit kort på några av sakerna jag köpte i Usa, ville inte ta kort på allt pågrund av att jag har shoppat så mycket grejer. Så jag väljer att lägga ut kort på några av mina favoriter som jag har köpte i Usa!

Hoppas ni gillar inlägget så hörs vi!

Om ni vill veta priserna så får ni lämna en kommentar :)

Likes

Comments

View tracker

Resor, Livet

Detta var vårt sista stopp i Usa! Los angeles var bra men inte lika bra som dom andra städerna!Det var för mycket för min smak! Men gillade stränderna och shoppingen! Men San Francisco var mycket bättre💗

Likes

Comments

Livet, Resor

Hej babes! Asså San francisco är den bästa staden!! Älskar den!!
Bra shopping, inte för mycket folk, och god mat!
Vi var i San francisco i två dagar! Vi shoppade båda dagarna men den sista dagen shoppade vi mindre pågrund av att vi ville se Alcatraz och lite kända kvarter osv!
Den bilden på Michael kors affären var den affären där jag köpte min första äkta Michael kors väska! Den kostade 2800kr och i Sverige kostar den mer än 3500kr! Älskar väskan! Bilden på väskan kommer när jag lägger ut Haulen!
Jag såg faktiskt mer en än kändis i San francisco oxå😋

Likes

Comments

Livet

Vi har snart vart här i en vecka och gud vad fint redding är! Älskar denna stad! Den har allt jag vill ha i en stad, bra affärer som victoria's Secret, Ulta, Sephora, Bath and body works, Macy's och mer! Den har fina restauranger, trevliga och roliga människor!

Vi har shoppat mycket här, vi hat även gått på konferensen i bethel här i redding!
Det har varit en bra vecka med mycket shopping, god mat, bra och varmt väder och härliga människor ❤️☀️👙


Viktigt:
(Detta inlägget är skrivit för någon vecka sen)
(Det kommer fler inlägg från San Francisco och LA)
( Det kommer fler bilder på vad jag har köpt när jag kommer hem)

Likes

Comments

Livet, Resor

Så sjukt bra konserten var!
Jag var på konserten på fredagen och Gud vad bra han var! Älskar Justin! Han hade så bra flyt och han var inte alls trött! Men vet ni vad som hände!!
Vi åkte när han spelade sin sista låt pågrund av att vi inte skulle sitta i köer! Och när vi kör så ser vi en limousin men polis bilar framför och bakom! Limousinen kör bredvid vår bil och har ner vevade rutor! Jag kollar åt sidan, ser Justin och deras kompisar vinka till mig genom rutan! Alltså JUSTIN BIEBER VINKADE TILL MIG!!!!
Jag dör😍😱😱
Men vi var hemma kl 02:30 på natten så är ganska trött idag, men jag har packat allt till USA nu. Vi ska åka till min moster, mina kusiner och tillbringa kvällen med dom och sedan åka till USA!!
Är sååååå taggad! Men vi hörs när jag är i USA och har wifi😘

Likes

Comments