Livet, Resor

Hej babes! Asså San francisco är den bästa staden!! Älskar den!!
Bra shopping, inte för mycket folk, och god mat!
Vi var i San francisco i två dagar! Vi shoppade båda dagarna men den sista dagen shoppade vi mindre pågrund av att vi ville se Alcatraz och lite kända kvarter osv!
Den bilden på Michael kors affären var den affären där jag köpte min första äkta Michael kors väska! Den kostade 2800kr och i Sverige kostar den mer än 3500kr! Älskar väskan! Bilden på väskan kommer när jag lägger ut Haulen!
Jag såg faktiskt mer en än kändis i San francisco oxå😋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet

Vi har snart vart här i en vecka och gud vad fint redding är! Älskar denna stad! Den har allt jag vill ha i en stad, bra affärer som victoria's Secret, Ulta, Sephora, Bath and body works, Macy's och mer! Den har fina restauranger, trevliga och roliga människor!

Vi har shoppat mycket här, vi hat även gått på konferensen i bethel här i redding!
Det har varit en bra vecka med mycket shopping, god mat, bra och varmt väder och härliga människor ❤️☀️👙


Viktigt:
(Detta inlägget är skrivit för någon vecka sen)
(Det kommer fler inlägg från San Francisco och LA)
( Det kommer fler bilder på vad jag har köpt när jag kommer hem)

Likes

Comments

Livet, Resor

Så sjukt bra konserten var!
Jag var på konserten på fredagen och Gud vad bra han var! Älskar Justin! Han hade så bra flyt och han var inte alls trött! Men vet ni vad som hände!!
Vi åkte när han spelade sin sista låt pågrund av att vi inte skulle sitta i köer! Och när vi kör så ser vi en limousin men polis bilar framför och bakom! Limousinen kör bredvid vår bil och har ner vevade rutor! Jag kollar åt sidan, ser Justin och deras kompisar vinka till mig genom rutan! Alltså JUSTIN BIEBER VINKADE TILL MIG!!!!
Jag dör😍😱😱
Men vi var hemma kl 02:30 på natten så är ganska trött idag, men jag har packat allt till USA nu. Vi ska åka till min moster, mina kusiner och tillbringa kvällen med dom och sedan åka till USA!!
Är sååååå taggad! Men vi hörs när jag är i USA och har wifi😘

Likes

Comments

Smink och kläder, Tipsar

Jag får verkligen inspiration av dessa bilder, jag vet inte riktigt vad jag vill göra för förändring men jag vill göra något nytt! Har alldeles för mycket smink för mitt sminkbord, behöver idéer och tänkte att ni kanske också vill göra om men ni vet inte riktigt hur det ska se ut!
Jag tog två bilder på smink som jag bara behövde visa och resten sminkbord för att ge er och mig inspiration!

💗 De flesta borden kommer från Ikea💗

Likes

Comments

Smink och kläder, Tipsar, Livet

Tjocka tröjor, jeans och snygga sminkningar är allt på hösten för mig! Älskar att ha röda läppar och någon snygg ögonsminkning på hösten!
Tänkte ta lite outfit bilder när jag kom på att jag inte har så många "höst" plagg... Men outfits bilderna får komma efter USA!

Asså hallå, tänk att det är 15 dagar kvar, kan inte fatta det och Justin Bieber konserten är ännu närmare! Allt har gått så otroligt snabbt!
Så är ni taggade för alla blogg inlägg från Usa!!?🇺🇸💁🏼

Likes

Comments

New in, Smink och kläder

Hej babes! Den 1 september fyllde jag 15 år, vi hade kalas den 3 september och tänkte visa lite av de jag hade fått i present. Fick lite kläder och pengar men visade bara sminket. Jag ska lägg ut lite outfits på kläderna jag fick i födelsedagspresent om några dagar:)
Är så tacksam över att jag har så många underbara människor och släkt runt om kring mig! Och jag är så tacksam för allting!❤️

Produkter i bilden:
Kat Von D everlasting liquid lipstick lolita
Prep + Prime setting spray från MAC
Prep + Prime transparent finishing powder
Morphe palette: 35O


(Mina egna bilder)

Likes

Comments