Här har vi sista blogginlägget! Vi har haft det jättekul att lösa dessa dilemman (plusplus och hinderbanan). Här har vi vad vi tror är finalversionen av våran bil! må den leda oss till seger!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här pluggar vi in vårat minst fantastiska plus plus system👍👍👍

Likes

Comments

4 april 2017: Vi har byggt ännu en prototyp, som man kan se på bilden inte är i bästa skick. precis som den andra har den problem med hållbarhet. Bilden: https://imgur.com/B83hxAE

Uppdatering: Vi har nu byggt hinderbanan, här är den delvist färdig: https://imgur.com/uzrz76I och här har vi den färdig!: https://imgur.com/rCF7uCr kom ihåg att kopiera imgur.com länkarna och ta bort sidan ovanför (nouw.com/blog/osv) och klistra in det där!

Likes

Comments

Nu så kommer jag att skriva vad vi har gjort de tidigare dagarna, då vi inte hade någon blogg. Alsterbro skola åk 8 2017

Vi har två problem vi måste lösa; nummer ett är att vi ska bygga någonting som ska komma igenom en hinderbana. fordonet måste vara markbundet och får inte drivas eller styras av elektricitet, förbränningsmotor, pyroteknik eller levande djur. den ska komma från början av banan till slutet (och stanna vid slutet) på 60 sekunder. Fordonet får även inte sättas igång med muskelkraft, däremot får man släppa något eller dra ut en sprint eller liknande Fordonet startar när domaren ger klartecken och får sedan inte röras den andra utmaningen vi har är att lägga schackpjäser på rätt plats på schackbrädan med hjälp av BARA plusplus bitar, och de måste vara sammanhängande.

14 mars: vi börjar med att bygga på fordonet och försöker lösa plusplusdillemat

21 mars: någon har förstört vårat fordon, vi blir tvingade att börja om. Plusplusdillemat är likadant som förr

30 mars: vi blir tvingade att bygga om IGEN. vi säger snällt till fritidspedagogen att inte ge fordonet som va lade undan till småbarnen. Plusplusdillemat likadant som förr. Vi har en prototyp! imgur.com/a/Mi3Xt Även fast den kör bra så är den alldeles för svag och går sönder lätt, men jag tror nog inte att man ska förvänta sig att första version ska funka perfekt! kom ihåg att kopiera imgur.com länkarna och ta bort sidan ovanför (nouw.com/blog/osv) och klistra in det där!


Likes

Comments

Test 1 2017-04-02

Likes

Comments