View tracker

Just nu är jag så sugen på att komma igång med Lancelux igen... snart ska vi förvisso köra igång och det riktigt kliar i fingrarna. Just nu ser jag bara alla som rider sina snart 4-åringar för fullt och känner att jag ligger lite efter...

Sen börjar Benjamin äntligen komma så smått igång... men jag är så jäkla nojjig... vågar knappt känna efter ibland... samtidigt blir det ibland att jag sätter lite extra press på honom bara för att få känna dom där härliga stunderna och krusidullerna... dumt kanske men ibland känns det som sista gången liksom...
Domedagstänk... jag vet...

Positivt tänkande!!! positivt tänkande!!! positivt tänkande!!!

Likes

Comments

Efter att gång på gång läsa alla dessa inlägg och reaktioner på Peder's välförtjänta Jerring pris...och jag ställer mig frågan hur kan det finnas så många människor som inte förstår vad som hänt?!

Jag kan ärligt säga att sport i allmänhet inte attraherar mitt intresse särskilt mycket. Jag tycker att det är roligt att se när det går bra för svenska deltagare i alla sporter men det är inget jag följer och snubblar mest på eventuella resultat som är värda att tas upp i radion eller tvtablån...
En sport som jag däremot följer lite mer är just ridsport!

När nu en av Sveriges främsta ryttare presterat så pass bra med ett felfritt resultat genom hela OS och slutar med en silvermedalj utan att han rivit en bom!?
då blir jag imponerad! för det är en bedrift i sig!
och när nu denna ryttare är nominerad till ett pris som jag kan påverka vem som får det så givetvis så kommer jag rösta på den personen vars bedrift jag kan förstå och förlika mig med!

Jag vet inte hur svårt det är med golf... eller att simma fort...jag kan tänka mig...men jag förstår att dom gjort en superbedrift eftersom dom var nominerade till flera priser... jag har inget personligt intresse för det.

Men ridning... det vet jag att det är så mycket som måste stämma. Det handlar om en flerårig erfarenhet, satsning och ett enormt engagemang och stöd. dessutom handlar det om 365 dagar med nästan dygnet runt pass. som hästägare så är man ju av erfarenhet sällan ledig.

Jag gissar att fler är som jag.

När nu för ovanlighetens skull en av våra främsta ryttare nomineras så självklart röstar jag!

och vi är, trots påstådda kuppförsök, fusk och kampanjade, väldigt många hästnördar som älskar våra duktiga frontfigurer!
har ni inte reagerat på att det var så många (!) som faktiskt röstade i år! Det betyder (för dom som inte förstår) att troligtvis har alla vi som normalt inte bryr oss om den allmänna sporten faktiskt engagerat oss för något vi brinner för?!
Ja och dessutom så har dom ju redan sagt att de tagit bort alla dubbla röster.

Dags att acceptera att ridsportens sekt är gigantisk och det kanske vore på sin plats att erkänna att vi finns och är en röst som borde respekteras och bli hörd!

Jag kan dessutom lova att skulle sporten börja ta upp mer ridsport i tablån så skulle åtminstone jag titta mer på sporten. Men just nu med all ishockey och fotboll m.m så byter jag bara kanal... fler som har samma inställning?!

Tack för mig... och stort grattis till Peder och All In!! You are so worth it!!!

Likes

Comments

hej hoo... idag har det varit mycket på schemat...
valpköpare kom o ville träffa Kermit. jättemysig familj och tror att Kermit kommer få det bra där.
Sen har vi städat ur lösdriften och bäddat rent. Vi har fått ut våran isolerade vattentunna med så nu har hästarna en jacuzzi i hagen.

sen var det dags att plocka ihop allt inför julshow på jobbet...
Alla tyckte det var roligt, bra organiserat och duktiga tjejer... och jag kan bara hålla med... Tjejerna satte kadriljens alla moment satte där dom skulle. Stundens allvar! ?
Hästarna skötte sig exemplariskt och alla sjöng vackert...
Ester var pyntat med ljusslingor o glitter o renhorn... se Instagram

Nu är jag lite trött i knoppen så ska mysa i soffan med mina småttingar...
o hoppas att jag kan vara med på Benjamin nästa år.

Likes

Comments

sitter i soffan och myser... Har just klämt i mig lite tårta som det bara är jag som äter verkar det som...  Lilla Miss Piggy har klättrat upp och ligger i nacken på mig...
Tänker först att jag sitter här ensam men tittar upp lite snabbt och inser att nästan alla hundarna ligger på mig.

En god vän till mig har nyligen fått ta det tunga beslutet att ta bort sin häst och jag är så himla rädd att jag ska behöva göra det samma...  Nej! jag har inte gett upp än, men tanken dyker upp ibland vare sig jag vill eller inte. och varje gång den poppar upp så tänker jag på alla saker som jag kan göra för att han ska må bra.

nu ska jag fortsätta mysa med dom underbara små alslyckafragglarna... För med dom kan man bara vara glad

Likes

Comments

känner mig gammal... vart tog energin vägen? Alla ambitioner? just idag är dom borta... Idag vill jag bara krypa ner under täcket igen och vill inte vara med...
Funderar på vad jag åstadkommit o det är väl en hel del men inte helt o fullt...
man kan väl summera att jag är inte är nöjd...

Gör något åt det då tänker jag... men är inte beredd att göra det som jag kanske känner att jag skulle behöva göra...än... det är en tidsfråga. så mycket vet jag...

Nu har jag ventilerat... fått skriva av mig... kanske ska skriva lite positivt oxå efter 36 år på jorden...

2 underbara barn o världens bästa mamma...

Några fina vänner som alltid kan lyfta upp mig...

har ett fantastiskt fint stall

har två helt otroligt fina unghästar som det ska bli fantastiskt roligt att utveckla.
en supermysig 3åring... snart 4 som jag hoppas att jag kan få roligt med länge..
en härlig Benjamin... han behöver väl ingen förklaring
två underbara ponnyflickor med superstam !

Några super härliga hundar


Likes

Comments

View tracker

Vi har nu valpar f: 20161025 leveransklara tidigast 20/12

e: SE43362/2015 Alslyckas Minecraft (SE39115/2014 Antonio)

u: SE37260/2014 Lilla Rockstjärnans Material Girl (SE11443/2014 multi CH Forest Gump-PL Di Rio Galeria)

*Alslyckas Miss Piggy Femme fatale Tik Sobel KH Endast sällskap

*Alslyckas Cookie Monster Hane sobel LH

*Alslyckas Sesame Street Hane sobel med små vita tecken KH

*Alslyckas Kermit The Frog Hane B&T KH

Dom är helt fantastiskt söta o goa... Nu börjar dom få lite personlighter också vilket är så himla kul att se även om det kommer ändra sig lite med tiden.


Likes

Comments

våra valpar f: 20161025

e: SE43362/2015 Alslyckas Minecraft (SE39115/2014 Antonio)

u: SE37260/2014 Lilla Rockstjärnans Material Girl (SE11443/2014 multiCH Forest Gump Di Rio Galeria)

Alla är till salu!

1 tik sobel/svart mask kh

hane1 sobel/choklad? ev långhår

hane2 sobel kh

hane3 B&T kh


vid köp är valpen försäkrad, besiktigad och vaccinerad

dessutom får man ett litet valppaket med filt, koppel och mat m.m.


Likes

Comments

Hej allihopa... känner att jag är rätt kass på att blogga... haha... går i perioder kan man säga men har faktiskt inte haft tid... Vintern är här med besked och nu är det bara att pälsa på sig så mycket man kan för att hålla värmen...

Är fortfarande så nöjd med Mickes resultat på utställningen i Växjö förra helgen

Very Good! och jag är ju givetvis lite partisk men han är fin, fast liiite stor... om man nu kan kalla en 4kgs hund stor

tyvärr fick jag inga bilder för min dotter var lite upptagen med att stirra på telefonen...cest la vie...

Lancelux får gå på vintervila nu och vi hoppas att han växt på sig lite till och mognat till våren... ser fram emot vår framtid... tänker verkligen inte stressa med honom även om det vore skoj att rida kvaliten med honom.

Benjamin tar det fortsatt lugnt... blev ju stilla nu när snön kom... vågade helt enkelt inte halka omkring med honom.

Likes

Comments

Alltså den här helgen... regn hela lördagen sen snökaoset i Hultsfred på söndagen...
däremellan trevlig gemenskap och ett bra utställningsresultat på Alslyckas Minecraft i Växjö... jobbar på att fokusera på det positiva!

intressant förresten det där med dålig väder... tog just in mina hästar från lösdriften... gav dom mat o vatten sen ville dom ut igen... japp dom ville ut... konstigt nog.  fast det är klart... dom har ju en höbal där ute... o ingen är smällfet... utom Mon Amie som är dräktig... o egentligen inte är så fet ändå... O ute i skitvädret har dom varit... allihopa... hoppas ingen blir sjuk.

Likes

Comments

...sitter här i min soffa och tänker... är sån dag... Vill helst inte gå ut mer idag... Har bara varit uppe hos hönsen för att dom ska få sitt... Men det är regn och rusk och blåser... Alltså typisk sitta i soffan och tänka dag... O som grädde på moset så är jag förkyld... blä...
Vad tänker jag på då? jo Min fina Benjamin... Han har känts så bra nu... Det känns verkligen som om det finns hopp igen. Jag var lite tveksam men det vore så himla underbart att få några år tillsammans med en läromästare som honom. Att få starta någon tävling igen då o då...
Är lite nervös inför veterinären på torsdag men blir han frisk så ska vi bygga upp muskler igen...

Likes

Comments