Header

Hej hej.

Jaha nu börjar det gå mot höst och allvaret är igång. Jag har börjat jobba och Albin går på förskolan. Vi börjar sakta rulla in i jobb och förskole rutinerna, fast helst av allt hade jag velat gå hemma med Albin ett tag till. Men nu behöver vi jobba båda två och få upp en bra ekonomi igen.

Jag jobbar dygn vilket innebär att Albin går högst 3 dagar i veckan vilket känns super bra nu såhär i början. Vi har fortfarande mycket tid ihop men att vara iväg 1-2 nätter i veckan är inte kul :( saknar min skutt då. Men Jocke tar så bra hand om sin son och det är så skönt att Albin ty sig till både mig och Jocke.

Albin trivs nog bra på förskolan skulle jag tro? Han blir lite ledsen vi lämningarna med är superglad redan 5 min efter vi har lämnat. Han har gått på förskolan snart 1 månad och har redan varit förkyld två gånger. Så ja det är väl det hela vinterhalvåret kommer bestå av, vabb, vabb och åter vabb. Dock så förlorar vi inte speciellt mycket pengar på det eftersom jag inte jobba så mycket på veckorna.

Hur mår ni andra ? Har ni kommit in i hösten rutiner nu efter sommarn ?

Några bilder ifrån sommarn :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hej.

Jag tänkte sumera lite av vad vi gjort i sommar.

Norrköping

Vi började semestern med att åka till Norrköping ihop med Jockes mamma och lillebror. Vi hade bokat 2 nätter på hotel och skulle gå en dag på Kolmården. Albin var på sitt värsta humör hela våra vistelse där som jobbigast var det på Kolmården. Vi fick typ inget gjort kändes det som då Albin mest skrek och var grinig, mest pga. att han inte sov middag ordentligt. 10 min i bilen räcker inte för en hel dag på Kolmården. Albin vägrar dessutom sova i vagn, andra hade det gått betydligt bättre. Dagen då vi skulle åka hem var betydligt bättre. Albin satt länge i vagnen och beskådade staden. Väldigt mysig stad får jag säga!

Småland (mamma och pappa)

Påvägen hem från Norrköping stannade vi till hos mina päron i en vecka. Där bara tog vi det lugnt och badade, var på olika lekparker och hade det allmänt gött.


Öland

När vi var hemma hos mina föräldrar ringde min farmor och undrade om jag och Jocke skulle komma ner till Öland iår men det hade vi inga planer för. Men så satt jag och mamma och prata lite om sist vi var på Öland och vips så bestämde vi oss för att åka allihopa till Öland över en helg. På Öland var vi på bl.a.Kalmar marknad, vi badade i havet och så åkte jag och Jocke en kväll ner till "city" och spelade minigolf. Det vart säker 3-4 år sen sist vi var där så det var riktig trevlig

​Så lite fick vi allt gjort i sommar!

Vad har ni andra hittat på för skoj o sommar :)?

Likes

Comments

Hej hej.

Nu var den en evighet sen jag skrev sist. Jag och Albin har precis kommit ur en förkylning igen. Det har varit mycket sådant den sista tiden och jag lyckas alltid blir smitta. Jaja nog om det.

Jocke har jobbat 1 vecka och rullar in på sin andra idag. Detta är min och Albin sista vecka tillsammans innan det är dags för inskolning till dagis och jag börjar jobba. Börja får sådan ångest inför detta. Jag vill inte lämna bort min lilla pojk, jag vill ju vara hemma med honom för alltid typ ;) Som tur är har mitt schema ändras och jag ska börja jobba dygn vilket innebär att Albin behöver gå max 3 dagar i veckan vilket känns bra. Så ligger läget till just nu. Jag funderar även på att sluta blogga eller jag vet inte. Det är ganska så kul att kolla tillbaka på alla inlägg och så, dessutom har jag fortfarande runt 100 läsare i veckan fortfarande. Ja jag tycker det är mycket ^^ Vad tycker ni ska jag fortsätta blogga??

Vi har hittar på ganska mycket i sommar jag jag tänkte lista i ett inlägg senare :) 

Likes

Comments

Hej hej.

I fredags var vi på Mercedes-benz VIP fest i Båstad. Något jag och Jocke inte hade en blekaste vad det innebar då vi aldrig har varit på något liknade typ :p

Vi drog hur som helst ut och käka middag innan vi åkte mot festen. Väl där inne bjöds det på gratis champagne och jag som inte gillar det i vanliga fall hällde i mig tre glas ^^ Det var en salu blandning folk vilket var rolig att se. Vi lyckas få en skymt av Jan Brink vilket var lite häftigt då man själv är hästintresserad. Danny saucedo som hemlig gäst kom upp på scen körde ett par låtar för oss precis innan festen var slut. Det var med andra ord en cool grej att få uppleva denna VIP fest.

När det sedan var slut drog vi till Pepes Bodega där vi möttes av en slut körd Björn Borg, han var bra på lyset så att säga haha! Runt 1 tiden fick det vara bra och vi rulla hem glada och nöjda över kvällen.

Likes

Comments

Vår vardag

Hej hej.

Nu har pappan i huset semester, härligt :)!

Planerna är inte många men vi bestämde oss lite spontant i helgen att vi ska hänga med Jockes mamma och bror till Kolmården i två dagar nästa vecka. När vi sedan åker hem på fredagen så stannar vi till hos mina päron en vecka. Resterande två veckor blir vi nog bara hemma och fixar i trädgården och sånt trams ;)

Vad har ni för planer i sommar ??

Två bilder till från hundträffen :)

Likes

Comments

Hej hej.

Hundträffen igår var jättemysig. Runt 30 hundar var det och bara mittlar :) Både jag och Jocke blev lite förvånade över hur små alla hundarna var. Lanzo var en av de största, tror det bara var en som var större. Stor hund vi fick med andra ord ;) Vi gick en tipspromenad och fick testa på lite lynad bla.

Albin var lite gnällig i början men när vi sedan släppte alla hundar lösa så sprang han runt och jaga allihopa med kopplet. Så tror dagen fick en tumme upp utav honom också :)

Kvällen spenderade jag hemma själv med god thaimat och chips. Jocke var ute och svira en sväng på stan. Nästa helg ska jag också ut och röra på fläsket i Båstad! Vi eller Jocke har blivit inbjuden av Mercedes Bentz på något migel i Båstad, i don't no jag bara hänkar på.

Likes

Comments

Vår vardag

Min fina kille i trollskogen igår :)❤️

Nu ska vi packa oss in i bilen och åka mot hundträffen. Lanzos uppfödare har bjudit in alla sina köpare på en hundträff. Ska bli jättekul. Hoppas vi träffa några får Lanzos kull också :)

Likes

Comments

Hej hej.

Asså detta väder säger jag bara! Jah vet att jag klagar mycket på vädret i min blogg, haha! Men är det inte stekande varmt så bara regnar det.

Här har det regnat i över en vecka. Jag och Albin brukar vara ute ändå om det bara regnar lite men dessa dagar har det regnat så pass mycket att det inte har varit kul att vara ute :/ Jag har försökt hitta på så mycket som möjligt med Albin men visst har det blivit mycket sitta inne vilken är super trist. Men tack för att öppna förskolan finns! Där har vi hängt en hel del.

I söndags var vi en sväng på lekparken mellan skurarna och vi möte en jättekelig katt. Albin blev helt till sig och satt och klappa katten länge. Blev lite ledsen när den sen försvann in bland buskarna. Vi hade faktiskt en katt, men när vi fick Albin och han var drygt 1 mån så försvann katten och är fortfarande försvunnen nu 1,5 år senare :( Jättetråkigt då han var världens finaste och snällaste katt.

Mys :)

Likes

Comments

Vår vardag

Alltså gyus! I lördags när jag skulle packa upp min nya dator, skit taggad på att få spela lite Sims. Tror ni inte dator jävlen saknar cd/dvd läsare!!! Trodde seriöst jag skulle slå huvudet i vägen. Dator vart ändå hyfsat dyr. Men mitt smart jag tänkte inte på att kolla detta då jag la all min fokus på att kolla upp att det gick spela Sims på den...

Så fick åka och köpa en extern cd/dvd läsare. Sur kostnad men vad gör man inte för att få lira lite Sims ;)

Likes

Comments

Hej hej.

Dagen startade med storstädning av övervåningen, (källarn ta vi imorgon!) så nu är det rent och snyggt inför helgen.

På eftermiddagen åkte vi till Netonnet och jag köpte en bärbar dator!! Det vart lite spontant men eftersom vi inte ska göra något speciellt i sommar så tänkte jag att jag lägger mina skattepengar på en ny dator. Köpte en hyfsat bra dator som klara av the Sims 4. Har gått och fått ett sug på att spela det men vi har inte någon dator som orkar spelet. Men nu så!!

blev visst en sväng inom hornbach också. Jocke behöver något, haha!

Likes

Comments