Header

daily

Godmorgon på er! Idag börjar praktiken och denna veckan ska jag vara där hela veckan, resten av våren är det bara två dagar i veckan. Är på väg dit just nu, börjar nio och slutar klockan fyra. Är faktiskt jättetaggad på att se vad jag ska få hålla på med hela våren, det enda jag vet är att jag ska sitta framför en dator, men exakta arbetsuppgifter har jag inte fått.

Slutar klockan fyra och då ska jag in till stan en sväng.

Likes

Comments

new in

Kolla på dessa fina anteckningsblocken jag fick hem häromdagen. Det är helt blanka sidor så kan skriva/måla hur jag vill, ska använda de på praktiken nu till våren fast den blåa har jag dock börjat använda som en dagbok. Väldigt skönt att ha något ställe att skriva av sig på.

Likes

Comments

daily

Hej på er! Igår hade jag en hemmakväll, kollade på film och gottade mig - väldigt behövligt. Gick och la mig tidigt och detta resulterade i att jag idag vaknade klockan 9, så bestämde mig för att göra pannkakor till familjen.

Idag fyller Therese 21!!! Så om en stund ska jag åka och sola, sen tillbaka hem för att fixa mig och sedan åka till henne. Kvällen kommer att bestå av middag hemma hos henne följt av en utgång. Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

daily

God morgon hjärtisar! Hoppas ni har sovit bra och haft en mysig morgon för det har jag. För första gången denna veckan har jag lyckats sova hela natten utan att vakna en enda gång, så när klockan ringde vid 6 nästan flög jag upp ur sängen. Tog en lååååång och skön dusch och sedan körde mamma mig till bussen. Nu är jag på väg till skolan, slutar runt två idag och då ska jag sola en stund innan jag åker vidare till jobbet.

Igår hade jag redovisning vilket gick jag tror gick bra, efter de åkte jag till Marina för att fixa mina naglar - så skönt att äntligen ha fina naglar igen.

Likes

Comments

daily

Imorse var det inte jättesvårt att komma upp ur sängen, trots att jag hade grova sömnproblem under natten, somnade nog inte förens runt tre tiden och vid sju vaknade jag oerhört pigg och kunde inte somna om på nästan en timma. Men tillslut somnade jag om och vaknade halv elva istället. Vi hade en kort första skoldag, från 12.30-15.00 som endast bestod av information om praktiken som börjar nästa vecka.

Har precis ätit middag och ligger just nu i sängen med datorn i knät för att skriva klart min uppsats samt redovisning om svenska bloggare som ska redovisas imorgon. Det är en ganska rolig uppgift, men också ganska klurig så därför ska jag spendera min kväll till att få denna så bra som möjligt. Vi hörs senare

Likes

Comments

inspiration, things to remember, travel

Okej, hur nice studentresa?? Jag och mina vänner ska alltså båtluffa i Grekland under två veckor i början av sommaren. Vilka ö:ar vi ska besöka är dock fortfarande lite oklart, vi ska sätta oss ner någon dag och planera i minsta lilla detalj vilka ö:ar vi ska till och ungefär hur länge vi ska stanna på varje ö. Två ö:ar har vi dock bestämt redan, Ios och Santorini och sedan får vi helt enkelt se vilka ö:ar som ligger närmast osv.

Är supertaggad på detta och tror att vi kommer ha the time of our lives. Om någon av er har gjort detta så tipsa gärna oss på öar vi måste besöka eller länka sidor där man kan läsa mer om detta så att vi är fullt förberedda när vi åker!

Likes

Comments

daily

Hej på er! Har märkt att hålla er uppdaterade på helger är ganska svårt för mig..brukar oftast vara för upptagen så att jag glömmer av. Men ska försöka bli bättre och åtminstone ha några tidsinställda inlägg för back up.

Idag vaknade jag halv nio, vilket va tur eftersom jag bara en liten stund efter de fick jag ett paket levererat till dörren med lite kläder och en väska som jag beställt. Imorgon börjar skolan igen så därför ska jag idag plugga en massor - kul..

Likes

Comments

daily
4 bilder från en utav 2016 bästa dagar, summerburst

Idag var jag med Stephanie en sväng på förmiddagen innan jag skulle till jobbet, vi planerade lite smått min studentresa och vi har äntligen bestämt vart vi ska åka/göra. Mer om det kommer senare. Nu sitter jag på jobbet och pluggar mellan alla kunder, har äntligen kommit igång med min redovisning vilket känns superbra. Tycker inte alls om tanken på att plugga under ett lov, men om ett halvår tar jag studenten och då är det slut på lov och jobb som gäller så får börja vänja redan nu.

Imorgon så taggar jag ett jobbpass 9-16 och senare på kvällen ska jag möta upp Filippa i stan för en mys middag.

Likes

Comments

about me

I år har jag inga nyårslöften, det brukar nämligen inte gå så bra att följa dem, så istället har jag satt upp lite mål på saker som jag vill göra/köpa under året.

- Köpa ett nytt objektiv till min kamera. I maj 2016 köpte jag en ny kamera, har länge haft en stor systemkamera men bestämde mig för att köpa en liten kompakt systemkamera istället. Men på senaste tiden har jag tröttnat lite och vill därför uppgradera mig med ett nytt objektiv. Har spanat in ett 55-200mm objektiv och ett av mina mål för i år är att köpa detta objektivet.

- Börja planera. I början förra året var jag GRYM på allt som har planering att göra. Men efter sommaren så tappade jag det lite och på senaste tiden har jag märkt att jag mår mycket bättre när jag har saker och ting planerade. Har ju redan en kalender så varför inte börja använda den?

- Lägenhet. Under 2017, eller iallafall under hösten 2017 så vill jag åtminstone ha börjat kolla på en lägenhet, eller kanske till och med ha flyttat hemifrån. Jag och Stephanie har lite planer så vi får se hur det blir med dem..

- Boka resor. Har massa resor planerade men inga bokade och skrivna i sten just nu. Vill t.ex. åka till Sälen för att hälsa på en kompis som jobbar där, vill åka på en studentresa, en shoppingresa och sen spendera en stor del av sommaren i mina kompisars hus/lägenheter i Spanien. Vill bara boka allting NU så att man kan börja räkna ner dagarna!!

- Spara pengar. Under 2017 vill jag bli bättre på att spara pengar. Ska sätta upp små mål med saker som jag ska spara ihop pengar till, ska börja med att spara ihop pengar till alla resor och sen kanske spara pengar till att investera i en väska..har spanat in några fina. Ska göra ett inlägg om de senare.

Likes

Comments

INSTAGRAM@juliaalsings