Header

inspiration, clothes

Såhär vill jag gå omkring i vår, i coola T-shirts med tryck, ljusa pälsar, snygga solglasögon och balla sneakers. Har redan börjat fylla min garderob med T-shirts och solglasögon och lär fortsätta med det. Så enkelt att bara dra på en T-shirt på morgonen när man inte vet vad man ska ha på sig och skor samt solisar kan göra så mycket för en outfit.

Likes

Comments

daily

Helgens planer gick inte riktigt som jag tänkt, från början skulle jag jobba och ha myskvällar hemma. Men redan igår sprack de planerna, bytte nämligen jobbpass så jobbar kvällen istället för dagen idag. Detta resulterade då i att jag igår valde att dra ut..hade en jätterolig kväll men det är inte alls lika roligt idag - hehe.

Ska snart hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig inför jobbet. Kvällens planer är inte helt spikade, väger mellan att ha en hemmakväll efter jobbet eller följa med mina kompisar ut. Lutar mest mot de sista, men jobbar imorgon klockan 10 så vi får se helt enkelt.

Likes

Comments

daily
TAKE THE RISK OR LOSE THE CHANCE

Idag cravear jag sönder sommar och sol för igår gjorde jag nämligen en sak som kanske ändrar alla planer jag har för denna sommaren. Jag sökte ett sommarjobb...weyyy, aldrig riktigt sökt ett jobb innan så detta var stort för mig. Tänker inte säga vart än, utan vi får se hur det går. Beroende på hur det går med detta så är det inte ens säkert att jag kommer kunna åka iväg på någon studentresa, men förhoppningsvis så löser det sig. Annars får jag helt enkelt jobba hela sommaren och sedan åka utomlands till hösten istället.

Vi får helt enkelt se hur det går och nu väntar jag spänt på ett mail tillbaka.

Likes

Comments

daily

Godmorgon på er. Sitter just nu på praktiken och fikar lite med min handledare och hennes kollegor. Började klockan åtta imorse, vilket är ovanligt då jag brukar börja nio, men valde att börja tidigare så jag kan gå tidigare och hinna till jobbet. Börjar nämligen där klockan fyra så har lite bråttom efter att jag slutar här.

Imorgon ser dagen likadan ut, praktik 8-15 och sedan jobb 16-21. Fullt upp men jag gillar det. Min helg ser inte mycket roligare ut, efter jobbet imorgon ska jag bara hem och sova för på lördag jobbar jag 10-17. Som det ser ut nu så blir det en lugn helg, vilket är oerhört behövligt.

Nu är fika stunden slut och jag ska fortsätta med mitt arbete.

Likes

Comments

things to remember, daily

Solen lyser och jag är glad! Har nämligen precis bokat tid för min första tatuering och här ovan får ni lite sneaks på vart den ungefär kommer att sitta. Är supertaggad på detta men samtidigt otroligt nervös..

Likes

Comments

INSTAGRAM@juliaalsings