Sista veckan innan höstlov,YES! Löven har redan fallit och hösten är här. Självklart är det lite tråkigt att värmen har försvunnit men personligen älskar jag julen och vinternys/höstmys. Tänk er, julbak, julkalendern och en öppen brasa. Kanske lite för tidigt för att tänka så men men är så taggad haha. Idag jobbar jag och som vanligt ser jag fram emot det. Ska även svänga förbi centrum och lämna några cv. Är fortfarande på jakt efter en bra arbetsplats med sköna kollegor, det är ju ingen stress så eftersom jag redan har ett jobb men det skulle vara kul att komma upp på fötterna igen. Glad måndag på er iallafall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

​I lördags var jag och familjen i mall of Scandinavia med familjen. Det var såå mycket människor och fick faktiskt lite huvudvärk av allt buller. Fick däremot syn på ingen mindre än Alexandra Nilsson, Kissie! Vart så förvånad när hon gick förbi haha! Vi avslutade shopping turen med ett stopp på The anked juice bar, det tog lite tid men det var värt väntan. Tog en juice med mango och ananas och den var så fräsch. Söndags ångesten är tillbaka men har försökt dämpat den med att städa mitt lilla kontor. Nu ska jag kolla ett par avsnitt av gossop girl och sedan lägga mig.

Likes

Comments

Vardag

Det är torsdag och även fast kroppen inte orkade tog jag mig till skolan. Det är insparksdagen och det är mycket som måste fixas. Tur var att jag fick en god natts sömn eftersom jag måste hålla mig vaken till halv 3 på morgonen. Tant alondra ska på party haha! Sitter i skolan nu och väntar ut tiden, efter det ska jag hem och börja fixa mig. Sen kommer Melissa och då åker vi mot lokalen!

Likes

Comments

Sitter och bläddrar igenom mina bilder och inlägg från Grekland, nostalgi! I wish att jag kunde ta en sista minuten till underbara Rethymnon. Finns väl inget man vill ha mer än värme när kylan börjar komma. Har ni några resor planerade i vinter?

Likes

Comments

Tb från Jönköping

Vad sägs som att vi skippar typiska ursäkten och rakt in i inlägget hehe! Två dagar kvar tills insparken vi planerat och ber till Gud att allt går till väga. Har lagt ner så mycket tid och arbete på allt så det är väl vanligt för mig att vara nervös. Har precis duschat håret och haft i en silver inpackning samt kört på ett svin bra silver balsam. Så nu är mitt hår fräscht och kallt. Kan tipsa om det imorgon, billigt är det också, tack melissa för tipset <3 Ska upp och hämta en skål chips så jag kan mysa framför gossop girl. Ni vet när jag sa att jag sällan fastnar för serier? Jag är fast!!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Instagram @aalondrapaz