HelLOoo BlOGgEn

Halløjsa, så er vi tilbage med vores all time favorit serier. Vi elsker serier og er i den grad, storforbrugere af dem. Vi finder de fleste af vores serier på Netflix, der er dog nogle få der stikker ud. Såsom Skam, Sjit Happens. Vi var også rigtig glade for serien Make it or break it, som blev fjernet fra Netflix for et par år siden til stor ærgrelse.

Olivia // Top 3

3. RIVERDALE

Tredje pladsen går helt sikkert til Riverdale. Første sæson er lige landet på Netflix. Da jeg godt ved den er ret ny gjorde den bare et kæmpe indtryk på mig, helt fra første afsnit. De udgav kun et afsnit hver uge, så for mig var det ligesom en lille gave der lå og ventede på mig hver fredag. Den er fyldt med mord, romantik og venskaber, og den kendte barnestjerne Cole Sprouse, der spillede Cody i "Det søde liv til søs" på Disney Channel. Han har bestemt også gjort et stort indtryk på mange teenagepiger.

2. FRIENDS

Den kendte serie Friends, var ikke længe om at overbevise mig om at det var en fantastisk serie. Lige siden jeg startede på den har jeg ikke kunne slippe den, jeg er igang med at se den for tredje gang. Du bliver totalt forelsket i alle karakterer, på hver deres unikke måder. Den har 10 sæsoner, dåselatter og er tilbage fra år 1994. Den følger seks unge i gennem deres liv i 1990´erne, på Manhatten. Den er fyldt med kærlighed, humor og tætte venskaber. Vi oplever dem udvikle sig i deres voksenliv og tage seriøse emner op, som ægteskaber, børn og fremtiden. Det jeg afslutter med er at jeg elsker den og synes det er en serie ingen kan være foruden.

1. WHITE COLLAR

Nu er vi endelig nået til min yndlingsserie over alle andre. Ikke mange kender til White Collar, men med hånden på hjertet kan jeg godt fortælle jer, at det er en af de bedste serier jeg har set. Den kloge og charmerende forbryder Neil Caffrey, hjælper den ellers smarte FBI agent Peter Burke i gennem mange sæsoners forbrydelser. Den er fyldt med action, kærlighed og om at kunne stole på hinanden. Du kan ikke gå i gennem serien uden at fælle at par tåre og grine lidt for meget. Alle karaktererne skinner i gennem på så mange fantastiske måder og du forelsker dig i hver person, på hver deres måde.

Alma // Top 3

Nu til mine top 3 serier. Nøjjj, hvor har det været svært at begrænse det til kun 3 serier, for jeg er virkelig hvad man kan kalde en netflix lover. Jeg elsker en god serie, med en varm top te eller en iskaffe. Grunden til jeg har valgt disse tre serier, er fordi det er nogle serier jeg altid ville kunne se om og om igen. Nogle serier, der bare er definitionen af perfekt.

3. THE 100

På en god tredje plads, vil jeg nok sige det bliver serien The 100. Hvis du er til spænding, samt en masse kærlighed. er det en serie for dig. Serien bygger op på en realistisk fortælling, men med nogle fantastiske træk. Den foregår i fremtiden, efter atombomben har ødelagt Jordens overflade og derfor er de nødsaget til at leve på Arken. 100 unge kriminelle, bliver sendt til Jorden for at undersøge om den er beboelig. Du får et indblik i deres hverdag og kampen om overlevelse. Serien indeholder underemnerne, kærlighed, drama, spænding, fjendskaber, venskaber og sammenhold. Allerede for første sæson, blev jeg grebet af den. Det er en serie jeg ikke kan slippe igen og glæder mig allerede til sæson 5!

2. HOW I MET YOUR MOTHER

På en virkelig god andenplads, har vi serien How I met your mother. Hvis i ikke kender denne serie, bliver jeg faktisk lidt skuffet. How I met your mother er en klassiker, en klassiker man skal have set. Det er en serie, du aldrig kan få nok af. Jeg kan ikke se et afsnit, uden at flække af grin mindst én gang. Serien er en humoristisk serie, men også en serie, hvor der også bliver taget hånd om de mere seriøse emner. Disse emner kunne for eksempel være frygten om at blive forældre, at finde kærligheden, leve livet og styrke sine venskaber. Det er en serie hvor du kan relatere til din egen hverdag, ting du går og døjer med men også bare gode og ikke mindst sjove stunder. Der er 9 sæsoner, men det er som om de formår at gøre hvert enkelt afsnit mega spænende. Jeg er selv kun nået til sæson 7, men kan ikke vente med at se resten af sæsonerne!

1. GOSSIP GIRL

På en fantastisk 1 plads, ligger min yndlingsserie Gossip Girl. Gossip Girl, er en rigtig tøse serie. Den er fyldt med drama, kærlighed, fjendskaber, venskaber, svigt og shopping! Du følger New Yorks overklasse. En flok unge mennesker næsten alle fra priviligerede familier. Du følger deres hverdag og deres overklasse problemer. Jeg elsker selv shopping og mode, derfor er denne serie også lige den rette. Drømmen om at leve i NY, i fede lejeligheder og gå på den fedeste skole, kommer virkelig til virkelighed i Gossip Girl. Alt i alt er den egentlig bare helt fantastisk!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

HelLOoo BlOGgEn

Vi kender alle den kedelige danske sommer, hvor noget af det eneste man foretager sig er at kigge på vejrudsigten og længes efter solen. Jeg rejser aldrig om sommeren, da min familie ikke har særlig meget ferie. Dog ser jeg frem til 3 ugers ferie i udlandet snart. I år sagde jeg til mig selv at jeg skulle nyde hver en dag, på trods af vejret. Jeg tog til Gilleleje for at besøge min veninde Emma, som har et hyggeligt sommerhus der. Jeg var der fra søndag aften til torsdag morgen.

De dejlige sommeraftenener tog vi ned og nød en dejlig dukkert i vandet. Vi nød dagene med en tur i Gilleleje by, hvor vi fik en lækker frokost. Og gik en tur på havnen og tog cyklerne hjem bagefter. Hvor vi lå og solede på tearessen i den dejlige sol. Tirsdagen havde fantastisk vejr med en masse sol og varmt vejr. Vi valgte derfor at bruge dagen på stranden, og derefter tage hjem hvor vi spiste en fantastisk frokost. Den sidste dag brugte vi på at tage ned i byen, hvor vi fandt et hyggeligt sted kaldet Café Vaabengaarden. Vi fik noget kage og sad der i et par timer og snakkede løs. Alt i alt havde vi nogle dejlige dage i Gilleleje hvor vi bare hyggede maks.

KNUS OLIVIA

Likes

Comments

HelLOoo BlOGgEn

Håber i nyder det sidste af sommeren! Lige nu er jeg på vej i bil til Cannes, Frankrig. Vi har kørt 3 timer og mangler cirka 15 timer! Det var en meget spontan ferie, som vi besluttede i går. Det bliver dejligt med den sidste varme, inden skolestart. Når men nu til indlægget. I går kom Ganni ud med deres nye kollektion FW17. Jeg har valgt 2 tasker, som jeg er in love med, fra kollektionen. Begge outfits, er bygget op omkring taskerne. De andre pieces jeg har valgt at bruge, er også fra Ganni's nye kollektion! Jeg håber i kan lide mine outfits!

Det skal lige siges, at jeg har fået inspiration til dette indlæg, af bloggeren AlmaKaerup. Gå gerne ind og tjekke hendes indlæg, det er virkelig nogle fede outfits hun har lavet.

KNUS ALMA

Likes

Comments

HelLOoo BlOGgEn

For det første vil vi gerne sige undskyld, for at der har været så stille på bloggen. Jeg har personligt ikke haft så meget tid til at sætte mig roligt og skrive til jer. Men det er skønt, at være tilbage igen.

Lige nu sidder jeg på Bornholm og nyder en af de eneste dage, vi har haft med godt vejr! Jeg har længe gået og tænkt at det kunne være hyggeligt, at tage jer med på en dag med mig.

Jeg har været på Bornholm i snart tre uger og det har været nogle fantastiske uger indtil videre. Jeg bor lige nu i et sommerhus, vi har lejet ti år i træk. Sommerhuset ligger i Snogebæk, en rigtig hyggelig lille by! Vi startede dagen ud, med at spise en lækker morgenmad udenfor i det skønne solskinsvejr. Mine forældre havde valgt, at vi skulle ud og cykle hvilket jeg var mindre glad for. Cykelturen skulle fører os til Christianshøjkroen, en rigtig delikat og chamerende restaurant, placeret i Aakirkeby. Cykelturen var på omkring 30 km, hvilket jeg synes var lidt hårdt, især når der var bakker.. puhaaa! Jeg overlevede turen, og vi kunne fejre den med en lækker frokost. Vi mødtes med vores bedsteforældre, som ventede ved restauranten. Vi fik vores bord og så var det ellers bare tid til at bestille. Jeg valgte tre små retter.

REJER - ÆG - AGURK - GLASKÅL - RYGEOST

CUVETTE - RØDBEDE - MARV

JORDBÆR - CHKOLADE - MYNTE

Det var de mest lækre retter og kan restauranten kan klart anbefales! Noget jeg fandt rigtig charmerende ved restauranten, var at deres service var keramik fra et rigtig fint mærke "Oh Oak". Efter vi havde drukket kaffe og spist dessert, tog vi hjemad. Jeg var rigtig udmattet så derfor blev min søster og jeg kørt i bil hjem, jaaa.

Håber i kunne lide, dette lille indlæg og at i nyder sommeren! Selvom det i hvertfald her hjemme i Danmark, ikke er det bedste sommervejr, øv bøv. Men det skal ikke ødelægge noget! Btw er overskriften til indlægget, titlen fra en af mine yndlingssange for tiden "Answers on a postcard (please)". Jeg elsker at lytte til den her i sommertiderne, da den er dejlig afslappende og jeg bliver i vildt godt humør af den.

KNUS ALMA

Likes

Comments

Nogle af vores højst prioriteret værdier, er at være sammen med dem man elsker og dem man holder af. Så derfor skulle den første uge af sommeren, da også fejres med en man holdte af. Vi var afsted i fire dage og synes selv vi formodet at udnytte de få dage rigtig godt! Men lad os egentlig bare komme i gang, med vores fire fantastiske dage.

Tirsdag: Vi startede ud med at mødes klokken 16:00 på Flintholm St. Vejret var dejligt, lige til den nye sommernederdel eller den nye lækre tee. Da Olivia, lige inden hun skulle ud af døren, tabte skraldespanden ud over hele hendes gulv kom hun lidt for sent ud af døren. På trods af forsinkelsen, var vi heldigvis ikke forsinkede da vi havde aftalt at mødes i god tid. Da vi endelig var sammen igen, var det en fornøjelse. Det var dejligt endelig at ses igen, selvom det dog kun var én dag siden sidst. Vi skulle mødes med Olivias far, på hans arbejde. Så vi tog S-toget til Nørrebro St. Vi nåede hans arbejde og der ventede hendes far og hendes lillebrors ven. Nu var det ellers bare afsted, mos sommerhuset. Vi kørte i en god time og lavede et lille pitstop på vejen hvor vi alle fik noget slik og en sodavand. Så var vi ellers også forsynet godt til resten af turen, hehe. Da vi var kommet frem til sommerhuset, ventede Olivias mor og lillebror der. Efter lidt tid valgte vi at tage en lille tur ned til stranden, for at få en dukkert. Det var en kold fornøjelse skal vi lige hilse og sige, men stadig rigtig hyggeligt og sjovt.

Onsdag: Onsdag var der lagt en masse, spændende planer for. Vi havde sat alarmen til 08:30, men sløvheden overtog os. Vi kom til at slukke den og sove videre til klokken 09:00. Egentlig tror vi også at det var helt okay, fordi vi havde måske lidt brug for den ekstra halve time. Skønhedsøvnen, den skal der vel også være plads til, haha. Da vi endelig kom ud af fjerene, valgte vi at forkæle os selv lidt med en lækker morgenmad og den daglige iskaffe. Da vi havde spist morgenmaden, gik vi ind på værelset og gjorde os klar. Vi tog noget varmt tøj på, fordi det er altså ikke den varmeste danske sommer, indtil videre. Men det skal da ikke stoppe os, for en hyggelig tur ind til byen. Vi gik ned til bussen 561, som kørte ind til Nykøbing Sjælland. Vi i Nykøbing Sjælland klokken 14:00 og hold op hvor var vi sultne. Men inden vi spiste, valgte vi at tage en lille gåtur op af gågaden. Da vi virkelig ikke kunne holde sulten mere, tog vi på Madkunsten. En rigtig stemningsfyldt restaurant, med en rigtig god service. Vi var i en stor tvivl, omkring hvad vi skulle bestille. Vi endte med at bestille, en lemonade og pomfritter begge ting til deling. For at være helt ærlig, var det nok nogle af de bedste pomfritter vi nogensinde har smagt. De kan klart anbefales. Men, helt billigt var det heller ikke, lad os bare sige det sådan. Men det var virkelig også pengene værd. Da vi havde spist, gik vi i superbrugsen og handlede ind til at lave hjemmelavet is. Vi købte ind og tog bussen hjem igen. Vi kom hjem klokken 16:00 og var begge virkelig smadret. Vi tog en is i fryseren og satte os i sofaen for at se lidt netflix. Da vi begge synes det er vigtig at slappe af og sidde med sine egne ting lidt, var det hvad vi gjorde. Vi så begge en af vores yndlingsserier (shh.. sneak peak! Der kommer et indlæg snart, omkring serier) og drak en iskaffe. Efter en lille time, var det tid til at lave den hjemmelavede is. Omsider var den færdig og vi nød den til en god film, i dette tilfælde Sex and the city.

Torsdag: Vi havde brug for en god lang nat søvn, for en gangs skyld. Vi valgte derfor ikke at sætte alarmen til at ringe. Vi vågnede klokken 10:30, men valgte først at stå op og lave morgenmad klokken 11:00. Drømmen om pandekager var allerede opstået aftenen før, så vi fandt en opskrift på pandekager som i kan få her "http://www.metteblomsterberg.dk/opskrifter/pandekager". Dog tilføjede vi noget citronskal og lidt kardemomme, da det giver noget ekstraordinært. De blev helt i gennem lækre og kan klart anbefales. Vi drog ud på en lang cykeltur til brugsen, da vi gerne ville lave nogle kanelsnegle. Da vi kom hjem var vi virkelig udmattet, så vi tog os en god lang slapper på omkring 2 timer. Da klokken blev omkring 17:30 begyndte vi på dejen til kanelsneglene. Vi spiste aftensmad og gik derefter i gang med at færdiggøre vores projekt, med kanelsneglene. De smagte himmelsk, især med en lille smule glasur på toppen.

Det var alt for vores 4 fantastiske dage. Det har været en rigtig dejlig start, på sommeren. Vi håber i nyder jeres sommerferie, husk nu at nyd den fordi lige om lidt er den ovre.

KNUS

Likes

Comments

For godt to uger siden, var vi et lille smut inde i byen. Vi var hunde sultne og valgte derfor at købe, lidt frokost på Fredco's Deli. Vi tog maden to go og gik i Kgs have og nød det dejlige vejr imens vi spise vores lækre sandwiches. Vi sad der i en lille god time og sludrede egentlig bare, omkring hvad der lige skete for tiden. Efter tog vi lige et lille smut i Jane Kønig og byttede en ørering. Da øreringen var byttet, to vi ligeså stille hjemad. På vejen hjem fandt vi et lille hyggeligt spot, hvor vi valgte at tage nogle få outfit billeder. Efter billederne, var det ellers bare snuden hjemad og slappe af efter en hyggelig tur i byen.

Knus

Likes

Comments

TJILI POP

Vejret var kedeligt, men humøret var højt og selvfølgelig skulle vi på café. Det var onsdag d. 26 april og vi havde lige fået fri fra skole. Vi var sammen med vores to veninder Filippa og Sara og havde alle fire virkelig lyst til pomfritter. Så det skulle vi da have. Vi besluttede så at mødes på Tjili pop, en rigtig hyggelig bar/café på Nørrebro. Da det ikke var det optimale vejr til at sidde udenfor, valgte vi at sætte os indenfor. Hvilket egentlig ikke gjorde noget, da det var mega hyggeligt derinde. Vi satte os i en lille hyggekrog og bestilte vores længe ventede pomfritter. De var voldsomt lækre og var klart pengene værd. De andre piger, bestilte også en sodavand og så var vi da også good to go.

Da vi havde spist vores pomfritter og havde drukket vores sodavand. Valgte vi at finde en fed location og få taget nogle super fede outfit billeder da vejret nu var klaret op. Vi fandt det fedeste sted, hvor vi aftalte at det skulle være vores fremtidige stamsted. Det var et sted næsten lige ved Rantzausgade, på Nørrebro.v

KNUS

Adresse: Rantzausgade 28, 2200 København N.

OUTFITS

JAKKE - ADIDAS / TRØJE - RAPHA / BUKSER - ZARA / TASKE - EASTPACK / SKO - NEW BALANCE / SMYKKER - MOOS COPENHAGEN

JAKKE - WOOD WOOD / SWEATSHIRT - NIKE / HØJHALS - ZARA / BUKSER - ENVII / TASKE - NIKE / SKO - NEW BALANCE / SMYKKER - PICO & GEORG JENSEN

Likes

Comments

FØRSTEPLADSEN

FAR´s DRENG

Vores absolutte yndlingssted i indre by, er FAR´s DRENG. FAR´s DRENG er en hyggelig café, der ligger på Ny Adelgade 7. Vi valgte at springe ud i en lækker brunch. I uge 11 havde vores klasse samt os praktik uge, vi var begge så heldige at have fri om onsdagen. Derfor tog vi den beslutning, at finde et sted og spise noget brunch. Da det jo som sagt var en onsdag, var der ikke helt proppet hvilket var virkelig rart. Til at spise valgte vi en vaffel og en arme ridder og til at drikke fik vi begge en iskaffe. Priserne var ikke de billigste, men lige til at overkomme. Men den kan klart anbefales, da den var hyggelig, god service og ikke mindst god mad og drikke.

Adresse: Ny Adelgade 7, 1104 København K


ANDENPLADSEN

RICCOS

En af de hyggeligste caféer at bruge sine kolde vinter aftener på, er helt klart Riccos. Vi er så heldige at Riccos både ligger på Istedgade 119, og otte andre steder i København. Vi kan klart anbefale den, den udstråler hygge, varme og en dejlig stemning. Det var i dagene efter vores elskede lejrskole, der gik til Zell am see i Østrig, at vi besøgte Riccos (der vil komme et indlæg om, lejrskolen senere hen på måneden). Derfor var det en dejlig måde lige at snakke sammen efter et par hektiske dage i Østrig. Du kommer ind i et helt andet univers, god musik og glade ansigter. Selve udsmykningen er også vildt hyggelig, der er plader og billeder rundt i hele rummet. På Riccos købte vi bare noget at drikke hverisær;, en Mocha og en varm chokolade. En ekstra bonus var, at det ikke var særlig dyrt og smagte virkelig godt.

Adresse: Istedgade 119, 1650 København V


TREDJEPLADSENCAFE

FLOTTENHEIMER

Vores sidste cafe, er cafe FLOTTENHEIMER. En rigtig god cafe, med en perfekt lokalitet midt inde i byen. En cafe med mad til alle måltider; om du skal have morgenmad, frokost eller aftensmad. Vi synes den er sin egen, da den har nogle særligheder som gør den til hvad den er. Nogle små skøre men søde twists. Som for eksempel M&M’s ovenpå den varme chokolade. Der udover har de deres unikke møbler, med et rustikt look. På FLOTTENHEIMER købte vi en iskaffe og en varm chokolade. Vi sad udenfor, da solen skinnede og det var dejligt varmt. Der var mulighed for både at sidde ude og indenfor hvilket var virkelig godt, da det jo afhænger meget af vejret hvor man vælger at sidde.

Adresse: Skindergade 20, 1159 København K

KNUS

Likes

Comments

Nu kaldte påskeferien på os, og uden at tøve greb vi chancen og udnyttede den godt og grundigt. Da det jo var perfekt vejr lige til et perfekt par solbriller, valgte vi at tage på vores sædvanelige cafétur. Vi valgte Original Coffee, på Nørrebro. Et rigtig hyggeligt sted, med Nørrebros bedste udsigt udover Sortedamssøen. Vi bestilte en iskaffe og en varm chokolade, tog nogle dejlige varme tæpper og satte os udenfor. Tiden gik hurtigt og inden længe havde vi allerede siddet der, i 2 gode timer. Da det var begyndt at blive en smule koldt og solen var ved at forsvinde, valgte vi at det var på tide at vende snuden hjemad. Alt i alt var det en rigtig god og hyggelig tur, og ikke mindst en god start på påskeferien.

Adresse: Sortedam Dossering 9, 2200 København N

KNUS


Likes

Comments