HelLoooo BlOGgen

Halløjsa allesammen & velkommen tilbage, til endnu et indlæg!<33

Nu er vi tilbage, med en ny serie igen. Serien har vi valgt, at kalde "What to know". Serien skal mest omhandle, hvem vi er som mennesker og hvad vi går og foretager os. Håber i vil nyde den!

I starten af september fyldte jeg 15år og jeg havde en mega fed, fødselsdag. Jeg havde fødselsdag en fredag og blev fejret super fantastisk, af mine mega dejlige veninder den efterfølgende weekend. Her tog vi op i mit dejlige sommerhus. Det ligger i Sejerø bugten, også kaldet Gudmindrup strand. Det er et virkelig hyggeligt område, så der elsker jeg at være. Dog mest når vejret er dejligt, haha. Det var det heldigvis, i denne weekend.

Jeg har også haft en del tøj kriser på det seneste, så jeg tænkte hvorfor ikke rydde ud. Jeg valgte derfor at lave et kæmpe udskift i mit klædeskab. Derfor har jeg virkelig passet på, med at købe nye forhastede køb. Mine to favoritter for måneden, må være min lækre ternede Neo noir jakke og min lækre blå nederdel fra Modström (Nederdelen er lige nu, på udsalg).

Alma og jeg, går i niende klasse sammen på Kaptajn Johnson skole. Som traditionen tro, fik vi taget et fjollebillede. Vi valgte alle i klassen at køre et tema, temaet var "Strand tema", hvilket vi selv synes fungerede virkelig godt!!

Btw, hvis i vil finde Alma og jeg, sidder vi i en kæmpe donut.

Sidst men ikke mindst, har vi bare fjollet rundt og hygget de sidste par uger. Vi har fået en ny mega hyggelig pige-tradition. En gang hver måned, ligger en af pigerne hus til. Så spiser god mad sammen eller holder fest. Sidste tema, stod på den lyserøde farve og der blev i den grad, skuret op for det! Jeg var desværre til 80 års i Århus, hvilket også var super hyggeligt. Næste gang ligger jeg hus til, hvilket jeg håber også bliver en succes. Følg da også lige med på @elviraholmberg, hendes blog er mega fed og det er forresten også hende, der har taget det mega søde billede i venstre hjørne!!<3

KNUS O<33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa & velkommen tilbage, til dette indlæg.

I dag har vi en lækker planche, med en masse fancy pancy jakker og frakker! Ikke alle jakkerne er til de kolde tider, som for eksempel 5 og 6. Men jeg kunne ikke undlade dem, da de simpelthen bare er så seje! Alle jakkerne er forholdsvis billige. Jeg er især vild med nr. 3, er den lige vild eller hvad? Haha. Jeg synes i hvert fald, den er mega cool.

Dagen i går, stod på motionsdag med skolen. Det var vores sidste motionsdag på Kaptajn Johnsens Skole, halleluja. Til dem der ikke ved, hvad motionsdag er kan jeg lige kort forklare det. Motionsdag går ud på, at man skal være aktiv og i vores tilfælde skal vi ud og løbe. Vi som løber som tradition den selv, rundt om søerne! I hvert fald, var det en rigtig hyggelig slutning, inden eftersårsferien. Nu står planerne, bare på ren afslapning fra mit vedkommende<33

Det var alt for i dag, håber i kunne lide indlægget!

KNUS A<33

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa & velkommen tilbage, til dette indlæg.

Nu er vi tilbage med en masse lækre ting. Jeg elsker at gå og drømme om mine næste køb og det har jeg prøvet at samle til jer her. Jeg er ikke så god til at gå i farver hvilket i måske opfanger her, men frygt ej man kan skam stadig lave et mega fedt outfit uden så mange farver. Mine tricks er især at have mange detaljer i sit outfit alt fra smykker, hårelastikker og farverige soft bras. Vinterperioden synes jeg kan være ekstra hård, men nogle gange må man nøjes med et mørkt outfit. Det kan være rigtig svært at sammensætte ting når det er koldt udenfor, så der må man bruge lag på lag metoden. Den er jeg også stor fan af. Tag en lækker statement t-shirt på og smid en dejlig strik udover, det er en vinder hver gang. Mine yndlings for den her gang må nok være den lækre biker jakke fra Zara og den lyserøde soft bra fra Topshop. Håber i nyder den kommende efterårsferie. Skal selv til Kreta og det kommer i skam til at høre meget mere fra!!

KNUS O!!<3


Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa allesammen & velkommen tilbage, til endnu et indlæg!<33

I dag skal vi til noget helt nyt. Jeg Alma, har nemlig valgt at starte en ny serie. Serien kommer til at omhandle, ting jeg skal have opnået. Det kan være alt fra, at købe en bestemt nu nederdel til at komme ud og rejse. Jeg er et menneske, der skal have alt skrevet ned i en kaldende og er meget perfektionistisk. Derfor tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne dele mine ting med jer! Jeg håber det bliver en succes og at det er noget, i vil følge med i.
Keep reading.


Skrive min novelle: I ved det nok ikke, men jeg elsker at skrive og generelt elsker jeg at læse. Jeg kommer ind i et helt andet univers, hvor jeg kan være mig selv og være ikke skulle leve op til noget, eller skulle præstere. Grundet dette, elsker jeg også selv at skrive. Min mor fandt denne konkurrence, hvor man kunne sende en Novelle ind. Det blev jeg helt forelsket i, så den er jeg begyndt på. Håber virkelig dette bliver til noget, men kan da håbe?

Være mere aktiv på bloggen: Både Olivia og jeg, vil rigtig gerne ligge mere arbejde i bloggen. Vi føler ikke vi har været hundrede procent engagerede i det, hvilket vi er ærgerlige over. Derfor vil vi rigtig gerne, ligge mere tid i det. Vi begynder fremover, at ligge flere opslag op og håber stadig i vil følge med<33

Skal jeg klippes: Jeg har i lang tid, overvejet at få lavet en ny frisure. Jeg ved bare ikke, hvad der ville klæde mig? Men ærligt, det er bare hår. Jeg overvejer, bare at springe ud i noget vildt og festligt. Jeg synes tit mit hår bliver kedeligt og slasket, at kigge på.

Pung stjålet: For to uger siden, blev min pung stjålet. Det er sindsygt nederen! Da jeg havde over tredive kort i den, samt en masse gavekort og kontanter. Derfor vil jeg gerne, investere i en ny pung. Som et startskud har min mor, været så mega dejlig at bestille nyt kort, sygesikring og blå sygesikring.

Fitness? Here i come: Grundet af min pungs forsvinden, har jeg mistet mit fitness kort. Derfor er det ved at være noget tid siden, jeg har været nede og træne i det lokale træningscenter. Jeg har helt mistet motivationen, så jeg skal ind i mit game igen! Jeg skal have bestilt et nyt og så er det bare gang igen, hahah.

Mangel på bukser: Her for tiden, har der været krise vær morgen jeg skulle i skole. Jeg har ingen bukser og jeg mener ingen! Jeg ved godt, man altid klager af tøj mangel og så har man et helt skab fyldt! Men jeg har, no kidding tre par bukser. Derfor har jeg valgt, at jeg vil investere i et par bukser. Nogle jeg ved, at jeg vil elske og ikke bare er et impulskøb.

Nyt værelse: Mine forældre er skilt og har været det siden, jeg var to år. Det betyder også, at jeg har to værelser og jeg kan være ekstra kreativ med mit værelse. Hjemme hos min mor, er jeg opnået et virkelig godt resultat. Så nu mangler jeg bare hjemme hos min far. Jeg tror endelig, jeg har fundet ud af hvordan det skal se ud og nu mangler det bare at ske. Så det ikke bare en ren illusion. Har tænkt at lave et indlæg omkring mit værelse!

Det var alt for i dag, håber i kunne lide indlægget! Jeg tænkte det var meget hyggeligt og en god måde, for at i kommer mere ind på min hverdag.

KNUS A<33

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa allesammen & velkommen tilbage, til endnu et indlæg!

I fredags fik vi fri fra skole klokken 13:35 og i går havde vi fri, grundet af at lærerne skulle til Polen! Mega lækkert. Derfor har der været tid, til at lave nogle indlæg og slappe lidt af. Jeg har i dag valgt, at samle nogle mega seje sneakers. Jeg elsker selv sneakers og går med dem året rundt, haha. Endelig skriv hvis i vil vide, hvor nogle af dem er fra.

Håber i kan bruge indlægget!

KNUS A<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

HelLoooo BlOGgen

I det her blogindlæg sætter jeg fokus på mit værelse. Jeg har lige haft en mega dejlig fødselsdag her for nogle uger siden d.1 september. Jeg fyldte 15år og det var på en dejlig fredag, så jeg kunne bestemt ikke klage. Jeg blev fejret godt ovre i skolen, og dagen efter tog jeg og fem af mine veninder inklusiv Alma selvfølgelig en tur i sommerhus alene i en weekend. Hvilket var super hyggeligt!! Her kommer der et par lækre ting du kan inkludere til dit værelse. Jeg har selv fået skaffet mig det meste det eneste jeg stadig gerne vil have fingrene i, er de lækre plakater fra desinio. Du kan finde links til det hele, ved at holde musen inde ved de forskellige ting.

KNUS

O

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Her for ikke så længe siden, var jeg med min far i Rom. Det var så lækkert, en helt fantastisk spændende by! Jeg nød varmen, maden, menneskerne og ikke mindst friheden<33 Vi spiste lækker mad, hver eneste dag. Prøvede de hyggeligste små restauranter, i de små gyder. Da vi ikke havde så mange dage i Rom, så skulle hver dag nydes fuldt ud. Min far havde lagt en hel plan, for alle de ting jeg skulle se, haha. Vi fik også set en hel masse. Vi sad i parken, hvor vi læste bøger og tog os en middagslur, efter en lang dag med sightseeing. Vi besøgte også rigtig mange, forskellige kvarterer. Vi boede selv i det jødiske kvarter. En af mine yndlings ting ved Rom, er nok deres mange utrolig smukke kirker, hvor vi tilbragte meget tid. Alt i alt, var det en succes!

Ovenover har jeg samlet, nogle få øjeblikke fra min dejlige ferie<3

Håber i vil nyde dem.

KNUS A<33

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

I dette indlæg, har jeg lavet fire forskellige outfits. Jeg tror ikke jeg er den eneste, der tit synes mine hverdagsoutfits godt kan blive en anelse kedelige. Derfor har jeg valgt, at lave fire mega seje outfits. Mine klart yndlings, må nok være nummer 1 og 3. Begge nogle oufits, jeg ville dø for at eje, haha. I nummer 1 outfit, har jeg prøvet at blande det lidt street med det fine. Jeg elsker hvordan det endte med at se ud. Jeg synes personligt, det er mega fedt når folk blander de to stilarter! Nummer 3 outfit, er klart også en af mine favoritter. Elsker virkelig Ganni kjolen, den er simpelthen så smuk! Dette outfit, synes jeg både kan bruges til hverdag og til lidt finere arrangementer. Det kunne være til en hygge aften, med veninderne eller en tur på restaurant med famlilien. Man kan nemt, dress kjolen ned og op. Bla. Med en masse smykker, samt en lækker taske.

Det var alt for dette indlæg. Jeg håber i kunne bruge det og i fik en massere inspiration, til hvordan i kan pifte jeres hverdagstøj op. Endelig skriv løs, hvis i har spørgsmål til hvor tøjet er fra! Og så skriv da også lige, hvilket outfit der var jeres yndlings<33

KNUS A<33

Likes

Comments

HelLoooo BlOGgen

Nu er Danmark et lidt for koldt og regnfuldt land, så derfor er en lækker jakke et vigtigt item. Jeg elsker store jakker med en lækker t-shirt eller en varm strik-trøje inden under. Her giver jeg jer et par mega lækre items, har fået mega meget inspiration fra en af mine veninder der har hjulpet mig med min tøjstil fortiden.

Jeg Olivia, har haft et udskift i min garderobe. Jeg har valgt at ændre min stil lidt, så min veninde Emma har hjulpet mig meget med at finde mig selv i min stil. Håber i vil følge med, her er lækre items jeg virkelig vil have fingrene i!!

Lovesocietyganni// Den mega lækre og ikke så dyre t-shirt fra Ganni!

Nunootaske// Den lækre taske fra Nunoo, vil jeg helt sikkert gerne have fat i.

ternetcoat// Lækker ternet coat fra Other Stories.

Håber i kunne lide det!!!

KNUS

Olivia

Likes

Comments

HelLoooo BlOGgen

Nu er sommeren snart ovre og det er tid til snart, at finde vintertøjet frem. Vi har valgt at starte en ny serie på bloggen, kaldet "Dear Wallet..". Serien omhandler ting, vi gerne vil have fingrene i. Vi tænkte det kunne være en god inspiration, til jer derude <33

I dette afsnit har jeg Alma, taget udgangspunkt i vintertøj. Dog kunne jeg ikke undlade, at tage det fine gule sæt fra Nue notes med! Jeg har samlet en masse lækre ting, alt fra varme trøjer til smykker. Jeg vil fortælle om nogle af de ting, jeg allerhelst vil have og indsætte et link.

....Acne sweateren, er klart min yndlingsting, den er bare så lækker! Den ligger også, i den lidt dyrere ende. Den har de fineste, lidt kolde farver som jeg personligt forbinder meget med vinter.

....Little remix sweateren, er virkelig også en af mine yndlings items. Om vinteren elsker jeg, at have kæmpe sweatre på og bare pakke mig ind i massere af varmt tøj, hehe. Denne sweater er fra little remix og er simpelthen så fin, plus den koster 800kr. Sikke et scoop! Den har en mega fed detalje, hvor det ligner den lige er blevet revet op.

....Line & Jo ringen, er en af de smukkeste ringe, jeg længe har set! Den er så skøn, men også rigtig dyr. Den ligger til, 1750kr og er fra LINE&JO. Prisen synes jeg personligt, er rigtig dyr taget i betrakning af at det er en ring. Men wow, hvor gad jeg godt have denne lækre sag.

....Lala berlin scarf, er det sidste items jeg vil fortælle om. Jeg elsker Lala Berlin's scarves, da de har det blødeste materiale og ser bare skide lækre ud! Det jeg har valgt, har den pæneste beige/brune farve, hvilket jeg er helt vild med. Denne farve, er også en rigtig "vinter farve".

Håber i kan bruge indlægget og det er noget i vil have, at vi laver flere af.

KNUS

Alma

Likes

Comments