HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

Så blev det den 2. Advent og vi er klar til endnu et afsnit i serien. I dag har vi fået æren af, at interviewe den skønne Sixten. Han går i 8 klasse og bor på Frederiksberg. Han har interesseret sig for mode i et godt stykke tid nu og elsker bare hele modeverdenen. Han elsker også at danse og går til dans 7 timer om ugen på danseskolen, Stepz på Østerbro.

Han har en fantastisk personlighed og har utrolig meget erfaring, inde får mode. Farverne, dem bliver der ikke lagt skjul på og dette er med til at give Sixten, et fantastisk udtryk.

1. Beskriv din stil.

Min stil er meget blandet. Jeg elsker eksempelvis sneakers og sweatshirts. Derudover går jeg også rigtig meget i blazere, lange frakker og habit bukser. Derfor plejer jeg at kombinere disse to stilarter, med hinanden. Jeg kan godt lide at skille mig ud fra mængden, hvilket jeg i den grad også synes, at jeg gør. I hvert fald, i forhold til andre drenge. Jeg synes, at det godt kan blive lidt for kedeligt, med en hoodie og et par sneakers som alle andre har på.

2. Sociale medier?

Jeg elsker de sociale medier!! Instagram er helt klart nummer et for mig. Jeg elsker at tage fede billeder og lægge det op, også for jeg også en masse inspiration af det. Tumblr er også god app, hvis man skal have inspiration. Det kunne enten være inspiration til et nyt sjovt billede eller et fedt outfit. Snapchat bruger jeg også rigtig meget, men det er mere til privat.

3. Hvad er dit go-to outfit?

Mit go-to outfit, ville nok være et par flotte bukser som jeg føler mig godt tilpas med og synes, at jeg ser flot ud i. Der er ikke noget værre end at føle sig utilpas, i et par bukser. Jeg hader også stramme jeans, ugh!!! Bukserne ville jeg style med en fed sweater eller en sweatshirt, et par fede sko og en flot jakke. Jeg kan bedst lide jakker der er forholdsvis lange. De må gerne gå ned over min numsen eller måske endda ned til knæene. Det får nemlig en til, at se tyndere ud føler jeg, haha.

4. Current obsession?

Min current obsession lige nu må nok være et par New balance, jeg lige har bestilt. Modellen hedder 990 og er en mega fed. Skoen er en blanding af rosa, laks og orange farvet, mener den hedder rosegold? Elsker dem! Ellers er jeg også ret vild med mine forholdsvis nye blå, rød og lilla ternede Prada habit bukser! De er lige mig og så sidder de bare vildt godt.

5. All time favorite beauty produkt?

Mit all time favorite beauty produkt, må helt klart være min Estee Lauder serum. Den er alt for dyr, men virker alt for godt, haha! Hvis man har en urenhed eller lidt rødhed på huden, smører man det bare på efter man har renset sin hud med en cleanser, (Jeg bruger Chanels "Lait Confort"). Så lader man det tørrer og putter en creme på bagefter. Så vil din urene hud med garanti være perfekt, næste morgen!

6. Hvad tænker du at have på, til juleaften?

Jeg er faktisk overhovedet ikke i julestemning på nogen måde lige nu? Dette er meget usædvanligt og ligner overhovedet ikke mig, men ved virkelig ikke hvad der er galt, haha. Så derfor har jeg slet ikke tænkt over det. Hvis jeg dog skulle svarer lige nu, ville jeg nok tage et par habit bukser på samt en Valentino blazer, som jeg lige har fået. Den har den fineste blå farve, som jeg virkelig godt kan lide. Derudover ville jeg tage et par blomster broderede Zara mokasiner, som jeg købte i sommers, på til outfittet.

7. Dine 3 aller største julegave ønsker?

Mine tre største juleønsker i år:

1. Vetements regnjakke.

2. Olympia le tan taske.

3. Missoni vest.

1 // Vetements jakken er mega fed og mega cool! Jeg hader egentlig normalt regnjakker, men den her er virkelig fed synes jeg. Den er skrig guld og har et mega cool fit. Der står Vetements stort på ryggen i hvidt og har også en hætte. Også synes jeg også bare at Demna Gvasalia er en mega cool designer!

2 // Olympia le tan tasken er rund med en lille sød figur på. Jeg elsker virkelig hendes Universe og synes at Olympia er så kreativ. Hun laver også tasker der ligner kridt æsker, altså come on! Plus at de er håndlavet af nogen af de bedste, så håndværket er også spot on.

3 // Missoni vesten er mega cool og ville passe mig ret godt, tror jeg. Den er multifarvet og uden ærmer. Et kæmpe plus er også, at den er på udsalg, haha! Jeg ville style den med en hvid t shirt inden under og guld halskæder.

8. Hvad er det bedste, ved december?

Det bedste ved december må uden tvivl være maden. Eller vent, at pynte op, familiehyggen, eller gaverne kunne også være nogle gode bud... Faktisk kan jeg ikke rigtig vælge, hehe. Jeg er begyndt at tage ud og skøjte meget på det seneste, hvilket jeg synes er mega sjovt og synes da jeg er blevet rimelig okay til det, haha.

9. Har du nogle juletratditioner?

Jeg har et par mega hyggelige juletraditioner. En af dem er, at vi altid i start december eller slut november pynter op derhjemme, spiser småkager og dekorerer kagehuse. Det er mega hyggeligt og klart en af de bedste traditioner! Vi holder også altid en julefest d. 29 for alle vores venner. Der spiser vi æbleskiver og risengrød, plus danser natten ud. Min lillesøster Ava og jeg har også tænkt os, at lave et lille julenummer.

10. Hvor får du inspiration fra?

Jeg får inspiration så mange forskellige steder fra. Gaden, modeblade, Instagram, tumblr, modeshows osv. Normalt ser jeg et item som jeg synes er fedt, også laver jeg et outfit inde i mit hovede. Det er nok den måde jeg får mest inspiration fra.

Det var alt vi havde til jer i dag! Tak til Sixten for at ville deltage, det har været en fornøjelse. Vi håber i får en forsat god søndag og ikke mindst, får maks adventshygget!

KNUS A&O<33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

Det er den første advent og humøret er i top! <33 I dag har et rigtig spændene indlæg til jer, som vi ikke har kunnet vente med at starte op. Dette indlæg, bliver startskuddet på vores adventskalender. Vi har udvalgt fire personer, som vi synes var mega seje! Hver person bliver interviewet, men da det jo er december så med et juletwist. I får et indblik i personernes, største ønsker til jul, deres traditioner og ikke mindst hvad, der får dem i rigtig julehumør.

Vi har så været så heldige, at få lov at interviewe den skønne Cornelia Pagh. Cornelia er en stilfuld pige, med de spraglede detaljerne på plads. Hun er en pige med et højt humør og altid et smil på læben.

1. Beskriv din stil

Enkel og simpel, dog med et twist af farver og detaljer.

2. Sociale medier?

Jeg bruger rigtig mange sociale medier, Instagram, Youtube, Snapchat og Facebook.

3. Hvad er dit go-to outfit?

Mit go-to outfit, må nok være et par kontorbukser, en lækker hoodie eller strik, en lang ternet jakke og et par fede sneakers.

4. Current obsession?

Jeg elsker mine Nike Air Max 97, i hvide.

5. All time favorite beauty produkt?

Helt klart min bronzer fra The Balm, den er bare mega lækker!

6 Hvad tænker du at have på, til juleaften?

Jeg tænker at tage nogle, casual bukser på, med en lækker cashmere sweater og mine fine røde, Isabel Marant Bobby sneakers!

7. Dine 3 aller største julegave øsnker?

1. Kooreloo taske

2. Hvide bukser, fra Saks Potts.

3. T-shirt fra Ganni.

8. Hvad er det bedste, ved december?

Det aller bedste ved december måned er, at man er sammen med sin familie og, at alle hygger sig.

9. Hvor får du din inspiration fra?

Jeg får meget af min inspiration, fra Instagram og fra andre på gaden.

Det var den mega seje Cornelia Pagh-Hestbæk, vi håber i nød dette helt nye indlæg. Tak til Cornelia, for at ville deltage! Vi glæder os til de næste mange adventssøndage, hvor vi får indblik i mange flere super seje mennesker!! Hvis i gerne vil se mere til Cornelia kan i altid følge hende på hendes Instagram Cornelia Pagh-Hestbæk.

KNUS A&O<33

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa & velkommen tilbage, til dette indlæg.

Vi er tilbage med et lille indlæg, om hvad der sker lige for tiden. Vi er kommet ind i en mega travl november og derfor er der bare ikke tid, til alting lige nu inkl bloggen. Dagene flyver afsted med lektier, alt for meget skole og vi er snart i december måned. Vi prøver at nyde vores sidste år i skole, så godt som vi kan. Vi tager i biografen, holder fester, hygge middage og meget mere. Intet minut skal spildes, for lige pludselig er gymnasiet og efterskolen foran næsen på os. Vi har en masse planer i fremtiden, som i nok skal se meget mere af på bloggen. En koncert tur med en masse dejlige mennesker og hyggelige jule-aftner der allerede er planlagt. Vi kommer til at fylde blogge op, med en masse dejlige jule vibes. Vi elsker begge julen vildt højt, elsker stemningen, gaverne og den gode mad, mhh..!!

Men nu til de "store" nyheder!! Vi har længe gået og grublet over, hvad vi kunne lave som en lille advents kalender til jer.. Vi er dog kommet frem til, at vi hver advent laver et hyggeligt interview med fire skønne mennesker. Ikke mindst bliver det et fedt interview, men der bliver simpelthen taget udgangspunkt i julen!<3 Vi håber i vil glæde jer til det og er ligeså spændte, som os<3 Første afsnit af kalenderen, bliver allerede på søndag d. 3/12-17<33

Det var alt for i dag, håber i kunne lide indlægget!

KNUS A&O<33


Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

Jeg Alma, har været inde på favorit hjemmesiden ARKET. Det er seriøst, den lækreste butik hvor man kan altid finde nogle lækre ting. I dag, har jeg så fundet nogle forskellige lækre items, som jeg ville drømme om at have i mit klædeskab. Mine klart yndlings items er, kjolen, skjorten og den blå tee! Hold da op, hvor er jeg forelsket<33 Synes ARKET laver de fineste, klassiske pieces. Du kan aldrig, gå helt galt i byen. Jeg håber i får en fortsat god søndag!

Det var alt for i dag, håber i kunne lide indlægget!

KNUS A<33

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa & velkommen tilbage, til dette indlæg.

Her kommer mine juleønsker, og JA det er ret tideligt. Idag skrev min mor, "har du nogle juleønsker". Derfor blev jeg jo nødt til at finde nogle hurtige og lækre juleønsker. Jeg elsker at surfe rundt på nettet efter ønsker, så den her gang har jeg bestemt ikke brugt for lidt tid. Håber i alle også får en mega god jul, selvom vi alle godt ved at der er alt for lang tid til.

Mine favoritter må helt klart være de lækre blomstrede bukser fra Neo Noir. De er mega søde og dem må jeg helt klart eje!!

Jeg må også indrømme at den lækre biker jakke fra Zara også er et helt klart ønske.

En af mine helt klart favoritter er den allersødeste nederdel fra Neo Noir. Den er simpelthen sååå sød og har de yndigste små hvide prikker på!!

Håber i kunne lide det her hyggelige indlæg!<3

KNUS O!!<3


Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa & velkommen tilbage, til dette indlæg.

Så er jeg tilbage efter den dejligste uge på Kreta. Jeg må virkelig indrømme at Kreta er kommet på min top 3 rejse liste. Min familie og jeg var på det lækreste resort, kaldet Elounda beach. Jeg blev ikke konfirmeret og mine forældre var så skønne at tilbyde mig en rejse, som jeg så fik, hvilket jeg er virkelig taknemmelig for. Vi ankom lørdag aften klokken 20, efter at have rejst i 10timer i alt. Vi var der fra lørdag til lørdag, hvilket var virkelig lækkert. Solen og graderne var i mega top. Jeg har altid elsker en lækker pool, men jeg må ærligt indrømme at det har ændret sig. Stranden er blevet mit nye favorit sted!!! Det resort vi boede på havde deres egen strand, stranden var så lækker og jeg brugte lidt for langt tid på at snorkle, drikke iste og læse mega gode bøger. Jeg fik også læst en virkelig god bog kaldet "bare en dag", kan klart anbefale den ligesom Alma gjorde til mig. Kan næsten ikke vente med at få fat i 2´eren!! Længere nede kommer en masse af de lækre billeder jeg har fået taget. Hvis du gerne vil se flere kan du se dem på min instagram- oliviabevort.

Håber i alle har haft en mega dejlig efterårsferie.

KNUS O!!<3


Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa & velkommen tilbage, til dette indlæg.

I dag, var første skoledag efter efterårsferien. Puhaa, det var hårdt at komme op i morges. Lysten til at blive under den varme dyne var stor, da alarmen ringede 06:30! Men nøjjj, hvor glædede jeg mig også til, at se alle mine venner. Jeg har haft en super hyggelig efterårsferie, hjemme i kolde Danmark. Jeg har været i tivoli, set teaterstykker, været sammen med familien og ellers bare hygget. Jeg har blandt andet lavet en masse collager, som i kan se ovenover er dette en af dem. Jeg elsker at lave collager, det er så afslappende og sjovt. I dag har jeg en, "The 90's Vibe" collage. Jeg ELSKER 1990'erne, alle de crazy farver, the fashion, personerne og ikke mindst, Tv-shows! Bliver så inspireret af at se på alle billederne, jeg kommet ind i en helt anden tid.

Men det var sådan set alt jeg havde til jer, i dag. Jeg håber det var okay med et lille hyggeligt spontant, indlæg. Synes jeg også, at der skal være plads til.

Det var alt for i dag, håbet i kunne lide indlægget!

KNUS A<33


Likes

Comments

HelLoooo BlOGgen

Halløjsa allesammen & velkommen tilbage, til endnu et indlæg!<33

Nu er vi tilbage, med en ny serie igen. Serien har vi valgt, at kalde "What to know". Serien skal mest omhandle, hvem vi er som mennesker og hvad vi går og foretager os. Håber i vil nyde den!

I starten af september fyldte jeg 15år og jeg havde en mega fed, fødselsdag. Jeg havde fødselsdag en fredag og blev fejret super fantastisk, af mine mega dejlige veninder den efterfølgende weekend. Her tog vi op i mit dejlige sommerhus. Det ligger i Sejerø bugten, også kaldet Gudmindrup strand. Det er et virkelig hyggeligt område, så der elsker jeg at være. Dog mest når vejret er dejligt, haha. Det var det heldigvis, i denne weekend.

Jeg har også haft en del tøj kriser på det seneste, så jeg tænkte hvorfor ikke rydde ud. Jeg valgte derfor at lave et kæmpe udskift i mit klædeskab. Derfor har jeg virkelig passet på, med at købe nye forhastede køb. Mine to favoritter for måneden, må være min lækre ternede Neo noir jakke og min lækre blå nederdel fra Modström (Nederdelen er lige nu, på udsalg).

Alma og jeg, går i niende klasse sammen på Kaptajn Johnson skole. Som traditionen tro, fik vi taget et fjollebillede. Vi valgte alle i klassen at køre et tema, temaet var "Strand tema", hvilket vi selv synes fungerede virkelig godt!!

Btw, hvis i vil finde Alma og jeg, sidder vi i en kæmpe donut.

Sidst men ikke mindst, har vi bare fjollet rundt og hygget de sidste par uger. Vi har fået en ny mega hyggelig pige-tradition. En gang hver måned, ligger en af pigerne hus til. Så spiser god mad sammen eller holder fest. Sidste tema, stod på den lyserøde farve og der blev i den grad, skuret op for det! Jeg var desværre til 80 års i Århus, hvilket også var super hyggeligt. Næste gang ligger jeg hus til, hvilket jeg håber også bliver en succes. Følg da også lige med på @elviraholmberg, hendes blog er mega fed og det er forresten også hende, der har taget det mega søde billede i venstre hjørne!!<3

KNUS O<33

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa & velkommen tilbage, til dette indlæg.

I dag har vi en lækker planche, med en masse fancy pancy jakker og frakker! Ikke alle jakkerne er til de kolde tider, som for eksempel 5 og 6. Men jeg kunne ikke undlade dem, da de simpelthen bare er så seje! Alle jakkerne er forholdsvis billige. Jeg er især vild med nr. 3, er den lige vild eller hvad? Haha. Jeg synes i hvert fald, den er mega cool.

Dagen i går, stod på motionsdag med skolen. Det var vores sidste motionsdag på Kaptajn Johnsens Skole, halleluja. Til dem der ikke ved, hvad motionsdag er kan jeg lige kort forklare det. Motionsdag går ud på, at man skal være aktiv og i vores tilfælde skal vi ud og løbe. Vi som løber som tradition den selv, rundt om søerne! I hvert fald, var det en rigtig hyggelig slutning, inden eftersårsferien. Nu står planerne, bare på ren afslapning fra mit vedkommende<33

Det var alt for i dag, håber i kunne lide indlægget!

KNUS A<33

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa & velkommen tilbage, til dette indlæg.

Nu er vi tilbage med en masse lækre ting. Jeg elsker at gå og drømme om mine næste køb og det har jeg prøvet at samle til jer her. Jeg er ikke så god til at gå i farver hvilket i måske opfanger her, men frygt ej man kan skam stadig lave et mega fedt outfit uden så mange farver. Mine tricks er især at have mange detaljer i sit outfit alt fra smykker, hårelastikker og farverige soft bras. Vinterperioden synes jeg kan være ekstra hård, men nogle gange må man nøjes med et mørkt outfit. Det kan være rigtig svært at sammensætte ting når det er koldt udenfor, så der må man bruge lag på lag metoden. Den er jeg også stor fan af. Tag en lækker statement t-shirt på og smid en dejlig strik udover, det er en vinder hver gang. Mine yndlings for den her gang må nok være den lækre biker jakke fra Zara og den lyserøde soft bra fra Topshop. Håber i nyder den kommende efterårsferie. Skal selv til Kreta og det kommer i skam til at høre meget mere fra!!

KNUS O!!<3


Likes

Comments