På tide med en bloggoppdatering! Det skjer så mye hele tiden, at bloggen blir dessverre så til de grader nedprioritert, men slik er det nå bare en gang..
Skal prøve å få sjekke inn litt oftere da.

Uansett, det jeg skulle fortelle er nemlig mitt lille uhell jeg hadde igår... Siden jeg ikke har investert i vannkoker enda, koker jeg bare vann selv - tar jo egentlig bare litt lengre tid.

Kvelden kom og tiden vare inne for litt kveldsgrøt til lillemann. Bruker samtidig å fylle halv vannflasken hans, og ha kaldtvann i resten av flasken, for å kjøle den litt fortere ned. Da jeg skulle helle over fra kasterollen til flasken, fikk jeg litt varmtvann over den hånden som jeg holdt flasken i, det medførte at jeg skvatt til og kastet alt ifra meg - som igjen medførte til at jeg fikk alt det resterende varmtvannet fra kasterollen over den andre hånden min. Å jeg kan love dere at jeg kjente det!!

Slik ser hånden min vanligvis ut.
Jeg skyldte den i full fart i kaldtvann, så sprayet jeg aloe first og smurte med gelly(planten på tube) over etterpå - dette gjentok jeg hver gang det hadde trekt inn i huden, noe som skjer ganske fort, så huden min fikk virkelig kjørt seg med pleie! Om dere aner hvor glad jeg er for å ha aloevera i hus! Det var virkelig en lifesaver for min del!

Slik så jeg ut på det værste - og enda slet jeg med å få med på bilde hvor rød jeg egentlig var.. Men ser likevel ganske grei forskjell på før og etter! Hånden min er helt fin idag, og der takker jeg mine kjære produkter for!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har en deltidsjobb for ett multimilliardert gjeldsfritt foretak, som heter Forever Living. Etterhvert som jeg har snakket med mange forskjellige mennesker ang. dette, har jeg fått følelses av at det er mange som har misforstått hele konseptet, rett og slett fordi mange egentlig ikke helt vet hva det er. Dette ender ofte opp med at det blir spredd feilinformasjon og falsk skepsis rundt.

Helt enkelt sakt, så er det bare en bedre versjon av de tradesjonelle salgene.

I network marketing kutter man utallige mange mellomledd, noe som har veldig mye å si for både innkjøps- og utsalgsprisene. En stor fordel med network marketing er at siden det er så mange ledd som er kuttet, vet man hvor varene kommer fra, hva det inneholder, hvordan arbeidsforholdene er. Vi har egne plantasjer og fabrikker, de som jobber der har gode arbeidsforhold, går på jobb 4 dager i uken og får betalt for 5. De har forsikring til seg selv og hele familien gjennom foretaket, og de betaler skolegangen til barna. Hvor fantastisk er ikke det?

Vi mennesker er blitt mye mer bevisst på hva vi putter i oss selv og våre unger - For å ta ett eksempel, når du kjøper en aloevera-drikk i butikken, har du noen gang snudd flasken å sjekket hvor mye aloe vera det egentlig er i den? Jeg tror mange hadde blitt ganske overrasket dersom de har begynt å snudd produktene å lest på etikketen. Det som det er mest av i ett produkt står øverst, som såklart vil si at det som står nederst, er det minst av.

Vi handler direkte hos selskapet, noe som også gjør at vi har innsikt i hele prosessen - både innhøsting, produksjon og all testingen. Skulle en kunde lure på noe, så kan jeg faktisk gi et svar, og dersom det er noe jeg ikke vet, jo da kan jeg kontakte min kjære mentor eller teamleder.

Her er det ingen som lover deg at du blir rik over natten, vi bygger team og hjelper hverandre å bygge vår business. og nei, det er ikke et pyramidespill. Det er for det første ulovelig, og det går mye lengre ned en 3 ledd - slik at de som kommer inn først tjener mest penger, og jo senere du kommer inn, jo mindre tjener du. Det er penger som forflyttes og er ikke produktomsetning. Vårt selskap ble dannet i 1978 av en mann - og de fleste pyramidespill går som regel konkurs eller blir tatt innen 4 år(ser man bort ifra Golden Circle som varte i over 20 år).
Vi driver en lovlig business, og produktene våre selges til nå i 158 land. Det er en AAA-rating, som da vil si at vi faktisk har en høyere kredittverdighet enn staoil!

Her får du betalt for egen innsats - om du bare ønsker å være fordelskunde for å få produktene du selv bruker til innkjøpspris, selger for å tjene inn det du selv bruker, ønsker noen ekstra tusenlapper i mnd, eller om du ønsker å gjøre en deltidsjobb til en heltidsjobb, så er valget helt opp til deg. DU bestemmer hvor mye tid og vilje du vil legge i det.

Selv går jeg nå på skole, er hjemme i mammapermisjon med en liten skatt på snart 6mnd og jobber med forever. Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg takket ja, og ble med. Eneste jeg skulle ønske, var faktisk at noen introduserte meg for dette tidligere.

- Som person får jeg utviklet med utrulig mye.

- Ingen som sier hvor og når jeg skal jobbe

- Jeg tjener penger etter egen innsats

- Jeg kan kvalifisere meg til å få chairmans bonus, reiser hvor alt er dekt for 2 personer, bilbonus osv.

- Jeg får provisjon og bonus

- Jeg får mer frihet

- Jeg får muligheten med å bedre andres og min egen helse

- Jeg bygger opp min egen formue

Jeg kunne holdt på så mye lengre, men jeg håper jeg fått gitt noen oppklaringer, at du ble litt klokere på hva network marketing er og min business med forever.

Likes

Comments

Er ikke bestandig like enkelt å kle de små, man tar oftest det som er mest lettvindt - altså body og strømpebukse. Personlig er jeg veldig glad i å bruke body og bukse, prøver å få ting til å passe sammen, slik at han ser stelt ut.

Den siste tiden har jeg virkelig begynt å digge heldresser, og jeg er hele tiden på utkikk etter nye. Det er jo såklart lettvindt, men jeg syns det er så utrolig stilig! Så idag måtte jeg bare kjøpe en i ull - vi går vi mot kaldere tider.

Denne er kjøpt på nameit for 499,- og ull er gull, så det koster gjerne litt mer.

Så vi har denne fra KappAhl, den kostet enten 199,- eller 299,-, men den fikk han hos sin tante.

Likes

Comments

Vel, jeg er blitt en typsik nattblogger - dagen flyr så sinnsykt raskt avgårde, at jeg rekker som regel ikke å ta med tid til å oppdatere bloggen på dagen. I det siste har det tilogmed gått dager mellom hver oppdatering.. 

Søndagen gikk det rett og slett i ett. Først var vi en siste tur innom spektrum, før vi nærmest måtte haste oss avgårde til flyplassen - Skulle bare høre ferdig Charles Wadsworth, for en mann! Jeg blir så inspirert av slike vise mennesker, når han snakker er det som musikk i mine ører, og du vil bare høre mer - en snakker blir fort en lytter, når han tåler. 

isåfall, så var det bare stress resten.. Når vi kom på flyplassen, var det egentlig bare å gå å sette seg på flyet, og plutselig var vi i luften. Heldigvis sovnet lillemann før vi rakk å lette fra Gardemoen, så flyreisen ble jo en fryd! 


Var i grunn litt godt å komme hjem, selv om vi har hatt en helt fantastisk tur! Som jeg sikkert nevnte 10 ganger i forrige innlegg.

Mandagen var jeg helt utslitt, så det ble en veeldig rolig dag her hjemme. Fikk pakket ut alle tingen og prekkivert tingene, så ble det en del soving utover dagen på både meg og lillemann.

Natt til tirsdag våknet jeg i 3 tiden av at lille var så fryktelig urolig, glovarm var han også. Tenkte først det kom av at han hadde ligget inntil meg, men bestemte meg for å gå ut å måle tempen på han. Joda, 38,5 og mora fikk panikk. Var ganske kjapt på tråden meg legevakten og vi ble enig om å gi han en stikkpille å se han an til dagen etter. Skal sies at han ikke hadde noen andre symptomer, og var eller ganske normal.

Tok oss en tur på kirketreffet på formidaggen, men jeg syns enda han var litt varm. I halv 4 tiden på ettermiddagen målte jeg han til 37,8 og selv om det ikke var feber, valgte jeg like vel å ringe, da jeg syns den var høy.

Skulle ikke gi han noe stikkpiller denne gangen, men heller se han an videre utover kvelden. Kvelden kom å han ble bare varmere, halv 8 målte jeg 38,3 og da bar det på legevakten. De ville ha han inn på sjekk siden han hadde hatt feber så lenge, og babyer under 6mnd skal ikke ha feber. Vi fikk en veldig flink lege som sjekket alt som var å sjekke, men de konkluderte med at det er flere tenner på tur.

Mange sa til meg at det var slettes ikke farlig at han hadde litt feber, da ungene tålte så mye. Heh, slik er det ikke! Legen kunne nemlig fortelle at det overhode ikke er bra om de har feber over lengre tid, eller går med høy temperatur, da de ikke tåler det - da kan de få feberkrampe. Alt i alt gikk det bra, og nå ikveld var han endelig kvitt feberen.

Her er en slapp liten kar, som koser i fange til bestemor, samme kveld som vi på legevakten. Tilogmed de reagerte på at han var så rolig. 

Likes

Comments