Igår la vi avgårde på flyreise til Oslo, heldig oss som fikk sponset både fly og hotell! Har gledet meg lenge og sett veldig fram til turen. Såklart har det vært noen sommerfugler i magen, da jeg ikke har flydd med lillemann før, så dette var jeg veeldig spent på!
Dro såpass tidlig avgårde til flyplassen, at det var bare ett annet menneske der når vi kom(i tillegg til personalet da), sjekket oss inn og sendte bagasjen avgårde og gikk opp i cafeen - så var det bare å lene seg tilbake å se på at mer og mer folk strømmet på, å det hopet seg fort opp med kø overalt!

Etter vi hadde tadd av med flyet begynte surking, som ganske fort eskalerte til meget høy og intens skriking! Om dere aner hvor stresset jeg ble - aante jo ikke hva jeg skulle gjøre for å holde han rolig. Folk lenger fram snudde seg og det ante meg hva folk satt å tenkte om den "irriterende skrikerunge på flyet".

Skal ærlig si at jeg vet selv hvordan jeg var før jeg fikk barn selv, ikke for at jeg har flydd så veldig mye.

Det som føltes som en evighet, varte toppen 10minutter, så sovnet han, og han sov resten av flyturen! Gjett om det var deilig.

Vel framme i Oslo, var det deilig å sjekke inn på hotellet å slappe av i en liten halvtime før vi lot dagen fortsette. Tok oss en tur innom Oslo city, så vi fikk spølt avgårde noen tusen, så skulle vi ut å spise med hele gjengen klokken 2000, på fridays.

Planen min var egentlig å dra å besøke noe familie i Vestby, men tiden gikk fort og det hadde mest bare blitt stress og kaos, så vi får spare den til en senere anledning.

På city derimot, ble det mer stress for pengeboken, var blant annet innom Victorias secret og h&m. Så da ble det eeendelig ny parfyme og klær til både meg og lilleskatt.

Så kom kvelden og vi skulle dra å spise... Ble egentlig bare rot hele opplegge, for vår del da. Lille var trøtt og sliten etter en lang dag med reising og masse nye inntrykk, og var veldig klar for å ta natt når klokken nærmet seg 20.00. Siden han sovnet her og vi bare skulle ned her å spise, tenkte jeg det var mer innafor å ta i bruk Babycallen, enn å bynne å ta han med enn "uteplass" så sent. Men gikk ikke lange tiden før han våknet, rakk ikke å bestille maten engang. Så for å ta den korte versjonen, så endte det med at jeg fikk maten opp på hotellrommet å tilbringte resten av kvelden her, med the blacklist som underholdning.

Dagen idag har vært lang, men veldigveldig innholdsrik - starten den med å få seg en god frokost nede på hotellet sammen med Marthe og Stine, så var det bare å forte seg til spektrum, da vi tok oss litt vell med tid.

For det første så ante jeg ikke at det var inne. Hadde sett for meg enn 400-500 hundre stykker på ett stort uteområde ala Telenor arena, haha ler. Slik var det altså ikke!

Var ca 1500stk og veldig stort, samtidig som det virket meget organisert og tilrettelagt. Var heldigvis ikke den eneste med smått på slep, var sikkert rundtomkring 10barnevogner i omløp tilsammen, om ikke mer.

Så var showe igang. Så utrulig mange flinke forelesere, som fortalte om sin historie om Forever. Vi fikk info om nye produkter, julekampanjer, Buisnessen og myemye mer.

Som assistent supervisor, ble vi kalt ned på scenen for å motta pin, flagg og diplom - å shit for en opplevelse! Det å stå på en scene med 1500 tilskuere, det er ganske stort! Man blir ganske overveldet av alle inntrykkene altså.!

Vår aller beste teamleder Stine var også oppe på scenen og fikk nærmest det samme som oss, hun er hakket over oss, altså supervisor. Hun fikk i tillegg ett slik bånd - og alt var så ufattelig fortjent! Den dama står virkelig på for at vi skal nå vårt mål, og jeg er så utrolig takknemlig for å ha blitt kjent med henne! All ære til henne og Randi(vår mentor) som hele tiden inspirerer oss og gir oss motivasjon til å komme oss dit vi vil. Håper en dag at jeg kan lede mitt eget team, like bra som dem!

Ikvell dro vi på Egon å spise, var sikkert rundt 20stykker. Da det ble ganske sent og lille var helt utslitt etter en langlang dag, så spiste vi bare så dro vi tilbake på hotellet. Var en lynturni dusjen så var det natt, og nå trur jeg at jeg også skal ta kveld. Har en lang dag fremfor oss imorgen og, med både seminar og reising.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skulle bare en liten tur til byen og møte søstrene mine, det endte med at jeg la igjen ett par tusen før jeg vendte nesen hjemover.. Skal sies at jeg ikke har kjøpt ett klesplagg til meg selv på veldigveldig lang tid! Så da ble det to bukser, en topp, en genser og en cardigan på meg - lillemann måtte jo såklart få noe nytt han også. Neste blir en ny kleskommode på han, så mye jeg kjøper til han.

Syns sennepgul er en veldig fin farge, så 3 av plaggene er i den fargen - kommer med bilder etterhvert. Alt er kjøpt på Vero Moda.

Elsker klærne både fra newbie på KappAhl og babyklærne på Lindex, så der handler jeg ganske mye! Så har vi en lokalbutikk her som heter Hansk&Hennes, hvir de har veldig mye fint og en go del andre merker, der legger jeg og igjen en god del penger.

Men idag tok vi handlingen på KappAhl. Heldressen fikk han av sine snillesnille tante Ann-Bjørg!

Likes

Comments

Tirsdagen va det på tide med den andre trippelvaksinen, og gjett om jeg gruet med. Bjørnar hadde tatt seg fri fra jobb først på dagen, så han skulle få være med. Jeg forberedte han dagen før på at det kunne en god del skriking.

For å gjør det litt bedre, var det to helsesøstre som stakk, slik at han fikk begge samtidig - og det gikk faktisk overraskende bra! Var bare litt skriking akkurat når de stakk, så var det mest bare surking. Mamma ble jo også nødt å felle en liten tåre, da det stikker så inderlig i mammahjerte når lille får vondt.

Utover dagen var han bare veldig trøtt, så det ble ikke en repeat av forrige gang, når det bare var skriking hele ettermiddagen.

På natten syns jeg han ble så utrulig varm, og det ante meg at feberen kom sigende - da kom jeg på at jeg selvfølgelig glemte av å kjøpe Paracet! For å skåne samvittigheten, ble det ikke til at jeg målte tempen heller. Lå lenge våken for å følge med han og når jeg først sovnet, våknet jeg flere ganger ila natten. Utover dagen var han fremdeles varm og ganske trøtt. Først når jeg målte var han 37,2, så etter en stund var han steget til 37,9 - da var det på tide med en stikkpiller. Det gjorde virkelig susen og fikk normal temp og sovnet.

Så utover kvelden ble han veeeldig urolig igjen.. Skrek og flirte om enn an. Virket som han egentlig var overtrøtt. Prøvde jeg å legge han i sengen, ble han helt krakilsk, så det var bare å komme seg på førerne å gå med han.. Klokken ble 12 på kvelden før jeg fikk han til å sovne, å da var vi ganske sliten alle mann...

Heldigvis er han tilbake til normal idag og er allerede sovnet for natten.

Likes

Comments

Nye varer fra Forever er bestandig like artig! Nå har sminken hvert tilbake en periode, så da var jeg snar å bestille både det ene og det andre! Har en del fra før som jeg bruker, og jeg er såå fornøyd!

Denne gangen ble det to koster, Kabukibrush og BB-brush - Precision Liquid Eyeliner - Brilliant Blush: Mia - Duo pencil sharpener - Flawless Mineral Makeup Light - Delicious Lipstick - Amethyst

Ønsker du lese mer om produktene kan du gå inn på hjemmesiden min, og dersom du ønsker å prøve noen av produktene er det bare å ta kontakt - har også noe som heter 90dagers fornøydgaranti.

Likes

Comments

Jeg har brukt utrulig lang tid(syns jeg), på å få bestilt takkekortene. Dåpen var 7. August, og når er vi kommet til 23. August - har vært å sett på takkekort, sikkert 100ganger siden dåpen, men har ikke hadd peiling på hvilket jeg skulle bruke, eller hvordan bilde jeg skulle ha. Skal jeg ha med ett bilde eller med flere? Skal det være avlangt eller firkantet?

Man vil jo så gjerne at det skal bli perfekt, å det er så vanskelig å finne det rette når det er så utrulig mye forskjellig å velge mellom. En liten periode var jeg inne på tanken å bruke det samme designet som på invitasjonene, men ville samtidig ha noe nytt og noe annet.

Så har jeg jo en million bilder av lillemann på telefon, men ville ha noe som var tatt nå - men hadde ingen som egnet seg "sånn".

Da ble det å hive finstasen på og ha en liten fotoshoot. Å gu' så fornøyd jeg ble meg bildene! Lillemann var i strålende humør, så jobben ble lekende lett!

Nå er kortene bestilt, sendt og det er bare å vente og glede seg! De kommer på bloggen, stay tuned

Likes

Comments

Når jeg må ha vekkerklokken på ringing, så betyr det at vi må opp uvanlig tidlig - altså klokken 09.00. Det blir som regel bare krøll når vi er vant med å stå opp i 10-11 tiden. I tillegg ligger jeg som regel oppe til i 2-3 tiden på natten, så en time fra eller til på morningen har litt å si for min del ja..

men uansett, jeg klarte faktisk å sprette opp av sengen før 9, våknet x antall ganger i morgen for å se på klokken, hadde utallige ting som skulle gjøre før vi kunne komme oss avgårde. Det fine med å stå opp tidlig, er at jeg får den første stunden med meg selv, så da kan jeg gjøre det som skal gjøres, så er det bare å stelle lillemann å gå ut i bilen, veeldig greit.

Klokken 11 møtte jeg Stine på stadion i Islandsboten, så rigget vi opp stand på null komma niks, så var vi igang! Vi fikk delt ut alle giveaways'ene - var vell ca 50-60stk. Vi hadde mange hyggelige samtaler og fikk masse gode tilbakemeldinger på produktene.

Vi delte ut solkrem til de som ikke hadde smurt seg og fikk levert ut masse "barnehagepakken-lapper". Vi var kjempeheldig med været, var nesten litt i overkant, men vi skal ikke klage! Lillemann var veldig snill og grei, var litt oppe å skulle se, så var det endel soving i vogna - blir jo ganske så utslådd i varmen.

Så når klokken ble 1500 var det påtide å pakket sammen. Kjempefornøyd med hele dagen!

Så bare det videre på jobb for å ta stengingen der, siden det var megetmeget manko på folk - ble en kort vakt da fra 16-18, men når lillemann begynte å bli trøtt i 1630 tiden, begynte minuttene å føles som en evighet. Ville absolutt i sove i vogna heller, så da var det bare å bære... Og bære. Kunne jo såklart ikke legge han ned på lekematten heller. Og det å gå å bære på 9kg i lengden, kjennes i ryggen etterhvert. Men tiden gikk å jeg var veldig glad når jeg kunne ta ungen med i bilen å kjøre hjem.

For en dag, sier jeg bare! Men så mye artig og spennende! Når er det godnatt på meg, så er det Vangsvik for står for tur imorgen.


Likes

Comments

Helgen kom med ett pang og ett smell, skjønner ikke hvor dagene blir av, det går så utrulig fort!
Vi har hatt to hjemmedager nå, og det blir det absolutt flere av! Gu' så deilig det har vært å bare syslet hjemme, til uken blir det ett par sånne dager, i mellom slagene.

Idag var vi på besøk hos Marita og fineste Trym, godt å bare trille seg på besøk til de to skjønningene. Trym er 2mnd eldre enn Dennis, og er virkelig en aktiv liten kar - mens lille D ligger som en strandet hval på gulvet, spreller Trym rundt om kring. Han prøver sitt beste på å sitte seg opp, står på alle fire, og er over alt hele tiden, og imens ligger Dennis på akkurat samme plass som han ble lagt ned, haha. Men han kommer forhåpentligvis rett etter. Nå som koden er knekt til å snu seg på magen, så gjenstår det bare å knekke koden på å forflytte sine herlige 9kg rundt omkring.

Jeg har også endelig fådd brukt gavekortet hos hudpleieren som jeg fikk i julegave, valgte å farge vipper og bryn + voksing og napping. Ble meget fornøyd med resultatet, så skal absolutt tilbake å farge flere ganger! Bruker generelt så lite sminke, så er veldig greit når halvparten av jobben er gjort, da er det nærmest bare å slenge litt foundation i tryne, så er jeg klar til å gå - og det er en kjempefordel, når jeg i utgangspunktet er kjent for å ikke ha så veldig god tid på morgenen!

Nå er det leggetid på meg, så bærer det på fotballcup imorgen, for å ha stand med Forever Living produktene - shit som jeg gleder meg! Giveaways er pakket, bilen er pakket med produktveskene og alt ligger klart til imorgen tidlig.
Nattinatt alle sammen!

Likes

Comments

Nå tenkte jeg at det var på tide å legge ut bildene fra barnedåpen. Hele uken før gikk egentlig i ett, ble mye kjøring att og fram til Vangsvik, veldig mye usikkerthet; har jeg nokk av ditt og har jeg nok av datt.. Tenker de fleste dom har arrangert en barndåp, vet nøyaktig hvilke tanker som stadig fløy igjennom hode mitt. Så var vi i tillegg ganske mange, hele 53 stk ble vi tilsammen.

I kirken var det to andre som skulle døpes sammen med Dennis, så man kan trygt si at det var nok folk til stede. Synd Dennis var kjempeflink i kirken, men litt utålmodig ble han, så da gikk bi ut på ett annet rom å ga litt pupp. Vi skulle sist fra, da han skulle døpes i ett eget vann, nemlig fra Nordenskjoldbreen fra Svalbard. Jeg har bodd på Svalbard i 6 år, og begge tantene til Dennis er også døpt i slik vann, så det syns vi var litt stilig å gjøre.

Så var det for oss å bare gå ned på andre siden av veien, hvor samfunnshuset ligger. Der vente masse god mat, som foreldrene til Bjørnar hadde ordnet med, de har virkelig stått på! Kakene kom fra alle kanter, og jeg er virkelig veldig glad for at så mange hjalp til. Selve dåpskaken hadde jeg bestilt fra Kakelykke, og den var verdt hver en krone! Jeg ble så utrulig fornøyd med den, og den var knallgod! Hun kommer absolutt til å bli brukt til flere anledninger!

Han fikk så ufattelig masse fine gaver, alt fra sparebøsser, minnerramme, smykker og strikkaklær. Så var det på tide å ta litt bilder igjen. Han skulle egentlig skifte til en dress, etter kirken, men pga at han skulle sove innimellom og folk ønsket å ta bilde med han i dåpskjolen, så endte det faktisk med at vi hadde den på hele dagen - men det gjorde ingenting.

Alt i alt hadde vi en kjempefin dag! Er såklart veldig glad for at den er over, men det kunne heller ikke blitt mer perfekt. All den planleggingen og stresse, var verdt det til slutt. Nå kan jeg lene meg tilbake, å tenke på at det blir en stund til neste gang. 

Likes

Comments

Wii, da har endelig lillemann fått sin første tann! Han har vært plaget med tannkløe siden han var 2mnd, og jeg fikk stadig beskjed om at det kunne ta utallige måneder før den kom. Så for kanskje sånn halvannen til to uker siden kjente jeg en kul nede, så nå har jeg bare ventet på at den skulle sprette igjennom, men jeg viste ikke at det faktisk kom til å gå så fort!

Kjente tilfeldigvis for 3 kvelder siden, og da var det enda ikke kommet noe, så kvelden etter skulle jeg bare kjenne litt etter vi hadde badet og tatt kveldsstellet - det endte meg at jeg skvatt til av glede, for det var den kommet! Skal innrømme at jeg ble litt våt i øyekroken, men det er den mammaen jeg har blitt, hun som gråter for hver minste ting, huff.. Menmen, slik er det bare. Nå krysser jeg fingrer og tær for at han ikke skal fortsette denne bitingen som har pågått, for da kommer brystvortene mine til å henge i en tynn tråd!

Så har lillemann fått seg strikkegenser hos snille Turid og fått kjørt litt gravemaskin sammen med pappa. Da var han i grunn ganske så trøtt, så klarte egentlig ikke å få noe bra bilde.

Vi har hatt våre ukentlige besøk til Vika, der vi for det meste oppholdt oss på badet - har vært full fart med farging og bleking, så har jeg stripet mitt hår. Men tenker jeg har litt lyst til å gå over det en gang til, selv om jeg stortsett begynne å bli fornøyd nå.

Likes

Comments

For meg bruke det å blogge, ende opp med det samme som jeg ordner meg treningskort - til å begynne med er jeg skikkelig gira, kanskje litt for giret til tider, så dabber det sakte men sikker av..
Såå, det har det altså gjort denne gangen også. Har flere ganger tenkt at jeg har skillet blogge, men har ikke tatt meg tid til det, selv om jeg sikkert kunne ha gjort det opp til flere ganger før.

Isåfall, som kom det tikkende inn en melding idag om at jeg måtte oppdatere bloggen min igjen snart, og det gir ett spark bak til fortsette. Ikke at jeg i utgangspunkte blogger for å sanke lesere eller at jeg har gått inn får å utkonkurrere toppbloggerne(haha, as if det hadde skjedd uansett, ler). Det er egentlig som en liten dagbok, hvor det aller meste blir publisert, og noen innlegg skriver jeg bare for å skikkelig få tømt meg - åh shit, så mange gang jeg har vært såå letter dagen derpå, over at jeg ikke trykket publiser. Men det er ikke alt som egner seg på trykk bestandig, men det hjelper bare så inderlig å skrive ned enkelte tanker og følelser.

Uansett, dåpen har vært og jeg skal legge ut ett eget innlegg om den. Ellers har jeg vært mye på "ferie" i Vika hos min kjæreste familie. En del farting og shopping, og endel nytt i garderoben..... Til Dennis.

Har nye mer new in, kommer ett innlegg senere om det også. Men nå er det på tide å gå i tale med JonBlund, så blir det atter en dag med farting, Finnsnestur og babyshower imorgen.

Likes

Comments