Igår tilbringte vi hele dagen, sammen med Marita og Trym - Trym er 2mnd eldre enn Dennis, men jeg trur de kommer til å bli fine lekekamerater når de blir litt eldre.

Er veldig koselig å sosialisere de små, i tillegg har man bestandig noe å prate om! Man kan dele historier, opplevelser, gleder og fortvilelser, med noen som skjønner akkurat hva du snakker om. Så får de små ligge litt på gulvet å rulle, mens mammaene tar seg en liten avbrekk med en kopp kaffe.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Siden jeg solgte bilen min, har jeg brukt Mercedesen til samboeren min. Har vært litt lyder, men fikk beskjed om at det var bare en foring som var dårlig, slik at jeg skulle bare forsette å kjøre - så da fortsatte jeg bare å kjøre med bilen. Men lyden ble værre og frykten større, jeg er aldri alene i bilen lenger, og har svært dyrebar last! Hørtes rett og slett ut som at noen var under bilen å slo med en pinne. Til slutt ble lyden så ille, så jeg fikk min bror og pappa til å kjøre seg en tur med den..

Det skal nevnes at da var vi på besøk hos broren min som bor på Gibostad, altså 45min fra hjemme. Da de kom tilbake, fra det som ble en veldig kort kjøretur, fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått kjøreforbud, og bilen kom til å bli stående.

Det skulle vise seg at jeg kjørte rundt, i det som kunne blitt en dødsdom! Var noe alvorlig feil med mellomakslingen(bilspråk er kinesisk for min del), så den måtte hentes på henger. Jeg kjente jeg fikk en skikkelig stor klump i magen, og var veldig glad jeg fikk de til å undersøke saken!!

Nå sitter jeg da uten bil og er avhengig av at andre kan kjøre og bringe meg og lille, om vi skal noen plass.
Men heller det, enn å kjøre rundt i en tikkende bombe.

Å ingenting er så galt at det ikke er godt for noe, foe det betyr flere feriedager hjemme hos min kjæreste familie!

Vi måtte sitte på med Grete hjem, bror måtte kjøre pappa og den ene søsteren min hjem - og bilen ble hentet med bergingsbil dagen etterpå.

Nå er dele bestilt, så det er bare å vente på at bilen er i orden igjen, så er vi på veien!

Likes

Comments

Da var sommerværet kommet en tur til nydelige Nord-Norge - så da ble det en tur på stranden! Vi var masse folk som dro, og gu' som vi har koset oss. Dennis har fått vært ute i havet og mammaen selv har fått slikket litt sol!

Har rett og slett vært en kjempefin dag - håper virkelig på mange slike fine soldager! Da blir det absolutt flere turer på stranden.

Likes

Comments

Endelig var det min tur å plante rumpen i frisørstolen, og for en lykke! Jeg elsker å være hos frisøren, og nå var det faktisk over ett(!!) år siden jeg har gjort noe med håret! Med sommerhåret på plass, er vi snart klar for dåp!

Likes

Comments

Etter noen fine uker i Sultindvika, er lillemann og jeg nå godt plassert hjemme igjen. Skal sies at det bare 15min unna her da, ler - men den er en slik idyllisk plass, helt for seg selv med havet. Har vært mye regn og dårlig vær, men vi har koset oss masse likevel!

Nå er også gudmor Gitte kommet hjem, det er en stoor glede! Så har hun fått slik en nydelig liten babymage! Åh, som jeg har savnet den jenta!

Likes

Comments

Dagen startet med at vi dro på kakebesøk til Solveig og lille Ella Elise, hun ble nemlig døpt igår, og idag var det tid for restekake før de dro på feire. Veldig koselig, og hun hadde fått såå mye fint - Hun har virkelig vært heldig, og heldige oss som fikk komme å smake kake idag og hilse på før de dro.

Så bar det hjem til kjære Vika, til tantene og besteforeldrene. Etter 6 uker på Svalbard, er endelig "beste" kommet hjem igjen! Lille vært ganske så surkete hele dagen, trur nok det er de dumme tennene som plager så veldig, men på fange til beste kom det både smil og latter!

Har vært en fin dag, gleder meg til å dra dit igjen, gleden er stor for både store og små!

Likes

Comments

Idag har vi bare vært hjemme å tatt imot besøk, deilig med slike dager og! Først kom Elise, så laget vi melkesjokolade brownies - glemte såklart å ta bilde..

Lille har vært i kjempehumør, og liker nok tilværelsen når han kan hoppe fra fang til fang å få masse oppmerksomhet.

Så kom gudmor Lotte og Jakob, var en snartur innom, men veldig koselig fordetom!

Likes

Comments

Hele familien dro til mor, da de skulle rydde på mørkeloftet. Jeg, Dennis og Ann-Bjørg ble igjen nede i huset å tullet med andre ting. Fikk med meg ganske mange norgesglass, som jeg skal bruke til å ha pasta og div i. Gleder meg til jeg får ordnet!

Lillegutt var trøtt og sliten på slutten, så davar det på tide å rulle hjem. Vel hjemme, ventet vaskekosten og heile leiligheten er strøket nå , tilogmed kjøleskapet er vasket!

Likes

Comments

Da ble det en tur hjem til kjære Vika, på overnatting. Len først var vi en tur innom gudmor Chantal og gummagullet Kasper, så var også Solveig og søteste Ella der! Gud så heldig vi er, som har fått så herlige og friske unger!

Hjemme i Vika er alt bare så behagelig, lilleskatt får masse tantekos og bestemor kos. Jeg kan slappe litt av å lempe han til noen andre, uten bekymring - dere som er mødre skjønner vel hva jeg snakker om.

Likes

Comments

Åh, for et nydelig vær vi har hatt idag! Skyfri himmel, sol og meget gode temperaturer! Vi har vært en god del ute, både trillet tur og ligger å slikket sol for alle pengene. Ser ikke ut for at det blir noe særlig sol her oppe på en stund, så da må vi nyte de få dagen vi har, ekstra mye.

Blir spennende å se hva morgendagen bringer, hadde tenkt meg på fjelltur, men det kan se dårlig ut mtp været.. Men noe skal vi nå vell finne på!

Likes

Comments