Har lenge venter på at lille skal begynne å snu seg, når han ligger på gulvet - idag tok han første steget! Har en gang tidligere sett antydning til at han prøve å snu seg på siden, men ble for baktung i stumpen å for tilbake på rygg igjen. Men idag tok han seg helt over, og heldigvis satt jeg på gulvet sammen med han å fikk filmet det hele! Jeg blir så kry og stolt i mammahjerte mitt, hver gang han gjør noe nytt!

Nå er der bare å trene og vente til han kommer seg helt rundt og på magen. Step by step.
Syns det er så utrulig for en utvikling det er på de små. Å for en glede det er å få være med, han er virkelig min største glede her i livet.

Såå har vi fått pakke fra Go'boken idag, 3 nye bøker på lillemann. Må vurdere å ordne en bokhylle snart.
Syns det er veldig koselig å sitte med lilleskatt i fanget eller å ligge på gulvet sammen med han å lese bok, skjønner sikkert ikke så mye, men det sies at riming fanger babyens oppmerksomhet. Koselig er det nå uansett.
Abonnerer du på Go'boken eller andre ting til din baby?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Tidligere skrev jeg ett innlegg om at jeg var begynt å miste håret pga ammingen. Jeg har ofte hørt at etter ca 3mnd starter håravfall, men jeg har aldri skjønt hvorfor det skjer. Vel, i det siste har det begynt å gå opp for meg hvorfor.. Jeg har en liten kar som river og sliter i det håret mitt, ved hver anledning han får. Dersom jeg ikke har håret opp i strikk, så tar han tak - og han tar godt tak for å si det sånn!

Så nå har jeg konkludert med at det er ikle pga ammingen vi mister håret, det er nå de små begynne å ta tak i ting, og rett og slett river av meg håret.

Likes

Comments

Ikveld har vi hadd teammøte, det er bestandig like koselig! Da samles vi å skravler om alt mulig, alt fra produkter og til hverdagslige ting. Nå er det sommer og en del såkalte "dager", så er det å finne ut hvor vi kan ha stand og om vi er folk nok. Da mange jobber og noen skal fra på ferie. Så snakker vi om hvilke mål vi ønsker å nå framover, konkurranser som pågår og det beste av alt, nye historier om folk som har prøvd produktene mot forskjellige ting og er kjempefornøyd. Det så spennende å se hvor mye det kan endre hverdagen til mennesker! Å det og vite at vi er med på å gjøre en forskjell - Gu' som jeg elsker jobben min! Har du vært borti produktene til Forever? Har du ett problem i hverdagen, som kanskje noen av våre produkter kan være med å endre på?

Likes

Comments

Nå rykter jeg som aldri før! Dette er vel en ulempene med amming.. Etter ca 3 mnd er det mange som begynner å miste mye hår - vel, lilleskatt er 3mnd nå og jeg kan trygt skrive under på at det stemmer. Hver gang jeg børster håret eller dra fingrene gjennom det, så sitter det masse hår igjen. Så nå kommer vel vikene snart. Mistet du hår når du ammet? Tok noe tilskudd som fikk begrenset håravfallet?

Likes

Comments

Har du begynt å sette av penger til du skal av med pensjon? Igår opprettet jeg pensjonsparing i banken - var veldig enkelt og greit å fikse i nettbanken.
Tror det er viktig å tenke på i tidlig alder, selv i de fleste sparer litt gjennom jobb.

Når jeg går av med pensjon, så ønsker jeg å kunne reise rundt, kjøpe det jeg ønsker, hjelpe barna mine når de trenger det, og rett og slett gjøre det jeg vil og har helse til, når den tid kommer. Da er det greit å vite at man har spart opp penger til dette, og slipper å tenke på hva man har på kontoen. Det er aldri for sent å begynne å spare - men jo lenger man venter, jo mindre sitter man igjen med.

Likes

Comments

Med det godværet som er kommet til nord nå, er det utrulig viktig å smøre seg ofte med solkrem, for å unngå å bli solbrent! Jeg sitter inne med produktene man trenger, på for å unngå å bli solbrent og til de som allerde har rukket å bli solbrent.
Det er kjempegode produkter, som du kan bruke på deg og selv den minste skatten du har i hus! Alt har en basis med aloe vera som er handplukket og organisk - så er det kun selve indrefileten av aloe vera planten som blir brukt.
Ikke nok ned det, men det er også 90dagers fornøyd kundegaranti på alle produktene! Er ikke mange plasser du kan levere tilbake en tom solkremtube å få pengene igjen, om du ikkje er førnøyd!

Likes

Comments

Da er endelig bordkortene til barnedåpen kommet, er såå fornøyd med de! Mer spennende til dåpen er under bestilling. Begynner å glede meg litt til å ordne bordene og alt klart, selv om det enda en godt over en mnd igjen.

Har vært hele dagen på Finnsnes å surrer, først på besøk hos Astrid og Wilhelmine, så en tur på sentret og burger king sammen med Chantal og gummagullet mitt Kasper!

Likes

Comments

For en deilig dag det har vært, endelig kom det litt godvær! Da var jeg snar å slå opp vogna å trille meg en tur, ble ikke mindre enn to turer faktisk.

Siden det ble så fint vær, var det på tide å grille litt igjen også. Coop sin flintstek står høyt i kurs hos meg, syns faktisk den er bedre en gilde sin! Hva liker du best på grillen?

Hele dagen har altså bare vært en kosedag. Guttene har fått sett fotballkamper, lillemann har hoppet fra fang til fang, Gizmo har fådd vært mye ute og flere trimturer, og mor selv fikk sove lenge i dag. Livet er herlig!

Likes

Comments

Dagen idag har vi tilbringt på hjemplassen til samboeren min. Der er mye av hans familie som er hjemme nå, så da er det koselig å hilse på, å la de få treffe lillemann igjen.

Fikk også treffe onkelen sin for første gang idag, og da fikk han masse fine kler i gave - skal ta bilde imorgen å legge ut.
Har har spist boknafisk(veldig godt faktisk, tru det eller ei), også bakte jeg en kake i formiddag som jeg tok med innover til ettermiddagskaffen.

Så har jeg tatt i bruk brillene mine igjen, har vært av og på med di siden jeg fikk briller for noen år siden.. Men mest av egentlig. Syns det er så irriterende å måtte vaske de hele tiden, så er de nå litt i heim også. Skal sies at jeg merker stor forskjell når jeg bruker den da, blir ikke like sliten i hode og øynene når de har vært på hele dagen. Bruker du briller?

Nå er lilleskatt sovnet for flere timer siden, og vi er på overnatting hos bestefar, da bestemoren er på kjerringtur i Stockholm.
Da blir det tid til litt egenpleie, og ikveld ble det hårkur! Jeg blander en god slump med gelly og propolis i hendene og klæsjer i håret. Har prøvd det som hårkur ett par ganger nå, og håret blir skikkelig deilig dagen etterpå når jeg har dusjet! Skal ta bilde imorgen å vise dere. Trur egentli det er lettere med litt fuktig hår, så det skal jeg prøve neste gang.

Likes

Comments