På tide med en bloggoppdatering! Det skjer så mye hele tiden, at bloggen blir dessverre så til de grader nedprioritert, men slik er det nå bare en gang..
Skal prøve å få sjekke inn litt oftere da.

Uansett, det jeg skulle fortelle er nemlig mitt lille uhell jeg hadde igår... Siden jeg ikke har investert i vannkoker enda, koker jeg bare vann selv - tar jo egentlig bare litt lengre tid.

Kvelden kom og tiden vare inne for litt kveldsgrøt til lillemann. Bruker samtidig å fylle halv vannflasken hans, og ha kaldtvann i resten av flasken, for å kjøle den litt fortere ned. Da jeg skulle helle over fra kasterollen til flasken, fikk jeg litt varmtvann over den hånden som jeg holdt flasken i, det medførte at jeg skvatt til og kastet alt ifra meg - som igjen medførte til at jeg fikk alt det resterende varmtvannet fra kasterollen over den andre hånden min. Å jeg kan love dere at jeg kjente det!!

Slik ser hånden min vanligvis ut.
Jeg skyldte den i full fart i kaldtvann, så sprayet jeg aloe first og smurte med gelly(planten på tube) over etterpå - dette gjentok jeg hver gang det hadde trekt inn i huden, noe som skjer ganske fort, så huden min fikk virkelig kjørt seg med pleie! Om dere aner hvor glad jeg er for å ha aloevera i hus! Det var virkelig en lifesaver for min del!

Slik så jeg ut på det værste - og enda slet jeg med å få med på bilde hvor rød jeg egentlig var.. Men ser likevel ganske grei forskjell på før og etter! Hånden min er helt fin idag, og der takker jeg mine kjære produkter for!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har en deltidsjobb for ett multimilliardert gjeldsfritt foretak, som heter Forever Living. Etterhvert som jeg har snakket med mange forskjellige mennesker ang. dette, har jeg fått følelses av at det er mange som har misforstått hele konseptet, rett og slett fordi mange egentlig ikke helt vet hva det er. Dette ender ofte opp med at det blir spredd feilinformasjon og falsk skepsis rundt.

Helt enkelt sakt, så er det bare en bedre versjon av de tradesjonelle salgene.

I network marketing kutter man utallige mange mellomledd, noe som har veldig mye å si for både innkjøps- og utsalgsprisene. En stor fordel med network marketing er at siden det er så mange ledd som er kuttet, vet man hvor varene kommer fra, hva det inneholder, hvordan arbeidsforholdene er. Vi har egne plantasjer og fabrikker, de som jobber der har gode arbeidsforhold, går på jobb 4 dager i uken og får betalt for 5. De har forsikring til seg selv og hele familien gjennom foretaket, og de betaler skolegangen til barna. Hvor fantastisk er ikke det?

Vi mennesker er blitt mye mer bevisst på hva vi putter i oss selv og våre unger - For å ta ett eksempel, når du kjøper en aloevera-drikk i butikken, har du noen gang snudd flasken å sjekket hvor mye aloe vera det egentlig er i den? Jeg tror mange hadde blitt ganske overrasket dersom de har begynt å snudd produktene å lest på etikketen. Det som det er mest av i ett produkt står øverst, som såklart vil si at det som står nederst, er det minst av.

Vi handler direkte hos selskapet, noe som også gjør at vi har innsikt i hele prosessen - både innhøsting, produksjon og all testingen. Skulle en kunde lure på noe, så kan jeg faktisk gi et svar, og dersom det er noe jeg ikke vet, jo da kan jeg kontakte min kjære mentor eller teamleder.

Her er det ingen som lover deg at du blir rik over natten, vi bygger team og hjelper hverandre å bygge vår business. og nei, det er ikke et pyramidespill. Det er for det første ulovelig, og det går mye lengre ned en 3 ledd - slik at de som kommer inn først tjener mest penger, og jo senere du kommer inn, jo mindre tjener du. Det er penger som forflyttes og er ikke produktomsetning. Vårt selskap ble dannet i 1978 av en mann - og de fleste pyramidespill går som regel konkurs eller blir tatt innen 4 år(ser man bort ifra Golden Circle som varte i over 20 år).
Vi driver en lovlig business, og produktene våre selges til nå i 158 land. Det er en AAA-rating, som da vil si at vi faktisk har en høyere kredittverdighet enn staoil!

Her får du betalt for egen innsats - om du bare ønsker å være fordelskunde for å få produktene du selv bruker til innkjøpspris, selger for å tjene inn det du selv bruker, ønsker noen ekstra tusenlapper i mnd, eller om du ønsker å gjøre en deltidsjobb til en heltidsjobb, så er valget helt opp til deg. DU bestemmer hvor mye tid og vilje du vil legge i det.

Selv går jeg nå på skole, er hjemme i mammapermisjon med en liten skatt på snart 6mnd og jobber med forever. Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg takket ja, og ble med. Eneste jeg skulle ønske, var faktisk at noen introduserte meg for dette tidligere.

- Som person får jeg utviklet med utrulig mye.

- Ingen som sier hvor og når jeg skal jobbe

- Jeg tjener penger etter egen innsats

- Jeg kan kvalifisere meg til å få chairmans bonus, reiser hvor alt er dekt for 2 personer, bilbonus osv.

- Jeg får provisjon og bonus

- Jeg får mer frihet

- Jeg får muligheten med å bedre andres og min egen helse

- Jeg bygger opp min egen formue

Jeg kunne holdt på så mye lengre, men jeg håper jeg fått gitt noen oppklaringer, at du ble litt klokere på hva network marketing er og min business med forever.

Likes

Comments

Er ikke bestandig like enkelt å kle de små, man tar oftest det som er mest lettvindt - altså body og strømpebukse. Personlig er jeg veldig glad i å bruke body og bukse, prøver å få ting til å passe sammen, slik at han ser stelt ut.

Den siste tiden har jeg virkelig begynt å digge heldresser, og jeg er hele tiden på utkikk etter nye. Det er jo såklart lettvindt, men jeg syns det er så utrolig stilig! Så idag måtte jeg bare kjøpe en i ull - vi går vi mot kaldere tider.

Denne er kjøpt på nameit for 499,- og ull er gull, så det koster gjerne litt mer.

Så vi har denne fra KappAhl, den kostet enten 199,- eller 299,-, men den fikk han hos sin tante.

Likes

Comments

Vel, jeg er blitt en typsik nattblogger - dagen flyr så sinnsykt raskt avgårde, at jeg rekker som regel ikke å ta med tid til å oppdatere bloggen på dagen. I det siste har det tilogmed gått dager mellom hver oppdatering.. 

Søndagen gikk det rett og slett i ett. Først var vi en siste tur innom spektrum, før vi nærmest måtte haste oss avgårde til flyplassen - Skulle bare høre ferdig Charles Wadsworth, for en mann! Jeg blir så inspirert av slike vise mennesker, når han snakker er det som musikk i mine ører, og du vil bare høre mer - en snakker blir fort en lytter, når han tåler. 

isåfall, så var det bare stress resten.. Når vi kom på flyplassen, var det egentlig bare å gå å sette seg på flyet, og plutselig var vi i luften. Heldigvis sovnet lillemann før vi rakk å lette fra Gardemoen, så flyreisen ble jo en fryd! 


Var i grunn litt godt å komme hjem, selv om vi har hatt en helt fantastisk tur! Som jeg sikkert nevnte 10 ganger i forrige innlegg.

Mandagen var jeg helt utslitt, så det ble en veeldig rolig dag her hjemme. Fikk pakket ut alle tingen og prekkivert tingene, så ble det en del soving utover dagen på både meg og lillemann.

Natt til tirsdag våknet jeg i 3 tiden av at lille var så fryktelig urolig, glovarm var han også. Tenkte først det kom av at han hadde ligget inntil meg, men bestemte meg for å gå ut å måle tempen på han. Joda, 38,5 og mora fikk panikk. Var ganske kjapt på tråden meg legevakten og vi ble enig om å gi han en stikkpille å se han an til dagen etter. Skal sies at han ikke hadde noen andre symptomer, og var eller ganske normal.

Tok oss en tur på kirketreffet på formidaggen, men jeg syns enda han var litt varm. I halv 4 tiden på ettermiddagen målte jeg han til 37,8 og selv om det ikke var feber, valgte jeg like vel å ringe, da jeg syns den var høy.

Skulle ikke gi han noe stikkpiller denne gangen, men heller se han an videre utover kvelden. Kvelden kom å han ble bare varmere, halv 8 målte jeg 38,3 og da bar det på legevakten. De ville ha han inn på sjekk siden han hadde hatt feber så lenge, og babyer under 6mnd skal ikke ha feber. Vi fikk en veldig flink lege som sjekket alt som var å sjekke, men de konkluderte med at det er flere tenner på tur.

Mange sa til meg at det var slettes ikke farlig at han hadde litt feber, da ungene tålte så mye. Heh, slik er det ikke! Legen kunne nemlig fortelle at det overhode ikke er bra om de har feber over lengre tid, eller går med høy temperatur, da de ikke tåler det - da kan de få feberkrampe. Alt i alt gikk det bra, og nå ikveld var han endelig kvitt feberen.

Her er en slapp liten kar, som koser i fange til bestemor, samme kveld som vi på legevakten. Tilogmed de reagerte på at han var så rolig. 

Likes

Comments

Igår la vi avgårde på flyreise til Oslo, heldig oss som fikk sponset både fly og hotell! Har gledet meg lenge og sett veldig fram til turen. Såklart har det vært noen sommerfugler i magen, da jeg ikke har flydd med lillemann før, så dette var jeg veeldig spent på!
Dro såpass tidlig avgårde til flyplassen, at det var bare ett annet menneske der når vi kom(i tillegg til personalet da), sjekket oss inn og sendte bagasjen avgårde og gikk opp i cafeen - så var det bare å lene seg tilbake å se på at mer og mer folk strømmet på, å det hopet seg fort opp med kø overalt!

Etter vi hadde tadd av med flyet begynte surking, som ganske fort eskalerte til meget høy og intens skriking! Om dere aner hvor stresset jeg ble - aante jo ikke hva jeg skulle gjøre for å holde han rolig. Folk lenger fram snudde seg og det ante meg hva folk satt å tenkte om den "irriterende skrikerunge på flyet".

Skal ærlig si at jeg vet selv hvordan jeg var før jeg fikk barn selv, ikke for at jeg har flydd så veldig mye.

Det som føltes som en evighet, varte toppen 10minutter, så sovnet han, og han sov resten av flyturen! Gjett om det var deilig.

Vel framme i Oslo, var det deilig å sjekke inn på hotellet å slappe av i en liten halvtime før vi lot dagen fortsette. Tok oss en tur innom Oslo city, så vi fikk spølt avgårde noen tusen, så skulle vi ut å spise med hele gjengen klokken 2000, på fridays.

Planen min var egentlig å dra å besøke noe familie i Vestby, men tiden gikk fort og det hadde mest bare blitt stress og kaos, så vi får spare den til en senere anledning.

På city derimot, ble det mer stress for pengeboken, var blant annet innom Victorias secret og h&m. Så da ble det eeendelig ny parfyme og klær til både meg og lilleskatt.

Så kom kvelden og vi skulle dra å spise... Ble egentlig bare rot hele opplegge, for vår del da. Lille var trøtt og sliten etter en lang dag med reising og masse nye inntrykk, og var veldig klar for å ta natt når klokken nærmet seg 20.00. Siden han sovnet her og vi bare skulle ned her å spise, tenkte jeg det var mer innafor å ta i bruk Babycallen, enn å bynne å ta han med enn "uteplass" så sent. Men gikk ikke lange tiden før han våknet, rakk ikke å bestille maten engang. Så for å ta den korte versjonen, så endte det med at jeg fikk maten opp på hotellrommet å tilbringte resten av kvelden her, med the blacklist som underholdning.

Dagen idag har vært lang, men veldigveldig innholdsrik - starten den med å få seg en god frokost nede på hotellet sammen med Marthe og Stine, så var det bare å forte seg til spektrum, da vi tok oss litt vell med tid.

For det første så ante jeg ikke at det var inne. Hadde sett for meg enn 400-500 hundre stykker på ett stort uteområde ala Telenor arena, haha ler. Slik var det altså ikke!

Var ca 1500stk og veldig stort, samtidig som det virket meget organisert og tilrettelagt. Var heldigvis ikke den eneste med smått på slep, var sikkert rundtomkring 10barnevogner i omløp tilsammen, om ikke mer.

Så var showe igang. Så utrulig mange flinke forelesere, som fortalte om sin historie om Forever. Vi fikk info om nye produkter, julekampanjer, Buisnessen og myemye mer.

Som assistent supervisor, ble vi kalt ned på scenen for å motta pin, flagg og diplom - å shit for en opplevelse! Det å stå på en scene med 1500 tilskuere, det er ganske stort! Man blir ganske overveldet av alle inntrykkene altså.!

Vår aller beste teamleder Stine var også oppe på scenen og fikk nærmest det samme som oss, hun er hakket over oss, altså supervisor. Hun fikk i tillegg ett slik bånd - og alt var så ufattelig fortjent! Den dama står virkelig på for at vi skal nå vårt mål, og jeg er så utrolig takknemlig for å ha blitt kjent med henne! All ære til henne og Randi(vår mentor) som hele tiden inspirerer oss og gir oss motivasjon til å komme oss dit vi vil. Håper en dag at jeg kan lede mitt eget team, like bra som dem!

Ikvell dro vi på Egon å spise, var sikkert rundt 20stykker. Da det ble ganske sent og lille var helt utslitt etter en langlang dag, så spiste vi bare så dro vi tilbake på hotellet. Var en lynturni dusjen så var det natt, og nå trur jeg at jeg også skal ta kveld. Har en lang dag fremfor oss imorgen og, med både seminar og reising.

Likes

Comments

Skulle bare en liten tur til byen og møte søstrene mine, det endte med at jeg la igjen ett par tusen før jeg vendte nesen hjemover.. Skal sies at jeg ikke har kjøpt ett klesplagg til meg selv på veldigveldig lang tid! Så da ble det to bukser, en topp, en genser og en cardigan på meg - lillemann måtte jo såklart få noe nytt han også. Neste blir en ny kleskommode på han, så mye jeg kjøper til han.

Syns sennepgul er en veldig fin farge, så 3 av plaggene er i den fargen - kommer med bilder etterhvert. Alt er kjøpt på Vero Moda.

Elsker klærne både fra newbie på KappAhl og babyklærne på Lindex, så der handler jeg ganske mye! Så har vi en lokalbutikk her som heter Hansk&Hennes, hvir de har veldig mye fint og en go del andre merker, der legger jeg og igjen en god del penger.

Men idag tok vi handlingen på KappAhl. Heldressen fikk han av sine snillesnille tante Ann-Bjørg!

Likes

Comments

Tirsdagen va det på tide med den andre trippelvaksinen, og gjett om jeg gruet med. Bjørnar hadde tatt seg fri fra jobb først på dagen, så han skulle få være med. Jeg forberedte han dagen før på at det kunne en god del skriking.

For å gjør det litt bedre, var det to helsesøstre som stakk, slik at han fikk begge samtidig - og det gikk faktisk overraskende bra! Var bare litt skriking akkurat når de stakk, så var det mest bare surking. Mamma ble jo også nødt å felle en liten tåre, da det stikker så inderlig i mammahjerte når lille får vondt.

Utover dagen var han bare veldig trøtt, så det ble ikke en repeat av forrige gang, når det bare var skriking hele ettermiddagen.

På natten syns jeg han ble så utrulig varm, og det ante meg at feberen kom sigende - da kom jeg på at jeg selvfølgelig glemte av å kjøpe Paracet! For å skåne samvittigheten, ble det ikke til at jeg målte tempen heller. Lå lenge våken for å følge med han og når jeg først sovnet, våknet jeg flere ganger ila natten. Utover dagen var han fremdeles varm og ganske trøtt. Først når jeg målte var han 37,2, så etter en stund var han steget til 37,9 - da var det på tide med en stikkpiller. Det gjorde virkelig susen og fikk normal temp og sovnet.

Så utover kvelden ble han veeeldig urolig igjen.. Skrek og flirte om enn an. Virket som han egentlig var overtrøtt. Prøvde jeg å legge han i sengen, ble han helt krakilsk, så det var bare å komme seg på førerne å gå med han.. Klokken ble 12 på kvelden før jeg fikk han til å sovne, å da var vi ganske sliten alle mann...

Heldigvis er han tilbake til normal idag og er allerede sovnet for natten.

Likes

Comments

Nye varer fra Forever er bestandig like artig! Nå har sminken hvert tilbake en periode, så da var jeg snar å bestille både det ene og det andre! Har en del fra før som jeg bruker, og jeg er såå fornøyd!

Denne gangen ble det to koster, Kabukibrush og BB-brush - Precision Liquid Eyeliner - Brilliant Blush: Mia - Duo pencil sharpener - Flawless Mineral Makeup Light - Delicious Lipstick - Amethyst

Ønsker du lese mer om produktene kan du gå inn på hjemmesiden min, og dersom du ønsker å prøve noen av produktene er det bare å ta kontakt - har også noe som heter 90dagers fornøydgaranti.

Likes

Comments

Jeg har brukt utrulig lang tid(syns jeg), på å få bestilt takkekortene. Dåpen var 7. August, og når er vi kommet til 23. August - har vært å sett på takkekort, sikkert 100ganger siden dåpen, men har ikke hadd peiling på hvilket jeg skulle bruke, eller hvordan bilde jeg skulle ha. Skal jeg ha med ett bilde eller med flere? Skal det være avlangt eller firkantet?

Man vil jo så gjerne at det skal bli perfekt, å det er så vanskelig å finne det rette når det er så utrulig mye forskjellig å velge mellom. En liten periode var jeg inne på tanken å bruke det samme designet som på invitasjonene, men ville samtidig ha noe nytt og noe annet.

Så har jeg jo en million bilder av lillemann på telefon, men ville ha noe som var tatt nå - men hadde ingen som egnet seg "sånn".

Da ble det å hive finstasen på og ha en liten fotoshoot. Å gu' så fornøyd jeg ble meg bildene! Lillemann var i strålende humør, så jobben ble lekende lett!

Nå er kortene bestilt, sendt og det er bare å vente og glede seg! De kommer på bloggen, stay tuned

Likes

Comments

Når jeg må ha vekkerklokken på ringing, så betyr det at vi må opp uvanlig tidlig - altså klokken 09.00. Det blir som regel bare krøll når vi er vant med å stå opp i 10-11 tiden. I tillegg ligger jeg som regel oppe til i 2-3 tiden på natten, så en time fra eller til på morningen har litt å si for min del ja..

men uansett, jeg klarte faktisk å sprette opp av sengen før 9, våknet x antall ganger i morgen for å se på klokken, hadde utallige ting som skulle gjøre før vi kunne komme oss avgårde. Det fine med å stå opp tidlig, er at jeg får den første stunden med meg selv, så da kan jeg gjøre det som skal gjøres, så er det bare å stelle lillemann å gå ut i bilen, veeldig greit.

Klokken 11 møtte jeg Stine på stadion i Islandsboten, så rigget vi opp stand på null komma niks, så var vi igang! Vi fikk delt ut alle giveaways'ene - var vell ca 50-60stk. Vi hadde mange hyggelige samtaler og fikk masse gode tilbakemeldinger på produktene.

Vi delte ut solkrem til de som ikke hadde smurt seg og fikk levert ut masse "barnehagepakken-lapper". Vi var kjempeheldig med været, var nesten litt i overkant, men vi skal ikke klage! Lillemann var veldig snill og grei, var litt oppe å skulle se, så var det endel soving i vogna - blir jo ganske så utslådd i varmen.

Så når klokken ble 1500 var det påtide å pakket sammen. Kjempefornøyd med hele dagen!

Så bare det videre på jobb for å ta stengingen der, siden det var megetmeget manko på folk - ble en kort vakt da fra 16-18, men når lillemann begynte å bli trøtt i 1630 tiden, begynte minuttene å føles som en evighet. Ville absolutt i sove i vogna heller, så da var det bare å bære... Og bære. Kunne jo såklart ikke legge han ned på lekematten heller. Og det å gå å bære på 9kg i lengden, kjennes i ryggen etterhvert. Men tiden gikk å jeg var veldig glad når jeg kunne ta ungen med i bilen å kjøre hjem.

For en dag, sier jeg bare! Men så mye artig og spennende! Når er det godnatt på meg, så er det Vangsvik for står for tur imorgen.


Likes

Comments