Header

Godmorgon på er!
Skönt att vakna upp till solens strålar eller hur? Se senaste dagarna har det varit så fint väder ute!! Mitt humör blir bättre och livsglädje. Vintertid idag och det börjar närma sig kalla, kyliga mornar med knastrande snö under skorna. Mysigt men en jobbig period, dock längtar jag till Julen!

Idag ska jag plugga körkortsteori, träna och öva inför några spelningar. Hoppas ni har en bra dag! Kramar!

Likes

Comments

Vet ni vad skillnaden är mellan Tilo och många andra instrumentalare och musiker är? Det är att han spelar med hjärtat och blir ett med musiken och man ser hur mycket han skiner på scenen till skillnad från många andra. Jag älskar att titta på min begåvade stjärna❤️

Likes

Comments

Äntligen höstlov hörre ni!! Super glad och fint väder ute. Varit ute och gjort lite ärenden och cyklat i det fina väder idag på förmiddagen. Mådde bättre idag och Tilo sov hos mig igår kväll.

Igår framemot kvällen tog jag en enkel promenad med min kära syster i solen och vi gick även förbi ett ställe vid en bäck där vi har en massa barndoms minnen ifrån. Sedan gjorde jag tacos åt familjen vilket var både gott och mysigt sedan blev det säng liggandes en stund innan min älskling kom till mig.

Resten av dagen idag ska jag plugga körkorts teori och städa i lådor hemma osv.. Kramar! <3

Likes

Comments

Hej på er, längesedan va? Jo tack jag vet. Men livet kom emellan. Men känner att det börjar gå till normalt igen och då kanske jag kan börja blogga. Och jag saknar att blogga och fotografera och redigera biler. Och det är en anledning till att jag faktiskt vill börja blogga men det kommer inte ske flera gånger per dag utan kanske en gång om dagen. Vill ge tips, fina bilder, deep texter och bara skriva om en tonårstjejs vardag. Men vad har hänt den senaste tiden?

- Börjat trean
- Haft en konsert på mössebergs kurort med skolan
- Börjar gymma

Det är typ den som jag vill dela med er för tillfället annars är det hyfsat bra med mig.. Dock så är jag sjuk idag och har stannat hemma från både jobb och skola då jag har haft ont i magen och huvudet idag.. Men men nu ska jag ta mig i kragen och ta en promenad. Kram!!

Likes

Comments

Men hej!!!!

Det var längesedan jag skrev här och skrev av mig om lite random grejer. 

Vi kan börja med sommarlovet:
Herre gud! Vart har detta lovet tagit vägen? För jag har ingen aning. Känns som att jag fick sommarlov igår typ.  Jag har lixom inte ens gjort något denna sommaren typ. Har knappt träffat mina vänner. Det jag har gjort är att jag har jobbat minst tre gånger i veckan i åtta veckor och eftersom att jag jobbar med ett ganska "ansträngande" arbete så är jag trött när jag kommer hem vilket är strax efter klockan fem. Så det är typ hem, äta och sova. Men jag klagar inte! Jag har fått ett bra sommarjobb och om jag inte hade haft detta så skulle jag suttit inne hela sommaren garanterat! Men nu är jag inne på sista veckan och på söndag är min sista dag på jobbet. Kommer bli lite sorgligt för jag trivs där och jag tycker om personalen. Men skolan kallar och jag går nu in på mitt tredje år på gymnasiet. Vilket leder oss in på ämnet skolan:

Hur snabbt har inte åren i skolan gått? Kommer ihåg då jag både slutade sexan och nian och snart är det årskurs tre!? Ska ta vara på tiden i skolan och kämpa in i det sista även fast jag har en liten klump i magen över att gå tillbaka till skolan på Tisdag. Men det ska bli kul att träffa nya ettor och åka till köpenhamn med estet om två veckor. Jag ska även nu under terminen kolla högskolor mm. och om något passar mig ska jag söka som en galning! För jag vill bli klar här i min stad så jag kan ge mig ut i den stora världen och starta mitt egna lilla liv, haha. Nej men vet nog vart jag vill hamna inom jobbyrket fast måste utbilda mig först.

Sedan nästa vecka blir jag 18!!! Gud vad jag längtat! Kommer bli så najs, så mycket mera möjligheter!! Men sen till en annan grej.. Körkortet. ÅÅÅÅÅ jag vill ha det så mycket men teorin bara tar stopp! Har suttit och grinat hela morgonen för den jävla teorin.. Jag kommer klara det men just nu är det grått.. Ska köra risktvåan nästa vecka så det blir ju bra men vill ha körkort!! Grrr. OM NÅGON HAR BRA PLUGGTIPS, SKRIV TILL MIG! JAG BER ER!<3<3

Sedan ska jag och min favorit till Stockholm om tre veckor. En liten shop och mys weekend. Kanske inte låter så stort men vi har inte gjort något sådan tillsammans direkt då åldern har stoppat oss men då har vi åldern inne att hitta på roliga saker!!


Men hörreni, nu ska jag gå upp och skala ägg till min sallad jag ska ha med mig imorgon till jobbet.  Ha det super bra!!! Kram

Likes

Comments

Samtidigt som jag vill växa upp, då jag vill att mina ynka 17 år ska bli uppemot 20-30 så vill jag vara barn, leka i skogen och bara känna att livet leker. För vad tänkte jag på när jag var tio? Jag tror att jag tänkte på här och nu och var inte alls orolig inför imorgon, eller jo i för sig så har jag alltid varit en tänkare så länge jag kommer ihåg. Men har nog aldrig tänkt så mycket på livet som jag gör nu. Idag så kollade jag på en säng på nätet. Jag behöver en säng då det är en investering i livet då jag kan ha den senare när jag flyttar hemifrån och sen behöver jag och Tilo en större säng. Jag ligger inte stilla när jag sover direkt jag har faktiskt ett bevis och det är att jag pajade min tå för några veckor sedan.

Men en säng kostar pengar och en gymnasieelev som dessutom har sommarlov brukar inte äga så mycket pengar gör att jag längtar bort. Har länge velat flytta till en annan stad och skaffa drömmar, om framtiden.

Just nu är mina drömmar få men det jag vill här och nu är att jag vill att mitt sista år på gymnasiet ska gå snabbt så jag kan skaffa ett jobb. Tjäna pengar, flytta ut och försöka skaffa mig en framtid. En framtid med den jag älskar eller ensam vet man aldrig fast i mina drömmar är det vi två. Jag vet vart jag vill leva, bo.

Snart blir jag 18. Det är en ålder jag längtat efter att fylla, inte för att jag gillar att festa eller så utan för att den är som en milstolpe i livet (eller kan man säga så).

Om man är under 18 får man knappt göra någonting. Då finns jobbmöjligheter, bostadsmöjligheter, rese möjligheter mm. Som på ett silverfat till skillnad från nu (förstå mig rätt!) Jag vill ha körkort , så jag åtminstone kan ta mig härifrån om jag skulle vilja. Jag vill sluta skolan, ta studenten, och jag vet! Skolan är det skönaste som finns, inga direkta krav om man sköter skolan och då vet man att man har någonstans att gå nästa dag. I arbetslivet eller arbetslösheten är det värre, krångligare och plötsligt får man ett helt annat ansvar. Då man tar ansvaret för sig själv, dina val påverkar dig och ditt liv på ett helt annat sätt än ifall du var 16.

Man betalar räkningar och försäkringar som man inte hade en aning om att de existerade. Utgifterna flödar, jobbet tar över, tröttheten smyger på en och det enda man vill är att andas. Är det så i "vuxenlivet"? Drömmen eller?

På ett sätt vill jag hamna i allt det där, vill inte vara en liten tonåring som har tusen och en känslor. Som knappt får ha en egen åsikt och blir generaliserad. Jag trivs nog inte riktigt med att umgås med massa vänner, snacka strunt runt ett bort, snacka om vem som skrev senast till en på sms, hur många snap dagar man har, hur mycket betyg man fick på senaste matte provet, hur mycket man drack helgen innan, hur mycket mensvärk man har. Eller är det bara tonåringar som gör det? Ibland känns det faktiskt som om det vore tvärt om.

Likes

Comments