Header

Mormor och jag har ett speciellt band. Jag säger har just för att det ni ska få höra nu är otroligt. Antingen tror ni det inte eller så tror ni på det. Men det är något som ni får hålla för er själva.

Mormor har alltid varit väldigt spirituell och andlig av sig. Samma sak med hennes mamma. Alltså min gammelmormor. Min gammelmormor hade ett sjätte sinne som har ärvts och det som hände natten när mormor dog kommer nog alltid att följa med mig i livet.

Mormors mamma stod vid fönstret en kväll och tittade ut över gatan. Mormor var ganska liten. Helt plötsligt drar min gammelmormor och suck och säger "nu dog mormor" alltså min mormors gammelmormor. En halvtimme senare ringer telefonen och då är det hennes syster som berättar att deras mamma somnat in.

Natten till lördag vaknar jag och gråter. Jag ber Oscar ta upp Torsten i sängen och när jag ligger där och hyperventilerar hör jag Oscar säga "vad tittar du på Torsten?" Jag tittar på Torsten och ser att han stirrar mot dörren. Jag får en känsla av att det är mormor som står där och jag börjar gråta ännu mer för nu fattar jag ju vad som hänt. Klockan är runt 23 tiden. Jag talar om för Oscar att mormor har dött och han försöker lugna mig och säger att det inte alls är så. Men Torsten fortsätter stirra trots att Oscar burit upp honom i sängen.

Klockan 6.30 knackar Lasse på min dörr och ber mig komma ut. I soffan sitter min mamma med rödgråtna ögon och jag bara skriker rakt ut. Mormor har dött.

När Lasse pratar med sjukhuset får han reda på händelseförlopp och tidpunkter. Runt 23 somnade hon in.

Mormor har kommit i mina drömmar och hon försöker lugna mig genom att allt ska va som vanligt. Varje dröm jag haft har vi varit hos henne, vi har åkt bil och ätit pannkakor. Jag vet att det är ett sätt för henne att komma till mig, jag är nämligen superkänslig för energier och har ringt mormor och gråtit ibland för att jag har känt mycket aktivitet och blivit rädd. Hon har även berättat om sina drömmar och genom en ganska privat händelse inom familjen så är vi ganska säkra på att en viss person hälsat på henne och sagt saker som är väldigt starka. Därför vet jag att det är hon som kommer, för både hon och jag är så säkra på att det är ett sätt att kommunicera med andra sidan.

Jag saknar hennes fysiska närvaro något enormt dock. Jag gråter hela tiden och kan inte ens tänka på henne utan att ligga och hyperventilera av gråt. Mormor var och är min bästa vän och min guru. Jag kunde alltid vända mig till henne, oavsett vad. Jag kommer sakna hennes pannkakor och hennes skratt. Men mest av allt saknar jag hennes tröst. Jag skulle behöva den nu. ❤️

På bilden ser ni Elsa. Hennes hund som nu bor här. Elsa har en förmåga att kunna stirra en rakt in i själen och både mamma och jag är säkra på att mormor satt sig där, för så fort tankarna blir jobbiga kommer hon och lägger huvudet i knät och tittar på dig med de mest förstående och kärleksfulla ögonen man kan tänka sig. ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu går jag igenom det värsta jag någonsin kommer att behöva gå igenom, tror jag. Jag trodde att detta år skulle bli lite bättre än det förra, men trots att jag är frisk så är det tyvärr en familjemedlem som fått cancer vilket är det värsta som hänt mig. Varje dag känns som en dimma och jag kan inte fokusera på något alls. Jag glömde liksom mobilen på jobbet här om dagen, vem gör det?

Jag försöker omge mig av människor som jag älskar och som älskar mig. Jag har också börjat tänka om efter att en person sa "fuck dina vänner" när jag talade om ett dilemma jag stod framför. Jag kommer att verkligen att selektivt välja ut vilka vänner jag vill spendera tid med, för nu handlar allt om familjen känner jag. Och om att jag ska må bra.

Vad gör jag för att må bra då? Jo jag läser, badar och sitter med mamma och pratar om framtiden. Jag skrattar åt konstiga fraser från töntiga filmer med min syster, och jag frågar min bror 10 gånger om dagen om han är redo för att börja gymnasiet. På torsdag flyttar en hund hit på obestämd tid, det kommer bli mysigt men också lite ångestladdat med tanke på vem hunden tillhör och varför den ska flytta hit. Jag är lite kryptisk nu men ni fattar nog grejen.

Imorgon jobbar jag, sen kommer ogge o hämtar mig. Jag tror vi ska äta mögelost och kolla på film. Sen om två veckor har jag semester, då ska jag skita i allt och bara vara med min familj.

Likes

Comments

När jag kom hem från jobbet la jag mig på golvet och grätskrek. Det var skönt men jag fattar själv att jag måste göra något åt detta. När jag slutat gråta gick jag och mamma på hemköp och köpte mat och havremjölk!!! alltså havremjölk med chokladsmak är det godaste jag vet, men det måste vara från märket garant, dom andra är okej men inte alls i närheten. Win win med tanke på att havremjök inte är gjord för koungar och att garant är typ ett budgetmärke. Whoho!


Imorgon är det jobb, jag jobbar fram tills söndag och sen vet jag inte. Kul grej som hände idag är att min "temporära" lagning på tanden som jag ska fixa nu den 1a juni totalt föll ut, kul för nu sparar jag kanske 20 min av lidande hos tandis. KUL!

Imorgon kommer ogge, vi ska spela wii och mysa. Behöver det<3333


gud vad jag klagar och är deppig??? Haha sorgligt </3

Likes

Comments

Vid det här laget känner ni till att jag ÄLSKAR katter mer än livet självt, och min pojkvän var ju i Paris för ett tag sedan och LOVADE mig en kattpyjamas från primark. Dock blev det ingen då det var stängt, men gentleman som han är fick jag välja en från valfri butik här i Svealand ist. Denna plus en till blev min, från hm.

Likes

Comments