Header

I helgen var jag maskerad för tvillingarna Sandberg som fyllde 20. Delade en flaska (gammalt) vin med Sophie, började spy som en galning och får sedan ett sms från Sophie som mår lika dåligt som mig. Inser att de e kört och åkte hem gråtandes hahah! Dagen efter vaknade jag och mådde ganska dåligt, Ogge skämde bort mig som vanligt och jag var en bakisångest fjolla som låg i sängen och grinade haha.

Imorgon ska jag träffa psykologen, sen ska jag och mamma handla inför operationen, köpa allt som tejp, kanske några bh-ar och sånna nödvändigheter. Är fett nervös över att vara vaken, men jag hoppas att det går bra!

Btw, Ogge var Clark Kent (?) och jag var superwoman på maskeraden, om ni undrar varför vi har lite udda kläder hahaha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag hos läkaren, och jag är ju världens hypokondriker som mina vänner vet så ni kan ju tänka er hur jag mådde när hon skickade mig på EKG efter att ha kollat mitt blodtryck. Som tur är var det inte någon fara men jag har fått order om att inte jobba på ett tag nu. Och ta det lungt. Men problemet är att så fort jag tar det lungt så blir jag jätte ledsen, alltså inte så att jag känner mig nedstämd, för det är min grundstämning just nu, utan jag gråter så mycket att jag tappar luften typ. Och det är så jobbigt, för jag vet att mormor inte ville att de skulle vara så.

Men, lite roliga saker som hände var iallafall att mina järn och b12 värden var jättebra! Bättre än hos någon som äter kött!!!! Och då får vi inte glömma att jag är en sån person som äter typ ärtor och lök och anser de vara grönsaker, min kost består typ bara av halloumi och potatis... DÄRFÖR VILL JAG VERKLIGEN SÄGA ATT NI SOM SÄGER ATT MAN MÅSTE ÄTA KÖTT FÖR ATT ÖVERLEVA OCH ATT NI INTE KAN BLI VEGITERIANER PGA ”GILLAR EJ BÖNOR” KAN ÄTA MITT BAJS FÖR DE FINNS KOSTTILLSKOTT!! förlåt för grova ord men jag kommer aldrig någonsin respektera att någon äter kött. Många jag älskar äter kött och jag älskar dom
Inte mindre för det, men jag tycker att det är ohumant och att kan du äta en gris så kan du äta din hund också, för intelligensnivån hos dom båda är samma. Tack och hej!

Avslutar detta psykopatiska inlägg med en bild på Torsten så att ni som blev trampade på tårna inte blir så arga. (Tror dock att ingen kommer bli de för den enda som läser min blogg är Elin o hon äter inte heller djur❤️❤️❤️❤️ ily min stjärna)

Likes

Comments

Igår fyllde Elin 20 år och då firade vi henne rejält med alkohol och dans. Haha. Lite för mycket för oss alla men dessa brudar fick mig verkligen att skratta så att jag höll på att spräcka trosorna. Dsvdv😏

Det känns på något konstigt sätt som att jag verkligen mår bra av att skratta nu, innan gjorde de ju inte det. Då ville jag ju inte skratta, men igår skrattade jag. Jävligt mycket.

Vi började hos Elin där jag klippte henne o hennes syster, sen åt vi mat och fixade oss o förade. Sen fick vi skjuts till klubben av grabbarna, och där dansade vi tills fötterna gjorde ont. Efter några timmar kände vi att alkoholen gjort sig lite väl påmind och vi alla åkte till donken o sen hem. Dom som följer mig på Snapchat har nog skrattat jävligt mycket åt mina snaps. Eller så tycker ni att jag är töntig eller jobbig, men helt ärligt så kunde jag inte bry mig mindre. Hehe :)

Likes

Comments

På senaste tiden har jag märkt att jag har blivit lite känsligare i hyn, framförallt armhålorna! Det kliar ibland så mycket att jag vaknar på nätterna, dessutom så känner jag mig konstant ofräsch och svettig vilket jag tror beror på stress, men jag såg en video med en tjej som använde saltdeo och tyckte de såg så fräscht ut på något sätt, men jag tänkte inte mer på det. Sen såg jag ett inlägg på insta om en och kände att jag verkligen ville testa. Så idag gick jag ner till en hälsokost och köpte mig ett, om jag förstår det rätt så kommer saltet att desinficera huden och därmed kommer inte svetten att lukta, vilket är logiskt eftersom att det är bakterierna på huden som orsakar lukt när de kommer i kontakt med svett, och eftersom den innehåller aluminium kommer inte svettproduktionen att minskas, vilket jag tror är bra för mig eftersom jag svettas på andra ställen om jag har deo haha, speciellt i ansiktet vilket inte e as kul. Sen är inte aluminium och alkohol nå vidare bra för kroppen, så jag undviker det helst. Men det sistnämnda går bra om det är i form av dricka haha.

Kostar en hundralapp på hälsokostbutiker, spring o köp!

Likes

Comments