Header

Dagen började med fantastiska nyheter , min farbror kaj Linna fick resning beviljad idag , han är oskyldigt dömd till livstids fängelse och har i alla år bakom lås och bom nekat till anklagelserna , nu äntligen får vi hoppas att rättvisan skipas. Håll tummarna!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är en sådan där undersköterska, jag tar hand om människor varje dag på mitt jobb, jag tar hand om dem när jag har tid. Varje dag jag går hem så känner jag att jag önskar att jag kunde hunnit lite mera, att jag skulle ha satt mig ner och pratat lite längre. Varför avrundade jag samtalet så fort? Jo, de var ju för att larmen gick i ett och jag visste att min kollega hade också fullt upp. Vi försöker lära oss att tänka, jag och mina kollegor , att vi är ju faktiskt inte den enda som jobbar här men vad hjälper det? Jag kan ju inte trolla bort mitt samvete. Jag kan inte vifta med ett spö och dra en ramsa så försvinner min stress. Jag vill så mycket med så lite, jag har så många ggr fått höra att "Men Alex, du kan inte hjälpa alla, du kan inte förändra vården själv, de e ju politikernas jobb" Men snälla rara politiker, skall inte du bli gammal? Eller någon du bryr dig om som faktiskt inte har den super feta lönen du har, som faktiskt kommer vara tvungen att bo i ett normalt äldreboende, någon? Jag kan gråta när jag tänker på de människor som inte kommer utanför dörrarna om det inte är för att de skall på ett besök på sjukhuset. Jag blir helt snurrig, ett kaos uppstår i min hjärna när jag verkligen försöker förstå varför det inte finns pengar för äldrevården? Skall man efter alla år man slitit, jobbat, förtjäna att bara få komma ut OM man har tur o skall besöka ett sjukhus? VARFÖR ÄR DET SÅHÄR? Varför finns det inte en buss på varje äldreboende så vi också kan ut och åka, varför kan vi inte få mer personal för det? Det är väl så det skall vara när man e gammal , jag förstår inte hur det kan tillåtas att vården kan se ut såhär ? Folk flyr ifrån vården för de e under all kritik med personal , löner , arbetsmiljö Osv.  KAN NÅGON SVARA MIG !

Det är inte rättvist och det är inte rättvist emot mig eller mina kollegor heller, jag skall inte behöva springa ifrån någon som håller min hand och är ledsen pga politikers egoism . Det sprids pengar på en jävla massa andra ställen och då går det bra, vad får man höra då? "Det är ifrån en annan kassa" Gör om gör rätt för helvete, man skall fan få bli gammal i det här landet och man skall njuta av det också .

puss och kram till alla mina hjältar där ute/ från en annan hjälte

Likes

Comments

Vilken slapp dag ! Vi har bara varit hemma och jag har fått gjort en hel del viktiga saker , känns skönt. Pyjamas byxorna var på hela dagen. Men de känns skönt, jag behöver verkligen sådana här dagar , i mitt hektiska liv så är detta terapi och lyx. Jag drabbade av högt blod tryck för ett par månader sedan , de var ännu ett av alla sätt för kroppen att säga ifrån , huvud värk, magkatarr , sömn problem , ont i leder , hjärtklappning osv , sedan högt blodtryck och jag blev akut sjukskriven för att få ner de . Men sedan dess har jag nog fått ett litet wake up call, mycket kan jag inte göra något åt för tillfället men en del kan jag och måste . Såå, en sådan här dag - perfekt !

Likes

Comments

Klickar runt och försöker hitta nya produkter för makeupen , kon ihåg att jag fick ett bra tips om denna cc cream som skall vara riktigt bra så klickade hem den för att testa . Tog även nytt puder och highlighter och hoppas på en amazing look

Likes

Comments

Känns direkt sådär skit skumt , skall jag vara ledig 1 vecka? När hände de liksom ? Vad skall vi göra ? Min kropp och mitt huvud är som en ständig jordbävning . Jag önskar ibland att jag bara kunde ge fan i allt planerande och bara ta varje dag som den kommer, tro mig , jag försöker ständigt. Jag gör framsteg men även om jag slänger röven i soffan så är huvudet igång . Därför tog jag nu upp bloggen , en skön avkoppling som jag saknat , då stänger man av allt annat och bara skriver . I julklapp fick jag en dagbok av min man , jag önskade mig en så mycket , jag saknade skrivandet och så en dag om många år från nu så kan man läsa och blicka tillbaka .

Skrivandet har en otrolig effekt på att dämpa min stress , har alltid haft , skrev dagbok mycket förr men har haft flera års uppehåll och i perioder använd mig av bloggande istället men att skriva dagbok känns mer , vad skall man säga . Personligt ?

Puss

Likes

Comments

Tillbaka till Nouw med en ny fräsch blogg , har haft långt uppehåll men nu jävlar kör vi!Jag kommer köra rått , diskussioner , åsikter, passioner och självklart om att vara förälder till småbarn ,kommer även finnas mycket om att hantera stress i svåra motgångar kombinerat med föräldraskap . 

Puss

Likes

Comments

sådant här blir man glad utav . Shit vad glad jag blir . Dessutom så har jag ändå Haft lite motstånd denna månaden av otrolig trötthet och diverse grejer men ändå har jag lyckats motionera regelbundet, dricka massvis med vatten , äter bra mat och inte så mycket snask och andra socker intag. Något som är otroligt viktigt som jag tänker på är att inte äta vad som helst efter kl 18. Är jag hungrig efter det brukar jag 99 procent av gångerna äta kvarg , ägg eller avokado .

pga detta så har jag minskat ytterligare 2 cm runt midjan och 1 cm av lår . Fuskade lite och mätte idag då jag inte kunde hålla mig till nästa vecka men nästa vecka så skriver jag upp månads resultat med foto och vikt samt cm ändå .


Likes

Comments

Efter en hektiskt dag med alla möjliga bravader så känner jag lugnet som kommer med kvällen . Har tagit mig ett bad och slängt på mig min pyjamas , rätt ner i soffan och skall kolla på hot pursuit med Reese Witherspoon.


Likes

Comments


bloggen har stått helt stilla ett tag , har haft massvis med saker att göra och jag måste säga att september har sprungit iväg , det är redan den 21:e och jag har knappt hunnit med . Mycket händer ju med Milo nu med både positivt och negativt .

Han växer så det knakar och ler, skrattar och har börjat snurra runt . Men han går på ännu en penicillin kur för öronen och denna gången skall vi bli kallade på ett återbesök om 6-8 v . Förra kuren har förmodligen inte blivit helt läkt o så har de spruckit . Tillbringade hela fredagen på Näl men redan på lördag så var han pigg igen .

Igår var jag och Leo på bio och det var verkligen mysigt att ha lite egentid med honom . De var första gången vi gjorde något själva på 4 månader och det var välbehövligt . Han söker min uppmärksamhet mycket och jag gör mitt bästa för att ge han det men det går inte alltid att släppa allt .

Promenader och träning flyter på, men känner att det är dags att försöka lägga in en högre växel .

Likes

Comments

morgonen blev inte som jag trodde , jag hade precis kokat ett par ägg och Milo hade slumrat till (trodde jag) hann börjar skrika hysteriskt och är helt otröstlig . Vill inte äta , vill bara att jag går runt och vaggar honom om ens det . De hjälpte till och från . Till slut så ringde jag ner till vårdcentralen , men dem skulle ringa tillbaka till mig kvart över 11 . Hell no, de går ju inte att vänta på . Klär snabbt på oss allihopa och drar neråt . Fullt med folk i väntrummet . Roger sticker ifrån jobbet och kommer också . Milo är helt matt av skrikande .

öroninflammation IGEN. Stackars älsklingen . 5 dagars kur med kåvepenin och Alvedon blir det nu . Han har äntligen fått slockna här nu .

andra inflammation på 2 veckor nu . Men de går ju som tur var fort när man väl fått i han en dos eller två.


Likes

Comments