Header

Efter en sömnlös natt på ett flygplan och en svettig dag på en buss anlände vi tillslut i Khao Lak i Thailand. Vi bor på världens finaste hotell med världens trevligaste personal och finaste stranden. Jag å mami å papi åt phad thai och jag drack en kokosnöt och dem varsin öl. Det kostade 560 bath, alltså ca 140kr!!!! Så sjukt billigt och SÅ SJUKT GOTT. Im in paradise.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var det utbildningsdag på Chalmers och GU, vilket innebar typ öppet hus. Jag fick ett snack med några arkitekter och sedan gick jag på deras föreläsning, och nu är jag helt såld.

Har aldrig känt mig så sugen på ett yrke/en utbildning som jag gör just nu. Det känns seriöst med arkitektur samtidigt som jag får leva ut min kreativa sida. Perfekt.

Det stora bekymret är att man behöver ca 21.5 poäng för att komma in. (Max är 22.5). Eller 1.65 på högskoleprovet. Hm.. skulle behöva läsa upp några betyg för att klara det. Helt klart något att se över

Likes

Comments

Vad är viktigast å få med i resväskan? Bikinis helt klart. Försökte komma på vad mer jag behöver. Solglasögon, lite smycken. Solkräm. That is it. Tandborste kanske.

Om 4 dagar bär det av, fram tills dess är det hårt slit med skolarbete som gäller.

Likes

Comments

Okej 2 konstinlägg på rad men asså DEN ÄR KLAR. Vet inte hur många timmar jag lagt på denna rackaren men nu är den i alla fall klar. Finns saker jag skulle göra annorlunda om jag fick göra om den men jag är faktiskt jättenöjd. Jag planerar att göra en vit tiger på stor duk i framtiden, men nu är jag färdig med djur på ett tag tror jag. Men ack så nöjd.


Nu kommer svårigheten i att komma på vad jag ska måla här näst.... vet att det ska vara svart och vitt, var å köpte ny färg idag. Resten får vi se.

Likes

Comments

Testade skissa på Jespers iPad idag, SÅ KUL var det!!! Använde mig av ett program och han iPencil vilket va skitcoolt. Denna skissen slängde jag ihop på ca 20 min så har inte hunnit "utforska" programmet riktigt men kan tänka mig att man kan göra mycket kul.

Är lite kluven, har länge varit ganska inställd på att skaffa mig en laptop efter studenten, men kanske passar en iPad mig bättre? Vi får se.

Likes

Comments

Fredag morgon. Eftersom jag äter gröt varje morgon tyckte jag att det var väldigt roligt när jag plötsligt hittade ett "recept" där man bytte vattnet mot mandelmjölk. Så jag testade och har nu bestämt mig för att originalreceptwt är bäst.

Det blev lite smak av tomtegröt, och det är långt ifrån min favorit.

Men för den som gillar tomtegröt:
1dl havregryn
2dl mandelmjölk
Valfri topping

Likes

Comments

Asså det bästa på dagen är mellanmålen. Äter oftast 2 mellis, ett efter skolan och ett antingen på morgonen eller kvällen.

Idag var jag effektiv å gymmade innan skolan och pluggade på håltimmen så nu ligger jag och myser lite framför teven innan jag ska ta hand om kidsen på basketen. Sjukt nöjd med tidigt gym för nu kan jag liksom slippa tänka på det. Skönt.

Likes

Comments

Jag äter havregrynsgröt i princip varje morgon, och från att hata det har jag gått över till att älska det. Med vetskapen om hur bra det är för kroppen blir det knappast sämre.

1. Havregryn är fiberrikt
Och fiber är väl bra för det mesta. Det gör så att magen får arbeta, vilket minskar risken för tarmsjukdomar osv, och kolestorelvärden gynnas.

2. Havregryn innehåller viktiga mineraler och vitaminer
Såsom B- och E-vitamin. Dessa näringsämnen håller kroppen frisk och pigg.

3. Innehåller både kolhydrater, protein och fett.
Skär ett äpple över gröten så är hela kostcirkeln med i bara 2 ingredienser.

4. Billigt!!!
Snart flyttar vi alla hemifrån och vad är då mer tacksamt än en frukost för 2kr? Inte så mycket. Perfekt.

Likes

Comments

Igår va kul!! Vi serverade på en 50-års fest och städade osv. Rebecka å Marie är båda två väldigt duktiga servitriser så det flöt på jättebra.

Bästa med igår var att man liksom inte fick så mycket skit haha. Alla va nöjda å glada och det var lätt att få ut maten och dricka osv. Skönt. Nu ska jag agera servitris "på riktigt" på jobbet idag. Hoppas från djupet av mitt hjärta att jag får sluta i tid idag för jag är så trött.

Likes

Comments

Asså overkligt fint väder! Spenderade en stund ute i solen och bara njöt av vädret, helt underbart. Hoppas verkligen detta innebär vår nu!

Nu ska jag duscha å fixa mig lite inför jobb hela kvällen!

Likes

Comments