Header

ÄNTLIGEN på plats i min älskade säng. Helgen har hittills varit väldigt turbulent haha och jag ser fram emot många timmars sömn inatt!
Berättar mer imorgon om helgen! Godnatt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Om det är någonting jag brinner för här i livet så är det mina sneakers, definitivt alla dagar i veckan. Har mina superstars och mina air force, och den dagen det blir en fläck på någon av dem ska jag aldrig förlåta mig själv. (vill även tillägga att det är mitt andra par air force, de första slets ut och blev mer beige än vita.) Men har faktiskt lyckats hålla båda så gott som i nyskick, trots de sex respektive nio månader de har på nacken vid det här laget. Vill alltså hylla mina små bebisar med detta inlägget haha, må dem få ett långt och rent liv. Puss på er 

Likes

Comments

Älskade människa

Likes

Comments

Jag å Rebecka satte oss och fikade idag efter skolan. Mysigt och trevligt och gott, dock känns det nästan lite ångestfyllt att kunna lägga tid på det och inte gå direkt hem och plugga. Inte för att jag saknar plugg utan för att man är så otroligt van vid det livet att det känns som man missat nånting. Men det har jag inte och det är såå skönt!!

Likes

Comments

Hade verkligen ingen lust att blogga igår, delvis för att det va min kära brors födelsedag igår!! Han är nu 20 år och nu börjar vuxenlivet. Själv ska jag njuta av mina två sista tonårsår så gott jag bara kan.

Likes

Comments

Idag är det tisdag vilket innebär tidig rehab för mig. Eller tidig och tidig, 8.45 börjar den. Tisdagar innebär också en lång eftermiddag med skola och jobb, vilket gör att jag ofta får lite problem med att hinna träna.

Därför försöker jag träna på något sätt kring rehaben, och idag blir det 4 km löpning. Löpning+morgon är ingen jättebra blandning för mig, då mitt blodtryck inte riktigt vill samarbeta i alla lägen. För att motverka blodtrycksfall går jag upp i god tid, äter en ordentlig frukost och använder kompressionsstrumpor. Jag försöker komma igång i hjärnan lite genom att låta kroppen "vakna" i mins en halvtimme efter frukost.

Idag åt jag gröt med sylt, hallon och jordnötssmör.

Likes

Comments

5 månader sedan operationen och rörligheten är i största fokus. Om allt går som det ska har jag nu 7 månader kvar till spelklar, men för att få vara med och träna ordentligt måste rörligheten vara "godkänd". Har lite olika tester, här nedanför är bilder på utåtrotation. När jag kan lägga ner armen (handen) i golvet är jag godkänd. Har en bra bit kvar som ni ser

Likes

Comments

Även om man blir totalt deppig periodvis under hösten så älskar älskar älskar jag tusen saker med den. Brasor, löv, kläderna (!!), regnet, filmkvällarna, maten. Sitter här och bara myser i värmen. Egentligen undviker jag att plugga inför mitt biologiprov idag, har både gått ut med hunden och lagat mat och städat för att undvika det. Vill ha helg nuuuuu.

Likes

Comments

Vi har ett projekt i skolan där man ska starta en podcast, nånting både jag och Rebecka uppskattade väldigt mycket då vi båda lyssnar på en del olika poddar. Så idag var det inspelningsdags i ett labbrum, och blir det riktigt bra kanske detta blir ett fortlöpande projekt. Vi får väl se, kan nog tala för oss båda när jag säger att vi är ganska sugna

Likes

Comments