Header

Det är torsdag. Tackar Gud för torsdagar. I mitt liv har torsdagar alltid inneburit total stress, men inte nu längre. Har ingen träning, en lektion i skolan och idag är jag pluggfri. Ska spendera kvällen med ensemblen på skolans öppet hus. Det firade jag med pannkaksfrukost imorse, och snart ska jag ut på promme med Strike. Bästa dagen.

Likes

Comments

Att våga eller inte våga, det är frågan när det kommer till tatueringar. Skulle bara vilja göra en liten för att känna att det inte var så illa att bära med mig den resten av livet, så att jag kanske kan göra fler.
Men jag är en sån som övertänker allt och är dålig på att ta risker.. så jag får helt enkelt bara samla mod och göra det. Gäller att bestämma mig för vad först bara, har flera idéer bland annat en Palm eller ett papperflygplan. Antingen på handleden/underarmen eller ankeln.
Vad ska jag göra??

Lite urklipp från min Pinterest..

Likes

Comments

Här brukar jag sitta och mysa då och då. Enda stället i vårt hus som aldrig är stökigt haha, perfekt när man bara vill inte göra någonting. Älskar lampan och elefanttavlan, det var den som inspirerade mig till min elefantteckning!!!!

Lampan är från Ullared

Likes

Comments

Tisdag = sovmorgon!!!!!!
Jag och mamma hade mysfrukost imorse, och sen har dagen rullat på med mycket plugg. Det har varit bra ändå, efter imorgon börjar den bättre delen av denna veckan. Cant wait

Likes

Comments

UTBILDNINGSHELG!!! Wohoooooo!
Eller???? Tröttaste dagen i mitt liv haha. Sjukt jobbig dag med mycket att lyssna på och även en del praktik. Går tränarutbildning vilket är bra men lite för lätt om jag ska vara ärlig. Imorgon är det 9 timmar till och sen är det över. Det ska bli så himla skönt va.

Likes

Comments

I gårdagens regniga väder bar jag och strike oss av på en lång promenad. Det var kallt och blött men skönt. Hon var dock inte så nöjd efter duschen efteråt, den lilla vovven har mycket päls som är fenomenalt bra på att dra till sig smuts.

Idag är vädret bättre och jag ska snart ge mig av för att hålla veckans sista träning. Denna helgen ska jag på utbildning och jag måste säga att jag är rätt otaggad. Mer om det senare.

Likes

Comments

I torsdags tog jag väldigt oplanerat ett nytt hål i örat. Det gjorde inte ont alls och jag är supernöjd. Hade som man ser på bilderna ett hål precis ovanför de "vanliga", men det har växt igen typ och jag vågar inte trycka igenom det själv igen så jag ska nog ta tag i det när det nya har läkt.
Behöver fixa ögonbrynen haha...har dragit mig för det i evigheter

Likes

Comments

Lyckan är total. Jag ska få spela trummor i en låt på ensemblen. Log konstant genom hela lektionen.
Asså har verkligen viljat lära mig spela trummor sen alltid!! Och nu har jag chansen!! Shoutout till mina supersnälla kamrater Lukas och Leo som lär mig allt jag behöver kunna!!!!! Så kul, det gjorde den här dagen jättebra verkligen.

Likes

Comments

Sitter i mammas morgonrock och äter gröt framför vampire diaries. Är supertrött efter en slitsam helg med mycket jobb och imorgon börjar skolan igen. Ska faktiskt bli skönt med bra vanor och ordning och reda. Har bara två lektioner imorgon varav en är ensemble !! Favolektionen!

Likes

Comments

Nu är det alltså 2017. I hela mitt liv har jag sett nyår som en omställning, men inte i år. Har knappt tänkt på att någonting är annorlunda. Det är ju inte direkt så att man märker någon skillnad.

Tycker också att det är lite klyschigt med "New year New me" grejen. Har alltid varit en person som klarar av att ta tag i livet ändå.

MEN, faktum är att den senaste tiden har jag både känt mig omotiverad och hamnat i ett "dåligt mönster" där jag inte vill träna eller plugga, och bara äter dåligt. Har känt mig sur och ledsen för att jag inte känner mig som jag brukar. Så nu tog jag tillfället i akt. Här är mina målsättningar detta året:

1. Inte äta godis förrän studenten.
Det absolut klyschigaste av mina mål. Men jag är taggad. Gillar typ inte ens godis, äter det bara för att jag kan. Älskar choklad dock, men det tål jag inte så det mår jag ändå bara dåligt av. No candy denna våren.

2. Utvecklas i min gymträning
Innan var jag på gymmet för att bli spelklar igen. Drömmen om spelklarhet är nu omöjlig och jag måste hitta något nytt träningssätt som jag trivs bra med. Jag gillar ju gymmet, och detta året ska jag bli bättre på att ha målsättningar där och planera min träning.

3. Lyckas med skolan, tränarskapet och arbete.
Jag har ett halvt år kvar av min gymnasietid och mitt mål är att leverera 100% på alla plan under dessa månader. Jag vet att jag klarar av det, och nu när man "ser slutet" är man bra mycket mer peppad än nånsin förut. Sen tänker jag verkligen satsa på mitt jobb så mycket jag bara kan och sikta mot att bli bättre som servitris osv.
Om det blir servitris jag fortsätter som efter sommaren återstår att se, men så länge det är kul ser jag det som en självklarhet. Utöver det vill jag verkligen satsa på mina småtjejer, för att jag tycker att det är roligt och inte vill tappa min sport.

4. Vara effektiv och ta vara på tiden
Måste säga att jag redan är helt okej bra på detta, men det kan absolut bara bli bättre.
För att nå dit jag vill med, träning, basket, arbete och skola samtidigt som jag har ett bra socialt och hälsosamt liv så måste jag lära mig att göra saker snabbt och ordentligt. Ta vara på all tid och göra det jag mår bra om i så lång utsträckning som möjligt.

Jag ser så mycket fram emot detta året. Har en känsla av att det kommer bli det bästa året nånsin.

Likes

Comments