Header

Idag var första dagen på Drömsommarjobbet. Jag var först med och tog deras morgonklass. Det är verkligen skönt att få dansa lite även nu under ledigheten och speciellt att få testa lite nytt. Under lunchen fick jag börja mitt assisterande på riktigt då det hade blivit brist i kommunikationen gällande maten. Men det löste vi galant och det slutade med att hela dansgänget åt på asiatisk restaurang.

Ikväll har jag också passat på att dansa lite på min gamla dansskola. Det är en konstig känsla att gå in i den danssalen som jag har vuxit upp, nästan bott, svettats, utvecklats, skrattat, gråtit och varit oerhört frustrerad i massa gånger. Även fast jag inte har dansat där på två år så är allt sig likt och jag känner mig hemma.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har vi varit på Boda Borg i Karlskoga. Mina systrar är där ganska ofta och blev idag igenkända som "stammisar". Karlskogas Boda Borg är det största i Sverige och jag har hört att det ryktas om att vara det mest varierade och roligaste, (det är det enda Boda Borg jag har varit på så jag är väl inte rätt person att bedöma). Vi var där nästan hela tiden från att de öppnade till att de stängde. Oj vad tiden går fort när man har roligt och det bästa är ju att jag fick göra detta tillsammans med min favoritmänniska!

Likes

Comments

Vilket härligt midsommarfirande det har varit. Jag och Niklas åkte hem till hans morföräldrar runt 15-tiden för att äta lite god mat och självklart massa jordgubbar. Vi stannade där i några timmar innan vi begav oss hemåt för att sedan fortsätta till nästa firande.

Hemma hos Isa grillade Jag, Niklas, Edward, Edvard och Isa (det var Niklas och Edvard som stod för själva grillandet) massa god, endast, vegetarisk mat och drack vin och några drinkar, eftersom Edward nyss har utbildat sig till bartender. Som efterrätt blev det självklart jordgubbar igen så idag har jag ätit hur mycket jordgubbar som helst. Men det är ju såklart ingen midsommar utan jordgubbar så jag tackar inte nej till det. Självklart slapp vi inte undan regnet i år heller så midsommar för mig var rakt igenom traditionsenligt. Efter allt det här gottiga fortsatte vi mot nästa firande som var ett party. Nu har jag och Niklas nyss kommit hem och vi ska äntligen krypa ner i sängen.

Jag slängde också med en bild på mig och mina systrar i våra färdiga kransar.
Hoppas ni har haft ett jättetrevligt midsommarfirande!

Likes

Comments

Denna härliga midsommarmorgon började med att jag, mamma och Irma gick ut för att plocka blommor. Vi plockade en hel hink full med blommor eftersom jag skulle göra en krans till mig och mamma skulle göra två stycken, en till Irma och en till Elsa.

Detta blev resultatet av min krans. Det är den finaste kransen jag någonsin gjort men den är inte i närheten av att vara lika fin som de mamma gör. Jag beundrar verkligen mamma som varje midsommar har suttit och gjort tre stycken kransar. En till mig, en till Irma och en till Elsa. Det är verkligen inte lätt att binda en krans och det tar oerhört lång tid. Sen är det ju inte jättekul heller efter en stund men det är verkligen värt det i slutändan!

Likes

Comments

Idag har jag umgåtts med min kompis Edvard. Det var jättelängesen jag träffade honom ensam och det var så trevligt att få prata om allt mellan himmel och jord, äta lite falafel och jordgubbar såklart!

Efter att jag varit hos Edvard åkte jag på ett möte med Drömsommarjobbet som jag ska jobba med i år. Drömsommarjobbet är ett arrangemang av Region Värmland där unga får jobba med kultur några veckor under sommaren. Jag ska i år vara assistent för dansarna, och jag är jättetaggad på detta!

Likes

Comments

Jag är en person som väldigt sällan blir brun eftersom det tar väldigt lång tid för mig att få färg på min kropp. Idag ville min mamma testa att ge mig en BUS-dusch (brun utan sol). Sagt och gjort, och vi båda tycker det blev ett väldigt spännande och såklart lyckat resultat. Jag känner mig jättefräsch och mina tänder ser jättevita ut så jag går och ler mot spegeln var femte minut. Nu kommer jag vilja ligga och pressa i solen resten av sommaren för att bli såhär brun på riktigt.

Likes

Comments

Här i Värmland har all växtlighet slagit ut mycket mer än vad den har i Stockholm, och framför allt så finns det mycket mer växtlighet här än vad det gör i den staden. Jag är gräsallergiker och idag har jag tyvärr känt av min allergi väldigt mycket. Jag har nyst om och om igen och det bara kliar i hela ansiktet på mig. Jag hoppas inte att det kommer bli såhär illa resten av sommaren. Jag lider med er alla som har allergier. Det är verkligen inte kul, man blir så begränsad när man vill göra vissa saker.

Likes

Comments

Att det är rea på nästan allt nu är ju hur underbart som helst (fast lite farligt också)! Idag skaffade jag mig ett par nya Vans, lagom till sommaren så jag slipper gå runt i mina slitna jobbskor. Nu får jag leva på nudlar och knäckebröd de kommande dagarna innan lönen kommer men det får det vara värt ibland. Ser verkligen fram emot att få börja använda dem.

Nu ska jag och Niklas kolla på Skam och äta linschips, Ha en trevlig måndagskväll!

Likes

Comments

Den här morgonen har jag ägnat åt at rå om mig själv. Jag började med en springtur i spåret utanför vårt hus samtidigt som jag lyssnade på riktigt Goa sommarklassiker. När jag kom hem igen hoppade jag ned i...

Poolen! En av de stora fördelarna med att vara hemma. Det var hela 29 grader varmt i vattnet så frös gjorde jag inte.

Nu är jag sådär lagom trött i kroppen så det är dags att vila några timmar innan jag ska åka till Texas Longhorn för att jobba. Det var nämligen där jag provjobbade för några veckor sen.
Ha det fint i sommarvädret!

Likes

Comments

Idag tog mina fina älskade underbart vackra vänner STUDENTEN!
Det var en härlig men konstig känsla att se min gamla klass och mina gamla barndomsvänner springa ut från sina skolor. Lite ledsamt känns det att veta att jag skulle ha gjort det med dem men jag är ändå glad att jag får uppleva detta utifrån. Jag var på totalt sex stycken mottagningar (Elviras, Almas, Edvards, Ellens, Siris, Isas), och alla var lika mysiga och hade något lite extra. Siris mottagning t.ex. hade ett överraskande liveband.

Grattis till studenten älskade vänner och ha en jättebra fest ikväll!

Likes

Comments