Header

Igårkväll kom min pojkvän Niklas till Stockholm och han ska stanna här tills på måndag. Mysigt som bara den! Idag har vi ätit buffé på en vegetarisk restaurang som ligger bredvid min skola. Jag har då ätit buffé två dagar i rad och är proppmätt. Klockan 19 var jag på Dansens hus för att kolla på Cullbergbalettens föreställning. Det var en väldigt intressant föreställning och jag gillade den. I skrivande stund sitter jag på tunnelbanan på väg hem tillsammans med Niklas, Shannon och Emy för vi har varit ute på lite olika trevliga ställen. Puss och kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har vi fått vara på Dansens hus och tagit del av Cullbergbalettens 50-årsjubileum. Det var väldigt häftigt att få höra vad vissa koreografer och dansare hade att berätta och vad de har varit med om. Vi valde att luncha på Pizza Hut. Ett mycket bra val om ni frågar mig eftersom de har lunchbuffé.

Nu har jag och Anna gått på stan en stund. Vi gick förbi Drottninggatan och såg alla post-it lappar som folk har satt upp efter lastbilen som körde in i Åhléns. Usch vilken otroligt hemsk händelse det var.

Likes

Comments

Igår var inte min dag. Allt var kaos från början till slut. Det började vid frukosten då jag skulle skaka en yoghurt där inte korken satt fast så jag fick ju yoghurt över hela mig. Sen fortsatte den i rent kaos ända till jag slutade jobbet på kvällen och fick åka hem för att sova. Vad ska man egentligen göra när en hel dag bara går helt fel? Idag har varit mycket bättre. Den har bjudit på massa dans, glada miner och årets första jordgubbar.

Likes

Comments

Hejsan, här kommer det klassiska "första inlägget" där jag berättar vad bloggen kommer handla om. Min blogg kommer handla om min vardag så som skolan, dansen,vännerna och andra lite djupare tankar. Jag kommer använda den här bloggen för att skriva av mig om tankar och känslor och kanske be om lite olika råd från er som vill läsa detta. Hoppas att ni har haft en fin dag och att ni mår bra. Puss och kram från mig!

ps. Eftersom jag inte har några roliga bilder att lägga ut ännu så får ni se en bild på moi, så ser ni hur jag ser ut.


Likes

Comments