Header

Igår fick vi träffa koreografen Charlotta Öfverholm, som har koreograferat det stycke vi ska turnera runt i Norrland med. Det var spännande att få träffa henne och det blev mycket ändringar (eftersom vi har lärt oss hela stycket från en video). Vi ska jobba med henna hela denna vecka och sen ska vi få fortsätta jobba själva för att hon sen ska kolla till oss en vecka till innan vi åker ut på turnén. Det är ett väldigt spännande stycke med mycket som händer och jag tycker att det ska bli väldigt roligt att få göra det här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då var jag också 19 år. Redan efter den andra dagen här i Piteå var första födelsedagsfirandet. På morgonen kom Anna in med fina presenter till mig men annars bestod mesta dagen av dans eftersom det var på en torsdag. Dock hade mina fina vänner Anna, Malin och Bente fixat kladdkaka och glass till mig på kvällen som vi satt ute i gräset och åt. Det blev en mysig födelsedag tack vare dem.

Likes

Comments

Den 1a augusti bar det av till självaste Piteå för att påbörja den första praktiken. Det har alltså gått ett dygn men känns redan som att det gått mer än en vecka. Det har varit mycket nya intryck och extremt påfrestande. Samtidigt tycker jag att det ska bli väldigt spännande att få se vad vi kommer få testa på.

Under detta dygn har jag hälsat på kossor, handlat och lagat mat, dansat i Sveriges finaste danssal, badat och tvättat håret ute i sjön och plockat blåbär. Hur bra kan man ha det som nybliven norrlänning egentligen?

Likes

Comments

Ungefär såhär känner jag idag och det är det värt. Igår efter ungefär 24 timmars köande fick jag se den stora finalen av Håkans turné Rullande Åska. Detta betyder att biljetterna alltså var äkta så vi hade tur där. Från början var det tänkt att jag skulle gå med Isa men hon fick förhinder så jag åkte dit med min gamla danskompis Emma istället.

På fredag eftermiddag efter att Emma slutade jobbet satte vi oss lite nervösa och lite pirriga men mest glada och väldigt exalterade över vad helgen skulle bjuda på. Även om tågresan mellan Karlstad och Göteborg är ganska kort så kändes det som att vi aldrig lämnade Värmland. När vi väl var framme gick vi raka vägen till Bergakungen för att köa. Vi fick nummer 183 och 184 så vi var bland de 200 första som skulle prioriteras vid insläppet för att sedan få stå I SCENEN.

Ungefär såhär såg det ut under köandet. Fredagskvällen bjöd på fint väder, men hela lördagen var bara regn, och inte så lite heller. Vi hade dock tur med vädret under konserten. Inget regn och dessutom visade sig den blå himlen plus lite sol.

Såhär vackert var det under konserten! Detta var en av de bästa gångerna jag har sett honom. Han kändes mer närvarande än vad han har gjort under vissa konserter och även fast allt inte var helt på plats så sköttes allt mycket snyggt. Setlisten var på topp, stämningen var på topp och vädret, ja det var väl så topp det kunde bli i den stunden. Nu kommer Håkan ta en paus och jag kommer sakna honom något så enormt!

Likes

Comments

Igår var det min sista kväll i Karlstad för denna sommar och den spenderades tillsammans med min favoritmänniska plus en hel del vänner.

Jag och Niklas hade bokat bord på Pinchos inne i stan. Pinchos är en tapasrestaurang med cirkustema så det är en väldigt mysig och intressant inredning, och som om inte det var nog så beställer man sin mat och dryck via en app i telefonen. Ett ganska roligt koncept faktiskt och maten var ju såklart utsökt. Eftersom det var sista kvällen så passade vi på att unna oss rejält med god dricka, god mat och lite efterrätt.

Efter restaurangbesöket fortsatte kvällen till lite barer där vi träffade kompisar innan vi åkte hem för att sova eftersom båda var helt utslitna.

Likes

Comments

Såhär mysigt hade vi det igårkväll när mina vänner kom för att fira mig. Jag och Niklas bjöd in till en grillfest eftersom jag kommer vara i Piteå på min födelsedag. Vädret var verkligen på vår sida så vi kunde sitta ute halva natten. Vi hade fixat ganska mycket olika mat så det fanns något för alla, men vi bjöd inte på kött. Mina fina vänner hade med sig presenter och uppvaktade mig på olika sätt och hela kvällen avslutades med flera roliga lekar som ledde till en massa skratt.

Likes

Comments

Efter en riktigt varm dag sittandes i solen i flera timmar var det riktigt skönt att få komma hem för att ta en dusch och göra sig lite fin. Jag och Niklas hade blivit bjudna till Ellen på grillkväll och wow vilken härlig och lyckad kväll det var. Vi åt gott som tusan och pratade om allt möjligt. Det var trevligt att få träffa mina fina vänner även om det blev en ganska tidig kväll för mig och Niklas.

Likes

Comments

Vi tillbringade alltså natten i Niklas bil ute i skogen. Platsen vi hittade var helt perfekt. Det var vid vattnet, det var tyst, det var barrträd och det var till och med förberett för att göra en eld. Vi grillade Sojakorv och satt framför elden ett tag för att äta och lyssna på musik. Innan vi begav oss närmare vattnet för att njuta av den vackra utsikten. Tyvärr fick vi inte sitta där så länge innan vi blev uppätna av knotten. Så resten av kvällen spenderades inne i bilen med Orange is the New Black, vilket inte gjorde oss något eftersom vi hade fixat iordning det så mysigt.

En sån här spontan tripp vill jag gärna göra igen. Bara hitta ett mysigt ställe och övernatta. Nästa gång skulle jag gärna kunna vara ute en längre tid så man hinner hitta flera olika platser, och kanske ha en lite större bil.

Likes

Comments

Ja jag måste ju erkänna att jag saknar det lite när jag ser alla dessa danser. Alla föreställningar vi gjorde under sommaren var ju det roligaste av allt. Idag var jag och tittade på när mina systrar och resten av Gundegabaletten dansade i Kristinehamn. Det var så vackert och redan under andra dansen fällde jag en tår. Det var ju såklart min gamla favoritdans.

Just nu sitter jag och Niklas ute i skogen. Vi har kommit på att vi ska campa inatt men mer om det kommer i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Jag och Niklas har precis börjat kolla på Orange is the New Black tillsammans. Men jag vill verkligen ha en serie jag kan se även fast jag inte är med honom så ge mig tips på alla bra serier ni någonsin sett. En serie man fastnar för pga att den är bra, inte bara för att man måste se den. Bilderna ni ser här över är serier ni inte behöver tipsa om eftersom jag redan sett dem ganska nyligen. Blir överlycklig över alla tips jag kan få!

Likes

Comments