Tja allihopa ! :) hur har ni haft det i början på det nya året ? själv så har man haft det ganska så bra, har börjat året med lite extra fokus på skolan och träningen. Det är just därför jag inte uppdaterar så mycket här :/ men nytt år och större möjligheter

P.S ska försöka uppdatera mera ! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Igår så hade vi en jättetrevlig kväll, då vi hade nyår och firade. Här är några bilder på matbordet osv.

Likes

Comments

​Hej alla ! 

Hur mår ni idag ? Själv så mår jag bra. Vaknade  halv nio idag och ska till skolan snart. 

Vet att jag inte uppdaterat på länge men jag har knappt haft tid över för  att göra det!

juste ? :)

Har börjat gymnasiet nu !! och jag går sam linjen med beteende som inriktning. Jag trivs väldigt bra på den skolan jag går på. Det finns ganska bra lärare där som hjälper en.

men nu så måste jag äta lite frukost och sen fixa mig och dra mig till skolan :) vi Hörs !! 

P.s Glöm inte att gilla och lämna en kommentar!

Likes

Comments

Hej   Idag så har jag  och mina vänner varit och kollat på när Miriam bryant sjöng . Vi hade det jätteroligt !

Därefter gick vi och åt lite mat för alla var jättehungriga.Så vi bestämde oss för att äta på en kebab bar. Efteråt kollade vi på ett annatband som sjöng (Norlie och KKV). Därefter åkte vi lite  karuseller och sen var det hemdags! 

Hur har er dag varit? Släng gärna en kommentar

Likes

Comments

Hej allihop ! 

Idag så har jag haft en väldigt bra dag som sagt. Först imorse så vaknade jag försent!!! 

Jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra. Så det ända sättet för att jag skulle hinna i tid var att ta på kläderna, sätta på skorna och kamma håret. Sen så var det full fart till skolan. Anledningen till att jag var så stressad var för att vi hade So nationella prov i Historia, vilket jag inte ville missa. 

Nog om det !


Efter allt detta så hade jag idrott efter att vi haft nationellt prov. Vi körde ett slags lagspels övning som var rolig. Men mitt lag förlorade då motståndarlaget var mycket starkare än oss. 


Efter idrotten var det bild. Bilden var inte alls rolig. Så det ända jag hoppades på var tiden då vi slutade. Så att jag kunde snabbt gå hem och sedan packa kläder och börja gå mot gymmet där jag tränar. För de som inte vet så tränar jag på X force Factory. Rekommenderar det starkt för de som behöver pt (personlig tränare) , vill komma i form eller bara vill bygga upp sin muskelmassa. Instruktörerna är grymma på det de gör.

 Men iallafall så tränade jag lite. Jag började värma upp först för att undvika stukningar och skador. Sedan löpte jag 2km ungefär under 15 min. Därefter så träna jag lite armar,ben, bröst osv. 

Så, ja 😊👌🏻 det var hur min dag varit!! :)


Lämna gärna en kommentar om du vill veta något mer? Eller så. 

Ni kan komma till gymmets hemsida genom att klicka på bilden med sofforna.


Nu ska jag lägga mig! Godnatt allihopa.


Likes

Comments

Här är några fina kostymer 🙂 Bilderna är länkade så det är bara att trycka på dem så kommer du fram direkt till den exakta sidan för kostymerna 😊 !! Ha en bra kväll allihop! Godnatt👍

Likes

Comments