Hej på er! Jag har bestämt mig för att gå över till min gamla blogg, efter nästan två år. Så numer hittar ni mig HÄR ! Ska se till så att bloglovin'-följare flyttas automatiskt. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi har passerat både jul och nyår och här har det ekat tomt ett bra tag. Ganska medvetetet faktiskt, har inte glömt bloggen. Men jag är inte riktigt nöjd med hur den ser ut, + har inte haft något material direkt. Och då blir det inte så roligt. Jag försöker fundera ut i vilken form jag vill fortsätta detta, för någonting vill jag ju fortfarande visa upp här (Eller på annan portal, vet ej vilken dock.....)

Så med denna lilla blogg-identitetskris hoppas vi på att jag kommer tillbaka bättre och mer enhetlig snart! Håll ut!

Likes

Comments

Smått och gott från min Art-board på ​pinterest. Blir så sugen på att måla eller rita något själv, för nu var det verkligen ett bra tag sedan. Alternativt få upp några utav dessa på väggen.

Likes

Comments

För ett par veckor sedan visade jag er lite sneakpeaks från denna plåtning. Nu är bilderna ute! Här ser ni nästan alla.

Såhär ser det även ut en bit ned på Gants startsida! Så roligt!

Likes

Comments

Hittade denna fantastiska byggnad idag när jag skulle plåta ett par porträtt. Ser ut att vara i Paris eller något åt det hållet?

Likes

Comments

I lördags promenerade jag och Oscar från roslagsbanan mot Berns, där vi nämligen skulle äta asiatisk brunch för att fira vår 2-årsdag (som egentligen är imorgon).

Först ut, fantastisk sushi och sashimi! Dör för tempurarullarna.

Efter det försökte vi oss även på lite varma rätter som dumplings, vårrullar och pulled beef.

När det tills sist vankades efterrättsbuffé började vi båda bli rejält mätta. Men det fanns ju så mycket smarrigt att välja på, så vi tog nog nästan en av varje efterrätt tillsammans och smakade en tugga här och där.

Vi satt kvar tills det började mörkna, och traskade sedan tillbaka och tittade efter lite julklappar på vägen. Dundermysig dag.

Likes

Comments

Idag provade jag och Oscar nya Greasy Spoon i Vasastan. Älskar deras tidigare ställe på söder och här hade de ytterligare platser, men fortfarande väldigt poppis och fullt. Men så värt!! Vi tog apple pie pancakes med karamellsås, kaneläpplen och mascarpone, och en avo-toast med pocherade ägg och hollandaise. Oslagbart.

Likes

Comments

Imorse hängde jag på GANT:s huvudkontor och plåtade en grej som ni får se om ett par veckor. Superroligt jobb! Ska dit på måndag igen och fota andra delen. Hoppas ni får en fin fredag!

Likes

Comments

Bloglovin
Blogkeen
Nouw