Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Är tillbaka på Strömsholm efter 4 veckors praktik och 1 veckas sportlov. Hade praktik hos Stall S.E och trivdes hur bra som helst. Tänkte skriva mer om den i ett annat inlägg.

Annars då: Tilda har flyttat med mig till Strömsholm vilket innebär att jag numera bor här på heltid vilket är lite ovant men känns än så länge bra. Hon börjar bli finare och finare att rida och snart är nog en träning inte så långt borta. Det känns att det börjar gå mot vår och det är så himla skönt! Längre och varmare dagar och alla hästar är busiga! Hoppade Delivery idag på lektion och han var så himla fin! Kunde sitta och trimma mellan hindren och fick jättefina lägen! Kul när det går bra för en gångs skull ;-)

Ska försöka skriva oftare nu så jag kan se tillbaka senare i livet faktiskt!

Likes

Comments

Hej på er! Längesen jag skrev nu. Men livet rullar på, skolan, ridningen och Tilda. Det mesta är väl som vanligt, snart är det jullov och jag längtar såååå mycket.

I helgen invigde jag och Tilda vårt nya länsrätten och sen galopperade vi "på riktigt" för första gången sen hon kom och det var så roligt! Har saknat att rida henne i mer än skritt, hon tyckte det var så roligt att få galoppera i pulversnön och hon var så glad!! Älskade häst. ❤️

Visst är täcket snyggt? 😻

Likes

Comments

Spenderar denna helg hemma tillsammans med min Tilda och i mitt badkar haha. Har så mycket i mitt huvud just nu och mår riktigt dåligt men som tur är får Tilda mig alltid på bättre humör. Nästa helg vankas SM, helgstalltjänst och helgen efter är det SIHS som gäller. Såååå taggad!!!

Likes

Comments

Idag har det snöat och regnat hela dagen, mindre roligt när man har häst. Cyklade i alla fall mina 6km till Tilda imorse för en skrittur i stormen. Trots att jag knappt kände varken mina ben eller fingrar och var totalt genomblöt så lyckas hon alltid ge mig energi. 💕 Nu när det är så här ruggigt ute har hon regntäcke på sig trots att hon har Sveriges fluffigaste päls 😉 Så hon var relativt torr trots allt! Det blev en sväng i skogen, och hon var så glad så. Igår klättrade vi lite på åsen och tvättade svansen efter, så idag var den alldeles vit och lockig, prinsessan 👸🏼 Imorgon blir det nog en barbackatur!! Efter jag ridit åkte jag hem och duschade och sen åkte jag till Tierp för att ha körlektion och klippa mig, så nu är håret fräscht och körläraren traumatiserad ;-)

Likes

Comments

Idag är det onsdag fast det känns som det borde vara fredag. Gud vad sakta denna veckan innan lov går... Igår arrangerade vi Pay and Jump tillsammans med Ride Against Cancer i alla fall, vi drog ihop hela 18 000 till bröstcancerfonden, kändes riktigt bra!!! 💕🎀

Idag har jag i varje fall haft biologi i tre timmar och sen ridit ut på Jetmail. Han var jättetaggad och pigg. Riktigt roligt! Sen hade jag stalltjänst i vita och nu sitter jag och pluggar lite. Imorgon går jag 13-16 sen ska jag till stallet och göra iordning Quite Cool inför besiktning på fredag. Ska hinna packa och städa mitt rum också, för på fredag blir det HÖSTLOV och hem och rida Tilda. Helt underbart, läääängtar 😍💃🏻

Likes

Comments

Ni läste rätt, Tilda är tillbaka hos mig! Hon kom igårmorse. Finner inga ord över hur lycklig jag är men det känns så otroligt overkligt. Kommer ta ett bra tag för mig att ta in det tror jag! Hon står i varje fall på en lösdrift hemma, och tanken är att hon ska komma hit till Strömsholm så småningom. Nästa vecka har jag höstlov och får äntligen rida på henne igen. Det känns verkligen så himla surrealistiskt och inte alls som att det faktiskt är sant, men det är det!!!

Likes

Comments

Idag hade jag dressyr för Camilla. Jag red Cayenne, sto f. 2004 (Relevant - Cortez). Vi red på Södra Koängen och huvudövningen var galoppfattningar med fokus på lösgjordhet. Det var en jätterolig övning och det gick riktigt bra då och då. Hon blir lätt het och laddad men både jag och Camilla tyckte att jag löste det bra då ja fick lura henne med en skrittövergång och en skänkelvikning eller en volt innan fattningen. Vi hade dessutom headset idag vilket var så skönt! Vi fick direktioner och korrigeringar precis hela tiden, exakt som jag vill ha det! Jag känner verkligen hur min inverkan har utvecklats på bara några pass för Camilla. Jag rider sååå mycket bättre och hon är verkligen tusen gånger bättre än jag ens kunde föreställa mig!

Annars är det ganska mycket plugg just nu. Har en hel del inlämningar som ska in just nu så det tar lite energi, fick sovmorgon idag men annars är det långa dagar med mycket undervisning eftersom jag läser alla tre utökade ämnen. Igår blev jag iallafall klar med en stor hästkunskapsuppgift och idag ska jag skicka in en svenska-inlämning som också blev klar igår. Tycker det är svårt att planera och strukturera när det blir många uppgifter i varje ämne, har ju dessutom inte den bästa koncentrationsförmågan heller... Men det ska nog gå det här också.

Likes

Comments