Header

Idag hade jag dressyr för Camilla. Jag red Cayenne, sto f. 2004 (Relevant - Cortez). Vi red på Södra Koängen och huvudövningen var galoppfattningar med fokus på lösgjordhet. Det var en jätterolig övning och det gick riktigt bra då och då. Hon blir lätt het och laddad men både jag och Camilla tyckte att jag löste det bra då ja fick lura henne med en skrittövergång och en skänkelvikning eller en volt innan fattningen. Vi hade dessutom headset idag vilket var så skönt! Vi fick direktioner och korrigeringar precis hela tiden, exakt som jag vill ha det! Jag känner verkligen hur min inverkan har utvecklats på bara några pass för Camilla. Jag rider sååå mycket bättre och hon är verkligen tusen gånger bättre än jag ens kunde föreställa mig!

Annars är det ganska mycket plugg just nu. Har en hel del inlämningar som ska in just nu så det tar lite energi, fick sovmorgon idag men annars är det långa dagar med mycket undervisning eftersom jag läser alla tre utökade ämnen. Igår blev jag iallafall klar med en stor hästkunskapsuppgift och idag ska jag skicka in en svenska-inlämning som också blev klar igår. Tycker det är svårt att planera och strukturera när det blir många uppgifter i varje ämne, har ju dessutom inte den bästa koncentrationsförmågan heller... Men det ska nog gå det här också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har inte hänt så mycket sen sist. I fredags red jag dressyr på Laganzo, han är riktigt fin och hela ridpasset gick verkligen superbra! Hittade ridningen riktigt fort och fick mycket beröm också, alltid kul. Hade Laganzo på hoppningen idag och det gick desto sämre haha, men helt klart en rolig häst att rida!! Har även ridit Lollos häst en gång och det gick helt okej. Var hemma i helgen och träffade lite kompisar och sov i Tierp på fredagen. Denna helg ska jag stanna då jag har stalltjänst på söndag, får se vad jag har för mig de andra dagarna.

  • 165 readers

Likes

Comments

Första veckan är avklarad och jag är hemma i Månkis igen, trots att jag och Vilma hade rejäla besvär att ta oss hem igår haha. Missade både bussar och tåg och fick lifta. Menmen, har världens förkylning iaf så jag har inte mycket planerat. Ska kanske övningsköra med pappa lite senare annars blir det nog mest vila och alvedon.

  • 222 readers

Likes

Comments

Redan torsdag hörrni, denna vecka har gått så fort!! Idag vaknade jag med ont i halsen och öronen, standard.. Får hoppas alvedon löser det. Igår red jag Mys häst och det gick bra men var väldigt svårt att rida ordentligt med nya stövlar märkte jag 😉 Fyfan vad ont det gör!! Idag står frisering, ridning och stalltjänst på schemat. Ska även försöka fixa klart i mitt rum och packa till imorgon då jag åker hem.

  • 234 readers

Likes

Comments

Igår kom jag äntligen tillbaka till Strömsholm. Kul att träffa mina tjejer och alla ifrån klassen! Vi har även lärt känna några av våra ettor som vi bor med och jag tycker redan om dem! Annars så känns det lite sådär, så himla rörigt innan man kommit iordning på fysiskt och psykiskt. Förhoppningsvis känns det bättre efter några veckor. Var och hälsade på Corona både igår och idag och det skär ju lite i hjärtat, vill så gärna ha henne uppe på RSG igen, min drömhästis!!!

  • 245 readers

Likes

Comments

Den här sommaren har verkligen varit händelserik och motsatsen. Har mest varit hemma och med ett fåtal personer men ändå massor av saker som hänt. Hur som helst känns det lite skönt att lämna den bakom sig även om jag älskar att vara ledig!! Är såååå taggad på att flytta in imorgon och komma in i rutiner. Är såklart mest taggad på internatlivet men har försökt kollat schemat lite ordentligare och insett att det kanske inte är så farligt ändå. Jag kommer nog överleva, förhoppningsvis 😉 Ska också försöka få lite tid över till träning/gym i höst, får se hur länge det löftet håller i sig... Har en känsla av att det blir sträckkollande på serier och chokladbollar istället👏🏻

  • 261 readers

Likes

Comments

Nu är det bara vecka tills jag flyttar tillbaka till Strömsholm igen och måste medge att jag längtar till att äntligen få bli sambos med mina tre favoriter och några nya människor! Ska bli så skönt att komma hemifrån och ta hand om sig själv igen. Tror att det här året kommer bli tufft för det blir mycket plugg, men det är bara göra det bästa av det!

  • 283 readers

Likes

Comments

Har hänt en del saker, därav min frånvaro. Har en väldigt rolig nyhet som jag snart ska dela med mig av men dessvärre finns det lite andra saker jag måste lägga tid och energi på att lösa just nu. Men snart ska ni få veta allt! Började min dag i frisörstolen och tillbringade resten av dagen på klipporna vid havet i Öregrund tillsammans med Vilma, skönt att tänka på nått annat ett tag..

  • 378 readers

Likes

Comments

Kom hem från Rossön i lördags och fixade mig snabbt för att åka på fest i Tierp, den sög dock så vi drog därifrån rätt fort. Drog omkring litegrann i Tierp ett tag sen åkte vi bil resten av kvällen. Jag, Lollo och Alicia sov hos Alicia och var väl hemma hos henne runt tre.

Igår åkte jag till Tierp på kvällen och åkte runt med Alex, Teddy och Hampus ett tag, vi körde bland annat på en grävling (😔) och åkte till Strömmarn. Sen sov jag hos Alex. Vaknade typ fem imorse av att det spöregnade och åskade dock haha. Åkte hem runt 12 och nu ska jag strax äta och sen rida Shadow! Så får vi se vad resten av kvällen bjuder på 😊

  • 432 readers

Likes

Comments